madmax123 Reputație: 349 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2019 cu cat timp inainte pot face o programare la tine ? Link spre comentariu
ramona_maseuza Reputație: 294 Postat Mai 6, 2019 Oras:Calea 13 Septembrie Oras:Calea 13 Septembrie Partajează Postat Mai 6, 2019 cu cat timp inainte pot face o programare la tine ?Cel putin 2-3 ore inainte. Din pacate insa, saptamana aceasta nu voi lucra. Multumesc pt. Intelegere, o zi frumoasa va doresc ! 😠1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Cel putin 2-3 ore inainte. Din pacate insa, saptamana aceasta nu voi lucra. Multumesc pt. Intelegere, o zi frumoasa va doresc ! ðŸ˜Dai raspuns asa repede, cum de? Link spre comentariu
alimosh Reputație: 3 Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Si eu m-am mirat de raspunsul rapid, dar e de bine :) e rost de ajuns mai usor Link spre comentariu
sammsamm Reputație: 23 Postat Mai 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2019 Buna ... Lucrezi azi..? Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Mai 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2019 Parca milfa dupa poza de mai sus. A fost cineva la ea in ultima perioada? Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 18, 2019 Partajează Postat Mai 18, 2019 Parca milfa dupa poza de mai sus. A fost cineva la ea in ultima perioada?Da, omule, are o varsta si arata exact ca in poze. Am vazut-o in parc de careva ori si pot confirma, are ochii departati si e usor de tinut minte Link spre comentariu
madmax123 Reputație: 349 Postat Mai 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 21, 2019 Luni esti disponibila ? Link spre comentariu
ramona_maseuza Reputație: 294 Postat Mai 21, 2019 Oras:Calea 13 Septembrie Oras:Calea 13 Septembrie Partajează Postat Mai 21, 2019 Luni esti disponibila ?[/quote Acum da, sunt disponibila pt. Lunea viitoare. Daca suni/sms luni, s-ar putea sa nu mai fiu. Programarea dinainte e sfanta. 😜O zi frumoasa tuturor ! 1 Link spre comentariu
madmax123 Reputație: 349 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2019 disponibila in week-end ? Link spre comentariu
ramona_maseuza Reputație: 294 Postat Iunie 7, 2019 Oras:Calea 13 Septembrie Oras:Calea 13 Septembrie Partajează Postat Iunie 7, 2019 disponibila in week-end ?In weekend nu lucrez, fara exceptie. In plus, veeau sa anunt ca voi mai lucra cateva zile ( de luni pana joi inclusiv), dupa care urmeaza vacanta. Ne vom revedea pe 1 iulie ! Asa ca, cine nu vrea sa ma rateze zilele viitoare, de luni este deschis telefonul din nou!Weekend cu soare si plaja va doresc !ðŸ˜ðŸ˜â˜€ï¸â˜€ï¸ Link spre comentariu
ramona_maseuza Reputație: 294 Postat Iulie 8, 2019 Oras:Calea 13 Septembrie Oras:Calea 13 Septembrie Partajează Postat Iulie 8, 2019 Buna dimineata, Am revenit cu forte proaspete. Reamintesc, serviciile mele sunt: Prima parte a sedintei, 60 min: Masaj de relaxare suedez, profesional, pt. Relaxare si stimulare musculatura, precum si pt. alungarea oboselii acumulate, diverse dureri. Nu fac masaje pe chakre, ayurvedice, tai si alte asemenea variante.A doua parte, 30 min: Masaj erotic, senzual, excitant, cu mainile, corpul, respiratia si energia mea, cu posibilitatea unei finalizari prin masaj. Pt. Cine nu stie, finalizarea nu e obligatorie, ci doar o consecinta fireasca a excitarii intregului corp, de ce nu si a mintii !! Creierul este organul esential in aceasta excitanta “fantezie” ! Permit atingeri si mangaieri senzuale si bine plasate. Sedinta de masaj dureaza 90 minute, maxim 2 ore dtd. Cadoul este de 200 lei.Locatia: Calea 13 Septembrie, programari intre 11 si 18, de Luni pana Vineri. Va multumesc, o zi frumoasa ! 4 Link spre comentariu
varud76 Reputație: 36 Postat Iulie 9, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Iulie 9, 2019 Buna Romona,maine lucrezi ? Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2019 Partajează Postat Iulie 12, 2019 Te-ai mai implinit, fata Link spre comentariu
ciociocio Reputație: 54 Postat Iulie 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 13, 2019 Te-ai mai implinit, fataNu te mai inteapa cu coastele Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2019 Partajează Postat Iulie 15, 2019 Ii sade mai bine asa Link spre comentariu
sammsamm Reputație: 23 Postat August 21, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 21, 2019 Buna ... Lucrezi azi ?? Link spre comentariu
ciociocio Reputație: 54 Postat August 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 21, 2019 Buna ... Lucrezi azi ??Dar mai lucreaza?Telefonul este inchis Link spre comentariu
ramona_maseuza Reputație: 294 Postat August 22, 2019 Oras:Calea 13 Septembrie Oras:Calea 13 Septembrie Partajează Postat August 22, 2019 Dar mai lucreaza?Telefonul este inchisDa, am reinceput partial activitatea.Telefonul a fost inchis cata vreme am fost in Concediu. O seara buna ! Link spre comentariu
negrila2001 Reputație: 31 Postat August 31, 2019 Partajează Postat August 31, 2019 Buna, Ramona! Doresc și eu o programare pentru luni 2 Septembrie 🙂 Link spre comentariu
negrila2001 Reputație: 31 Postat Septembrie 2, 2019 Partajează Postat Septembrie 2, 2019 Am sunat azi și are telefonul închis! Link spre comentariu
barbuddd Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Buna RamonaSunt un cl mai vechi. Maine lucrezi? Link spre comentariu
ramona_maseuza Reputație: 294 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:Calea 13 Septembrie Oras:Calea 13 Septembrie Partajează Postat Octombrie 30, 2019 Buna tuturor ! Happy Hallowen, ca sa zic asa ! Ce pacat ca nu mai poti adauga poze, aveam una tare de “vrajitoare buna†😜😜Cu scuzele de rigoare adresate celor care m-au contactat in luna octombrie, telefonul a fost mai mult inchis din motive subiective.Am revenit la partea care-mi place mult. Va astept !Program : luni-vineri intre 11 si 18.Locatie : Calea 13 Septembrie, Monitorul Oficial.Servicii si cadou neschimbate. O zi minunata ! 😋😋😋 2 Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1702 Postat Octombrie 30, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Octombrie 30, 2019 poti adauga poze doar ca nu se mai poate ca pana acumBuna tuturor ! Happy Hallowen, ca sa zic asa ! Ce pacat ca nu mai poti adauga poze, aveam una tare de “vrajitoare buna” Cu scuzele de rigoare adresate celor care m-au contactat in luna octombrie, telefonul a fost mai mult inchis din motive subiective.Am revenit la partea care-mi place mult. Va astept !Program : luni-vineri intre 11 si 18.Locatie : Calea 13 Septembrie, Monitorul Oficial.Servicii si cadou neschimbate.O zi minunata ! Link spre comentariu
krefeld Reputație: 23 Postat Noiembrie 14, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 14, 2019 Buna Ramona ! De cca doi ani tot incerc sa ajung din nou la tine dar fara succes si tare as mai vrea sa ma rasfat in prezenta ta cu mangaierile tale ! Fii si mai draguta decat esti si spune-mi si mie te rog daca maine esti disponibila si daca ma poti programa pentru 2-3 ore ? Iti voi trimite si un mesaj pe telefon iar numarul meu se termina cu 07xxxxxx51 , Multumesc anticipat pentru raspuns ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum