Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare futaciosilor,

OO dragi mei colegi de futareala am revenit si eu la domnisoara ieri pe la ora 15.30 noua locatie pe B-dul Burebista al doilea bloc pe stanga intrare prin lateral, este exact strada unde activeaza si gimnasta matura..

Domnisoara nu mai presteaza cu 100 lei /fin O+N numai 150 total/fin sau 250 total/h...eu fiind un mare fan al analului nu am rezistat tentatiei si am ramas pentru o finalizare..ajuns la destinatie ma asteptat in chiloti si sutien gata de actiune..a inceput cu un oral bun atenata la zonele adiacente, anilingus de mare exceptie, in schimb cea mai tare chestie a fost ca am executat-o anal exact in fata geamurilor de la dormitor prin care se vedea in camera destul de bine de afara..Domnisoara nu este o frumusete dar in schimb se fute exact ca in filmele porno cu stil si perversitate o recomand celor care vor sa faca destrabalare maxima pur si simplu ofera tot ce vrei..

Stima,

  • Like 1
Link spre comentariu

buna seara dragi iobagi, in primul rand vreau sa cer scuze moderatorului dat fiid faptu ca am postat mai sus ce nu trebuia, dar m-am grabit sa nu pierd bunatate de dodoasca.

atras fiind de recenziile voastre pozitive am zis sa o incerc si eu pe domnisoara Nicole, fapt pentru care am pus mana pe telefon si am sunat pe la ora 22, duduita nu a raspuns dar pe la ora 23 surpriza promesc un beep de pe numarul ei 0723010997. sun mintenas inapoi si raspunde o voce usor pitigaiata dar foarte placuta. o intreb daca presteaza si la domiciliu clientului si primesc imediat un raspuns afirmativ urmat, dar numai la clientii pe care ii cunoaste sau care au mai vizitat-o. cum imi pierdusem speranta si credeam ca o sa servesc o labica si apoi somnic, am alta surpriza vocea pitigaiata ma intreaba unde am vazut anuntul, ii raspund ca pe nimfomane si problema se rezolva instantaneu, imi spune sa ii spun username-ul si apoi sa ii trimit un mesaj de confirmare, si aici m-am grabit postatnd chiar aici ( in urma recenziilor voastre stiam exact ce se va intampla). in 40 de minute era la mine la usa. imbracata intr-o rochita scurta alba numai buna pentru imaginatia mea. intra duduia bem un suculet, socializam putin apoi face un dusulet de vara timp in care am asteptat in camera ostilitatilor, a revenit imbracata intr-o body one piece sau cam asa ceva, cert e ca era tare buna de luat in cuculet. imediat am trecut la treaba si fata executand un oral despre care nu am cuvinde sa descriu,la solicitarile ei m-am ridicat din picioare si ea pusa in genunchi in fata mea o imagine de private space si luand-o pana la cotor, timp in care ma tragea in gura ei . am trecut apoi la un normal in clasica pozitie a misionarului, a urmat o caprita apoi a stat pe o parte pana pozitie care presupun ca ii placea, cerandumi sa nu termin. gemea si tipa ca din pula cum se spune, am finalizat in gurita si pe nasuc, apoi a inghitit totul cu o pofta de nedescris. la al doilea numar nu am mai putut ea sa straduit dar nimic. la sfarsit am decartat 300 ron. am conduso acasa cu masina personala dat fiind faptu ca are un comportament super ok.

fata merita mult peste 10 la toate capitolele. salutare si steagurile sus.

  • Like 1
Link spre comentariu

Profitand de liberul de Rusalii si de faptul ca moldoveanca mea de acasa e plecata in vizita la clanul ei de peste Prut,azi pe la ora 5 am inceput sa prospectez piata din AT insa n-am gasit fete cu locatie care sa lucreze la ora asta asa ca am zis sa merg la sigur la amica Nicole.Dupa lungi insistente pe mess in care imi spunea ca si-a incheiat programul am reusit sa o conving sa faca o exceptie.

M-a asteptat nemachiata,ciufulita si cu o camasuta de noapte pe ea(deh era pregatita de culcare) dar am trimis-o imediat sa se schimbe si s-a conformat:corset cu bikini rosii,ciorapi cu banda,portjartier si o cordeluta cu pene negre.

Vazandu-ma putin impuscat in aripa fiind venit din club,m-a servit cu o cafea si am inceput cu un masaj,foarte buna in special partea de erotic,se freca cu sanii si pussy de spatele meu pana am simtit ca explodez,m-am servit singur cu un prezervativ de pe noptiera si i-am dat-o umeri craci pana am terminat(se uita f pervers in ochii tai si geme un pic prea artistic din punctul meu de vedere,ma cam inhiba putin toata schema).

Intre reprize am stat la cateva tigari si cafea.Doresc pe aceasta cale sa fac un apel colegilor care ii aduc bombonele,martzipan,ciocolatzele,prajiturici: fata are un dulap intreg plin de dulciuri de la clienti iar cat am stat de vorba in pauza a papat nu mai putin de jumatate de cutie de Merci in timp ce imi povestea ca merge la sala,piscina,masaje anticelulitice si alte nebuneli.Deci nu ii mai suplimentati rezerva de ciocolata ca e cam pofticioasa.

La al doilea numar am bagat oral si anal,numai ca surpriza dupa vreo 5 minute de dat pe la spate imi spune ca daca vreau sa continuam trebuie sa mai raman o ora sau o finalizare ca suntem spre finalul timpului(trecuse vreo ora si 20 minute,contorizat cu tot cu statul la cafea).Neavand bani scosi de pe card,am scos prezervativu si am futut-o tare in gura pe nesuferita asta mica pentru a reusi sa termin in timp regulamentar.

Acum notele:

Aspect 9(si punctez si faptul ca s-a aranjat,manichiura si pedichiura impecabile,coafata cu bucle,solar si a mai slabit putin de la ultima vizita)

Oral 9.5(daca nu se ineca la CIM era 10)

Normal 8.5(am muncit numai eu)

Anal 9-10(curat,fara prea mult lubrifiant,insa cred ca o cam lasa rece din moment ce in timpul analului s-a uitat la ceas sa vada cat timp mai am)

Atentie ca se contorizeaza timpul stat la tigari si are un talent nativ in a te face sa intri in discutii interminabile!!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

I visited Nicole recentely, all that has been said so far convinced me along with her photo's ;-) I arranged through messenger to come to see her, she was available immediately which was good, arrived at her place and was shown up by her doorman/guardian. Met Nicole and was not dissapointed, she is a very pretty girl, not very tall but with a fantastic figure, we exchanged pleseantaries before i went for a shower (shower broken but managed to get by) on my return we went straight into the action, oral was amazing, deepthroat to the point of choking, no hands used right up there with the best i have experienced. Went to normal in doggy position and i could not last too long. We took a break and chatted, her english is not great and she did not chat so easily for this reason but i am not one to complain since i still don't speak Romanian :-) 2nd number started with another amazing oral then normal in a few positions before finishing again. Does anal but is not my thing so i didn't try. Over all highly reccomended

Location - 7

Appearance - 9.5

oral - 10+

normal - 9

GFE 7

  • Like 3
Link spre comentariu

Dear KingBob,

Thank you for your review, i highly appreciate your efforts in contributing to this community.Concerning the language barrier i think i was a little shy and ashamed because it was the first time we met and your english was perfect with a sexy scottish accent. I'm usually a talkative person but i had the feeling that any word I said sounds silly because of my romanian accent :blushing2 Thanks for all the compliments and enjoy ur stay in bucharest! :*

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Buna nicole, in urma recenziilor de mai sus am hotarat sa iti fac o vizita, dar inainte crezi ca se poate un webcam ceva ? Imi cer scuze dar nu stiu sa folosesc forumul momentan :(

Un sfat din orice directie ar fi bine venit ! Multumesc

  • Minus 1
Link spre comentariu

Am sunat-o si eu pe domnisoara Nicole. Am incercat sa o prind vineri, dar cum treaba la birou s-a lungit, am agreat sa incercam o programare pentru sambata, pentru a fi mai in putere. Asa cum am stabilit, sambata am sunat cu o jumatate de ora inainte. Am incercat de 3 ori fara raspuns. Asta era in jurul orei 11:30, asa cum ne intelesesem. Am primit un apel tarziu, dupa ora 18:00. Am sunat inapoi si mi-a spus ca m-a apelat din greseala!? :)))

 

Trebuie sa recunosc ca am o slabiciune pentru vocea ei pitigaiata, dar fata, din pacate, e complet pierduta.

 

Sper sa reusesc sa o prind o data si o data... sa ma razbun! :feet :D

Link spre comentariu

Am fost la Nicole acum exact 10 zile și azi dimineata m-am trezit cu o secretie galben verzuie care curgea din penisul meu. Am dat fuga la medic speriat si am cerut ajutor. Astept inca rezultatele de laborator dar medicul mi-a spus dupa toate simtomele ca este cel putin o uretrita care are ca provenienta trasmitera sexuala. Sper sa fie doar atat și nu mai mult (hepatite, sau chiar mai grav). Am facut sex normal protejat și sex oral NEPROTEJAT! In viata mea nu exista decat sotia ca partenera deci sigura alt posibilitate de contaminare ar fi aceasta escapada. Medicul mi-a spus ca in gurile noastre exista extrem de multe astfel de surse de contaminare si ca organismele noastre raspund diferit in functie de imunitatea fiecaruia. Nicole, ar fi bine sa iti faci si tu niste teste fiindca poate fi ceva care sa nu te afecteze, dar poate fi si ceva de care sa nu stii si sa iti lase efecte extrem de grave fara a-ti da posibilitatea de a reactiona.

Nu acuz pe nimeni de nimic, a fost greseala mea ca n-am folosit prezervativul (ca sa fiu ”barbat” si sa nu recunosc ca de fapt gresala a fost ca am apelat la asemenea servicii), dar vreau sa incerc macar sa previn si pe altii. Mesajul este nu mai faceti sex oral neproteajat! Revin cu detalii cand vin analizele.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

@nuduriartistice stii ce ma intreb eu ? Daca nu te panicai din cauza secretiei tale mai faceai semirecenzia asta ? De ce de 10 zile n-ai recenzat-o totusi? Am mai spus eu, o ardem in tacere si cand e vorba de ceva rau incercam sa evidentiem maxim. Si @mitumare s-a aruncat cu capu' in gard ca tine.De ce nu faci tu analizele , vezi ce iese si apoi posezi direct rezultatul ca sa arati lumii daca e vinovata sau nu.Pana acum nu stiu daca este vreun membru care chiar s-a imbolnavit de la escortele de pe forumul asta.

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Imi cer scuze,daca aceasta postare este off-topic. Subscriu la cele postate de @ sangre referitoare la @ nuduriartistice. De remarcat ca userul sus mentionat este inscris din noiembrie 2011 si nu a avut decat 3 posturi(inclusiv cel de mai sus) si o singura recenzie. Fara a pune la indioala cele mentionate de el,fac precizare ca eu am fost de 2 ori la Nicole,prima data facand obiectul unei recenzii(pe 24 sau 25 mai) sai a doua oara pe 7 sau 8 iunie,deci cam la 4-5 zile inainte de @ nuduriartistice.Nu s-a intamplat nimic,nu am nimic,totul este ok. Poate ca am avut noroc.....

  • Like 1
Link spre comentariu

In primul rand tin sa te anunt ca eu am analizele facute,atat pentru secretii vaginale cat si exudat bucal si faringian.Sunt o persoana extrem de interesata de sanatate si igiena,poate chiar exagerata si orice client poate confirma asta.

Nu pot sa nu suspectez ca postarea ta este o tentativa de a ma defaima,daca erai ingrijorat cu adevarat imi dadeai un telefon sau un sms azi dimineata si mergeam la analize,impreuna sau individual!! In cazul in care mi-ar fi iesit ceva pozitiv iti garantez ca imediat as fi anuntat pe forum si as fi contactat intr-un mod discret clientii pentru a-i preveni si bineinteles as fi luat o pauza!!

  • Like 5
Link spre comentariu

Stiu ca este cam off topic dar nu ma pot abtine.Pai bine mai baiatule (nuduriartistice) te ai dus la Nicole nu ai postat mai nimic pana acum si cum ai patit cica ceva dai alarma aici stii ce eu am boala pe astia ca voi care sunteti mai rau ca curvele alea penale si stii pe aici pe sait sunt multi ca tine asta ma facut sa renunt odata dar mi am dat seama ca am gresit.Stii ceva e usor sa arunci cu noroi dar dovezi nexam ,daca isi face fata analizele iar si nu are nimic ?atunci as vrea sa te aud.Pana una alta ea este suspecta de serviciu dar daca ai chestia din alta parte te ai intrebat?Nu am nimic personal cu tine dar cu tipologia ta de om cam am ,iti doresc multa sanatate si cu siguranta mai multa barbatie ,de ce barbatie? simplu cred ca puteai rezolva problema cu ea si dupa sa postezi ceea ce ai postat.

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Din pacate userul nuduriartistice nu prezinta incredere, desi e destul de vechi pe aici, aportul adus de el pana acum este practic nul. Daca acuzatia venea de la un membru cu reputatie, vechime si mult aport demonstrat, poate credeam ca exista o samanta de adevar.
@nuduriartistice, ca sa nu iei cartonas rosu, ai 24 de ore sa postezi rezultatele analizelor (stergi numele tau pt. confidentialitate).

Multumim de intelegere!

Link spre comentariu
Vizitator chuckychuck
Reputație: 0

Salutare
Am si eu o intrebare la voi: De ce trebuie sa scrieti aici toate problemele medicale. Eu, daca mi s-ar intampla asa ceva primul lucru care l-as face ar fi s-o sun pe caprioara si sa-i spun. In functie de reactia ei as trece la recenzii de genul asta. Daca fata e ok si spune:" - Bai merci ca mi-ai spus , o sa ma duc la doctor sa-mi fac analize", e clar ca fata e deschisa si clar isi va face acele analize, ba chiar o perioada , banuiesc ca va presta si oralul protejat. Daca intr-adevar fata reactioneaza urat, te jigneste si iti mai inchide si telefonul, atunci ai tot dreptul s-o denigrezi aici intr-o recenzie. Asa ca ganditi de doua ori inainte de a arunca o astfel de jignire asupra unei fete.
Cu stima

  • Like 1
Link spre comentariu

O sa incerc sa fiu scurt ca sa nu-mi irosesc timpul.

1 nu inteleg ce legatura are vechimea mea pe acest forum, sau mai bine zis cat am scris cu faptul ca ma cam ustura penisul si scoate puroi pe nas?

 

2 am postat experienta mea fara a astepta rezultatele pentru ca in timpul cat ramane pana la sosirea lor, poate cineva invata din gresala mea si foloseste prezervativul

 

3 daca stiti sa cititi (si mai si pricepeti) o sa vedeti ca nu exista nici o acuzatie in ceea ce am scris. Nu doar ca am spus ca e vina mea ca n-am folosit prezervativul, dar am si spus ca toti suntem purtatori ai acestor boli si ca reactionam diferit la ele. Pe urma, nici n-am pronuntat alt nume de boala decat ceea ce a diagnosicat doctorul (deocamdata) iar pentru asta iau deja antibiotice, si am o reteta de la medic.

 

4 stiu sigur ca nu e posibil sa fi luat infectia din alta parte pt ca penisul meu n-a umblat in ultima vreme decat in gura domnisoarei.

 

5 logica voastra ma face sa rid, si credeti ca daca imi suspendati contul o sa-mi treaca pula? Sau poate in felul asta o cuvantul liber exprimat o sa triumfeze? ...prin cenzura!

 

6 poate ca asta trebuia sa fie primul punct, dar l-am lasat mai la urma pt ca depaseste exercitiul de logica al multora si ma astept sa fie stearsa postarea mea: nu Nicole este cea care n-a beneficiat de prezumtia de nevinovatie din partea mea (recititi postul) dar eu cu siguranta sunt cel atacat pt ca am spus ce am patit si ma intreb de ce?

 

7. N-am postat un review imediat dupa pentru ca ar fi fost unul mai mult negativ si pt ca nu vroiam sa ii stric imaginea minunata creata de voi.

 

 

Daca nu voi fi cenzurat pana revin in tara si primesc analizele, poate va povestesc si experienta din seara respectiva. Pana atunci, simtiti-va bine in interiorul acestui mic grup de oameni de marketing care promoveaza escortele dupa interesele lor.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

@nuduriartisitce, hai sa-ti spun de ce nu te cred 90% din cei ce citesc aici:

1. Nu ai postat recenzia cand ai fost, fapt ce denota ca esti doar un "profitor" si nu-ti place sa dai ci numai sa iei. Ne-am fi bucurat nespus sa pui recenzia la momentul potrivit, asa negativa cum era si te inseli amarnic daca tu crezi ca Nicole are "protectori" pe aici, de exemplu, eu sunt primul care o retrogradeaza daca se dovedeste ca fata calca in strachini des (vezi cazul Xenia rusoaica si Brigitta unguroaica, retrogradate la Escorte testate).

2. in 23 Iunie, scrii ca ai fost cu 10 zile in urma si ti-a aparut nush ce chestie care se scurge din organ, ai fost la medic si astepti rezultatul analizelor. Hai sa te edific eu ca-s trecut prin multe analize si-mi fac anual minim 1 set complet. Rezultatele dureaza maxim 3 zile la clinica particulara, dar cred ca daca pun putina presiune pe ei le am in 2 zile linistit. La stat e simplu, dai o spaga si-n 48 de ore ai rezultatele.

3. Observ ca, desi te plangi ca ai o infectie/boala presupus luata de la Nicole, inca nu te tratezi...oare esti cu mintile la tine? Ai idee in ce nenorocire poti da de la o astfel de infectie netratata ? Maestre...de la sifilis netratat se moare. Eu in locul tau, muscam doctorul de gat sa-mi dea analizele si tratamentul inainte de a pleca nonsalant din tara.

4. Daca infectia pe care o descrii tu este ceea ce cred eu, adica gonoree (blenoragie), afla ca incubatia si simptomele apar in 90% din cazuri in mai putin de o saptamana, ori tu spui ca ti-a aparut dupa 10 zile....oi fi tu caz special ? Inca o data revin la doctorul tau, trebuia sa-si dea seama de diagnostic numai din descrierea pe care i-ai facut-o si-ti putea da un tratament cu spectru larg ca sa fie sigur ca acopera mai multe tipuri de infectie....impusca-l ...cu 3 pastile iti trecea totul.

 

Te astept pana revii in tara, postezi rezultatul analizelor sau joci in alta liga! Asteptam cu interes rezolvarea misterului!

  • Like 1
Link spre comentariu

Dragii mei,

Azi am luat o pauza tocmai pentru a ma prezenta maine la prima ora la analize si sa fie concludente(pentru cei mai putin informati asupra BTS-urilor precum nuduriartistice:pentru testul de secretie genitala este nevoie de 24h repaus sexual pentru a da rezultate precise).Am fost si la o consultatie si doctorita mi-a spus ca nu am absolut nici un fel de simptome deci nu aveti motive de ingrijorare.Rezultatele vor fi gata in 3 zile si le primesc chiar pe mail.

 

@nuduriartistice: uite ce legatura are vechimea ta pe forum cu lipsa de credibilitate.Ai o singura recenzie pozitiva, urmeaza o lunga perioada de abstinenta(sau lene ..de ce sa-ti irosesti timpul cu recenzii??!)dupa care un ghinion apocaliptic se abate asupra ta: Xenia e neserioasa si iti spune ca nu mai e valabil anuntul, contactezi o boala pe care nici macar doctorii nu o pot diagnostica si asta bineinteles in urma unei experiente neplacute,esti nevoit sa pleci din tara deci nu poti posta rezultatul analizelor.

Dragul meu la majoritatea clinicilor particulare exista optiunea sa le primesti pe mail! Iar daca ai fost la stat sunt convinsa ca puteai discuta cu o asistenta sa iti comunice rezultatul telefonic sau puteai ruga un prieten sa mearga sa le ridice. Eu nu imi pot imagina ca ai putea fi atat de ignorant incat sa crezi ca suferi de o boala grava(hepatita dupa cum spui tu) si sa pleci din tara fara sa te asiguri ca primesti rezultatele.

 

Uite de ce cred eu ca postul tau nu este genuine si l-ai scris ca sa-mi faci rau:

 

1.nu ai incercat in nici un fel sa ma contactezi,daca erai ingrijorat ma sunai sa afli daca am si eu simptome,daca stiu cumva ca sufar de o afectiune ca sa iti dai seama ce ai.

In chestia asta nu exista vinovati si victime si consider ca ar trebui sa comunicam si sa ne ajutam reciproc in situatii nefericite de genul asta.

 

2.ai facut tot posibilul sa ma defaimezi in public, cu un post care printr-o coincidenta l-ai scris chiar sambata(orice "cunoscator" stie ca weekendul este prolific pt escorte),nu ai adus absolut nici o dovada care sa ateste veridicitatea.Daca mai era in vigoare art 206 privind calomnia te amendam cu 250RON-13.000RON:))

 

3.TI-ai facut un backup,adica daca nu reusesti sa ma improsti cu destul noroi prin minciunile referitoare la boli , promiti sa scrii o recenzie proasta peste cateva zile cand te intorci din tara si se va dovedi ca a fost bullshit.

 

4. "If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck."

Scuza-ma ca iti spun dar din punctul meu de vedere esti un guvid cu interese obscure. Imi cer mii de scuze daca ma insel si imi cer scuze pentru exprimare si jigniri, nu m-am certat pana acum cu nimeni pe forum indiferent de recenzia pe care mi-a lasat-o dar de data asta chiar nu m-am putut abtine.

Nu inteleg cu ce ti-am gresit de incerci sa imi faci atat de mult rau si mai si sperii aiurea lumea!

 

Imi cer scuze pt offtopic si revin cu analizele de indata ce le primesc.

  • Like 2
Link spre comentariu

Salutare dragi mei ,cum Nicole este una din preferatele mele si dorind sa ma descarc de stresul de peste zi ,vazand aseara anuntul ei am reusit sa programez o intalnire in jurul orei 24.Sa va lamuresc ce mi a spus ea cu privire la starea ei de sanatate si asupra faptului ca in ultima vreme a cam lipsit de pe AT.Domnisoara noastra a fost intr un mic concediu prin Grecia de unde a venit si putin bronzata iar pentru linistea noastra a celor de aici va posta si acele analize in zilele urmatoare.Dar sa trecem la ce ne doare si anume intalnirea cu ea.Ca locatie ce pot sa va spun se vede putina straduinta de a aranja acea dezordine care dupa parerea mea era mai pregnanta in prima mea vizita dar ca nota nu pot da mai mult de 7,5 ca plus exista gel si prosop curat ca daca nu o lasam corigenta :angel: .Dupa meritata baita am trecut in futodrom aici lucrurile evoluand mult in bine oralul fara prezervativ executat la dorinta mea executat sarguincios cu atentie zonelor adiacente cu limbi pe oua si incercari de dt cu finalizare orala ca nota 9 .La normal sa vezi tata lupte de strada ca ne am zbatut unul cu altul in diferite pozitii care mai de care mai provocatoare :crazylove dar ce mi a placut a fost faptul ca a raspuns provocarii mele lipind o de perete si pompand triumfator pana la ultima zbatere a micutului in pestera muieri ca nota cel putin pt reprezentatia de ieri 10 cu felicitari.Pt mine Nicole nu arata perfect dar din punct de vedere al serviciilor daca nu esti badaran poti avea surprize extrem de placute.Chiar daca prima oara am avut obiectii legate de pret acum nu pot spune ca pretul nu e in concordanta cu serviciile.

  • Like 2
Link spre comentariu

Hi guys , I had the pleasure to meet Nicole two weeks ago in her apartment of Burebista Str. She is great lady, making everything to make you feeling fine and happy

She is exactly like in the photos ,

One Plus : she is making a greaaaaat deep blowjob , a perfect deepthroat

One contra : she must put her apartment in order !

She accept FK , OWO, DT. CIM but she prefers CIM associated with deepthroat

She accept normal in all positions: missionary , doggy style, reverse cow girl ....

She is more PSE ( Porn star Experience) than GFE

She is not looking at the clock

 

Location : 6 ( due to disorder ) , Physical aspect : 8 . Oral : 10 , Normal : 9

I recomand and I will return to visit her

  • Like 2
Link spre comentariu

Salut tuturor.

Pe Nicole o aveam de ceva vreme pe messenger, dar fiindca fie am avut eu alte treburi, fie nu a fost ea, inca nu o vizitasem. Dar azi dimineata am vazut-o si am abordat-o cu gandul ca daca tot e cald, macar sa transpir simtindu-ma bine.

Am ajuns in locatia de pe Burebista, Nicole m-a ghidat la apartament, unde ma astepta intr-un corset, bikini si pantofi rosii cu toc inalt, o prezentare foarte incitanta. Am stat la o cola si o tigara de incaput, am vorbit despre vacante in Grecia de unde tocmai se intorsese, dupa care am primit un prosop mare si curat si am fost poftit la dus. Din pacate am fost avertizat ca e o problema, dusul nu mai exista, un client a reusit cumva sa il rupa, asa ca a trebuit sa ma descurc cu alimentarea de la cada, ceea ce nu e tocmai practic. A trecut si ea prin baie dupa mine, si ne-am regasit in camera de ostilitati. Inceputul a fost slow, mangaieri, FK, intoarceri, pana a ajuns ea deasupra mea si a inceput sa coboare pana la un oral facut cu atentie, grija la partile adiacente, si mai ales un DT lung si foarte umed. Am zis sa trec si la anal, dar ne-am reorientat spre normal mai intai, care a realizat si finalizarea in prez. Am revenit la dus, la inca o runda de discutii, si apoi la repriza a doua. De data asta am inceput cu analul, ea in pat si eu in picioare. Imaginea spectaculoasa m-a infierbantat, asa ca s-a lasat si cu niste palme peste posteriorul delicios al lui Nicole, pana am zis sa schimbam, trecand printr-o noua repriza de oral deep, chiar si cu mici inecari. Am revenit la normal, cu cateva schimbari de ritm si pozitii, ea pe burta, umeri-craci pana cand vechiul meu inamic, oboseala, m-a dovedit. Dupa un respiro prabusiti in pat ne-am intors in living pentru inca o cola si o tigara. La plecare i-am lasat 500 RON pentru aproape 3 ore de placere.

 

Ca sa respect traditia, sa dau si niste note:

Locatie: 8 - putina dezordine, dar dau asa putin mai ales din cauza problemei dusului, care este remediabila

Look: 9 - micuta de inaltime, nu e totusi genul slim, dar foarte simpatica

GFE: 10 - desi la prima intalnire, ne-am inteles excelent, FK intretinut, vorbareata, placuta

Oral: 9.75 - deep mentinut, foarte bun

Normal: 9.5 - am muncit mai ales eu

Anal: 9.75 - 'mulare' foarte buna, contre

Concluzie: Eu am gasit partea lipicioasa a lui Nicole pe care o recomand oricui vrea o experienta mai diferita de un fast-fuck.

  • Like 1
Link spre comentariu

Buna seara,

 

Am vizitat-o acum ceva timp pe domnisoara Nicole, posesoarea thread-ului de mai sus. Am fost atras de poze, de recenziile pozitive ale colegilor de suferinta si mai ales de commenturile inteligente si inchegate ale domnisoarei de pe acest forum. In general, inteligenta unei fete este pentru mine un afrodisiac cu mari puteri.

 

Aviz amatoarelor, cine posteaza prima enuntul teoremei lui Pitagora generalizata primeste maine o vizita din partea mea :) Daca o si demonstreaza, ii fac si o recenzie :)

 

Sa revenim, locatia usor de gasit, pe Burebista, gasesti locuri de parcare. In cel mai rau caz, poti lasa masina in rond la Alba Iulia si mai ai de mers pe jos maxim 5 minute.La intrarea in bloc, nenea portarul. Dau sa trec razant pe langa el insa dovedeste o agilitate remarcabila, tzop in fata mea si ma intreaba unde ma duc? Un pic surprins, fac o fandare in lateral si susur grabit ca ma duc la o prietena. In secunda doi, domnul portar imi comunica: "etaju 1, prima usa pe dreapta" si se retrage in postul sau de paza.

 

Merg teleghidat catre usa respectiva, ciocan si usa se deschide. In prag, domnita Nicole, blonda, cu parul un pic cret si un pic deranjat, imbracata sexy intr-un corset si bikini. Tipa este dragutzica, dar cam plinutza, cel putin pentru gusturile mele si destul de matura, ca sa zic asa. Nu e genul teen. Ma pofteste inauntru. Apartamentul spatios, cred ca avea 3 camere, hol mare. Insa dezordine, foarte foarte dezordine. Nu va imaginati ca eu sunt un pic ordonat, dar apartamentul lui Nicole era horror :). Nu neaparat murdar, insa dezordine, chestii aruncate pe jos, cutii de suc, pachete de tigari, totul ca dupa 2-3 petreceri consecutive. Baia, cada mare, gen jacuzzi, insa nu exista dus (adica era rupt). Te puteai spala luand in causul palmelor ceva apa de la "cascada" sau baterie si sa iti dai cu ea pe la outze. Din fericire, veneam de acasa si m-am udat un pic de bun simtz si am renuntat. Primit prosop curat, chiar nou noutz.

In iatac, aceeasi dezordine, un pat nefacut, cearsafuri cam ghemotite, un aer conditionat desfacut de carcasa, diverse accesorii specifice imprastiate care pe colo.

Nicole trece la actiune, se urca pe mine, FK initiat de mine dar intretinut de ea, mangaieri, gemete, si toate cele. Fata are sanii misto la atingere si pielea fina si bronzata. Curata, dar cu urme de mirosuri pe la podul sud, am trecut razant cu nasucul in zona si m-am indepartat. Sincer, cu cada respectiva, nu stiu cum poti sa faci dus calumea acolo si probabil ca nu fusesem primul pe ziua respectiva.

In rest, atitudine de profesionista si foarte porno. Oral foarte bun, neprotejat, DT, fara maini, ceva atentie in zona, dar nu cine stie ce. Poate si pare sa ii placa si un face fuck si cateva palmutze peste fund.

Am terminat relativ repede la oral si am renuntat la numarul doi.

Halatul, ca sa ii citez pe maestrii, l-am decartat din proprie initiativa, 250 de roni pusi pe masa. Nu mi-a spus ea cat sa las, dar mi-a spus ca suma e ok.

 

Ca sa nu primesc reprosuri ca asta nu e o recenzie, sa dau si notele:

 

Locatie: 3 cu felicitari. La banii astia si locatia relativ centrala, am pretentii.

Look: 7 - nu e genul meu, desi pentru multi este foarte frumoasa

GFE: 8 - desi nu a fost chimie intre noi, Nicole s-a straduit din plin, insa nu am facut click deloc.

Oral: 9 - oral foarte bun, gen Rahela, poate mai multa atentie la zonele adiacente.

Normal: nu am incercat

Anal: idem

Concluzie: Eu unul nu recomand. Nu a fost chimie intre noi, ma asteptam la altceva decat am gasit la fata locului. E posibil ca fetele care imi plac mie sa nu se incadreze neaparat la ce majoritatea de aici defineste ca "top escorte". Fata este o profesionista in materie de sex, dar overall, gasesti si la 150. de roni experiente mai placute. Si din nou, dezordinea din apartament depasea cam orice limita a bunului simtz. No offence.

 

O seara frumoasa,

R.

  • Like 5
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

De mult timp nu am mai simtit o asemnea scarba, dupa o vizita la escorta. In pofida locatiei (Alba Iulia, Burebista) apartamentul ei este JALNIC.

Dupa o confirmare telefonica, am ajuns la blocul a carui portar te pofteste binevoitor (stie despre ce-i vorba; m-a si intrebat: "La etajul 1 la urgenete? La 112?" .

Dupa imaginile de pe acest forum, ma asteptam sa vad o altfel de Nicole. Insa din punctul meu de vedere este un babuin emancipat scapat din stradutele aferente Garii de Nord fix in centrul Capitalei. Apartamentul se prezinta doar cu parchet, plin de praf, iar fata era neagra pe talpi: josnica imagine pentru o escorta de top. Cu o tzatza afara si cu un par care putzea la o simpla apropiere, mi-a inmanat un prospop adus de pe balcon, mai mult ud, decat uscat. Am mers catre baia, care este o adevarata aventura si oaza de infectie. Cei care-ati fost, cred ca-mi dati dreptate. Dusul nu exista, trebuie sa te speli de la robinetul din cada.

Lenjeria de pe pat lasa sa se intrevada urme de piele decojita de la vreun coleg ce venise de la mare probabil. Era si este de datoria lui Nicole sa schimbe lenjeria de pat. Nota locatiei este 2, avand in vedere categoria in care este afisata aceasta escorta: DE TOP.

Am lasat 250 lei inainte pentrua sta o ora, mergand pe premiza, ca daca tot am batut drumul si alte colege de-ale ei, de pe acest forum nu au fost disponibile.

Prestatia este ok, un oral reusit, umed, cam de nota 9 si o a doua finalizare un anal cam de 8, nu s-a implicat, este strimta.

Atitudinea ei este ok, dar mai mult de un 7 nu pot da, avand in vedere ca ii mirosea parul a transpiratie.

 

BEAAH !

 

Nu mai revin !

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...