Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:romania
  • Oras:romania

In primul rand, multumesc pentru promovare si nu pot decat sa zic

SERVESC PATRIA!

 

Am stat de ieri pana azi sa ma gandesc cum sa intitulez experienta mea cu Ramona..Am cateva variante

BEST LOOK ALIKE SEX! sau

Cel mai bun nechezol din viata mea!(pentru cei care stiu ce este ala respect..pentru ceilalti nechezolul era un fel de inlocuitor de cafea secolul trecut) sau

Cel mai bun inlocuitor pentru sex!

sa detaliez

Duminica m-au mancat hemoroizii si am sapat in gradina si am avut noroc de un mic blocaj la muschii de deasupra fundului..entorsa lombara...(cine zicea ca sapatul este mai bun decat mersul la sala .....?) Deci luni m-am trezit cu o durere nasoala de tot...Am zis sa incerc sa vad daca pot da de Ramonica...Am reusit..Am aranjat intrevederea si am purces spre noua locatie..pe o strada paralela cu Nerva Traian...cu nume de poet...!

Am ajuns acolo pe scari ca liftul nu mergea...norocul meu..asa ca am intrat in ap cu plamanii distrusi si cu spatele si mai distrus..I-am expus problema...am facut dusul....si pe urma am trecut la masaj...Rezultatul a fost incredibil...mi-a luat durerea cu manutele ei cele doua..ii dau nota +++++10...I-am zis sa ma abuzeze la maxim...si s-a conformat..azi am putut sa stau infund si sa conduc fara nici o pb

Am trecut la partea 2 a programului...s-a dezbracat si s-a aplecat in fata mea sa schimbe muzica..si m-am uitat asa cum statea aplecata la pasarica ei..automat prietenul meu a coborat in berna...si limba in erectie...

Am zis..sa incerc ceva nou...asa ca am incercat sa ii vand castraveti gradinarului...adica i-am facut si eu un mic masaj..am ascultat si am progresat pana la o nota de 4...M-am jucat cu limba peste tot..si pe urma mi-a facut ea masajul asa cum stie ea..deci a fost cel mai tare masaj erotic la care am participat( si nu m-am uitat)..A fost ceva..nu stiu ce a facut..dar sigur pe mine m-a determinat sa ma merg odata..se atingea de mine cu totul...sanii..nasul..comoara..degetele...coapsele...la un moment dat pur si simplu in mintea mea am crezut ca facem sex...pe bune..ce pot sa zic de cat. WOW

 

Va las pe voi sa alegeti ce titlu este mai bun

locatie 8,5 curata, dar nu se compara cu cea din orasul incendiat

masaj terapeutic 10

masaj erotic 10

aspect...data trecuta nu mi s-a parut asa fragila...

cotizat 150 de lei....

 

p.s.am discutat si despre incercariile unuia sa o convinga sa scrie o carte in care sa descrie experientele ei..ca maseuza..Ramona spre cinstea ei i-a dat cu flit in momentul cand acel"EDITOR" a inceput sa intrebe lucruri specifice despre clientii ei...

 

Daca este vreo nelamurire..contactati-ma....YYYYYYYEEEEEYYYY AM SI MESAGERIE ACUMA!

  • Like 2
Link spre comentariu

Intrucat au existat cateva neintelegeri si confuzii, vis-à-vis de timpul alocat unei sedinte de masaj si a tarifului, vreau sa specific urmatoarele lucruri:

  1. Sedinta de masaj va dura 1,5 ore, putandu-se prelungi pana la 2 ore si va avea un singur tarif: 200 lei. Acest timp include masaj de relaxare si masaj erotic, ca si pana acum. Sedinta NU contine sex din partea mea. Cine doreste sex, il rog sa nu ma viziteze.
  2. Nu agreez persoanele care trag de timp la chit-chat-ul prealabil, la o tigara/pahar de apa/cafea, intrucat timpul alocat de mine pt sedinta va fi de doar 2 ore si ma voi vedea nevoita sa il grabesc dupa terminarea masajului, cand poate clientul isi va mai dori sa ramana inca relaxat pe pat, cu mine alaturi inca 5-10 minute. Oricum, daca sunteti vorbareti, timp de o ora, cat dureaza masajul de relaxare, este timp suficient sa schimbam impresii.
  3. Nu accept  jumatati de ora sau negocieri sau “vreau doar masajul spatelui sau sa ma gadili nu stiu pe unde”. Sedinta are pretul pe care eu il consider corect, pt efortul depus si  experienta in sine. Masajul se face cum stiu eu ca este bine, in ordinea pe care eu o consider corecta.  Cred ca majoritatea s-au convins, vizitandu-ma sau macar citind recenziile mele, ca ofer masaj la un nivel calitativ ridicat. Nu fac doar o frectie cu ulei de 15-20 min si o laba in viteza.
  4. Va rog sa va incadrati in timp. Ganditi-va, domnilor, ca desi a face masaj pt mine este si o placere, este contraproductiv sa nu pot raspunde la telefon jumatate de zi si alti clienti care tot incearca sa ajunga, nu o pot face, pt ca eu, din bun simt, niciodata nu spun cuiva: “Vezi ca ai depasit timpul” sau “Hai, grabeste-te ca in 10 minute am alt client”.  
  5. Nu mai accept programari prin PM sau messenger. Folositi cu incredere telefonul afisat. Daca nu va pot raspunde imediat, incercati ulterior, la intervale regulate, sau lasati SMS cu intentiile Dvs. Si daca puteti fi sunat ulterior sau nu.
  6. Dreptul de a-mi selecta clientii ramane in continuare valabil. Apreciez bunul simt, eleganta si respectul.

 

Sa avem parte de experiente frumoase. Va multumesc !

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Inspirat de postul #44 a maestrului picon, incep recenzia, la randul meu, cu un Haiku compus intr-un registru, mai mult sau mai putin, (auto)ironic:

 

trup framantat

zbor inalt

cu intensa finalizare

:)

 

Si acum sa va povestesc despre:

 

Cum mi-am petrecut ultimul sfarsit de lume sau,

inedita experienta a primului masaj erotic

 

Apasat de doua dorinte neimplinite, in dimineata zilei de 12/12/'12, eram trist din cale-afara, pregatindu-ma pentru sosirea sfarsitului lumii.  Desi sunt mai aproape de a doua tinerete, nu incercasem pana acum, spre rusinea si, mai ales, deznadejdea mea, masajul erotic si... sexul anal.  Iar sfarsitul lumii era dupa colt... 12/12/12  12:12:12, adica12 decembrie '12, ora 12, 12 minute si 12 secunde.  Pe masura ce trecea timpul, era tot mai evident ca nu mai aveam cum sa le mai incerc pe amandoua.  Trebuia sa sacrific sau masajul erotic in favoarea sexului anal, sau invers.  Cumplita decizie...

 

Habar n-am pe unde m-au prins, si cum am ratat precedentele sfarsituri de lume (sau de diverse calendare), dar, pana la urma, am ales ca acest sfarsit de lume sa ma gaseasca framantat de degetele fermecate ale unei maseuze.  Va aud, pe multi dintre voi, spunandu-mi ca am luat o decizie pripita si neinspirata. Pot sa ofer o posibila justificare.  Asa cum spuneam mai devreme, nu mai incercasem niciodata masajul erotic si, mi-am imaginat ca, poate, in acest mod, sfarsitul lumii ar fi mai confortabil, decat daca m-ar fi gasit incercand sexul anal (de care, ma simt nevoit sa marturisesc, imi este un pic teama    )...  Pana la urma s-a dovedit o alegere foarte buna.  In ceea ce ma priveste, a fost, clar, cel mai agreabil sfarsit de lume de pana acum!  Iar contributia Ramonei a fost esentiala!

 

Este, totusi, momentul sa trecem la clasica recenzie:

 

Modalitatea de contact:

A fost un schimb de sms-uri, la numarul de telefon din titlul thread-ului, - 0755416690.

Referitor la modalitatea de contact, in postul #53 , la punctul 5, Ramona specifica urmatoarele:

 

"Nu mai accept programari prin PM sau messenger. Folositi cu incredere telefonul afisat. Daca nu va pot raspunde imediat, incercati ulterior, la intervale regulate, sau lasati SMS cu intentiile Dvs. Si daca puteti fi sunat ulterior sau nu."

 

Locatia (zona):

Locatia se gaseste, asa cum este mentionat si in titlu, intre Nerva Traian si Mircea Voda.

 

Detalii despre intalnire:

Dupa un schimb de sms-uri, am sunat, pentru confirmare, cu o jumatate de ora, inainte de ora convenita pentru intalnire.  Pentru ca noaptea care a trecut ninsese intens, si zapada in dimineata aceasta era destul de mare, am decis sa merg cu metroul pana la statia Timpuri Noi.  Am mers pe jos aproximativ 10 minute de la statia de metrou pana la locatie.  Am reusit sa fiu foarte punctual. Ora 12 trecute fix.  Mai aveam inca 12 minute si 12 secunde pana la venirea sfarsitului lumii :)

 

Apartamentul este pe o scara care are doua lifturi.  Un lift pentru etajele cu numar par, si celalalt pentru etajele cu numar impar.  Ramona m-a asteptat dupa usa, imbracata in colanti albi si tricou negru.  In picioare avea slapi.  Cateva cifre aproximative despre inaltime ~1,61m, greutate ~49Kg, varsta ~27 de ani. Fata frumoasa, ochi frumosi, linia sprancenelor foarte frumoasa, buze senzuale, foarte zambitoare.  Sani relativ mici, dar foarte placuti privirii si, mai ales, palmelor doritoare sa-i alinte.  Fund sexy si picioare frumoase.  Este tanara din pozele care apar in acest topic.

Agreabila in conversatie, deosebit de politicoasa, foarte atenta cu clientul.

 

Am fost intrebat daca doresc apa/suc/cafea. Dupa indelungi ezitari am raspuns ca as bea cu placere o cafea.  Fara sa imi fie cerut, am oferit cadoul, 200RON pentru 1,5 ore de  masaj de relaxare si masaj erotic.  Pana cand Ramona a pregatit cafeaua, am fost la baie.  Primisem inainte un prosop mare, curat si placut mirositor.  Baie curata, cu multe geluri de dus.  Ramona a lasat sa curga cateva minute apa pentru a avea apa calda.  Cafeaua a fost gata cand am iesit de la baie.  Am intrat in incaperea unde urma sa se desfosoare masajul. Muzica placuta si adecvata, lumanari pe jos, lumina difuza.  Ne-am asezat si, in timp ce savuram cafeaua (excelenta!, multumesc Ramona!), am avut o conversatie foarte placuta. In timpul conversatiei, Ramona s-a bucurat de una sau doua tigari.

 

Canapeaua pe care am fost invitat sa ma intind pare a fi extensibila.  Ramona a inceput masajul de relaxare intr-un mod foarte elaborat.  A inceput parca cu talpa, degetele piciorului drept, trecand la muschii gambei, coapsei, si repetand miscarile de masaj, in aceeasi ordine si pentru piciorul stang.  O senzatie foarte placuta am avut la masarea muschilor fesieri si ai spatelui.  Deosebita senzatia de caldura si de relaxare, cand, la un moment dat, Ramona si-a frecat intens palmele si mi le-a asezat, fierbinti, in zona lombara si, parca, intre omoplati.  A continuat cu masarea umerilor, cefei si mainilor.  Intre masajul de relaxare si cel erotic a fost o foarte scurta pauza, in care Ramona a iesit pentru cateva clipe din camera.

 

Masajul de relaxare a fost extraordinar de placut, dar masajul erotic a fost exceptional. Imposibil de descris.  Sunt atins de sentimentul ca, prea sarace ar fi cuvintele pentru a descrie senzatiile de care am avut parte si, nu in ultimul rand, ma intreb, cum as putea oare descrie prin cuvinte arta si daruirea Ramonei. Modul in care isi foloseste trupul cu pielea atat de catifelata, buzele, limba, respiratia, fesele, zona pelviana, picioarele.  Absolut fantastic!  Magice atingeri!  Imi este greu sa descifrez de ce "mi-am dat drumul" atat de greu.  La un moment dat genunchii imi tremurau incontrolabil si, desi simteam ca orgasmul este foarte aproape, nu reuseam sa termin...  Si starea aceasta parca a durat o vesnicie...  La un moment dat, excitat la maxim, si dus pe culmi pe care nu sunt sigur ca le-am mai atins vreodata, m-am trezit urland de placere... dupa care a urmat o stare de liniste si de dulce toropeala...


Catalogul:

 

Locatie: 9

 

Aspect fizic/igiena: 10

 

Atitudine: 10

 

Masaj de relaxare: 10

 

Masaj erotic: 10+

 

GFE: 9,5 (as fi apreciat FK ceva mai intens / pasional)

 

Cadoul: 200RON pentru 1,5 - 2 ore de masaj de relaxare si masaj erotic.

 

Dragii mei, dragele mele, stiti cumva cand este preconizat urmatorul sfarsit de lume?

As dori sa-mi fac, de acum, o programare la masaj de relaxare&erotic.  Evident, tot la Ramona!

 

O recomand din toata inima!
 

Acestea fiind spuse, doamnelor, domnisoarelor si domnilor, va doresc zile senine, inimi vesele si un super sfarsit de... lume  adica de saptamana!

 

Sunteti ca si imbratisate / imbratisati  :hug1

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Sfarsiturile de lume sunt asteptate pe datele 12 dec 21 dec si 8 feb la anul :)

Dupa parerea mea Ramona este maseuza nu escorta(judecand dupa parerile voastre si ale ei exprimate pana acum)

Sa vedem poate incercam nuru-masaj si vin si eu cu o recenzie despre ea :)

 

Sarbatori fericite tuturor !

Felicitari Ramona ... foarte putine fete sunt asa apreciate aici pe site iar tu reusesti asta fara contact intim ... tare de tot :) tine-o tot asa iti multumesc din punctul de vedere al populatiei masculine ...

Link spre comentariu
Vizitator oly
Reputație: 0

Salut fratii mei de…

 

Cu putina intarziere…din diferite motive…zic sa scriu si eu despre experienta cu domnisoara …Faptele au decurs cam asa…din ce imi aduc aminte,ca de la o varsta incepi sa uiti .

            Vorbit cu @ramona de acum cateva luni chiar…cand nu eram decis sa merg la masaj erotic.Am cerut cateva detalii de la ea pe messenger.Nu eram convins ca ma voi simti bine doar sa ma frec de cineva.In fine.Intre timp am mai intrebat si eu in stanga si in dreapta despre masajul erotic.In stanga,am intrebat un prieten care  stiu ca mergea acum ceva timp la masaj erotic…dar la un salon,nu la “particular”.In dreapta am intrebat la “ concurenta” , ca sa zic asa . Citez aici doar cateva schimburi de replici dintre mine si :

 

8:03:49 PM  

olybucuresti: vreau sa imi dai un sfat, daca pot sa indraznesc

8:04:15 PM  

olybucuresti: avand in vedere ca tu ai facut masaj

 

raspunsul  primit

 

8:10:13 PM  

irinaruxandra24: incearca totusi la o maseuza care se pricepe

8:11:38 PM  

irinaruxandra24: Ramona, despre care stiu sigur sigur ca se pricepe d eminune si e f implicata

 

 


Trageti voi orice concluzie vreti.

PS-daca cineva crede ca discutia asta nu este reala fac sau print sau dau parola pentru cateva minute sa poate fi citita.

 

Revenim.

La ceva timp chiar si dupa conversatia  de mai sus,m-am hotarat sa o vizitez pe @ramona.Vorbim de cu seara ,pe messenger…stabilim pentru a doua zi la ora 12.30 ,parca…cred…Fata foarte punctuala…am sunat chiar mai devreme si mi-a spus sa astept ora programarii.

Am ajuns relativ repede la locatie, avand in vedere ca lucrez in apropiere.Am avut timp sa merg si un magazinas sa iau o ciocolata amaruie si una cu ceva..alune cred,na…ca am uitat,sau ciocolata neagra…

 

Ajuns in locatie,m-a intampinat @ramona,imbracata in deja cunoscutii colanti albii si tricou.

Am vorbit putin…nu prea mult pentru ca timpul costa bani in ziua de azi. Mers la dus…Baie normala…geluri mai multe…prosop curat…uscat…Cand am revenit in camera @ramona aprinsese lumanarele pe jos…muzica de relaxare….si am trecut la…tocat.

A…am optat pentru masaj  relaxare si erotic.

A inceput dupa cum spuneam sa ma toace.Aveam toti muschii incordati.Tari ca piatra.Cu toate ca ii freca de se incingeau  tot incordati erau…cauza…nu stiu…Cu toate ca este clar ca se pricepe,stie ce face…mushii mei au ramas incordati …Poate nu stiu eu sa stau …daca se poate asa ceva…cert este ca @ramona a lucrat din greu cred ca peste o ora  …de simteam ca iese flacari din mine.Dupa masajul spatelui m-am intors cu fata in sus.

A…vreau sa spun ca intre timp…tot vorbind…renuntasem la masajul erotic.Era ceva ce nu se lega…Poate unii intelegeti..poate altii nu.Mi-a masat si partea din fata,incepand de la picioare pana sus…sus…In continuare nu se lega ceva….In fine.

Masajul a fost unul pe care nu-l voi uita destul timp de acum incolo.Dar atat.

 

 

Note:

Locatie : 9- se ajunge usor…loc de parcare destul…curat…

Fizic : maxim 7  ,daca ar fi escorta nu ar face fatza cu fizicul ei( parerea mea,nu imi sariti in cap)

GFE: Ma abtin sa dau nota aici…nu a lipsit nimic si totusi nu s-a intamplat nimic     extraordinar…dupa cum am mai spus..ceva nu s-a legat…

Masajul : il face ca un meserias neamtz…

Halatul: 120 ron masaj relaxare

Concluzia; De revenit ,din punctul meu de vedere, pentru masaj…Nu stiu de ce, dar nu are fatza de masaj erotic.Cand spui masaj erotic…te gandesti automat la “ angelina jolie” ( un ex) sau macar la un corp “ tras prin inel”,nu cred ca explic destul de bine,sper sa intelegeti voi.

Asta a fost.

Oly.

Intalnirea a avut loc pe 05.12.2012.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Felicitari pt. recenzie @oly. O singura nelamurire am: ce relevantza are pentru topicul Ramonei,discutia ta ci Irinuca? De ce ar trebui sa dai print? Ce ar trebui sa intelegem si de ce? Scuze pentru off-topic!

  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Multumesc, draga Oly, pentru recenzie. Imi pare rau ca nu ai reusit sa te relaxezi si ai stat incordat tot timpul, aici chiar nu e vina mea, eu am incercat sa fac masajul cat am putut de bine si, crede-ma, m-am chinuit ceva. Eu, din pacate, nu am cum sa controlez reactiile corpului tau si nu mi s-a intamplat decat de vreo 3-4 ori in 9 ani ca un om sa nu se poata relaxa. Vis-a-vis de atitudine si GFE, cred ca interactiunea dintre noi nu s-a produs NU NUMAI din cauza mea. Imi cer scuze, pe acesta cale, ca nu am reusit sa te multumesc pe deplin, dar probabil nu suntem compatibili.

Legat de tinuta mea de masaj, vreau sa precizez ca dragii mei clienti vin la masaj si nu la sex. Deci, nu vad de ce ar trebui sa li se scoale instant, din momentul in care intra pe usa, vazandu-ma pe mine in pantofi cui si ciorapi cu banda. POT face si asta, dupa cum se vede in poza de mai jos, insa NU SUNT ESCORTA. Cred totusi ca am reusit sa incit/excit suficient, prin metodele mele, pe cei care au venit la mine.

 

Iti respect parerea in ceea ce priveste fizicul meu, chiar eu am specificat ca nu sunt o frumusete de revista, totusi, pentru a nu induce cititorii in eroare, ma vad nevoita sa postez niste poze mai explicite. Nu am postat poza a doua intreaga din motive lesne de inteles. Dar, cum m-am riscat si inainte, ma voi risca si acum sa pun o noua poza si cu fatza mea. Va marturisesc ca tare mult mi-as dori sa arat ca Angelina Jolie, insa cu siguranta daca as fi aratat ca ea, nu mai faceam demult (sau niciodata) masaj erotic. Inca mai il astept pe Brad Pitt, dar sunt convinsa ca nu va veni dintre clientii de la masaj. :icecream

 

"Nu stiu de ce, dar nu are fatza de masaj erotic.Cand spui masaj erotic…te gandesti automat la “ angelina jolie” ( un ex) sau macar la un corp “ tras prin inel”,nu cred ca explic destul de bine,sper sa intelegeti voi."

 

 

post-28226-0-69550300-1355865846_thumb.png

post-28226-0-43696100-1355865869_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Ramona esti foarte frumoasa ... evident nu ii poti multumi pe toti si mai ales cu ceva ce nu tine de tine decat intr-o foarte mica masura .... (aspectul fizic)

Eu zic ca la cate recenzii ai e minunat ... imi cer scuze fata de tine pt aceia care vor si luna de pe cer :) sa stii ca impresia generala despre tine(spun asta desi eu inca nici nu te-am cunoscut inca) este extraordinar de buna ...

Sa stii ca noi barbatii fie ca recunoastem sau nu avem nevoie de prezente feminine cum esti tu ...

Si pt barbati ,,, daca vreti o experienta extraordinara lasati toate ideile preconcepute acasa si traiti din plin experienta care vi se ofera astfel veti fi mereu fericiti

Exemple de idei preconcepute: sa fie inalta,sa fie slaba,sa se poarte nu stiu cum cu mine,sa faca nu stiu ce obicei sexual am eu si mai ales aberatii maxime gen: spune ca nu face un anumit lucru, recenziile spun la fel si respectivul crede ca pt el va face ... evident pleaca dezamagit :) etc

Sunt de asemenea recunoscator acestui site prin care am reusit sa cunosc fete deosebite ... si nici nu am cunoscut prea multe inca :) 

  • Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Cu toate ca nu ma prea gandeam sa-i fac Ramonei o recenzie, animatia de pe acest topic mi-a adus ceva inspiratie si chef de batut pe taste.

 

Cam deodata cu codul galben de saptamana trecuta mi-am facut aparitia la usa ei, ghidat bine de igo; era o zona cunoscuta de mine, fusesem si la futut pe o raza de vreo suta de metri de garsoniera unde am adastat la ceas de seara putin peste doua ore. Sa fiu sincer nu mai stiu cum m-a primit imbracata, adica culoarea colantilor si a tricoului, pentru ca eram inca sub influenta urgiei proaspat pornite afara. Dar dusul facut in bune conditii dublat de clicc-ul pe care cred ca l-am avut amandoi(pentru al meu garantez :laugh2  ) mi-au readus pohta ce pohtisem toata ziua respectiva(nu va ganditi la sex, ca nici chiar asa de norocos nu sunt  :laugh2 ), adica niste clipe de relaxare si de placere pura.

Deja s-a scris atat de mult despre succesiunea celor ce se intampla in iatacul Ramonei, liniuta de deasupra pasaricii, felul cum te atinge etc, etc incat nu cred ca are rost sa insist. Totusi as sublinia ca, in cazul ei, experienta face diferenta, e foarte greu sa pleci nemultumit. Bineinteles ca nu este exclus nici acest lucru.

 

Pentru a respecta regulile, iata si niste note:

 

Locatia are un 8, am vazut si mai bine, curatenia este la ea acasa

 

Aspectul ei mie unul mi-a placut, 8,5, fața draguta si interesanta, sani mici si frumosi, o placere sa-i mozolesti, fund ok, carnita ferma, piele la fel

 

Igiena 10, pasarica faina, gurita  nu a tradat-o ca e fumatoare :clap2 , totul perfect la acest capitol

 

Masajul de relaxare de 8, nota aceasta pentru standardul meu e mare, doar o singura domnisoara care presteaza si masaj erotic mai are cam atat, restul din aceasta bransa  de la nota 5 in jos

 

Masajul erotic de 9,5 trebuie sa recunosc ca nu am mai reusit de mult o ejaculare atat de entuziasta, insotita si de un orgasm intens, ca a trebuit sa mai zac cel putin 5 minute pana sa ma pot misca :maninlove

 

Gfe de 9, sper ca la urmatoarea vizita  mai urcam jumate de punct  :date

 

Trebuie neaparat mentionat si faptul ca e desteapta, un interlocutor placut, vesela si dornica sa te vada multumit.

 

Concluzia ar fi urmatoarea: cei care accepta ideea ca pentru 200 lei vor ramane nefututi, dar se vor simti mai bine decat in peste 80% din partidele reusite de sex, ar fi bine sa o viziteze pe domnisoara Ramona.

Restul au destule optiuni.

  • Like 6
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator oly
Reputație: 0

Scuze si eu pentru off---se poate sterge dupa ce citeste @picon.

Felicitari pt. recenzie @oly. O singura nelamurire am: ce relevantza are pentru topicul Ramonei,discutia ta ci Irinuca? De ce ar trebui sa dai print? Ce ar trebui sa intelegem si de ce? Scuze pentru off-topic!

 

Este de notorietate "discutiile" dintre @ramona si @irina....Am vrut doar sa arat doar ca ,in lumea asta tumultoasa a forumului nostru, am cerut sfatul cuiva care se pricepe la acest fel de masaj,@irina, ( asta am auzit de la voi,nu am vizitat-o si probabil nu o sa o vizitez )si acest cineva  mi-a recomnadat dupa cum se vede pe @ramona,cu toate ca erau in " discutii" la acea data,cred.Am scris asta pentru ca am vorbit cu @ramona, la ea, inevitabil si despre forum si inevitabil si despre " discutiile dintre ele.Atunci i-am promis ca ii voi arata ceva ( chiar aceste randuri) care o va uimi.Acum, nu mai stiu care este " relatia" dintre ele,daca vorbesc sau daca nu.Nici nu ma pasioneaza sa aflu.Cred ca discutia dintre mine si irina chiar o avantajeaza pe @ramona.Nu e de ici de colo sa recunoasca concurenta ca esti buna.

 

 

 

Multumesc, draga Oly, pentru recenzie. Imi pare rau ca nu ai reusit sa te relaxezi si ai stat incordat tot timpul, aici chiar nu e vina mea, eu am incercat sa fac masajul cat am putut de bine si, crede-ma, m-am chinuit ceva.

Nu am zis niciodata ca ar fi vina ta in vreun fel.Am simtit ca te-ai chinuit.Am si zis ca aveam muschii prea tario pe tot parcursul masajului.Nici eu nu-mi explic.In fine.

Probabil si la masaj  " click-ul" conteaza la fel ca la escorte.Nu a fost sa fie masajul erotic...nu-i bai..poate mai incerc si peste cativa ani...cine stie...

Cat despre masajul de relaxare, as veni oricand din nou...numai sa ma simt in stare...

PS-Dupa cum spuneam, dupa ce se citeste  se poate sterge.

oly.

Link spre comentariu
Vizitator sexaddict
Reputație: 0

Salutare!

Am fost si eu la domnisoara Ramona pt ca ma dureau salele si aveam nevoie de un masaj executat cu simt de raspundere.

Ce pot sa va spun:

Locatie -Garsoniera cocheta si foarte curata,cu baie curata,prosoape curate si o multime de geluri de dus.

Ramona este o tipa care arata foarte bine(dupa parerea mea,gusturile nu se discuta),este foarte ingrijita,are un corp foarte frumos ,este vesela si poti discuta cu ea orice.

Masaj: Cel de relaxare este executat foarte profi si simti cum se relaxeaza fiecare particica din corp,chestie foarte importanta pentru urmatorul pas si anume masajul erotic care este executat la superlativ,se vede ca are experienta si stie ce face,nu am amai avut o finalizare asa exploziva de ceva timp.Permite atingeri in zona intima dar delicate nu ca taranu' sa bagi degetele pe acolo,fk mai de vara dar suficient pt mine.

Tipa este foarte senzuala cand executa masajul erotic si trebuie sa fi de piatra sa nu te exciti maxim,are o tehnica cu care il rasfata pe juniorul cu gatul cumva,din pozitia in care eram nu am reusit sa vad dar daca nu stii ca nu serveste si sex oral poti sa juri ca iti face un oral grav :).A urmat dusulet,m-a spalat pe spate :)  apoi echipat si plecat acasa.

Nu se grabeste (am stat cam 2h) si este o companie foarte placuta.

Nu o sa dau note pentru ca nu este cazul dar va pot spune ca merita incercate ambele tipuri de masaje combinate si o sa aveti o experienta frumoasa.

Din pacate mi-a spus ca eu am fost ultimul client pe 2012 si va reincepe in ianuarie,probabil dupa prima saptamana.

O recomand celor care vor relaxare totala si o companie extrem de placuta,oricum totul depinde de relaxarea ta pentru a avea un final frumos :)

Am platit 200 lei pt sedinta de masaj care a durat aprox 2h.

Va urez Sarbatori fericite si un an nou de 2013 ori mai bun decat acesta!

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator cioco
Reputație: 0

Salutare,

Incerc de ceva timp sa ajung la acesta minunatie de fata si nu am reusit pana ieri cand, fiind intr-o stare post bahica, cu o noapte inainte colindasem barurile din Centru Vechi,  cu o durere de umar drept dar si cu ceva chef de zbenguiala dar sa nu fiu eu vioara intai ( de excesele se platesc ). Asa ca am intrat pe minunatul nostru forum si luat la citit topicul Ramonei, asa cum am mai spus o urmaresc de ceva timp, careia i-am facut nenumarte declaratii referitoare la ochii ei care parerea mea e ca sunt hipnotici.  Deci sun, ,stabilesc o intalnire pentru ora 14:30, mi se comunica adresa si intr-o stare hipnotica plec spre minunatia cu care tocmai vorbisem la telefon. Ce m-a frapat la ea a fost vocea extrem de placuta si dulce, din ce ce citisem pe forums tiam ca are 27 ani lucru neadevarat dar nici cum spune ea,in gluma, ca  este baba. Oricum la telefon si nu numai zici ca are 15-16 ani, dar din comentariile ei pe forum lejer ii dai 40, nu stiu daca ati observat dar postarile ei sunt consistente si pline de esenta, iar cand spunne ceva greu poti sa nu tii cont de ceea ce spune (oricum eu nu mi-as dori sa intru cu ea in polemica). Dar sa revenim la oile noastre, ajung in fata blocului si opresc intamplator chiar in fata scarii cu panul care te indruma spre o anumita institutie, sun si mi se comunica scara, etajul si apartamentul dar si liftul pe care trebuie sa il iau, ajuns in fata usii imi deschide ascunsa jumatate dupa usa, imbracata in celebrii colanti si tricou, intru si la o prima privire vad ochii care m-au vrajit de atata timp si mi-au bantuit noptile, apoi incep sa o studiez mai in amanunt, mijloc suptire de viespe fara burta sau colacei, sanisori micuti dar cu niste sfarcuri care impungeu tricoul, picioare drepte si frumoase, genul de femeie miniona si delicioasa, dar mai are si un fund de te baga in bezna.Offff de ce oare minunatia aceasta nu este escorta? Sunt poftit sa ma fac lejer, geaca in cuierul de pe hol si poftit in camera unde sunt intrebat ce doresc sa servesc (cafea, ceai, apa, suc) am optat pentru un pahar cu apa si scrumiera.In camera muzica de relaxare la un lap top, patul curat si cu prosoapele pe el aranjat pentru masaj. Stam de vorba pret de una sau doua tigari apoi sunt poftit la baie, aici alta surpriza placuta, totul stralucea de curatenie, sa nu uit cand amplecat la baie mi-a luat hainele si le-a aranjat frumos pe umeras. Intors de la baie cu chilotii pe mine imi spune in stilul ei caracteristic jos textila, pai acum spuneti voi cei care o cunoasteti, poti sa spui ca nu? Asa ca m-am conformat (ce ciudat sa te dezbraci in fata unei femei si ea sa ramana imbracata) si m-am intins pe burta iar Ramonica a inceput cu un masaj de relaxare de la varfurile degetelor de la picioare sipana sus la ceafa totul intr-un ritm placut, ei si acum urmeaza parte frumosa, dupa ce a terminat masajul s-a dezbracat, s-a dat cu ulei si m-a luat in brate eu stand tot pe burta si a inceput sa se frece de mine, atingeri usoare ca o adiere de vant prin zonele intime fara sa zaboveasca prea mult, saruturi placute pe corpul meu care tremura tot, chiar si un FK din cand in cand. Oooo ce deliciu, intors cu fata in sus ne-am luat in brate, iar acum aveam si eu mainile libere am inceput sa  

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator cioco
Reputație: 0

AM REVENIT

 

o mangai si eu, fratilor ce piele fina are si ce corp de felina, a facut ea ce a facut si m-a rezolvat intr-un stil mai mult decat placut chiar imi venea sa urlu de placere, am ramas in pat cu ea lipita de mine continuand sa ma mangaie si sa ma sarute usor pana cand m-am linistit. Am mers la baie impreuna cu ea, m-am spalat iar ea m-a spalat pe spate. Dupa dus am mers in camera unde m-am imbracat si am mai stat de vorba cateva minute. Totul a durat vreo 2 ore si 30 minute si chiar si asa nu ma induram sa plec, ii tot spuneam sa ma goneasca acasa ca este destul de tarziu sioricum timpul expirase dar Ramona mi-a spus ca sunt ultimul client si ca pot sa mai stau, deci atitudine 10 cu felicitari. Acum notele:

GFE 10, nimic de reprosat.

Locatie 10, foarte curat si aerisita.

Aspect 10, mie unul mi-a placut, este genul meu, miniona si are niste ochi de ma zapacesc.

Masaj relaxare nu ma pot pronunta, este a doua oara cand fac, dar cred ca daca ar da test l-ar lua cu nota mare.

Masaj erotic, hmmm credeti ca mai este nevoie de nota !? Dar ca sa nu va supar 10.

FK, prezent, usor timid dar foarte excitant.

M-as fi bagat si la o sedinta de masaj efectuat de mine cu limba, dar mi-a fost teama sa nu o supar, de asa sunt eu mai timid, dar daca accepta ii trageam o zmotoceala de ma tinea minte.

Curatenie fata, 10 este impecabila.

Ce sa va mai spun fratilor, este o experienta unica si relaxanta, recomandata celor care nu tin neaparat sa faca sex ci vor sa fie intr-o companie placuta, este o adevarata doamna.

NO SEX, nici macar nu am avut curaj sa ii propun, exprimarea ei este atat de categorica dar in acelasi timp si diplomata ca nu lasa loc de interpretari daca si tu esti un domn.

De recomandat, DA  O RECOMAND CU CEA MAI MARE INCREDERE. 

Va salut si sa aveti o zi deosebita.

BAFTA !

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

De curand am vizitat-o pe Ramona:

 

Locatia (zona): Aceeasi ca in titlu, singura in garsonerie (si bine face!); nota 8-9, locul stralucea de curatenie, garsoniera modesta, dar placuta.

Modalitatea de contact: cele din titlu, am sunat si anuntat cu o zi inainte o ora estimata, ca sa stiu cum imi fac programul; la ora stabilita, am fost puncual si am fost intampinat cu punctualitate. Explicatiile ok ca sa ajung acolo, loc de parcare aproape berechet.

Detalii despre intalnirea efectiva (descriere): Pai masaj de relaxare dupa despaduchere (eu oricum veneam de acasa); creme si uleiuri din belsug (thank god ca nu au mirosit, prosop mare si curat); starea aia de completa nauceala, lumanari pe jos, muzica in surdina (doamne, ce-ar merita unele din asa-zisele-escorte sa faca un schimb de experienta...)

Masaj profi :boobies 
Pauza, zambete, povesti, chicoteli. Destins la maxim suncile (mele) intepenite... :waytogo 
Masaj Erotic, simt de raspundere ( si muuuulta dragoste); stop pe piept (al ei), absolut minunat, tandru si placut.  :masaje 

Aspectul fizic: E inutil sa spun ca e cea din poze, nu e o frumusete, dar e o finuta si o femeie tare placuta; piele catifelata, ochi frumosi si interesanti, lipsa mirosuri neplacute, face ce-i place si ce face, face bine;

Servicii: masaj de relaxare, masaj erotic,

Programul de lucru cel anuntat, nu am fost in afara orelor de program.

Tarifare - stat 3+ ore, decartat 400, adica dublul unei sedinte de 1,5-2 ore.

Note acordate pentru servicii:  9,99

Concluzia finala: absolut 9,99, de revenit!
Multumesc, Ramona!

ps (9,99 are mai multe cifre decat 10, nu?)

  • Like 2
Link spre comentariu

Saluti' la tot poporul curvar.

 

Am fost si eu la aceasta maseuza. 

 

Ce pot sa spun sunt urmatoarele:

 

Locatie: In prezent, intre doi barbati de seama ai patriei, Mircea Voda si Traian. Garsoniera curata, primitoare, in camera o atmosfera placuta, lumanari, muzica de relaxare, curatenia la ea acasa. Baia de asemenea ireprosabila, mai multe geluri de dus barbatesti, prosop curat, iti da si papuci daca vrei. NOTA : 9.5. :cowboy:

 

Atitudine: Este extrem de volubila, cu mult bun simt si foarte prietenoasa. Zambeste permanent si este o mai mare placerea sa stai cu ea de vorba. Se poate remarca cu usurinta faptul ca este destul de inteligenta si cu multa experienta de viata. De asemenea ii place sa vorbeasca si sa povesteasca destul de mult. (eu am stat ceva timp cu ea la povesti). Pentru unii acest lucru poate sa fie un inconvenient, dar nu este o problema ii ceri prosopul si fata intelege imediat. NOTA : 10.   :cowboy:

 

GFE: Daca am facut click sau nu, eu nu va spun, asta ramane intre noi. Daca am facut FK, cunnilingus, la fel, sunt aspecte private care sunt mai mult sau mai putin stanjenitoare, avand in vedere discutiile din ultima perioada. Ce pot spune, insa, si la capitolul GFE sta foarte bine. Multe escorte la care am fost mai au mult pana sa invete cum sa faca un barbat sa se simta bine, cum sa se destinda, dar cum lucrul acesta tine de caracterul unei persoane, a schimba mentalitati si comportamente este lucrul cel mai dificil cu putinta, asa ca sfatul meu cautati si veti gasi, rabdare si perseverenta  ;) .

 

Aspect fizic: Aici intervine o asa zisa "problema". In opinia mea, total falsa. Unii o vor considera "uratica", cativa o vor considera "draguta", iar putin o vor considera "frumoasa". Eu fac parte din categoria celor care o considera o tipa extrem de "interesanta"  ;) .

 

Masaj de relaxare: Profesionista, printre cel mai bune masaje pe care le-am primit. Mi-a facut masaj suedez la talpi, picioare, fund, spate, ceafa, maini. NOTA : 9.5:cowboy:

 

Masaj erotic: Are o tehnica deosebit de buna, daca pot spune asa. O sa exemplific doar un aspect: In timp ce stai pe spate, cu picioarele usor desfacute, ea este asezata peste tine, ii simti pizda epilata cum se freaca de fundul tau, cum te inteapa, apoi urca incet calare pe tine, mai apoi se apleca, te ia in brate, ii simti sanii pe spate, vine usor spre tine, geme extaziata in urechea ta, in timp ce lobul urechii este desfat de limba ei. NOTA: 9.5:cowboy:

 

Pret: 200 lei, pentru 1h de masaj rexlexoterapeutic + 1h de masaj erotic. 

 

Sa aveti pula verde ca bradu' si sa futeti ca disperatu' !

  • Like 7
Link spre comentariu

Intrucat mi-a ajuns pe la urechi zvonul cum ca si colegele noastre de forum, fetitele dulci, au nevoie de masaj de relaxare (desi si pana acum am facut masaj de relaxare si chiar erotic femeilor) doresc sa le anunt ca, special pentru ele, ofer masaj de relaxare la pretul de 60 lei ora sau masaj de relaxare combinat cu reflexoterapie 90 lei 1,5 ore.

In prima faza, sedinta se va desfasura la domiciliul meu.

Asa ca, pentru a-si confirma calitatea de escorta, le rog pe doritoare initial sa-mi trimita un PM.

Va astept, fetelor, sa ne cunoastem. Multumesc.

O zi frumoasa tuturor. :girly

  • Like 2
Link spre comentariu

Salutari dragii mosului,

Imi voi face autocritica si ma voi scuza in fata voastra ca vin cu un review destul de tarzior, cred ca se face cam o luna de cand am fost prima data la domnisoara Ramona. O decizie foarte inteleapta caci foarte faina experienta a fost. Dar sa o luam cu inceputul.

 

Datele si modalitatea de contact le stiti.

Locatia este pe undeva pe bulevardul Nerva Traian. O garsoniera foarte cocheta si frumos aranjata tocmai bine pentru scopul si durata vizitei. Lumanarele aprinse, lumina difuza, o muzica excelenta pentru masaj in fundal si absolut totul foarte curat. Nu ai absolut nimic de reprosat, nici baia nu are nici un cusur, primit prosop curat si frumos mirositor. Exact ca la carte.

