Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Calea 13 Septembrie
  • Oras:Calea 13 Septembrie

@ Gelu -  masaj pe chakre nu stiu inca sa fac, poate preiau de la tine ceva cunostinte. Multumesc mult pt. aprecieri !

 

@Matiz - nu am avut si nu voi avea colege. Faptul ca suntem vecini nu e relevant pentru mine. Cred ca nu ai citit anuntul meu cu atentie, o trasatura tipic barbateasca de altfel.

 

O seara frumoasa va doresc ! :icecream

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare confrati !

Indemnat de recenziile pozitive pe care le-am analizat amanuntit , am hotarat ieri sa ajung si eu la domnisoara in cauza !

Pus mana pe telefon , sunat la domnisoara ! O voce calda , mi-a raspuns la telefon . Am avut norocul sa fiu primit ieri dat fiind faptul ca deja avea o programare facuta . Dupa cum bine stiti domnisoara nu obisnuieste sa mai faca mai mult de o programare pe zi fapt pentru care tin sa ii multumesc pentru efortul si amabilitatea de a ma primi.

Am facut o programare pentru orele 18.00. Am primit la telefon locatia insa si prin sms la cererea mea !

Apartamentul se afla undeva pe B-dul Tineretului , usor accesibil . Ajuns in fata usii mi-a deschis o fata cu o prezenta mai mult decat placuta cu un corp atletic ! Tin sa precizez ca nu I-as da mai mult de 20-22 de anisori !

Am fost invitat sa ma fac confortabil si m-a intrebat daca doresc sa ma serveasca cu ceva ! Am refuzat dat fiind faptul ca deja adusesem cu mine doua cutii de red bull si o sticluta de apa !

Sunt genul de om care prefer sa am o discutie inainte de toate pentru a destinde atmosfera si pentru a imi crea acea ambianta pe care mi-o doresc asta bineinteles daca si partea adversa o poate intretine !

In cazul de fata pot spune ca Ramona este o persoana deschisa , sociabila cu care intr-adevar poti intretine o conversatie !

Dupa mai bine de 30-40 de minute de conversatie ma hotarasc sa ma indrept catre baie pentru a imi face un dus ! Aici baia , tin sa precizez ca este de o curatenie exemplara si utilata cu tot felul de geluri de dus si bineinteles si apa de gura lucru pentru care nu ii pot da decat nota 10 .

Terminat dusul am fost invitat sa ma intind pe pat timp in care si Ramona a fost la baie pentru o igienizare !

Nu am optat pentru un serviciu anume ! Am lasat la aprecierea ei cu ce sa inceapa . De obicei , cand persoana cu care sunt imi este pe plac , prefer sa las ca totul sa decurga de la sine in functie de atmosfera care se creeaza !

Asadar , Ramona a inceput cu un masaj de relaxare excellent de bine executat (parerea mea personala) din varful degetelor de la picioare pana la ceafa ! Pe tot parcursul acestui masaj au existat si atingeri suave , line care ma faceau sa tresar si sa am niste senzatii sooper placute ! A continuat cu masajul feselor si a zonelor adiacente lucru care mi-a placut foarte mult !

A urmat apoi masajul erotic care deasemenea a fost foarte bine facut cu atingeri suave , unduiri si in urma caruia am avut niste trairi intense . Lasand ca actiunea sa decurga de la sine am ajuns in pozitia 69 lucru care m-a facut sa gust din pasarica ei de fata tinerica dulce si parfumata . Tin inca odata sa precizez ca , igiena este de nota 10 .

Nu sunt cel mai bun povestitor insa tot ceea ce pot spune este ca numai cu Cleo am avut aceste trairi de o asemenea intensitate !

Finalizarea a avut loc in pozitia descrisa mai sus cu un orgasm de zile mari ceea ce m-a facut sa raman timp de 10 minute intins pentru a imi revenii. In tot acest timp tin sa precizez ca si Ramona a stat langa mine continuand sa ne mangaiem reciproc !

M-am indrepat apoi catre baie unde a urmat dusul ajutat si de Ramona !

Am mai purtat apoi o conversatie timp de inca o jumatate de ora dupa care am decis sa ma indrept catre casa , multumit de vizita placuta !

 

Durata relaxarii undeva la 4 ore .

Cadoul - 300 de roni + o cutie de bomboane

De revenit cu siguranta !

Multumesc Ramona pentru ca existi si pentru felul tau de a fi ! Sa ne traiesti cat mai mult timp posibil !!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Calea 13 Septembrie
  • Oras:Calea 13 Septembrie

Din motive subiective, cateva zile nu voi lucra, iar telefonul va fi inchis. Voi anunta cand revin.

 

Imi cer scuze celor care nu reusesc sa ma prinda la telefon sau pe care nu ii pot programa in aceeasi zi in care suna/dau SMS. Asa cum am anuntat de la inceput, timpul meu pentru aceasta activitate este limitat si flucteaza in functie de factori obiectivi. Cei care ma cunosc si apreciaza, cunosc, inteleg si respecta acest lucru. Cei care nu pot face asta nu reprezinta o prioritate pentru mine.

 

Va multumesc pentru intelegere !

O zi placuta !

Link spre comentariu
  • Oras:Calea 13 Septembrie
  • Oras:Calea 13 Septembrie

Am revenit !

 

Acelasi program 15-19, programari telefonice pot face si inainte de pranz. Contrar aparitiei din poze, nu va tratez cu spatele, prietenii stiu de ce !

P.S. Incercati sa NU sunati pe toate telefoanele scrise candva in acest topic, doar cel din titlu este dedicat acestei activitati ! Celui care mi-a trimis SMS ca el a mai fost pe la mine si ca m-a vazut in parc zilele trecute si vrea si el sa ne vedem, ca ii e mai usor asa (?!?) ii transmit ca, daca ne cunosteam, nu mai imi cerea detalii despre masaj, le stia deja !  :laugh2 

 

Weekend placut !

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

trebuie sa recunosc ca nu stiu nimic despre masaj erotic nu am avut niciodata parte de asa ceva , dar nu prea inteleg partea cu finalizarea este o necunoscuta pt mine  daca sex normal nu face oral nu etc... dar accepta sa ii se dea limbi  si tu care te duci la ea pana la urma cum finalizezi cu mana ? ca nu inteleg  . imi cer scuze daca am suparat pe cineva ... 

Link spre comentariu
  • Oras:Calea 13 Septembrie
  • Oras:Calea 13 Septembrie

Da, oricand, mai putin dupa ora 22. Daca nu pot vorbi am telefonul pe silentios, deci oricum nu deranjati. Doar in cel mai rau caz, va suparati ca nu v-am raspuns imediat.

Primesc insa multe mesaje si de multe ori nu mai raspund, caci nu stiu daca dupa un anumit timp mai pot sa trimit raspuns inapoi. Ideal ar fi de specificat si ora pana la care pot deranja eu cu raspuns.

In orice caz, NU FAC PROGRAMARI CU 30 MINUTE INAINTE, ci din timp. Nu lucrez pe banda rulanta, nu am mult timp la dispozitie pentru asta si sunt constienta ca vor fi si nemultumiti. 

 

Va multumesc celor care m-ati vizitat si de la care primesc un feedback pozitiv,

 

O seara placuta tuturor !

  • Like 4
Link spre comentariu

Salut,

Am revenit acum o săptămână la căprioara asta. Eu am mai vizitat-o și acum câțiva ani, pe când își avea locașul la Nerva Traian, pe o straduță lăturalnică parcă. Nu știam atunci de forum,  luasem anunțul din Biblie. Voce caldă și prietenoasă la telefon, programare respectată la minut și de mine și de ea.

Fata -  a slăbit câteva kile bune fix de unde trebuie. Sânii sunt cam nu prea, a slăbit uniform, dar din vagi amintiri nici înainte nu excela la capitolul asta. Fundul nu mai e așa bombat, dar totuși nu te înțepi în oase. Altă noutate este că nu te mai așteaptă în celebrii colanți și tricou, ci e muuuult mai elegantă acum: rochie scurtă cu dresuri, pantofi cu toc, aranjată, parfumată.  Ca în pozele noi adăugate. Mare plus ! Mi s-a intarit de cum am văzut-o în pragul ușii. Chiar m-am fâstâcit la intrare, ca nu m-așteptam. Imaginația mea deja o punea pe perete, îi ridicase rochița și îi dădea pe la spate ca animalu’. Dar are ceva în ea de te face să te reții, contrar aparitiei fizice. Adică asta mi s-a întâmplat mie. Zâmbește tot timpul cât ești în prezența ei. Nota 9+

Locația – accesibilă, B-dul Tineretului, locuri parcare berechet, garsonieră cochetă, are tot ce îi trebuie. Prosoape curate. Căldură suficientă (eu sunt mai friguros). Masajul se face pe pat mare. Atmosferă de salon – lumânări parfumate, muzică ambientală în surdină. Nota 10

Servicii – ireproșabile, n-ai ce sa ceri mai mult în afară de sex. Da’ nu face !

Masaj de relaxare făcut profesional timp 1 h, din tălpi și până la ceafă, inclusiv mâini. Are mai multe niveluri de forță și te întreabă dacă este în regulă cum face sau vrei mai tare. Mă durea spatele și un umăr – m-a reparat ! Nota 10+

Masaj erotic – foarte erotic. Se mișca extrem de senzual femeia asta, păcat că nu se fute, că ar da spectacol serios, de toți banii. Poți să o atingi, se poate cunnilingus, permite chiar sărut, dar mai de primavară așa.  Finalizarea este prin masaj. Mie mi-a masat-o între umăr și gât, pfff, era așa bine, credeam ca e în gură ! Dar m-a adus cu picioarele pe pământ pe urmă, nu-mi făcuse sex oral. Ce să mai, o prezență feminină încântătoare și un masaj excepțional pentru amatorii genului. Nota maximă.

Program între 15 și 19. Până atunci are job normal, din spusele ei nu face decât o programare pe zi.

Tarif: 150 lei 1,5 ore masaj relaxare plus masaj erotic. Excepțional, mă repet. Eu am lăsat și mic bonus, că depășisem cu vreo juma de oră. Bani foarte bine investiți.

Puncte slabe:

1. e cam fițoasă acum cu programările, pe mine m-a amânat vreo 3-4 zile, că să vadă mâine, că nu poate nici azi, etc. o prinzi destul de greu, că n-are timp mult pt asta. Recunosc, nici nu-i spusesem că mai fusesem pe la ea, poate m-ar fi băgat mai în față, nu știu.  Dar nu mi-a părut rău că am așteptat !

2. Nu primește pe oricine o sună și nici la orice oră. Cred că și treaba asta cu tăragănatul la telefon, de te face să revii cu telefon/SMS, e o strategie de marketing, să vadă dacă ești interesat neapărat să te programezi la ea sau ești genul “eram și eu prin zonă”.

3. Face doar masaj. De asta chiar îmi pare rău !

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...