Sari la conținut

Ana 0735982407


Vizitator maurul

Postări Recomandate

Vizitator maurul
Reputație: 0

SalutSunt nou pe site si vreau si eu cateva informatii despre domnisoara.SEX total neprotejat, Ana 21, bruneta sexy, sani mari, fund senzual, te invit la mine pt a-ti oferi sex total neprotejat, finalizarea unde ti-o doresti tu, poze reale, accept si mici fantezii, zona Militari, 2 finalizari 80 L, 50 L/50; 05 Apr 20:14 0735982407/ 0763712448 Am sunat si tarifele sunt de 150 sex total si 80 un numar. Daca cineva a fost si ne poate impartasi din impresiile sale ii multumesc anticipat.post-27184-133409744097_thumb.jpgpost-27184-133409744097_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost la ea. Decizie de moment, prima mea vizita la o escorta.

Sunat, stabilit un loc la telefon, aventura a inceput la piata Gorjului. Am venit pe jos pana acolo, pentru ca stau in zona. Am sunat-o iar, si de acolo a inceput o plimbare frumoasa de seara prin cartier, ca sa ajung, cele din urma, la un bloc vizavi de sectie de politia care sa afla la cale ferate undeva dupa strada Barsanesti. Pozele nu sunt reale, domnisoara are 1m50 - 1m55, brunet, piele usor bronzata. E un pic grasuta (colacel), sanii nu foarte mari. Varsta poate in jur de 25 de ani. E sociabila.

Nu eram foarte sigur de ce vroiam sa fac, pana la urma am facut un masaj si oral protejat. Au sunat telefoane tot timpul, m-am simtit cam grabit, si dupa 35 de minute eram deja afara. Tarif 100RON/ora 2 fin. Probabil daca as fi venit cu niste cerinte, ar fi fost altfel, insa eu ma astepteam si de la ceva initiative din partea ei.

Note nu pot sa dau, pentru ca nu am referinte.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bine v-am gasit, prieteni. Asta este primul meu post pe forum, sper sa va fiu de folos cu informatiile date.

 

Am vizitat-o si eu pe Ana si vreau sa va impartasesc impresiile mele.

-Locatia: Sector 6, cartierul Militari, str. Trenului

Locuieste in blocul de vizavi de poarta Inspectoratului Judetean de Jandarmi Ilfov, scara B, etaj 2. Cei mai slabi de inger care ajung in zona pot fi tentati sa faca cale intoarsa pentru ca au nimerit in ghetou. Probabil ca seara efectul e si mai puternic. Daca treceti peste acest aspect e ok. Am atasat si o imagine cu vederea de pe Bing Maps ca sa va dati seama mai bine de locatie.

-Femeia: mica de statura, cu putin "adaos" pe fund si coapse (dar in nici un caz grasa in sensul rau), chip destul de dragut, bruneta. Per total, nu iese cu nimic in evidenta, dar in nici un caz nu e in vreun fel respingatoare. Sta bine cu igiena. Semne distinctive: are o cicatrice de la o interventie chirurgicala pe coloana vertebrala toracala.

-Actiunea: a vrut sa incepa cu un oral protejat (mi-a zis ca asta include pretul de 50 lei), dar pana la urma am optat pentru "meniul complet" - oral si normal neprotejat!!! Oralul scurt si slabut dupa standardele mele, dar nu m-a deranjat foarte tare stiind ce urmeaza :138x Accepta si cunnilingus. Normalul neprotejat a fost foarte ok, are o pasarica stramta si primitoare. Dupa ce am lucrat ceva la ea in pozitia misionarului am pus-o in patru labute si nu a mai durat mult pana mi-am dat drumul pe spatele si fundul ei. M-a rugat din start sa nu imi dau drumul in ea, nu am comentat nimic, nu stiu daca totusi accepta si asa ceva.

Atitudinea ei a fost neutra. Singurul lucru cu adevarat deranjant a fost vorbitul la telefon chiar in timpul actiunii.

-Altele: are o catelusa de talie mica, foarte dragastoasa. M-am jucat cu ea, m-a lins pe maini si chiar a fost un moment cand s-a suit in pat in timpul oralului si a atentat la "membru" :laugh2 , iar Ana i-a zis in gluma ca n-are voie la pula sau ceva de genu. E bine de stiut pentru cei care nu suporta animalele, pentru ca nu s-a scris mai sus acest aspect.

-Funny shit: cand am vorbit la telefon mi-a zis doar etajul 2 si sa o sun cand sunt pe palier sa imi deschida usa. Ajungand la etajul 2, chiar in capul scarii am gasit deschisa o usa de apartament si am dat sa intru. A sarit de dupa usa o femeie ca ce faci domne, intri peste noi in casa; nici nu ti-a zis la ce usa sa bati (semn ca si-a dat seama ce cautam de fapt); v-as omori pe toti astia care veniti aici dupa asa ceva, lua-v-ar dracu sa va ia :laugh2

Alta faza tare s-a petrecut dupa consumarea actului, cand catelusa a fost la un pas sa manance prezervativul pe care il desfacuse Ana la inceput si care ramasese pe coltul patului. L-a molfait putin si cand dadea sa il inghita i-am atras atentia fetei :blush:

post-34346-0-04141700-1338569101_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...