Sari la conținut

Mona 0740460624

turbo lover

Postări Recomandate

• Oras:tg mures
  • Oras:tg mures
Postat

Asa e fratilor ,nu e cea ce pare am mai zis si pe alte forumuri fata isi face reclama singura isi face conturi si se da drept persoana respectiva si isi face aprecieri .credeti ma nu e adevarat chiar tot cea ce se scrie despre ea .bafta tuturor

• Oras:Targu Mures
Postat

Am revenit in zona. Sunt disponibila non-stop. Iar sunt persoane care fac antireclama, nu recenzii. Nu putem scapa nicicum de ei. Ce sa facem, asta e. 

Postat

Am revenit in zona. Sunt disponibila non-stop. Iar sunt persoane care fac antireclama, nu recenzii. Nu putem scapa nicicum de ei. Ce sa facem, asta e. 

Ciao Mona (Prietenutzo) :). Bine ai revenit in Targu Mures.

Sunt sigur ca le-ai lipsit clientilor fideli.Succes in meserie pe mai departe. :)

Postat

Salut, confrati!

Venind si eu spre plaiuri muresene, am decis sa-i fac o prima vizita domnisoarei Mona.

Sunat pt. stabilirea intalnirii, mi-a raspuns prompt, cu o voce prietenoasa, solicitat "meniul" cu preturile aferente: 200 RON pt. FK, ON, NP, CIM, o ora cu o finalizare. Intrebat si de anal - nu practica. Negociat la 150, acelasi meniu. Am stabilit ca dupa 20 de minute de cand sun sa ne intalnim la ea(zona hotel Grand). Am fost putin nedumerit cand am ajuns in fata blocului cu pricina.Intr-un final a venit tanti de la curatenie si mi-a deschis ea usa de la bloc.

Mona: O prezenta agreabila. Nu are un trup de fotomodel, are un pic de burtica, un fundulet rotund si un pic maricel, sani maricei putin lasati, dar overall o prezenta agreabila, DACA o tratezi cum se cuvine. Respecta si vei fi respectat!

Activitatea: Facut dush pe rand, intai eu, apoi ea(probabil se putea si impreuna, dar nu am intrebat), fumat o tigara, povestit un pic cu Mona(in total cam 10 minute), ma grabeam un picut. Dezbracat amandoi, am inceput cu un FK, pasional, se implica, apoi l-a luat pe micut la un ON, cu DP fara sa trebuiasca sa-i cer. A acordat putina atentie si zonele din jur, ceea ce eu nu am cerut, nici nu sunt fan, dar a fost subtila si mi-a placut. I-am intors favorul gustandu-i din pasarica, m-a lasat sa cred ca i-a placut, mici gemete care se amplificau pe parcurs; eu mi-am dat silinta. Trecut apoi la un doggy, unde privelistea funduletului rotund si maricel placea ochilor! Trecut ea peste mine, se misca bine, se conformeaza la mai tot ceea ce ceri, cu placere. Apoi l-am pus pe mititel intre sani, iar cand eram pe punctul de a erupe, l-a inghitit pe soldatel si a lasat tot lichidul sa-i inunde gurita. Fiind NF de aproape 3 zile(timp in care eu personal acumulez o cantitate destul de maricica de ... calciu) nu l-a putut retine pe tot in gurita, ii scapa pe margini, dar imaginea era impresionanta - if you know what I mean!

Dupa, un dush repejor, mai pove 3-4 minute cu ea, apoi dus am fost.

PRET: Cum am mentionat mai sus, ea mi-a cerut 200 RON pt. o ora FK, ON, NP, CIM, cu o finalizare, negociat la 150 RON, banutii dati inainte, desi nu era imperios necesar acest lucru.

LE

Note: FK - 9

NP - 9

ON+CIM - 9.5

Per ansamblu, desi nu e tocmai fotomodel, eu cred ca o sa mai revin, mi-a placut cum am fost tratat, am stiut pt. ce platesc. Poti vorbi cu ea, poti glumi cu ea, pt mine personal asta e mai important decat un fast-fuck cu o fotomodeala in a carei ochi caprui se reflecta ... vidul.

O recomand.

@Mona, merci de timpul acordat azi!

Dac-am omis ceva, rogu-va a ma-ntreba, raspund cat pot de repede!

Noroace s-aveti!

• Like 4
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Notele, si e completa recenzia ta,

• Like 2
Postat

Preturile sunt in functie de durata si de locatie.

Referitor la pretul negociat de 150 lei a fost pt. 30 minute cu cate finalizari se pot face.

La mine 1 finalizare 100 lei, 20 min.

La mine cate finalizari se pot face 200 lei, 1 ora.

La hotel 250 lei, 1 ora.

• Like 1
Postat

Buna seara,daca esti amabila poti sa ne dai mai multe detalii legate de subiectul uro?

Multumesc anticipat.

Postat

Practic uro activ si pasiv.

Ofer anal cu vibratorul, anilingus.

Pentru mai multe detalii contactati-ma telefonic.

Postat

Va rog sa lasati un mesaj daca nu raspund pe moment la telefon, inseamna ca sunt ocupata. Programari cu 1 ora inainte. La mine sau deplasari la hotel non-stop.

Prietena Florina, Ana sau Amalia sau prieten Alex pentru show.

Daca doriti show impreuna cu o prietena noua, voluptoasa, sanii mari, Amalia, 27 ani 1,60 cm, 71 kg, roscata, ochii caprui, contactati-ma telefonic.

Postat

Jumatate de ora de cunillingus, cu uro activ de la mine, 100 lei. Contacteaza-ma telefonic pentru detalii.

Postat

Practic orice servicii, fara anal. Detalii la telefon.

Non-stop. Programari cu 1 ora inainte.  :kiss3

• Oras:Constanța City
  • Oras:Constanța City
Postat

Buna seara dragi curvari...pentru ca azi e ziua mea....tresa fiu number one  :no2 ....si mi-am permis sa merg si eu la aceasta scumpa domnita...si acu cat mai pot ca m-o cam muncit va scriu...Ce sa zic..inceputul a fost cumva aiurea..am sunat si mi s-a raspuns oarecum in graba si de sus....ca daca ajung la locatie si nu e nimeni..atunci bine...daca nu trebuie sa astept...asta nu prea e ok...dar am inteles dupa aia..M-a intampinat la scara..asta mi-a placut...si deja a fost mai bine..am luat si un pic de vin..ca sa fie bini di tat...si am purces catre actiune...Actiune...ce mai..misto...pe mine ma satisfacut asa cum am vrut eu...e foarte ascultatoare...si asta e bine...si ce mai...pe pat..sub pat...pe la spate...am penetrat-o pana am simtit ca mor acolo...ii cam place tavaleala  :laugh2 ....si cica ii place tare mult sa faca oral...acu cat de bine il face...depinde de dotarea personala...mi-e mi sa parut ca putea mai mult..oricum incearca si reuseste un oarecare DT...Nr 2 s-a petrecut la fel de exploziv...femeia asta...stie cum sa geama...si te stoarce ca pe un fresh de portocale...Mna cam asta e..am facut dus si inainte si dupa...nu se grabeste deloc :bow ...asta e iarasi cu adevarat  de apreciat...Per total recomand cel putin o data...pe mures e greu de fetite dulci....asa ca merita..

Si acu note:

Fata -:-Are o varsta suspecta...comparandu-o cu Kristina de la masaj erotic pare ceva mai in varsta...dar oricum nu mai mult de 29 de ani...la fata e simpatica..o fata normala...nu diva artificiala...ii dau un 9 pentru faptul ca are ceva burtica (sexy de altfel) si pentru sanii putin lasati...in rest mi-e mi-o placut.

Oral -9- facut cu perseverenta nu prea cu Dt..dar revigorant

Normal -9- tot la fel de prezenta ca si la oral...cu gemete multe...parea sa ii placa...nui bai..mie mi-o placut

Anal- NU- 

Fk -Da-

Cunnilingus-Da-

Ca plata- foarte ok- platit o ora..200 roni...stat mult mai mult  :clapp

Ciocane tari la toata lumea si  :baby2

• Like 4
Postat

Salutari! Avand ceva treburi prin Targu Mures am contactat-o telefonic pe Mona si am stabilit o intalnire!.Dupa aproximativ o ora am ajuns in locatia ei din centrul orasului.Ajuns in fata blocului unde ea locuieste intr-o garsoniera.Mona este o femeie draguta cu ochi albastrii , un zambet frumos, e prietenoasa, in fine , stie sa se faca placuta de clienti.Ajunsi impreuna in apartament  ,mi-a cerut sa fac un dus.Cand am terminat ea deja ma astepta in costumul lui Eva (goala) :) in pat. La corp arata  destul  de bine, sani putini lasati, dar buni sa ii saruti, sa te joci cu ei....fundulet bombat....    in fine mie imi place   cum   arata      .e buna de ciocanit :)                               Am inceput cu niste sarutari patimase, FK, excitandu-ma pina in culmile gloriei cu preludiul facut  dupa care, mi-a luat instrumentul  .....in gurita ( cum spune ea) si mi-a facut un sex oral de milioane, il face incet si cu treaba buna asa cum imi place mie, dupa care i-am facut si eu un cunilingus  si scotea niste gemete de placere care imi dadeau si mie o satisfactie  care ma facea sa ma excit si mai tare, asa ca  am inceput sa o penetrez in pozitia misionarului ea incepind sa geme si mai puternic in ritmul cum o penetram, dupa care a venit deasupra mea  si am continuat jocul nebunesc al placerii de a face sex, am luat-o pe la spate si intr-un final mi-am dat drumul....Am facut o mica pauza discutand cu ea intre timp..dupa care am continuat inca o partida la fel de bestiala de sex a doua oara finalizand la ea in gurita., m-a facut sa ma simt foarte bine.

,Calificatievele mele sunt: pentru look:8 ,Gfe:8,Fk:8 , CIM :9,sex oral 10,normal :9, si pentru locatie 9.  Pret: 200 de roni 1 ora..   .......            In fine...o recomand sa o incercati macar odata. Spor la treaba!

• Like 4
  • Oras:Cu capul in nori
Postat

Salutare,o sa incerc si eu  sa postez aici pentru prima data  deoarece sunt  relativ nou pe forum.Dupa nenumarate telefoane date mai multor excorte ,unele mai amabile altele mai putin am considerat ca ar fi bine sa incerc o vizita   domnisoarei Mona.Vreau sa mentionez ca sunt din Bistrita si am dorit daca tot voi face 100km  sa merg la un hotel Ok din Mures  si sa petrec  o noapte cu Mona  ,fapt pentru care  am cerut parerea domnisoarei  despre hotele mai elegante si cu  conditi  ok facindu-mi  rezervare  pe  ziua de 28 .Am stabilit  pretul pentru o noapte,pret care mi sa parut  ok ,am intrebat ce se poate  face  in acest pret, Mona mi-a spus ca  in afara sexului anal aproape orice doresc.Deci dragilor, ma urc in masina si via Mures ,ajuns in centru  unde este locatia  hotelului sorpriza,nu pot sa ajung la hotel cu masina si sun disperat pe  Mona  sa vad  unde pot sa las masina in siguranta ,imi raspunde cu acea voce  care ma fascinat  de la bun inceput  si i-mi explica  drumul pe unde pot sa merg  pina la o parcare subterana cu plata,de acolo fiind  usor sa ajung la hotel iar dupa ce o sa fiu in camera sa-i dau telefon sa-i spun la ce camera sa vina.Ajuns in camera am sunat  i-am dat numarul camerei  si am convenit sa vina la ora  19 .Am stat o vreme uitinduma la tv si asteptind cu  oarecare stringere de inima intilnirea,incercam sa mi-o imaginez ,aveam emoti la reactia ei cind va da cu ochi de mine,fiindca trebuie sa va spun ca am 50 ani,deci trecut de prima tinerete si tot asteptind si facind scenari am tras vreo doua pahare de vin :bow (un rosse) si fara sa ma gidesc  vad ca ceasul e sapte si nimeni la usa ,iau telefonul sa vad daca totul e ok si vad doua apeluri pierdute de pe numarul ei si un mesaj de pe alt numar(tel meu era pe silentios),citesc  mesajul si ma linistesc ,intirzie  15min din cauza aglomeratiei din centru(concertul). Nu trec cele 15 min si cioc,cioc in usa ,deschid si :hug1 ...Mona!!!  o fata draguta  dupa gustul meu chiar frumoasa ,cu forme bine conturate,frumos si cu gust machiata ,ce sa mai zic beton! chiar e genul meu de femeie sau amanta.O invit sa ia loc linga mine pe celalant fotoliu ,o intreb daca doreste sa bea cu mine un pahar de vin,spune ca da,o intreb ce vin prefera si i-mi spune ca  alb demisec ma conformez si sun la receptie si comand  doua buteli de vin ,pina sa vina vinul incep timid o conversatie si spre surprinderea mea fata asta ma scoate din incurcatura si preia initiativa in conversatie facinduma sa ma simt sigur pe mine si sa scap de timiditate indrasnind si eu sa intru si in subiectul care ma interesa spunindui dorintele desi recunosc cam multe :girly dorind sa incerc  tot ce mi-am visat  dar nu am pus in practica nici o data,intre timp a sosit vinul  si am inchinat primul pahar impreuna si am incercat  FK care ma dat gata are o limbuta foarte curioasa care cerceteaza  toate ....Am stat apoi la povesti aproape o jumatate de ora si spun cu mina pe inima am avut  ce povesti e isteata si are scoala viieti!Dupa ce am convenit ce anume i-mi doresc (oralNp,normalP ,cunilingus si analingus din partea mea. analingus din partea ei si la final uro de ambele parti) a fost de acord  si dupa inca un pahar de vin am intrat amindoi la dus mi-a inceput un oral de mi-au sarit ochi din cap si am rugato sa mergem in pat sa continuam acolo,acolo inca un oral  cu umeziret ,adinc cu mare grija la oute si analingus de mare clasa,am trecut eu la  actiune si i-am executat  un cunilingus alternat  cu analingus care a facuto sa se ude de mai multe ori,Apoi caciulita si multe poziti de normal si iarasi oral....si in final  uro de ambele parti in vana :rax2 .Ma opresc aici .Pret o noapte 150e Note 10 pe linie,aspect fizic 10(mie  chiar i-mi place,e genul de fata care mi-am dorito)Voi ramine unul dintre clienti  fideli (cit o sa mai pot :slap2 )Scuzati recenzia ,e prima oara cind  scriu despre astfeli de fapte.

