Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

CLIPE de neuitat, sani nr. 4, fund bombat, te astept sa te acaparez cu un oral lent adanc si umed, un normal pasional in toate pozitiile. Imi place sa fac totul cu pasiune te astept poze reale si recente, 28 Mar 11:00 0734.858.804 Incercind la o fata recent aparuta la noi,raspunde bruneta si din discutiile purtate la telefon imi dau seama ca este o fata ok si decid ca o vizitez.Locatia este foarte usor accesibila fiind ultimul bloc de pe Unirii inainte de intersectia cu Udriste,venind dinspre Alba Iulia.Este un rond inaintea blocului unde gasesti locuri de parcare.La parter este un fost Daewoo.Este si un portar dar foarte amabil.Fata este foarte draguta si amabila ,mamica de doi copii lucru care se vede putin pe burtica .Ea fiind racita putin dar totusi placindu-mi am ales varianta 100 lei o finalizare.Mai are si varianta 150 ora.Apartamentul este curat,baia asemeni,sint multe fete care lucreaza acolo.Am inceput cu un oral protejat,raceala fiind cea care a determinat acest lucru,schimbam vreo doua pozitii si finalizez repede fiind dupa o lunga pauza (de vreo saptamana plus stresul din spital).As fi schimbat la o ora dar tocmai programase pe altcineva peste trei sferturi de ora de la momentul sosirii mele deci fata foarte corecta nu a vrut sa ne suprapuna.Am stat insa la taclale dupa ca aveam timp de inca o tura.Fata foarte vorbareata si deschisa,o companie cit se poate de agreabila.Voi incerca revenirea la colege.

post-21661-133409742699_thumb.jpg

post-21661-133409743048_thumb.jpg

post-21661-133409743049_thumb.jpg

post-21661-13340974305_thumb.jpg

post-21661-133409743051_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

La o ora foarte tarzie ma decid sa deschid binecunoscutul site . Nu gasesc mai nimic si ma decid sa vizitez d-soara . Locatia mi-e cunoscuta asa ca bag viteza .Ajung , ma intampina fatuca de mai sus si-mi prezinta oferta 100 lei fin o+n 150 lei ora .Fata destul de ofilita , micuta , sani lasati , corp destul de nasol , uratica la fata , dar zic in mintea mea "deh am avut si experiente mai proaste si la ora asta nu prea mai gasesc ceva " . Ma bag la un dus rapid si ies gata de atac . Incepem o discutie proasta despre "de ce inseala barbatii femeile" . Dupa 5 min mi-am adus aminte de ce am venit si o trec la aparat . Oralul nu a vrut neprotejat ptr ca este racita ( de 3 sapt ?),expicandu-mi ca prietenul ei a facut nu stiu ce galci la OO ptr ca a facut oral neprotejat si ea era racita .Incerc sa o cred dar nu prea-mi iese si accept oralul protejat . Prestatie proasta , abia a reusit sa-l trezeasca pe cel ala micu . Dupa 5 min, in care mai mult a molfait prezervativul cu aroma de pepene galben decat sa o suga trecem la normal . Normalul a fost jalnic , fara sa schiteze nimic, fara sa faca ceva , a stat pur si simplu cu ochii pe pro tv .Ma grabesc sa termin si-i multumesc pentru "clipele minunate" petrecute impreuna . Am platit 1 ora dar nu cred ca mai rezistam si la a 2-a fin asa ca am parasit locatia bifand inca o experienta proasta.

  • Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator dolphin666
Reputație: 0

Salut tuturor,

 

Am vizitat-o azi pe domnishoara conform anuntului http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/bruneta-nimfomana-sex-oral-neprotejat-normal-in-toate-pozitiile-iti_5319571.html .Adica :

 

BRUNETA

nimfomana, sex oral neprotejat, normal in toate pozitiile, Iti indeplinesc orice dorinta. Suna-ma si nu vei regreta. Iti garantez discretie si o igiena impecabila.

 

Bun am sunat, programat peste o ora , a specificat zona Unirii, pe langa BCR aproape de noul Tribunal.Dragutza si politicoasa la telefon.Am ajuns la ora stabilita, mi se da interfonul ,etajul etc, si aproape m-am enervat de un portar care ma intreaba unde ma duc;daca n-ar fi fost politicos omul, m-as fi intors si gata..dar...hai,omul isi face datoria .In fine, ajung sus si imi deschide fata, echipata cu o rochitza simpla ,mi-a placut cum arata la fatza si corp ca prima impresie, dar ma asteptam la ceva ascuns ,k nu degeaba e acoperita in pozele de pe AT. Sa nu va tzin curioshi ,are sanii lasatzi rau si zona abdominala cu pielea afectata in urma celor 2 nasteri,cum aveam sa aflu mai incolo .dar pana sa ajung acolo , prima impresie a fost in regula ;mi-a explicat ca dk vreau o ora ma costa 150 RON ,si am fost de acord, intrucat nu vreau sa ma grabesc.

Am platit ,m-am dus la baie ,mi s-a dat un prosop curat ,baia era curata, gel de dush "neutru" sa zicem.In locatzia cu doua camere mai era o colega, dar pe care nu am vazut-o si nu i-am simtzit prezentza. Dupa ce am revenit de la baie,s-a dus si ea, si in timpul asta nu a scos rochia de pe ea .In fine, ghinionul meu ,nici aerul conditionat nu mergea!!! Din aceasta cauza, pe caldura asta, la locatzie dam un 7, altfel intradevar curat, patul ok.

 

Se intoarce domnishoara doar in prosop si atunci observ ce va povesteam mai devreme, cam dezamagitor: adik sanii foarte lasatzi ,si zona afectata de nastere .In rest ,o piele fina, dupa cum vedetzi din poze un fund destul de misto,nici prea tare nici prea mare .Deci pentru look as acorda cu indulgentza un 7.La fatza e dragutza, buze subtziri insa, nu am observat probleme cu dintzii.

 

Am inceput cu FK si mangaieri, tipa cam timorata si oarecum lipsita de initiativa la inceput, de altfel foarte calma. Un preludiu mai prelungit in care mi-a luat ceva sa-i scot niste gemete; saruta ok ;accepta si cuni ,nu incercatzi sa verifcatzi interiorul pasa, k nu e voie:) .Am pus-o pe urma la sex oral ,si aici iarasi are de invatzat si practicat mucho .As da nota 5;de altfel, de unde sculase, a inceput sa se ofileasca ,asa k am rugat-o sa ma sarute pe zonele adiacente, nu se da la oo,zice k nu face ,dar asa si cu niste managaieri a revenit soldatul la realitate .Punem preze si hai sa incepem actziunea. Desi ma obseda sa i-o trag pe la spate k asta m-a atras in anuntz, am zis sa incep normal ;uuuf, nu stiu ce se intampla cu mine in perioada asta, sa fie de la caldura, nu stiu, dar dupa 3 mishcari am terminat,avea pasarica in regula, nu pot sa spun stramta, dar nici prea larga .Sa zicem la normal nota 8, un plus datorita rapiditatzii cu care am terminat .Am facut un dush si ea la fel, si am stat la taclale .As fi putut sa "imping" la inca un numar, dar nu mai aveam chef .Programul de lucru este variabil , dar in general de la ora 1 pranz pana seara tarziu.Ok, sunarul, k sa va fie mai ushor la alegere:)

 

- Tarifare - la finalizare sau la ora=100/150

 

- Locatia si informatii despre locatie= Bd Unirii blocul cu BCR, are si o colega, nu am vazut-o ,apt cu 2 camere,nu merge AC, nota 7

 

- Serviciile pe care le presteaza=

sex oral neprotejat, normal;docila ,n-are nici o treaba sa fie nimfomana vezi doamne:))

-nota 7

 

- Aspectul fizic al escortei -vedetzi ce am scris in descriere ,nota 7.

- Detalii despre serviciile prestate: FK-da ,OWO-nu,CIM-nu,Oral-np-dau nota 5 ,Sex normal-dau nota 8, Anal-nu. GFE nota 8 implicare slaba

 

- Programul de lucru al domnisoarei-nespecificat in mod deosebot, dar lucreaza si sambata .

-De revenit-da-numai la 100 RON finalizarea si sa ai in tine o foame d-aia enorma gen fast&furios ,si sa i-o dai pe la spate, are funduletz misto.Iata si pozele,facute in locatzie:

 

post-17552-0-32341100-1343740269_thumb.jpg post-17552-0-89367200-1343740289_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator dolphin666
Reputație: 0

Multzumesc mult pentru info,asta e un lucru foarte bun care se vede ca functioneaza bine ,si este baza prin care se creeaza increderea si respectul pe acest forum.

Link spre comentariu

Reputație: -1565
  • Oras:.
  • Oras:.

In cuib mai evolueaza si prestatoarele cu nr 0724718782 , 0733839288 . Precum am mai zis intr-un post al uneia dintre ele in bucatarie o sa gasiti "secretara",o cioara grasa care spre fericirea clientilor nu-si face simtita prezenta , eu am observat-o intamplator . Serviciile lor vad ca a adus ceva lipsa de clienti si au inceput sa foloseasca poze false. Cuibul este deschis in general noaptea cand nu prea ai de unde alege si asa mai pacalesc si ele pe cineva

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...