Sari la conținut

Oana 0758458290


Postări Recomandate

Anunt: Masaj de calitate.Sursa: JB si Publi24O garsoniera locuita, curata si utilata pe strada Doina, totusi modesta.Domnita.. 25 ani declarati, 160 la 47kg, o fosta atleta cu sani mici si carente vizibile la dantura, la fata comuna, imbracaminte fff modesta, sincer daca o vedeam pe strada putea merge linistita mai departe. Retroactiv daca ma gandesc bine, la cum arat eu fata de ea, altcineva trebuia sa plateasca pt o tavaleala.Pret 50 pt 30 min, 100/hServicii: masaj, normal protejat si o laba trista.Am ales o ora sa am timp, simpatica ma intreaba la inceput daca vreau "SI" masaj... masajul este sec intinde un ulei si te mangaie pe piele, nu face oral, asa ca dupa ce mi-a mangaiat si organul am pus caciula si am impins, sincer nu e rea, dar era asa de seaca de parca eram cu una din latex, totul era ca si la jocurile mecanice, bagi fisa si tragi de maneta.Plus si minus, e excesiv de curata, spun si minus pt ca dupa finalizare nu s-a ocupat de mine ce a fugit la dus, de parca eu nu existam.In concluzie... nu e cea mai proasta experienta, dar sigur nu o mai repet, tare mult as dori sa se legalizeze odata prostitutia sa mai fie si ele controlate, toate sunt miere pana ai scos banii, oare asa e si dincolo?Note: intre 4 si 5 pe linie.

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0
aceasta este fata in cauza ?
@Erotyke' date=' fac eu un extras (cu scuze, dar si subliniez, marcand cu caractere bold) din descrierea fapturii, descriere destul de elocventa, pusa in pagina de colegul nostru discret72:
...Domnita.. 25 ani declarati, 160 la 47kg, o fosta atleta cu sani mici si carente vizibile la dantura, la fata comuna, imbracaminte fff modesta, sincer daca o vedeam pe strada putea merge linistita mai departe. Retroactiv daca ma gandesc bine, la cum arat eu fata de ea, altcineva trebuia sa plateasca pt o tavaleala....
Unde crezi ca egreseala?
Link spre comentariu
  • Telefon: erotyke
  • Oras:Cluj
  • Telefon: erotyke
  • Oras:Cluj
@Erotyke' date=' fac eu un extras (cu scuze, dar si subliniez, marcand cu caractere bold) din descrierea fapturii, descriere destul de elocventa, pusa in pagina de colegul nostru discret72:Unde crezi ca egreseala?[/quote']numarul acesta de telefon apare cu poza asta pe nimfomane in sectiunea de anunturi !ma intrebam daca asta este faptura in cauza ?se pare ca NU !
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Am ajuns si eu la domnita respectiva. Poza de mai sus ar putea fi si a mea :) cam atat seamana cu ea ca si cu mine,deloc. Locatia actuala e pe Barcaului la casa. Casa singur in curte 2 camere locuita destul de curata cu pat mare ca la bunici,baie mare cu dus. Nota loc 5. Fata foarte slaba max 45 kg,sani mici,epilata la pussy,curata,per total nota max5. Pret 50 masaj+O+N totul protejat. Masaj nu am incercat,oral foarte banal nota 3, la normal e foarte stramta nelubrifiata, nota 5. Nu cred ca o mai vizitez.

 

 

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...