Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Scriu postarea asta ca sa nu va luati aceeasi "teapa" ca si mine.Nu stiu daca etichetarea corecta este teapa pentru ca overall m-am simtit foarte bine insa sa nu faceti aceeasi greseala ca si mine.Iata cum au decurs lucrurile:

- atras de noua oferta a domnisoarei cu 100ron/finalizarea fara anal zic sa mai dau o raita pentru un scurt ca tot veneam de la sala si nu eram in forma pentru ceva mai complex si nici n-aveam prea mult timp la dispozitie. Sun inca de dimineata,stabilesc pentru ora 13 si ma prezint punctual la datorie la locatia de pe burebista

-ma intampina foarte joviala,la cererea mea ii da drumul si catelului din "carcera" unde il tine inchis cand are clienti,ma serveste cu un pahar de suc natural.Vazand ca trece timpul ii cer un prosop sa intru la dus ,blonda ma roaga frumos sa ii las banutii pe noptiera sa scapam de o grija,dau sa ii las 100ron la care blonda imi zice :"trebuia sa ma anunti ca vrei o singura finalizare ca sa stiu si eu cum imi organizez timpul.Eu mi-am luat liber pana la 14.30,asta inseamna ca nu imi respecti timpul" bla bla bla nu stiu tot ce zicea ea pe acolo dar i-am mai dat 50ron numai ca sa taca din gura.

 Ca si actiune oral - normal deasupra si capra cu picioarele desfacute si un masaj dupa sala. Durata 30-40 minute din momentul in care am ajuns.

Note

 

Aspect 9

Oral 10

Normal 9

GFE 7 din cauza discutiei avute la inceput

Masaj 7

100ron/finalizare fara anal 

 

 

 

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Capitala
  • Oras:Capitala

"Profi" Nicole

Trec direct la vorbe: programat telefonic cu o ora si juma’ inainte, am revenit cu sms de confirmare cu 25 min inainte, in care nefiind 100% sigur ca si-a pastrat tarifele la finalizare (nesiguranta provenita din cumulul de recenzii nu tocmai pozitive), i-am solicitat confirmarea acestora, lucru pe care nu a intarziat sa il faca. Deci totul profi pana acum. Am ajuns cu punctualitate,  intocmai ca cea a faimoaselor trenuri din India, (n.r. acestea nu intarzie mai mult de 5 min cumulat pe un an intreg!), lucru pe care il remarca, spre multumirea mea, si Nicole.

Locatia am gasit-o si eu neschimbata, confirmand relatarile stimabililor antefutaciosi , adica o oarecare dezordine nederanjanta, ce este intretinuta pare-se de puiul canin de talie destul de mare, pe care nu l-am simtit deloc insa, o baie ca a multora dintre noi, adica nici prea prea, nici foarte, foarte, in schimb futodromul era aerisit, curat, lumina difuza, numai buna de futaceala.

 

Titulara topicului ma ruga amabil sa las c/v a 100 lei echivalent sex oral + normal timp de 30 min pe noptiera din dotare, dar pentru ca stiam ca doamna ofera si anal, mi se cam facuse chef de unul memorabil, pe care l-am amanat parca de prea multe ori pana acum, si scot toti banii gasiti in buzunar si fara sa ii mai numar, ii pun la bataie pe blat pe toti, urmand ca numararea acestora sa o fac la check-out. Nicole nu comenta in vreun fel si parca aproba tacit la aceasta posibil noua desfasurare a ostilitatilor, si imi dadu un prosop mare ca sa purced la dus. Ma improspatai repejor la cuculetz cu sapun cu petale de flori si tot felul de mirodenii imbietoare, ma stersei repede si pentru ca gasii la indemana  si un tub de pasta de dinti, intinsei putina pe deget si o plimbai cu limba printre dinti , apoi ma clatii galagios.

 

Revin in dormitor gol pusca, opulent, si cumva dezinihibat din cauza asta, fiind luat in primire fara vreun menajament de Nicole, purtand acelasi “outfit” ca si pana atunci, adica sutien, chilotei tanga, ciorapi cu portjartier si cizme inalte cu toc 10 cm. Se vede sexperienta dobandita in anii de exercitare a placerilor interzise, pentru ca se intoarse cu dexteritate  cu spatele la mine si incepu sa se frece lasciv cu fundul de jucaria mea, care intr-un instant se trezi din somn si se ridica imediat la 90 grade. Eheheeee ce bine o mai manuieste intre fesele mari si tari Nicole cu manutza ei priceputa si perversa, da’ nici io nu ma lasai mai prejos si ii luai imediat tzatzele la desmierdat ca-s mari si bune!

 

Ei si in nebunia asta nu-mi mai aduc aminte cum am ajuns cu Nicole asezata pe marginea patului si eu cu sageata in gura dansei, ramanandu-mi pe retina imaginea sa facandu-mi DT parca in dusmanie, in timp ce doar cu o manutza  ma tinea finutz de outze. Ca-n filme, domnilor, ca-n filme!

 

Se ridica si se apleca dupa cutiuta cu plastice protective si cum credeti voi ca am reactionat eu la aparitia "nevinovata" a savarinei dintre picioarele dansei? Da! Ati ghicit! Cred ca limba mea pofticioasa n-a cautat niciodata pana acum cu atata abnegatie dupa un clit atat de micut ca al d-rei, ce reactiona cu usor tremur la stimularea acestuia. Si credeti ca m-am oprit aici? Ei bine, nu! Imi dadui seama ca denigrarile vis-à-vis de igiena lui Nicole nu sunt deloc intemeiate (sa fi fost cineva rau intentionat oare?) si fara nici cea mai mica teama, ridicai varful limbii catre orificiul vecin, si mai mult decat atat, mersei chiar mai departe, intrand  cu bun simt chiar inauntrul dansului.

 

Chiar si asa ma asteptam ca din clipa in clipa sa se intample ceva care sa imi taie cu brutalitate aceasta decadenta pornire, dar nimic nu aparu! Nici pe departe! In loc sa gasesc ceva repugnant, din contra, imi placu si mai mult si parca in raspar incepui sa imi misc limba intr-un du-te – vino ritmat, absolut neverosimil, :shocked  cu care cred i-am dat foc lui Nicole! :FIREdevil

 

Imi monta cu aceeasi dexteritate de curva vexata prezervativul si dadu-i sa intru direct in gaura bine lubrifiata cu doar cateva clipe mai devreme de limba, buzele, nasul  meu, dar nu neaparat in ordinea asta. Greu domnilor, greu! Cum statea Nicole capritza ma pozitionai mai bine, ridicandu-ma putin intr-o fandare ca sa pot rupe in cele din urma aceasta nevazuta dar resimtita bariera.

 

Ei si in cele din urma simtii cum ma scufund incet dar sigur inauntru. :sexanal  Victorieee! :138x strigai in gand. Ei pe dracu! Cand imi aruncai ochii ca sa admir minunea, ce ziceti voi? Da! Ati ghicit din nou! Pula mea era inauntru cu siguranta, dar nu unde trebuia si voiam. Asta e, imi zic iar in gand, resemnandu-ma in senzatia extrem de placuta si umeda de submersie vaginala. Atat de placuta si stramt-intensa ca nu am reusit sa mai schimb decat in misionar, Nicole continunand cu stimularea in  paralel a clitorisului sau, dar fara finalizare, pentru ca eu eram deja gata cat ai zice ejaculare! Imi pare rau Nicole! Data viitoare ma revansez!  Sper! :thinking

 

Jurizarea meniului “pe alese” e dupa cum urmeaza:

Chip: 8 (acum inteleg si eu comentariile la adresa fetzei lui Nicole, dar nu aveti de ce sa va speriati, Doamne fereste! Eu m-am obisnuit repede si acum mi se pare pe cat de inedita pe atat de simpatica, mai ales daca luati in calcul si timbrul vocii ei! Prietenii stiu de ce! ;)

Corp:  media 9 (sani size 3 de nota 9, picioarele - nota 8 si fundul -nota 10, extrem  de ferme);

Locatie: media 9 (baia 8, dormitor 10)

GFE: 9

Atitudine: 10+ (deosebita, ce scoate in evidenta profesionalismul si chiar respectul pentru ceea ce face)

Oral: 10 DT la greu, ti-o rupe nu alta, pacat ca nu are gura mai mare. Uite ca am zis-o si p-asta! Sa imi fie iertat!

Normal : 9.5

Anal: eu n-am reusit, ah ba da, dar nu cu pula! nu renunt eu asa usor! :lol: Ce zici Nicole?!!! Iau si eu un 10?!!!

FK: 10 (o treapta mai jos in intenisitatea miscarii Nicole!, ca sa prinda si un pic de senzualitate)

Igiena: 10+

Halat scurt: eu am trecut de OWO-ul devastator, dar la Normal n-am mai rezistat:  100 lei/fin.

Concluzie: Este o experienta antrenanta, “alive”, cu o femeie experimentata, de mare anduranta sexuala, care te “miroase” cum ai intrat pe usa ei. Asa ca fiti cu bagare de seama, ca aici e de joaca serioasa, atentie la detalii, si impuneti-va inteligent, premeditat si cu diplomatie. In orice caz, daca esti doar un pic statut, te face in 2 timpi si 3 miscari si in cazul asta nu recomand! Pula sa aveti la voi, ca pizda are ea destula, si nu numai! Spor!

  • Like 14
Link spre comentariu

Good evening my fellows,

The first time I see the image on the first page, I think I will have to meet Nicole... Well, two weeks ago, we set a meeting. She sent me address, but instead of taking a taxi, I tried for the first time to drive in Bucharest. I got lost the way... after 2 hours of seeking the buildings, the meeting cancelled. Next day I took a taxi driver, and voilà!!!... the place is exactly in there, where I had been before, but on the left....

The week after then, I called her again, but she did not answer or take the phone. I think my number is black-listed.

Today I called again, and got answer. Here we go....

The location: 9. Last time I was too dummy to find...

The body: I do not make assessment, cause the taste is different. Highly recommended for those who love renaissance women!!!

Hygiene: 8

Oral: 9,5

And classic: 9.

Overall service: 9

I got new her image, but don't know how to upload to the site.... But the image is exactly like her pose above (#244).

 

P.S. If you are afraid of dog as me, please ask her to keep him in other room... :) otherwise he will greets you....;) but it does not matter... after all. :)

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Dragi prieteni si curvari ,ma mancau si pe mine degetele sa intru in comunitatea elitista sau mai putin a curvarilor calificati si mi am luat inima in dinti si am facuto :laugh2 .Merg la domnisoare cam de un an constant (adica profesionist)dar si inainte cu o frecventa redusa mai calcam stramb,stati linistiti nu o sa va recenzez ca alti ani 1900 cum am vazut ca se mai practica pe aici ci doar experiente imediate atunci cand creierul meu obosit isi poate aminti mai multe :slap2 .Astazi o sa va povestesc intalirea mea cu detinatoare topicului pe care scriu recte Nicol.Intalirea a avut loc ieri in locatia binecunoscuta din zona p ta Alba Iulia.Programarea am facuto telefonic cu 30 minute inainta la capatul celalalt Nicol mi a raspuns ca o adolescenta timida dar dornica sa ma cunoasca ,vocea ei cristalina ma facuse sa am deja erectie pentru ca pervers cum sunt imi imaginam deja ce si cum va decurge actiunea.Locatia am gasito usor indrumat inca putin de ea si am vazut si faptura care mi a raspuns cu atata naturalete care era imbracata sexy intro rochita verde si cizmulite cu toc.Mi a zis sugubat ca am intarziat cam 10 minute(am cumparat un mic cadou)ca a crezut ca m am ratacit,ei ratacit sau nu eu eram incins si asteptam actiunea sincer imi doream sa ajung cat mai repede in pat pentru repriza intai.Ma poftit la dus mi a dat un prosop si am tulito.Baia cam de 8,5 cu urme de ceva probleme recunoscute chiar si de Nicole la cada(dus).Intors pe campul de ostilitati ma asteptat intr un body albastrui eu am sarit pe ea ca un salbatic si ne am luat la sarutari de mai aveam putin si plecam rezolvat doar cu privirea domnisoarei si fk ,dar cred ca ma simtit ca mai am putin si explodez si cu o privire perversa a coborat cu gura catre gigel si la sarutat si pe el cu foc pana cand a descarcat incarcatura de razboi.Pauza dupa prima repriza fumam o tigare rapid mergem la dus si discutam unele lucruri despre una despre alta (fata nu e lemn)iar dupa vreo 15 min incepem repriza a doua.Nicole a pus gura pe gigel si la adus in pozitia de drepti dupa care am luato si am puso in pozitia mama iedului pozitia mea preferata dupa care la vreo 5 minute de actiune am puso intr un misionar dar cum imi placea mai mult prima pozitie cu sani aia misto balansandu se am schimbat iar in caprita .Dupa lupte seculare care au durat cateva minute gigel se da invins a doua oara .

Si acum notele

Locatie per total 8,75

Fata 9 (pe gustul meu)nu imi plac cele skinny vreau sa am ce sa apuc :laugh2

Oral cu dt 9,5

Normal 9,5

Am platit 200 ron pentu o ora

Daca e de revenit Da ,dar pentru mine revenirea va fi dupa ceva parcari ale lui gigel in alte locuri iar revenire va fi si pentru serviciile de pana acum dar si pentru ca vreau sa incerc si analul cu ea

Sa auzim de bine

 

  • Like 12
Link spre comentariu

Am vizitat-o la inceputul acestui an, ianuarie cred, mi-am propus sa incep noul  an in fortza. Din poze a parut a fi gen brazzer dar din pacate are probleme cu greutatea este mult mai plinuta decat in poze si este scunda, maxim 1.60. Ca prestatie si locatie e ok, are si un portar "dresat" la scara blocului. Am sunat-o cu vreo ora inainte de vizita si am confirmat cu 10 minute inainte sa ajung. Dragutza, sociabila, m-a servit cu un cola cald de ziceai ca e ceai iar dupa am trecut la actiune. A inceput cu un  oral si dupa am trecut la un normal in pozitia misionarului si pe la spate.

 

Locatie 8

Aspect fizic 6

Oral 8

Normal 7

FK 9

 

Halatul nu mai tin minte cat a fost (cred ca 150  sau 200 ron), am stat o ora dar mai bine ma multumeam cu o finalizare.

  • Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare domnilor

am fost la "micuta" in iunie anul trecut ... era pe la Nerva Traian pe o straduta laterala , garsoniera un pic deranjata dar pentru  prestatii era corespunzatoare.

In poze arata mult mai bine ... dar la fata locului compenseaza prin prestatie ... oral fara ... nimic spectaculos  .... un pic de normal  protejat ....  insa a urmat cel  mai tare anal de care am avut parte ... cu strangeri de cearceaf din partea ei si urlete din partea mea ...

Scorul a fost 150 ron o finalizare  maxim 30 min ... raport calitate / pret excelent ....

Dupa cateva saptamani au aparut insa discutiile medicale si am renuntat pana acum la alte vizite ....

Insa dupa aproape un an ... ma tot gandesc la blondina ... si la analul cu pricina ... si tare as vrea sa repet "urletele" ...  next week !

Zi maxima !

  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Salutare, am reusit s-o vizitez pe domnisoara saptamana trecuta. Avand un drum prin capitala am zis ca e pacat sa nu ma delectez cu felinele de aici, am luat la puricat forumul pana am ajuns la aceasta domnisoara, am sunat mi-am anuntat venirea si am ajuns la locatie.

Mi-a deschis usa domnisoara (era ascunsa dupa usa) si am avut o ezitare dar am intrat.

Am ezitat pentru ca nu era chiar pe gustul meu dar daca tot am ajuns am ramas, nu aveam timp si chef sa caut pe altcineva si nici nu vroiam sa plec nesatisfacut.

Luand in calcul cele de mai sus intalnirea nu a fost cea mai reusita.

Sa continuam, am intrat, am schimbat cateva vorbe, am facut un dus rapid, am intrat in dormitor si a inceput actiunea cu un oral bine executat, cu atentie la coitze, am terminat la oral.

Am fost la dus, in camera am mai discutat despre una despre alta,mi-a facut un masaj (cat s-a priceput), apoi usor a inceput un oral bun cu limbi pe outze, deep, am pus gumita si am trecut la normal in pozitia misionar apoi am schimbat intr-o caprita si am terminat in preze. spalat imbracat plecat.

 

Si acum notele:

-aspect fizic 5-6, plinuta pentru gusturile mele si nici fata nu o ajuta;

-oral 9;

-normal 9;

-fk - nu am fost interesat;

-cuni - nici aici nu am fost interesat desi "bag botu" daca persoana imi place si este curata;

-locatia - 8, apartament ok, baia arata cam nashpa ca dupa razboi;

-atitudinea foarte ok, prietenoasa, comunicativa;

-halatul 200 lei /ora ceruti la inceputul intalnirii.

 

Concluzii:

Cred ca aspectul fizic o trage in jos, mie personal nu mi-a placut dar a compensat cu atitudinea si "meseria" cu care m-a lucrat.

La unele escorte nu reusesc doua finalizari intr-o ora dar la ea desi ca fizic nu mi-a placut a stiut cum sa ma faca se termin de doua ori si pentru asta ii dau un mare plus.

 

Daca recomand? eu nu cred ca o voi mai vizita dar este doar parerea mea.

 

Daca mi-a scapat ceva va rog sa ma atentionati.

 

Toate bune!

  • Like 8
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

In seara asta, dupa o sedinta lunga la servici, aveam chef sa ma destind asa ca am trecut pe la Nicole impreuna cu un coleg din germania. Fata a fost amabila,flexibila si ne-a primit pe amandoi desi la inceput era putin reticenta.Ne-a asteptat imbracata intr-un costum rosu si cu dresuri cu banda asa cum i-am cerut de ne curgeau la amandoi balele cand am vazut-o ,mai aveam putin si ne duelam care sa intram primul :) Ne-a poftit in bucatarie si am deschis sticla de Hennessy,am mai stat 20 de minute de vorba ca sa nu parem niste masculi in calduri ci niste gentlemeni desi eram amandoi nerabdatori. Pot spune ca e foarte sociabila si stie sa lege doua cuvinte pe orice subiect desi colegul meu era mai timorat.L-am lasat s-o ia pe blondina si sa se retraga in camera,au iesit dupa vreun sfert de ora,dus,inapoi la un pahar dupa care am intrat eu sa imi indeplinesc fantezia cu analul.Oral foarte bun,normal cu ea deasupra pe canapea si cu spatele la mine dupa care finally am pus-o capra si am trecut la anal care pare sa-i placa.Am schimbat si la anal diverse pozitii..in picioare,cu ea deasupra,lingurita...ce sa mai am intors-o pe toate partile iar la final am terminat pe fundul ei bombat.

 

Locatie - 8 s-a mutat vis a vis de casa poporului,putin mai simpla decat precedenta dar curata si utilata cu tot ce aveam eu nevoie

Aspect - aici cred ca e foarte subiectiv,mie imi plac blondele minione deci  nota  9

Oral-9 nu prea am insistat ca venisem pentru altceva dar e bun

Normal 10 - se implica si geme foarte senzual

Anal 10 - n-am comentarii ..senzational

Am platit 300 lei  ora pentru sex total fiecare deci 600 lei  plus sticla  de Hennessy  pe care ne-a confiscat-o, a zis ca o pastreaza pentru cand ne revedem.Betiva micaaaa :))

 

Ca si concluzie : colegul meu mi-a zis ca a mers la multe escorte in cluburile din germania dar ca romancele noastre nu stie nimeni sa iubeasca

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Sunat, vorbit, stabilit.

Imi da adresa, ajung pe Bd Libertatii si pe urma are telefonul inchis si cu mesageria vocala activata (de parca ar mai verifica-o cineva). Sun de cateva ori si acelasi lucru.

Pacat ca am batut drumul de pomana. 

Nota o dati voi.

  • Like 1
Link spre comentariu

Buna,am spus ca doar numarul 0732.873.751 mai este valabil iar tu ai sunat pe celalalt pe care am niste probleme cu soft-ul si cand se blocheaza pare inchis! Stiu de programarea ta,trebuia sa ajungi la 10.30-10.40 si te-am asteptat pana la 11!Imi cer scuze ca ai batut drumul de pomana dar nu a fost intentia sau interesul meu sa te incurc!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am fost la Nicole in dimineata asta intr-un apartament din zona nerva traian. Am inteles ca este ceva temporar pana mobileaza celalalt apartament. Am luat numarul de pe anuntul telefonic fiind la vanatoare de blonde si sincer n-am recunoscut-o dupa poze pentru ca are niste poze noi acolo pe care nu le stiam si si-a schimbat si locatia dar oricum a fost o surpriza placuta pentru ca ii pierdusem urma si uitasem de site-ul asta.Mersi Nico pt ca mi-ai amintit de pepiniera asta intitulata nimfomane care este o adevarata comoara!.

 

Am optat pentru o ora fara anal si un masaj si am platit 250 de lei.

 

La aspect a mai pus ceva pe ea, mai ales pe picioare,fund si sani fata de primele poze,arata exact ca in astea de pe anunt   nota 9

 

Oral a fost protejat la alegerea mea pentru ca eram cam statut si nu vroiam sa termin prea repede insa foarte bun,deep,cu priviri porno,lins pe coaie nota 9

 

Normal printre cele mai reusite partide protejate la mine,e stramta si are niste contractii criminale nota 10  

 

GFE 8 se saruta,ii place cunnilingus,m-a servit cu o doza de cola rece dar nu prea sunt eu genul tandru cu escortele

 

Revin maine cu recenzii la 3 fetite pe care le-am vizitat cand am lipsit de pe site ca sa fiu la zi.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:International
  • Oras:International

Am fost si eu la Nicole zilele astea in locatia de pe nerva traian care din ce mi a zis este o locatie provizorie.Apartamentul nu ma impresionat este curatel dar mai mult de nota 8 nu ii pot da stie ea de ce.Am optat pentru o ora de total si am lasat bani de la inceput pe masuta din dormitor unde este televizorul.Am fost poftit la dus tratat cu o cola la cutie ceva discutii de tatonare si actiunea care a inceput cu un oral neprotejat foarte bun cu dt si atentie la zonele adiacente.Cand am vazut ca eram gata gata sa capitulez am rugato sa puna prezervativul si am trecut la un normal cu toate cele.Cum cealalta gaurica era neexplorata am puso in pozitia caprita si am penetrato anal mai salbatic ,unde fiind stramta si dand ce era mai bun din ea contre si gemete ma terminat destul de rapid.Dupa un asa futai extenuant si intens nu mi a mai ma simteam fizic in stare de a doua finalizare asa ca am decis sa fac un dus si sa mai stam putin doar sa ne giugiulim.Si acum celelalte note.

Nicole 9

Oral 10+

Normal9

Anal 10+

Ca experienta una foarte reusita si de revenit cu siguranta in viitorul apropiat.

 

 

 

 

 

DAN

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare

Fiind ziua mea am purces si eu la domnisoara (cadoul perfect).Vazand comentariile voastre am zis sa incerc si eu

prima data la o escorta.Am sunat cu jumatate de ora inainte la numarul 07322873751 gasit in forum mia raspuns foarte amabila.

Ajuns la locatia din nerva traian mia deschis ascunsa dupa usa am avut o retinere crezand ca ascunde ceva,am intrat si am ramas surprins

vazand-o.Mi-au sarit in ochii sani ei mari si pe gustul meu si funduletul perfect.

Trec la bae si la actiune inceput cu oral deepthroat perfect cu atentie la bilute am avut parte de cel mai agresiv oral simtiam cum o inghite 

stand destul de mult cu ea toata in gurita terminat la oral.Trec la dus stam de vorba in pat incepem din nou cu un oral pus caciulita trecem la 

normal are o pasarica destul de stramta si aproape fara labi cum imi pace dupa acea cireasa dupa tort incepem un anal destul de violent

fundulet perfect curat fara surprize.Nu a avut comentari la anal banuesc ca e o placere pentru ea an observat la un momendat cum isi 

introducea doua degete in pasarica,terminat in funduletul ei (bineinteles in caciulita).

Si acum notele de rigoare:

 

 

 

Fata 9

Locatie 7 (se iarta fiind provizorie)

Oral 10++

Normal 10

Anal 10+

 

O sa revin cu siguranta.Platit 300 + un bonus din partea mea.

 

 

P.S     Daca am gresit cu ceva rog moderatori sa ma ierte fiind prima postare.

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu la Nicole. Imi dau seama dupa recenziile voastre de standardul foarte scazut pe care il au cei mai multi.

Fata era umfalata bine, nu se distingeau nici un fel de forme. Draguta la fata nu era, doar la vorba.

Daca am ajuns am zis hai sa incerc perfectiunea intruchipata pe care o tot laudati aici pe forum. Am platit o ora dar dupa prima finalizare chinuita mi-am luat talpasita. Si dupa recenyiile voastre aveam de gand sa stau chiar 2 ore.

Face oral ok, dar in rest mi se pare ca eram cu o perna imensa in pat. Fata e miniona si atat de indesata ca mai degraba as fute un transexual, si mie nu-mi plac transexualii.

Voiam un 69 dar dupa ce am zarit cativa negi mi-a disparut chesful de tot.

Am plecat mai mult decat dezamagit.  Si acum notele dupa standardul meu:

 

 

Fata 5

Locatie 8 

Oral 8

Normal - n-am incercat

 

Hai, acum sariti cu negative :-) Asta asta a fost umila mea parere in urma experientei avute.

  • Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...