Eu m-am prezentat credeam eu corespunzator cu un mic buchet de lalele ( cred ) ... Domnisoara Ramona are o atitudine foarte placuta si dupa cateva discutii ca sa ne cunoastem am purces la dusul corespunzator si apoi revenit in camera de munca. M-am intins pe pat si eram nerabdator. A venit si Ramona ( nu mai descriu fizicul cred ca toata lumea a prins ideea din poze si din celelalte descrieri ). Inca imbracata a inceput masajul de relaxare. De fapt a inceput cu o reflexo-terapie la picioare, ceva exceptional. 

Eu am marturisit in mai multe randuri ca sunt un mare fan al masajelor, dar ce a mesterit Ramona la talpile picioarelor mele este greu de explicat si nici nu vreau sa stiu, Este al doilea cel mai meserias masaj la picioare de care am avut parte ( cel mai misto masaj l-am primit in state de la o tanti chinezoaica - fara sa fie deloc erotic dar super tare ... asta e alt topic ).

Bun deci revenind ... super reflexo-terapie la talpi ... genial ...numai pentru asta si as reveni oricand. A continuat apoi urcand pe picioare in sus spre spate si cuprinzand tot corpul. Absolut excelent, deci ai sta acolo asa o gramada, nici nu stii cand trece timpul. Si timpul din pacate a trecut si masajul s-a terminat.

 

Aici este partea care e usor diferita de ce am experimentat eu la masaj erotic pana acum si care cred ca ar merge puti imbunatatita. Pentru ca masajul initial il face imbracata, trecerea la masajul erotic este foarte .... evidenta ... cred ca asta e cuvantul ... Adica se opreste complet, merge sa se schimbe si revine in camera si apoi incepe masajul erotic. Asta este o pauza care te poate scoate putin din starea de reverie unde te-a dus prima parte a masajului.

 

Insa nu dureaza mult caci dupa ce revine incepe alta nebunie si aici sunt de acord cu multi dintre colegii care au marturisit ca nu stii ce face, cand face, cum face ... cert e ca face ... si face foarte bine si este incredibil .... nu are nici cea mai mica legatura cu o laba ( scuzati exprimarea plastica insa voiam sa intelegeti despre ce NU este vorba in propozitie ). 

 

Aventura a durat 2 ore si halatul a fost 200 RON.

Pentru mine o experienta pe care as vrea sa o repet cat mai des ( insa locatia nefiind chiar aproape de zona mea de trafic ma impiedica sa merg saptamanal ).

Ramona multumesc foarte mult pentru o experienta excelenta.

 

Ah si ca sa nu iau bataie de la moderatori deci notele:

 

Locatia: Nota 10 - nu ma zgarcesc e pe bune

Aspect: Nota 8 - foarte ingrijita si placuta

GFE: 9 - e foarte bine, dar am avut parte si de mai bine

Masaj relaxare: 10 cu felicitari de departe - 15 daca se poate

Masaj erotic: 10 - nu mai am ce sa mai adaug.

  • Like 6
Link spre comentariu

Din pacate are programul prea incarcat, am vrut astazi sa imi fac o programare. Dar dupa ce am sunat d 4 ori si am dat un sms mi-a comunicat ca se poate deabia saptamana care vine Luni/Marti. Din recenziile citite am tras concluzia ca este o experienta care ar merita banii, o sa mai revin cu un telefon cred, candva.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Va salut si revin si eu cu o recenzie asupra Ramonei pe care am intalnit-o ieri,impins fiind de ceea ce se scria pe aici si fiind si amator de masaj.Am contactat-o ieri pe la ora 12 spunandu-i ca as dori sa vin la ea in jurul orei 18,mo-a confirmat ca se poate dar sa revin cu doua ore inainte pentru a reconfirma programarea.Ajung in zona Nerva Traian,sun din nou,primesc si celelalte detalii,sun la interfon si ajung la usa domnisoarei.Imi deschide usa,era imbracata in colanti si tricou,las haina in cuier si sunt invitat in camera unde sunt servit cu un suc si scrumiera.Dupa o discutie de cunoastere,merg la dus,primesc prosop mare si curat,baie foarte curata,geluri de dus pe alese.Revin in camera,deja stabilisem ce contine sedinta,las banii pe noptiera si ma intind in pat unde incepe un masaj extraordinar la picioare(asa ceva nu am mai intalnit niciodata),apoi maseaza fiecare particica a corpului meu,ceva incredibil ce poate face cu mainile acelea,intreaba daca e ok,daca e prea tare sau nu,masajul de relaxare dureaza cam o ora,muzica frumoasa in fundal,lumanari aprinse,o atmosfera care te face sa te relaxezi complet si sa uiti de tot,dupa masajul de relaxare trecem la punctul culminant si anume cel erotic.Schimba muzica,fuge un pic din camera unde revine dezbracata si incepe runda doi,din toate saloanele pe care le-am vizitat nu am trait asa ceva,se pricepe,atingeri tandre,apoi imi sopteste ca ma pot intoarce,ma da cu ulei,simti ca esti in al noualea cer,il atinge usor pe junior,te saruta timid la inceput,o poti atinge in limita bunului simt.Dupa ceva timp vine si finalizarea,nici nu realizezi ca este facuta cu mana,face totul cu placere.

Dupa ce terminam,se intinde langa mine,ma pupa pe obraz si stam intinsi in brate amandoi cam 5 minute apoi fug la dus,unde din proprie initiativa vine si te spala pe spate.

Fara arata destul de interesant cum au mai spus si altii,sedinta dureaza cam 2 ore(atat am stat eu).

Notele:10 pe linie merita acest lucru iar cei doritori de asa ceva pot merge cu cea mai mare incredere.

Platit 200 ron.

  • Like 4
Link spre comentariu

Pentru ca peste cateva zile implinesc o frumoasa varsta, imi iau o binemeritata vacanta in perioada 13-17 martie inclusiv.

 

Va multumesc pentru interes si sustinere, pentru recenzii si pentru ca mi-ati oferit oportunitatea de a intalni niste oameni minunati pe acest forum.

 

Sa ne vedem cu bine la :masaje !!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...