d d p o f Reputație: -201 Postat Decembrie 13, 2015 Postat Decembrie 13, 2015 ruptule -n cur , n-ai vrea tu sa-ti umplem haznaua cu ceva icre proaspete ,asa doar ca sa ai gura plina si sa nu mai poti respira?Tu vorbesti de rupt in cur bai saracie? Ai mai incercat intre timp sa droghezi prostituate?Ba, ma gandeam... in viata de zi cu zi esti singur cuc, de-aici ai fost izgonit... ai meserie de hamal, esti batran, urat... nu te vrea nimeni... platesti pentru atentie... Cum pula mea te inghiti doar tu stii... vai steaua ta. Mai rupt in cur de-atat nu se poate, fara suparare. 2
o2 lentila Reputație: -428 Postat Decembrie 14, 2015 Oras:around Oras:around Postat Decembrie 14, 2015 ruptule-n cur , de cite ori ai fost TU izgonit de aici?ai uitat?imi place sa fiu singur, nu ma amestec cu prostii.hamal, asa cum sint cistig in doua zile, o suma echivalenta cu ajutorul tau de somaj pe tot anul , plus pensia ma-tii pe care o jefuiesti.batrin nu sint atit timp cit mi se scoala pula si imi permit sa iti umplu gura de sloboz.frumos, m-am nascut si imbatrinesc frumos, nu ca tine gras, chel si pitic, batut de soarta.platesc , da , dar nu pentru atentie ci pentru ca am de unde ,ma distrez, ma tine circa , am spinare de taur, nu sint o molusca fleoscaita asa ca tine.ai reusit sa ma faci sa ma simt deprimat ...gindindu-ma la mizeria in care traiesti , ca un looser, fara nici o speranta , fara viitor, fara bani si fara sanatate mintala .dumnezeu sa te aiba-n paza , milogule. ps de ce ai minus noua la reputatie? te apreciaza cineva pe aici ? sa-mi lasi nr de cont sa iti trimit niste bani de cozonac ,sa te bucuri si tu de craciun. 1 3
d d p o f Reputație: -201 Postat Decembrie 14, 2015 Postat Decembrie 14, 2015 ruptule-n cur , de cite ori ai fost TU izgonit de aici? ai uitat? imi place sa fiu singur, nu ma amestec cu prostii. hamal, asa cum sint cistig in doua zile, o suma echivalenta cu ajutorul tau de somaj pe tot anul , plus pensia ma-tii pe care o jefuiesti. batrin nu sint atit timp cit mi se scoala pula si imi permit sa iti umplu gura de sloboz. frumos, m-am nascut si imbatrinesc frumos, nu ca tine gras, chel si pitic, batut de soarta. platesc , da , dar nu pentru atentie ci pentru ca am de unde ,ma distrez, ma tine circa , am spinare de taur, nu sint o molusca fleoscaita asa ca tine. ai reusit sa ma faci sa ma simt deprimat ... gindindu-ma la mizeria in care traiesti , ca un looser, fara nici o speranta , fara viitor, fara bani si fara sanatate mintala . dumnezeu sa te aiba-n paza , milogule. ps de ce ai minus noua la reputatie? te apreciaza cineva pe aici ? sa-mi lasi nr de cont sa iti trimit niste bani de cozonac ,sa te bucuri si tu de craciun. Vezi tu bai drogatule, asta-i cea mai mare diferenta intre noi. Eu o ard cu adevaruri, nu fabulez, chiar te cunosc, tu... pur si simplu sablonezi aceleasi fraze obosite.Tu chiar esti asa cum te-am descris, chiar asta iti este drama. Esti vai de blana ta. Numai tu stii cu ce te incalzeste sa-ti inventezi povestile astea. Probabil asa iti suporti mizeria de viata ratata. Tu fosneste in continuare, secule.ps: mai droghezi prostituate? )) 2
o2 lentila Reputație: -428 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:around Oras:around Postat Decembrie 15, 2015 ma cunosti, desigur,asa cum il cunosti si pe picon, advanced sau alti barbati puternici,cu coaie adevarate, realizati in viata , cu care ai vrea sa te asemeni dar nu ai cum. soarta te-a vomitat pe cur , puti de la distanta si cel mai grav lucru pentru tine este ca nu te baga nimeni in seama si nu da nimeni doi bani pe tine , atit pe forum cit si in realitate.hai ca ma duc sa car niste saci sa mai cistig si azi 600 de roni , ca vine vacanta si trebuie sa am ceva de cheltuiala , drogurile sint scumpe , bautura si fetele la fel, daca stau si imi pierd mereu timpul cu tine , nu o sa am de unde. te pupa tati. 3
temujin Reputație: 1654 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Decembrie 15, 2015 Mai da-va-n pula mea de drogati distrusi. Vad ca vorbesti la plural!! Sper ca nu te-ai referit si la mine!?!
d d p o f Reputație: -201 Postat Decembrie 15, 2015 Postat Decembrie 15, 2015 ma cunosti, desigur,asa cum il cunosti si pe picon, advanced sau alti barbati puternici,cu coaie adevarate, realizati in viata , cu care ai vrea sa te asemeni dar nu ai cum. soarta te-a vomitat pe cur , puti de la distanta si cel mai grav lucru pentru tine este ca nu te baga nimeni in seama si nu da nimeni doi bani pe tine , atit pe forum cit si in realitate. hai ca ma duc sa car niste saci sa mai cistig si azi 600 de roni , ca vine vacanta si trebuie sa am ceva de cheltuiala , drogurile sint scumpe , bautura si fetele la fel, daca stau si imi pierd mereu timpul cu tine , nu o sa am de unde. te pupa tati.Baaaaa... traiesti intr-o lume paralela. Auzi la el belitu', 600 roni pe zi. Bai saracie, am zile cand ma intorc acasa si cu 3000-4000 RON, daca tot vrei sa vorbim de numere, spartule. Bani facuti cu capu, nu cu carca. Facuti IN ROMANIA, muistule!!!iesi in pula mea de saracie trista. Uite-l al 'recu de hamal flausat, ce-mi zicea el mie. Pai ce masina conduc eu... si ce masina conduci tu... ca stiu si asta. )))Marsi in pula mea de realizat. )) Ai, du-te si confeseaza-te unei curve acum, amaratule.Vezi papitoiule, m-ai silit sa fiu cocalar. ))) 2
d d p o f Reputație: -201 Postat Decembrie 15, 2015 Postat Decembrie 15, 2015 Vad ca vorbesti la plural!! Sper ca nu te-ai referit si la mine!?!Eu nu am nimic cu tine personal. Nu te cunosc. Eu am ceva cu drogatii... pe de-a-ntregul... in general.Sa-i pis in freza. ) 2
pacificatorul Reputație: -83 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:new england Oras:new england Postat Decembrie 15, 2015 Ddpof, sesizez o oarecare instabilitate la tine. Încearcă sa o iei mai piano. Da-i in pula câinilor de drogati dar cu ceilalti ce ai!? Din cate stiu, celulele,nervoase nu se regenereaza 1 1
o2 lentila Reputație: -428 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:around Oras:around Postat Decembrie 15, 2015 ursuletule panda, sau ddpof, sau ... mai ai inca vreo 8 reincarnari rusinoase, nu le mai enumar pe toate, hai sa iti spun eu ce masina conduci tu , ca sa te convingi ca stiu cine esti , ei bine ,tu conduci masina care apartine spitalului si pe ea scrie : AMBULANTA. eu, nici macar nu am masina , ma dau cu bicicleta ca e mult mai rapid si sanatos ,sau folosesc taxiul.cind ai la purtator 100 de lei ,fa-ti o poza cu ei si posteaz-o ca sa te cred ca esti baiat istet si faci bani in Romania cu capul . pula mea, care cap , ce tu ai cap, daca aveai nu iti ploua in git . 3
d d p o f Reputație: -201 Postat Decembrie 15, 2015 Postat Decembrie 15, 2015 ursuletule panda, sau ddpof, sau ... mai ai inca vreo 8 reincarnari rusinoase, nu le mai enumar pe toate, hai sa iti spun eu ce masina conduci tu , ca sa te convingi ca stiu cine esti , ei bine ,tu conduci masina care apartine spitalului si pe ea scrie : AMBULANTA. eu, nici macar nu am masina , ma dau cu bicicleta ca e mult mai rapid si sanatos ,sau folosesc taxiul. cind ai la purtator 100 de lei ,fa-ti o poza cu ei si posteaz-o ca sa te cred ca esti baiat istet si faci bani in Romania cu capul . pula mea, care cap , ce tu ai cap, daca aveai nu iti ploua in git .Nici nu ma mai obosesc sa-ti raspund. )) Ai hartie? ) 2
d d p o f Reputație: -201 Postat Decembrie 15, 2015 Postat Decembrie 15, 2015 Ddpof, sesizez o oarecare instabilitate la tine. Încearcă sa o iei mai piano. Da-i in pula câinilor de drogati dar cu ceilalti ce ai!? Din cate stiu, celulele,nervoase nu se regenereazaCont special pentru ddpof, nu coaie? 2
temujin Reputație: 1654 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Decembrie 16, 2015 Eu nu am nimic cu tine personal. Nu te cunosc. Eu am ceva cu drogatii... pe de-a-ntregul... in general.Sa-i pis in freza. ) Atunci ma bucur!! Eu i-am dat omului un pont, atata tot!! Si ce fac oamenii cu banii si cu sanatatea lor, sincer nu ma intereseaza!! Fiecare e liber sa faca ce vrea, e strict problema fiecaruia!! Atata timp cat nu ma deranjeaza cu nimic, n-am nimic impotriva nimanui!! 5 3
d d p o f Reputație: -201 Postat Decembrie 16, 2015 Postat Decembrie 16, 2015 Atunci ma bucur!! Eu i-am dat omului un pont, atata tot!! Si ce fac oamenii cu banii si cu sanatatea lor, sincer nu ma intereseaza!! Fiecare e liber sa faca ce vrea, e strict problema fiecaruia!! Atata timp cat nu ma deranjeaza cu nimic, n-am nimic impotriva nimanui!! 2
o2 lentila Reputație: -428 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:around Oras:around Postat Decembrie 16, 2015 hirtie nu mai am dar daca am nevoie sa ma sterg la cur , te am pe tine disponibil. 3
pacificatorul Reputație: -83 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:new england Oras:new england Postat Decembrie 16, 2015 Cont special pentru ddpof, nu coaie? iarta-ma dar nu inteleg ce ai vrut sa spui! cine este special, contul sau ddpof si cine are coaie? Nu îmi doresc sa intru in polemica cu nimeni dar nu pot sa nu iti spun ca postările tale dau la iveala grave dezechilibre psihice. Scuza-ma, nu vreau sa te jignesc dar chiar cred ca ai nevoie de ajutor pana nu este prea târziu. Asta ti-o spun ca om! 1 1
d d p o f Reputație: -201 Postat Decembrie 16, 2015 Postat Decembrie 16, 2015 iarta-ma dar nu inteleg ce ai vrut sa spui! cine este special, contul sau ddpof si cine are coaie? Nu îmi doresc sa intru in polemica cu nimeni dar nu pot sa nu iti spun ca postările tale dau la iveala grave dezechilibre psihice. Scuza-ma, nu vreau sa te jignesc dar chiar cred ca ai nevoie de ajutor pana nu este prea târziu. Asta ti-o spun ca om! Coaie, ti-ai facut contul special sa intri in vorba cu mine? Cu siguranta esti vreun traumatizat care cauta sa se spele... daca stii ce zic. (citeste pe litere, nu te grabi)Daca da, ai la tine sisu?ps: altceva ca om ce poti sa-mi spui? ) 2
d d p o f Reputație: -201 Postat Decembrie 16, 2015 Postat Decembrie 16, 2015 iarta-ma dar nu inteleg ce ai vrut sa spui! cine este special, contul sau ddpof si cine are coaie? Nu îmi doresc sa intru in polemica cu nimeni dar nu pot sa nu iti spun ca postările tale dau la iveala grave dezechilibre psihice. Scuza-ma, nu vreau sa te jignesc dar chiar cred ca ai nevoie de ajutor pana nu este prea târziu. Asta ti-o spun ca om! Marsi ma 'recu de dobitoc, te strig eu cand am nevoie de tine. 3
pacificatorul Reputație: -83 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:new england Oras:new england Postat Decembrie 16, 2015 Coaie, ti-ai facut contul special sa intri in vorba cu mine? Cu siguranta esti vreun traumatizat care cauta sa se spele... daca stii ce zic. (citeste pe litere, nu te grabi)Daca da, ai la tine sisu?ps: altceva ca om ce poti sa-mi spui? )Marsi ma 'recu de dobitoc, te strig eu cand am nevoie de tine.Eu nu trebuie sa mai spun nimic, tu esti ala care arati cat te duce "mintea". "Succesuri*! 5 1
d d p o f Reputație: -201 Postat Decembrie 16, 2015 Postat Decembrie 16, 2015 Eu nu trebuie sa mai spun nimic, tu esti ala care arati cat te duce "mintea". "Succesuri*!Ai bagat "mintea" si "succesuri" in ghilimele... esti golan.Fugi la pit ca te-ai tocit deja. ) 3
pacificatorul Reputație: -83 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:new england Oras:new england Postat Decembrie 16, 2015 Ai bagat "mintea" si "succesuri" in ghilimele... esti golan.Fugi la pit ca te-ai tocit deja. )bineeeee!!!! 1
drradu Reputație: 199 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Decembrie 16, 2015 Marsi ma 'recu de dobitoc, te strig eu cand am nevoie de tine.Dom' "profesor", vezi ca ai cam dat-o in bara! Corect este "mars" si nu "marsi", si nu aduce in discutie ca scuza graba in a tasta pentru ca nu tine. PS: Citindu-ti o parte dintre postarile tale (recunosc, nu toate) pe acest forum, parerea mea (ia-o ca atare) este ca tu ai o problema pe care s-ar putea (mai mult ca sigur) sa nu o realizezi. Ai fost abuzat cumva, psihic sau fizic in ultima perioada de timp? In rest, sa auzim numai de bine! 3 5
d d p o f Reputație: -201 Postat Decembrie 17, 2015 Postat Decembrie 17, 2015 Dom' "profesor", vezi ca ai cam dat-o in bara! Corect este "mars" si nu "marsi", si nu aduce in discutie ca scuza graba in a tasta pentru ca nu tine. PS: Citindu-ti o parte dintre postarile tale (recunosc, nu toate) pe acest forum, parerea mea (ia-o ca atare) este ca tu ai o problema pe care s-ar putea (mai mult ca sigur) sa nu o realizezi. Ai fost abuzat cumva, psihic sau fizic in ultima perioada de timp? In rest, sa auzim numai de bine! Am fost abuzat acum vreo cateva zile, recunosc. S-a gandit nevasta-mea sa inchiriem o curva, si... am fost abuzat... in pula... 2
pacificatorul Reputație: -83 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:new england Oras:new england Postat Decembrie 17, 2015 Dom' "profesor", vezi ca ai cam dat-o in bara! Corect este "mars" si nu "marsi", si nu aduce in discutie ca scuza graba in a tasta pentru ca nu tine.[/size] PS: Citindu-ti o parte dintre postarile tale (recunosc, nu toate) pe acest forum, parerea mea (ia-o ca atare) este ca tu ai o problema pe care s-ar putea (mai mult ca sigur) sa nu o realizezi. Ai fost abuzat cumva, psihic sau fizic in ultima perioada de timp?[/size] In rest, sa auzim numai de bine![/size]Este inutil, se pare ca omul este chiar sarit! 1
pacificatorul Reputație: -83 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:new england Oras:new england Postat Decembrie 17, 2015 Am fost abuzat acum vreo cateva zile, recunosc. S-a gandit nevasta-mea sa inchiriem o curva, si... am fost abuzat... in pula...Pai nu ti-a spus ca acea curva era de sex masculin? No, daca nu esti atent la detalii ti-o iei la muie! 4 1
d d p o f Reputație: -201 Postat Decembrie 17, 2015 Postat Decembrie 17, 2015 Soricaru' asta prost sta la panda sa arunce si el cu pietricele. Arunca si fuge! ))Marsi bai 'recu ca te fac sa-ti faci cont nou, te rererererebranduiesc. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum