liberace Reputație: 92 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:California Oras:California Postat Decembrie 3, 2015 Liberace
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Decembrie 3, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Decembrie 3, 2015 M a v e r i c k 3 5
intens Reputație: 1681 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Decembrie 3, 2015 Intens 3
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 3, 2015 la justlove si andreea da ti 2 puleDoar atât vrei ca să dispari 2
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 3, 2015 Sultana.Mama95
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 3, 2015 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 3, 2015 bai agarici mai bine pune-ti capul ca nu te duce deloc amica mea iese din casa cand vrea "pasarica" ei unde vrea ea nu ii trebuie agarici ca tine care se dau bancheri si tradati in dragoste....hai ca acum ma apuc de tine de ies fulgii. cand eu frecventam BOA tu te incaltai cu dresul de copii.Timpul le va rezolva pe toate ai grija sa nu cazi prea tare ca va fi greu de suportat ! Am o Vb ma reprezintă tatuajul de pe spate... , ca tine am vazut cand erau șefi mai bine te ai gândi de 2 ori înainte de a scrie , lasa sa nu ma ducă capul macar nu-s jupân ca tine "just FOR a while" hai stai liniștit si asista la puținul timp ramas ! Salutari "doamnei " si pasaricii ei cred ca e cunoscuta de forum )! Cand vrei masa la VYP întreaba de tatuatul ! 1
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2015 Postat Decembrie 3, 2015 worldoftanks Punct.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2015 Postat Decembrie 3, 2015 roșu-verde e unul din cele 3 contraste complementare in cromaticarosu - verde: prima si cea de-a patra chakra a corpului uman (Rosu - Muladhara, Verde - Anahata) !
vypushka Reputație: 4156 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Decembrie 3, 2015 rosu - verde: prima si cea de-a patra chakra a corpului uman (Rosu - Muladhara, Verde - Anahata) !la mine decat aia maro senvarte 1
alyna42 Reputație: 9842 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Decembrie 3, 2015 Auzi bre,da tu de ce vrusesi verde? Nu-ti statea bine in rosu? asa vrea pussy a mea sa fie verde pentru ca merit P.S-iar nu ai loc de curul meu?
picpoc rld Reputație: 155 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:poplaca Oras:poplaca Postat Decembrie 3, 2015 asa vrea pussy a mea sa fie verde pentru ca merit P.S-iar nu ai loc de curul meu? 'ca-ti-as pasarica ta si bucile alea
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2015 am fost eu la BOA sambata am facut caterinca pe acolo un pic si m-am dus la concertul lui Azur la Beraria H Păi am vrut eu să rezerv sâmbătă masă și aveau niște chestii de rezolvat cerute de ISU cu nu știu ce instalație. Cică le montează repede că trebuie să curgă cash-ul. Urmau să mă sune dacă o rezolvă tot în ziua aia dar n-au mai sunat așa că n-am pierdut nimic. La câți bani le-am lăsat până acum, trebuia să-mi facă statuie
alex_the_necro Reputație: 26 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:underworld Oras:underworld Postat Decembrie 3, 2015 alex_the_necro
thecrusher Reputație: 29 Postat Decembrie 3, 2015 Oras::) Oras::) Postat Decembrie 3, 2015 yay... pomanavreau si eu! TheCrusher
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2015 Postat Decembrie 3, 2015 Păi am vrut eu să rezerv sâmbătă masă și aveau niște chestii de rezolvat cerute de ISU cu nu știu ce instalație. Cică le montează repede că trebuie să curgă cash-ul. Urmau să mă sune dacă o rezolvă tot în ziua aia dar n-au mai sunat așa că n-am pierdut nimic. La câți bani le-am lăsat până acum, trebuia să-mi facă statuie pei da...ca era randul lor...dar trebuia sa fugi la bamboo sau pe floresca..era full pe acolo..ca am trecut eu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2015 pei da...ca era randul lor...dar trebuia sa fugi la bamboo sau pe floresca..era full pe acolo..ca am trecut eu La Bamboo s-a stricat de ceva timp. Mă refer la lume. Păcat, cea mai frumoasă atmosferă tot acolo rămâne. Orice ce s-ar face, atmosferă ca la Bamboo și Gaga (la mare ) n-o să mai existe. Dar dacă l-a înnebunit câștigul pe italian, ce să facem. Acceptă orice fel de lume acum la Bamboo. Uneori miroase înăuntru mai rău ca la Million
sangre Reputație: -988 Postat Decembrie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Decembrie 3, 2015 Si io vreau sa ma fac verde, io sangre , da. 6 10
r@z0r Reputație: 5 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:targoviste Oras:targoviste Postat Decembrie 3, 2015 pot si eu sa... verde?multumesc R@Z0R
bdesire86 Reputație: 1453 Postat Decembrie 3, 2015 Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Telefon: bdesire86 Oras:Brasov Postat Decembrie 3, 2015 Bdesire86 1
nicky_santoro Reputație: 11 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:a Oras:a Postat Decembrie 3, 2015 mai sunt locuri libere? Nicky_Santoro
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Decembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2015 Pisicule, poți s-o faci pe verde pe Roz? Sau roz pe Verde? Please 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum