Sari la conținut

*******Cadou de mos craciun**********

Postări Recomandate

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

bai agarici :) mai bine pune-ti capul :) ca nu te duce deloc :) amica mea iese din casa cand vrea "pasarica" ei unde vrea ea :) nu ii trebuie agarici ca tine care se dau bancheri si tradati in dragoste....hai ca acum ma apuc de tine de ies fulgii. cand eu frecventam BOA tu te incaltai cu dresul de copii.

Timpul le va rezolva pe toate ai grija sa nu cazi prea tare ca va fi greu de suportat ;)!

Am o Vb ma reprezintă tatuajul de pe spate... , ca tine am vazut cand erau șefi mai bine te ai gândi de 2 ori înainte de a scrie , lasa sa nu ma ducă capul macar nu-s jupân ca tine "just FOR a while" hai stai liniștit si asista la puținul timp ramas ;)!

Salutari "doamnei " si pasaricii ei cred ca e cunoscuta de forum :))!

Cand vrei masa la VYP întreaba de tatuatul ;)!

• Like 1
Vizitator worldoftanks
Reputație: 0
Postat

worldoftanks

Punct.

Vizitator
Postat

roșu-verde e unul din cele 3 contraste complementare in cromatica

rosu - verde: prima si cea de-a patra chakra a corpului uman (Rosu - Muladhara, Verde - Anahata) !

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

rosu - verde: prima si cea de-a patra chakra a corpului uman (Rosu - Muladhara, Verde - Anahata) !

la mine decat aia maro senvarte 

• Like 1
  • Oras:mall vitan
  • Oras:mall vitan
Postat

Auzi bre,da tu de ce vrusesi verde? Nu-ti statea bine in rosu? :laugh2  :laugh2

asa vrea pussy a mea sa fie verde pentru ca merit :laugh2 

P.S-iar nu ai loc de curul meu? :hump  

• Oras:poplaca
  • Oras:poplaca
Postat

asa vrea pussy a mea sa fie verde pentru ca merit :laugh2

P.S-iar nu ai loc de curul meu? :hump  

'ca-ti-as pasarica ta si bucile  alea :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

am fost eu la BOA sambata :) am facut caterinca pe acolo un pic si m-am dus la concertul lui Azur la Beraria H :)

Păi am vrut eu să rezerv sâmbătă masă și aveau niște chestii de rezolvat cerute de ISU cu nu știu ce instalație. Cică le montează repede că trebuie să curgă cash-ul. :) Urmau să mă sune dacă o rezolvă tot în ziua aia dar n-au mai sunat așa că n-am pierdut nimic. La câți bani le-am lăsat până acum, trebuia să-mi facă statuie =))

Vizitator unq_flipmo
Postat

unq_flipmo

Vizitator
Postat

Păi am vrut eu să rezerv sâmbătă masă și aveau niște chestii de rezolvat cerute de ISU cu nu știu ce instalație. Cică le montează repede că trebuie să curgă cash-ul. :) Urmau să mă sune dacă o rezolvă tot în ziua aia dar n-au mai sunat așa că n-am pierdut nimic. La câți bani le-am lăsat până acum, trebuia să-mi facă statuie =))

pei da...ca era randul lor...dar trebuia sa fugi la bamboo sau pe floresca..era full pe acolo..ca am trecut eu 

Postat

pei da...ca era randul lor...dar trebuia sa fugi la bamboo sau pe floresca..era full pe acolo..ca am trecut eu 

La Bamboo s-a stricat de ceva timp. Mă refer la lume. Păcat, cea mai frumoasă atmosferă tot acolo rămâne. Orice ce s-ar face, atmosferă ca la Bamboo și Gaga (la mare ) n-o să mai existe. Dar dacă l-a înnebunit câștigul pe italian, ce să facem. Acceptă orice fel de lume acum la Bamboo. Uneori miroase înăuntru mai rău ca la Million =))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...