Sari la conținut

O Feteita super model merita cautata

Postări Recomandate

• Oras:constanta

cod cand o sa futi si tu ceva din "vrajeala" si nu pe bani atunci iti dau aprobare sa te afisezi prin Constanta pana atunci mars la sat

credeam ca la cluj!

pai da-mi nr tau de tel sa te vrajesc apoi sa iti urc hemoroizii pana in gat!;) si nici nu platesc!

Link spre comentariu
  • Oras:Bacau

daca iti dau numarul meu incepi sa te balbai bai limbila care ai limba mai lunga ca putulica hahahahah esti mult prea ratat pentru orasul asta cand vezi baieti imbracati pe la phillip plein si masini fabricate pe la sttugart tu tot la impinge tava esti sef de trib

Sandruleee ce i-ai zis-o.

Bravo coaie :P

Link spre comentariu

daca iti dau numarul meu incepi sa te balbai bai limbila care ai limba mai lunga ca putulica hahahahah esti mult prea ratat pentru orasul asta cand vezi baieti imbracati pe la phillip plein si masini fabricate pe la sttugart tu tot la impinge tava esti sef de trib

nu conteaza! ete asa te saturi si tu cand sugi o pla cu miros de mici si shaworma!;)
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Oooooffff Doamni Doamni...cit numi plasi sa va zik "I told you so"...da io vam zis...si va tot zic ka Sandi Bell sie caca pi voi. Nu mati crizut ! Akuma si ia...si Breceagu...cit sa moi sufiere si iei ? Pi plecari..vau multumit pintru bani cu cari ati contribuit !!! Si vau zis si cit di fraieri sintit ca dati bani grei pi una ka ia ! Cie sa va fak mah baeti ? Io va zik di bini...voi va ancapatinati. Moi apar si daia cari o mai pupa si in cur !

Nui bai...anu tresi...repejor. Vine si vara lu 17...da va promit io soliemn...ka Sandi Bell si Breceagu nor sa stia ! Or sa plesi iei repidi ! Repidi di tat !!!

Bini mah...hai...futetio tati pi Sandi Bell Tamparinaa...poati sie satura di pula, ka di bani no so saturati voi nisiodata !!! Da viedeti, cind va dusiti la ia sa luati si un sul di hirtii higienica. Cit o astiptai pi hol sa sie pise...sa fiti prompti sa o stiergieti la cur ! Ka altfiel ie din timpu vostru..ka ia ii niebunatica si rapid se caca pi voi...ka vorba grekului...taim iz mani...mincatas !

:(

• Like 2
  • Minus 7
Link spre comentariu

ma nu toate sug cu aroma care iti place tie "pula cu mici si bere" cam ciudatele gusturi ai dar ce sa facem asta i viata si astea care sug pe aici sug pe gura si pizda lor si isi asuma asta tarfele astea de pe aici sunt de zece ori mai oameni ca tine

Te cam spargi în ancheta ;)

• Like 1
Link spre comentariu

ma nu toate sug cu aroma care iti place tie "pula cu mici si bere" cam ciudatele gusturi ai dar ce sa facem asta i viata si astea care sug pe aici sug pe gura si pizda lor si isi asuma asta tarfele astea de pe aici sunt de zece ori mai oameni ca tine

aici a scris insasi sandra!

pai nu toate sug cu asa aroma! e suficient sa fii Tu! doar Tu!;)

Link spre comentariu

cod stiu ca e frustrant acum pentru tine esti putin pierdut nu stii cine scrie ce si cum si e normal pentru ca ai iq ul cat putulica adico MICRO

acum gata! deja o dam in iq-uri...a aparut sandru66 :))

nu's pierdut ca nu am de ce sa ma consum. ete asa mica,a lasat oleaka de samanta acolo si a iesit o Tamparina :)).

gata pt azi,mai ne tiganim maine.

ma duc la cluj,sau thasos,tot un drac

Link spre comentariu

Intrebare ! (e retorica pentru taranusul de cod)

Cat de inapt social sa ajungi in stadiul sa astepti sa iti iei salariul minim pe economie sa te duci sa futi si tu ceva in afara de ma ta

retorica,dar raspund totusi: la min pe economie cat am si cu microputulica,nu-mi permit decat sa fut la mama,mamaita,bunica strabunica si stra-stra bunica ta,din partea mamei!;) daca intelegi ce vreau sa spun
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...