Sari la conținut

adina 0737548320


Postări Recomandate

Vizitator segal
Reputație: 0

AM FOST LA EA LA INCEPUTUL ANULUI .ESTE ROSCATA CU PARU SCURT SI CU O ATITUDINE DESTUL DE OK.SE VEDE CA ESTE LA INCEPUT PT CA SERVICILE AU FOST DESTUL DE SLABUTE,DAR AU FOST COMPESATE DE ATITUDINE PRO FUTUT.LA ORAL E FORTE SLABUTA ,LA NORMAL ACCEPTABILA.SANI SUNT MICUTI DAR FERMIORAL 5 CU INDULGENTANORMAL 7-8 MAI ARE DE INVATATPRETUL 150 RON 2 FIN,PLUS CAMERA DE HOTEL 35

Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

segal, revino cu niste completari privind descrierea fizica plu8s alte completari: oralul, cu sa u far protectie, finalizare orala, etc... ghid in semnatura mea...Nu mai folosi majuscule, asta inseamna ca tipi la noi..

Link spre comentariu
Vizitator segal
Reputație: 0

are parul scurt pana la umeri roscat ,draguta ,sani medi dar fermi si un fundulet frumos.oralul este fara protectie dar nu prea se pricepe,finalizare orala face dar nu am incercat

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

segal ai mai vizitat domnisoara? Ai avut ceva probleme de sanatate? Pentru ca am vizitat-o si eu acum o saptamana si ceva si mi-a aparut o iritatie pe penis.Niste bubite rosii care ma mananca din cand in cand.Nu ma supara mereu si mancarimea tine putin.Nu vreau sa fac proasta reclama a fetei.

 

Ca sa fac o recenzie: am sunat-o pe la 14:00.mi-a spus din prima 150 ron/ora si mi-a spus 3 variante de mote, ca e roscata,sani medii,19 ani, greutate nu mi-a zis.ok zic eu.am luat camera de motel.am sunat-o.am asteptat-o cam 10-15 min.tipa draguta, 1.60m si cam 65 kg sani frumosi putin lasati.are burtica.inca de la inceput a fost o mica scanteie si am fost pe aceeasi lungime de unda.am avut ce vorbi cu ea.si serios dar si mici glumite.

In fine.Dus impreuna.A avut grija de ala mic sa-l spele bine bine. Si apoi a trecut la un oral de nota 20.Nu inteleg de ce fratele segal a zis ca e slabuta la oral pentru ca e foarte priceputa. deepthroat,l-a pupat pe ala mic,l-a lins,si pe oo.Doamne.O nebunie ce sa mai.Cu finalizare la ea in gurita.CIM parca e termenul.In fine.Iar dus dupa care pauza de tigara,Si apoi normal.E stramta fata dar stie sa geama bine dar nu prea vrea sa stea on top.Finalizare in preze.

 

Si acum notele:

GFE: 8

Oral: 10

Normal: 9

Corp 8

Atitudine 10

 

Pret: 150 + 35 motelu (tine bine de pret,n-am putut sa negociez)

Per total merita toti banii.Atata doar ca sunt putin ingrijorat de iritatia de mi-a aparut acum.Probabil sa fie de la preze sau pur si simplu o iritatie.Tipa e curata.Doamne ajuta acum.Daca intr-o saptamana nu imi trece voi face analize.Fata spune ca face lunar analizele dar..pot sa am incredere?! Promit ca voi reveni cu o recenzie cat mai curand posibil.Si sunt la prima postare asa ca scuzati scrisul mult si eventualele greseli.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

D-ar putea sa fi exagerat putin cu greutatea.Chestia e ca are burtica Dar nu m-a deranjat deloc.Nu te gandi ca e grasa.Per total cum am spus si in postul de mai sus e ok tipa.Merita.Doar ca a tinut sa precizeze de 2 ori ca ma costa 150 ron/ora mi-a taiat putin cheful.Ca atitudine e deschisa/comunicativa.Sa vad acum despre mica mea problema.Am citit ca ar fi provocata de o ciuperca din cauza ca preze n-a avut destul lubrifiant + faptul ca tipa era stramta :laugh2

Daca a mai patit cineva vreodata asta sa-mi spuna sa nu ma stresez degeaba.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...