cod06ro Reputație: 7143 Postat August 18, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 18, 2016 cod cand o sa futi si tu ceva din "vrajeala" si nu pe bani atunci iti dau aprobare sa te afisezi prin Constanta pana atunci mars la satcredeam ca la cluj!pai da-mi nr tau de tel sa te vrajesc apoi sa iti urc hemoroizii pana in gat! si nici nu platesc! Link spre comentariu
sandraxxx666 Reputație: 0 Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 amelicoo fa cotoristo ai vazut si tu marea neagra la maturitate si crezi ca esti muza la toti CAP isti Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat August 18, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 18, 2016 Eu cred că nu e ea. Prea corect scrie e iubi al ei probabil dar poa sa o ia la kk si el nu?sa-i zicem sandru'66 Link spre comentariu
sandraxxx666 Reputație: 0 Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 daca iti dau numarul meu incepi sa te balbai bai limbila care ai limba mai lunga ca putulica hahahahah esti mult prea ratat pentru orasul asta cand vezi baieti imbracati pe la phillip plein si masini fabricate pe la sttugart tu tot la impinge tava esti sef de trib Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat August 18, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat August 18, 2016 e iubi al ei probabil dar poa sa o ia la kk si el nu?sa-i zicem sandru'66 Sandruleee 1 Link spre comentariu
sandraxxx666 Reputație: 0 Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 cod daca vrei sa ne intalnim sa discutam doar noi doi oricand sa stii si doar discutam ca nu suntem reptilieni sa ne aruncam unul pe celalat printre stabilopozi sa ne ne mai gaseasca nimeni suntem oameni civilizati ce dracu` ) Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat August 18, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat August 18, 2016 daca iti dau numarul meu incepi sa te balbai bai limbila care ai limba mai lunga ca putulica hahahahah esti mult prea ratat pentru orasul asta cand vezi baieti imbracati pe la phillip plein si masini fabricate pe la sttugart tu tot la impinge tava esti sef de tribSandruleee ce i-ai zis-o.Bravo coaie Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat August 18, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 18, 2016 daca iti dau numarul meu incepi sa te balbai bai limbila care ai limba mai lunga ca putulica hahahahah esti mult prea ratat pentru orasul asta cand vezi baieti imbracati pe la phillip plein si masini fabricate pe la sttugart tu tot la impinge tava esti sef de tribnu conteaza! ete asa te saturi si tu cand sugi o pla cu miros de mici si shaworma! Link spre comentariu
sandraxxx666 Reputație: 0 Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 ma nu toate sug cu aroma care iti place tie "pula cu mici si bere" cam ciudatele gusturi ai dar ce sa facem asta i viata si astea care sug pe aici sug pe gura si pizda lor si isi asuma asta tarfele astea de pe aici sunt de zece ori mai oameni ca tine Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat August 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat August 18, 2016 Oooooffff Doamni Doamni...cit numi plasi sa va zik "I told you so"...da io vam zis...si va tot zic ka Sandi Bell sie caca pi voi. Nu mati crizut ! Akuma si ia...si Breceagu...cit sa moi sufiere si iei ? Pi plecari..vau multumit pintru bani cu cari ati contribuit !!! Si vau zis si cit di fraieri sintit ca dati bani grei pi una ka ia ! Cie sa va fak mah baeti ? Io va zik di bini...voi va ancapatinati. Moi apar si daia cari o mai pupa si in cur ! Nui bai...anu tresi...repejor. Vine si vara lu 17...da va promit io soliemn...ka Sandi Bell si Breceagu nor sa stia ! Or sa plesi iei repidi ! Repidi di tat !!! Bini mah...hai...futetio tati pi Sandi Bell Tamparinaa...poati sie satura di pula, ka di bani no so saturati voi nisiodata !!! Da viedeti, cind va dusiti la ia sa luati si un sul di hirtii higienica. Cit o astiptai pi hol sa sie pise...sa fiti prompti sa o stiergieti la cur ! Ka altfiel ie din timpu vostru..ka ia ii niebunatica si rapid se caca pi voi...ka vorba grekului...taim iz mani...mincatas ! 2 7 Link spre comentariu
sandraxxx666 Reputație: 0 Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 esti un catel si un umil cand ai de a face cu altcineva decat ce se gaseste pe aici !! de bine de rau tarfele astea nu se ascund , presteaza pentru bani ca nah viata e grea Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat August 18, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat August 18, 2016 ma nu toate sug cu aroma care iti place tie "pula cu mici si bere" cam ciudatele gusturi ai dar ce sa facem asta i viata si astea care sug pe aici sug pe gura si pizda lor si isi asuma asta tarfele astea de pe aici sunt de zece ori mai oameni ca tineTe cam spargi în ancheta 1 Link spre comentariu
sandraxxx666 Reputație: 0 Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 amelico lingea mi ai coaiele parfumate briceagul meu e in portofel si vine in culoarea mov Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat August 18, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 18, 2016 ma nu toate sug cu aroma care iti place tie "pula cu mici si bere" cam ciudatele gusturi ai dar ce sa facem asta i viata si astea care sug pe aici sug pe gura si pizda lor si isi asuma asta tarfele astea de pe aici sunt de zece ori mai oameni ca tineaici a scris insasi sandra!pai nu toate sug cu asa aroma! e suficient sa fii Tu! doar Tu! Link spre comentariu
sandraxxx666 Reputație: 0 Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 amelio nu vrei tu sa mi tragi apa din batz? Link spre comentariu
sandraxxx666 Reputație: 0 Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 cod stiu ca e frustrant acum pentru tine esti putin pierdut nu stii cine scrie ce si cum si e normal pentru ca ai iq ul cat putulica adico MICRO Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Ai de pula noastra....Motane,baneaza clona asta ! 2 Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat August 18, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat August 18, 2016 Codule ai împrumutat pula când ai fost la mine ?? Ca eu am văzut-o maai mare Link spre comentariu
sandraxxx666 Reputație: 0 Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Intrebare ! (e retorica pentru taranusul de cod)Cat de inapt social sa ajungi in stadiul sa astepti sa iti iei salariul minim pe economie sa te duci sa futi si tu ceva in afara de ma ta Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat August 18, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 18, 2016 cod stiu ca e frustrant acum pentru tine esti putin pierdut nu stii cine scrie ce si cum si e normal pentru ca ai iq ul cat putulica adico MICROacum gata! deja o dam in iq-uri...a aparut sandru66 )nu's pierdut ca nu am de ce sa ma consum. ete asa mica,a lasat oleaka de samanta acolo si a iesit o Tamparina ).gata pt azi,mai ne tiganim maine.ma duc la cluj,sau thasos,tot un drac Link spre comentariu
sandraxxx666 Reputație: 0 Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Corina as vrea sa o bannez pe mama ta in anus odata oare ma lasa? daca nu.. intru cu japcahai ba ma joc si eu cu voi cum va jucati si voi cu faptura asta mica de sandra nu e cazul sa bannam pe nimeni domnul administrator pisicutz Link spre comentariu
sandraxxx666 Reputație: 0 Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 unde sa te duci tu bai cu matizu ala din 98? stai dracu acasa ca iar te duci cu bidonu de cola la omv si te gonesc aia ca ai recipient de plastic! saracule Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat August 18, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat August 18, 2016 Intrebare ! (e retorica pentru taranusul de cod)Cat de inapt social sa ajungi in stadiul sa astepti sa iti iei salariul minim pe economie sa te duci sa futi si tu ceva in afara de ma taretorica,dar raspund totusi: la min pe economie cat am si cu microputulica,nu-mi permit decat sa fut la mama,mamaita,bunica strabunica si stra-stra bunica ta,din partea mamei! daca intelegi ce vreau sa spun Link spre comentariu
sandraxxx666 Reputație: 0 Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 daca vrea cineva sa ma urecheze pentru vorbele urate care vi le am expus pe aici ma duc la crazy pe terasa sa "enjoyiesc" un mic ristretto !! dar sunteti prea pizde pentru orasul asta hai la maidan cu voi saraciilor Link spre comentariu
roxi roxana Reputație: 2968 Postat August 18, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat August 18, 2016 Eu zic sa o strige cineva pe sandra ca a apărut sandru si se da mai deștept ca ea.Asa ceva ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum