Sari la conținut

O Feteita super model merita cautata

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Mah...doar tu sti ci zici...sti ci zik ?

Io sint ajitata ka mam programat la o bagaboanta sami roada lindicu acusa o leaka...si ma antrieb di o fi bini...cai noua si nirecenzata paci ! Sti ci zik ?

:))))

Unde esti tu obisnuit in satucu` de vacanta :) batrane..

• Oras:Constanta
Postat

Io an satu di vacanta nam fost dicit o data...si mio dîrdîit tanga pi mini, ca ie an drumu lu iubi...ka iel fasi nisti beute ku gasca prin zona. Io kum sunt femeie seriosa acusa...ievit zona ceia !

Nai nimierito...sti ci zik ? ;)

Postat

Io an satu di vacanta nam fost dicit o data...si mio dîrdîit tanga pi mini, ca ie an drumu lu iubi...ka iel fasi nisti beute ku gasca prin zona. Io kum sunt femeie seriosa acusa...ievit zona ceia !

Nai nimierito...sti ci zik ? ;)

Pai Piercingul are locatia pe acolo si tocmai i-ai atras atentia ca deja s-a consumat ceva intre voi iar te pierzi in minciuni, mitoman batran zic :)

Postat

Mah tu iesti prost. Nu cetesti ??? :(

Am zis "O DATA" !!!

Nu tipa, calmeaza-te tataie ti-am zis sa ai grija la varsta ta cu nervii! :)

Postat

Daaa...iesti prost. Ân lok sa zisi saru mina cati dau muran gura pulan gura...ku litiri mari sa vaza tati orbi...tu ti dai cu curu di pamint ka o printiesa rasfatata !!!

:))))))

Postat

Zi sinser acuma ka nus premianta la caterinka ??? :))))))))

Eu am auzit ca esti premiant la altceva!  :laugh2 

• Oras:around
  • Oras:around
Postat

bravo fata, incepi sa te adaptezi  repede la ce vor baietii sa vada.

ce coronita de printesa ti-a  aparut in zona pubiana ! frumusica.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator proxenet
Reputație: 0
Postat

fata da pana la urmai ai ajuns la 80 cu 150?

bag si eu o vizita maine la tine??????

• Like 1
Postat

Salut baieti, astazi va voi spune parerea mea despre Sandra.Am fost acum 1 an la ea cand avea fin. 100 si ora 200 intr o locatie pe langa China Mall.

Am stabilit prin mesaje intalnirea, mi a dat adresa si in cateva min am ajuns la ea .

Cand am ajuns la ea am fost putin dezamagit deoarece stabilisem sa ma astepte într-un costum de al ei sexy din poze

I am cerut sa ma dezbrace dar m a refuzat pe motivul ca ea nu face asa ceva desi eu i am spus sa o ia ca pe fantezie apoi spunându-mi ca ar fi o idee:))

In timp ce ma dezbracam incepea sa vorbeasca cu O VOCE DE PITZIPOANCA despre 2 fete care faceau show lesby

Fata dupa atitudinea suoerficiala, fata si alte cateva luxruru mi se pare de etnie rroma

In concluzie

Locatie 9 (mai calumea locatia decat ea)

Igiena:7 (cand am ajuns la ea sus mi a spus xa abea a plecat un client deci dus nush daca a facut😣)

Oral:6

Normal:6 ( spunea ca o fata STRAMTA simte ca simte cand un baiat își da drumul (pe dracu) parca dadeam in fântâna)

Pret: e bine ca ai mai lasat la pret te caracterizează

GFE: 0.0

Sani:smecheri chiar si daca sunt silicoane (nu ma lasat sa ma joc cu mainile sau cu gura)

Concluzie:mi am spus ca nu voi mai reveni vreodata

• Like 3
Postat

Salut baieti, astazi va voi spune parerea mea despre Sandra.Am fost acum 1 an la ea cand avea fin. 100 si ora 200 intr o locatie pe langa China Mall.

Am stabilit prin mesaje intalnirea, mi a dat adresa si in cateva min am ajuns la ea .

Cand am ajuns la ea am fost putin dezamagit deoarece stabilisem sa ma astepte într-un costum de al ei sexy din poze

I am cerut sa ma dezbrace dar m a refuzat pe motivul ca ea nu face asa ceva desi eu i am spus sa o ia ca pe fantezie apoi spunându-mi ca ar fi o idee:))

In timp ce ma dezbracam incepea sa vorbeasca cu O VOCE DE PITZIPOANCA despre 2 fete care faceau show lesby

Fata dupa atitudinea superficiala, fata si alte cateva lucruri mi se pare de etnie rroma

In concluzie

Igiena:7 (cand am ajuns la ea sus mi a spus xa abea a plecat un client deci dus nush daca a facut😣)

Normal:6 ( spunea ca o fata STRAMTA simte ca simte cand un baiat își da drumul (pe dracu) parca dadeam in fântâna)

Sani:smecheri chiar si daca sunt silicoane (nu ma lasat sa ma joc cu mainile sau cu gura)

• Like 2
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Fata dupa atitudinea suoerficiala, fata si alte cateva luxruru mi se pare de etnie rroma

In concluzie

Mișto tatuajul :)
Vizitator proxenet
Reputație: 0
Postat

asta oare pana la urma se fute pe 80 sau nu?

Postat

Mah Pimpule...tu anca noi antieles ka Tamparina nu se fute pientru tati bani din lume ??? ;)

Ia o uitat di mult ciei aia futut...ia stii doar ancasarea ! Nai sa ajunji tu, sau oricini altciniva, sa o futa...doar sa io indesi...ka futai no sa fii vrodata !!! Ia ie o cioara, satula di pula dila vro 14 ani, cari nu cre ka io placut nisiodata pula, darmiti acuma, cind behaie a puli bagate ku niemiluita.

Intrun final sor prins lumili cit mierita ia, da io va zik ka si la 80/150 tat teapa ie !!!

:)))))))))

• Like 1
  • Minus 4
Postat

K4AZZ94 NU iti mai produce femeia de ai atata boala pe mine si scri tampenii....Baetiii 80 Ron acum cat mai avetitimp apoi la preturiile normale. ...Mersi Cristi si Inca mai imi fac si in ureche am tatuaj.....Va pup baeti....😉😘😘😚😚😚😚😚😚😙😙😙😗😗😗

Postat

UlAmelia esit din schema acest bosoroc...Last dat de gol prietenul lui care a fost la mine si sa Simtit bn .Apropo 400 mia dat .....Bosorogule stim cu toti ca esti tu ....Dar multi Miau spus k abia asteapta sa puna mana pe tine k vb de femeile lor urat.In curand vor afla cine esti tu bosorogule prin programe bune pusi de experti la dastea si te face sa vedem atunci ce belesti tu ....Te am avertizat k baeti sunt pusi Ochoa pe tine sa te faca sa nu te mai Dai sefff aici...Succes la adio de pe forum si restul do situ ce au de facut te intelegi cu ei k doar tu le ai injurat femeile din toate orasele....Va pup baetii si fete vom scapa in curand de bosorog care ne face reclame urate....😠

Postat

Chit ce vei fi baiat or Fata tot tio iei si poti sa iti chemi si pestle .ca sunt multi adunatii de la fiecare care le ai injurat....Gandestete bn .ca sunt din mai multe orase citeste forumul al 2 cel noi care si acolo te ai bagat. ...Acum scapare nai....Asta a fost avertisment.ca sti ca I curand se .ca afla cine e in spatele acestui forum care se da sefff si injura.reclame urate care nici nu a fost la ele....Asa le as propune sa te ia sa te rupa cu Bataia sa pomenesti .ca tu sa nu iti bagi ghearele unde nu iti fierbe Oala....😆

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...