• Like 7
Postat

Fi sigura ca o sa ne vedem cit de curind!! :hug1 Eu  multumesc. :hug1

Postat

Incerc  inca o recenzie a ultimei intilniri cu Mona  ,intilnire care sa incheiat acum o ora si care a fost mai mult decit o vizita la o  excorta. Pot sa spun ca a fost ca o   reintilnire cu o veche iubita  care a durat mai bine de treisprazece ore si care a fost petru mine un vis frumos care sa terminat prea repede.Locatia la care ne-am intilnit a fost un hotel cu toate conditiile pentru petrecerea unei nopti plina de actiune si relaxare in acelas timp.O parte de relaxare am petrecuto la SPA folosind la maxim toate dotarile.Dupa cum vam scris si in postarea anterioara sunt un om la jumatatea vieti(vreau eu sa cred,dupa noaptea petrecuta mi-as dori sa traiesc o suta de ani)  si nu i-mi pot permite sa  fac sex doar pentru "golire".Credinciosului meu "soldatel"  ii place sa fiie dezmierdat inainte de a fi trimis la lupta.Va rog sa ma credeti ca Mona se pricepe foarte bine la sculat  si stimulat  soldatul ,totul a inceput din Jacuzi unde am inceput  cu FK facut cu rabdare si pricepere,incit dupa citeva minute am fost pus in imposibilitatea de a mai iesi din Jacuzii deoarece saldatul  meu luase o forma ciudata in  slip de atragea atentia  doamnelor si domnilor ce erau  din ce in ce mai atenti la slipul meu,,asa ca am hotarit sa stam  cuminti tinindune doar de mina  ca doi elevi cuminti fiind nevoiti sa stam in jacuzii cam mult  pina sa mai rarit din curiosi care erau cu ochii pe noi.Cind am prins ocazia am fugit repede in piscina unde apa  putin mai rece a mai domolit din dorinta saldatului de a mai sta in pozitea drepti.Dar cit crededeti ca a durat  relaxarea micutului,pina Mona a venit din  nou linga mine si luindu-ma in brate si-a scapat mina in slip si aia a fost!.Am cerut un armistitiu pentru a aduna raniti insistind sa mergem in camera sa vedem ce putem face pentru linistirea soldatului.Ajunsi in camera sa deslantuit Jihadul.Mi-a facut un oral Np de zile mari cu gtija de toate zonele "limitrofe" apoi am trecut la un69 cu limba mea umblind disperata in sus si in jos  pina am simtito gata de explozie,lucru care sa si intimplat in acel  moment prabusindune apoi in asternut continuind cu imbratisari si saruturi patimase.Am luat o pauza pentru un pahar de demisc povestindune multe din viata noastra .Am trecut pe urma la o sedinta de masaj care  lam facut eu Monei  pentru a ma revansa fata de prestatia ei de exceptie,sedinta care a adormit-o pe Mona.Am invelito cu grija sa nu o trezesc uitinduma la chipul ei senin si frumos(e parerea mea si gusturile nu se discuta) Din cind in cind se trezea uitinduse la mine,parca cu un pic de vinovatie eu spunindu-i sa mai doarma un pic  ca va avea de munca cind se va trezii.Asa a si fost,  cind sa trezit sa dus direct la dus,dupa care eu si a inceput cu sex Onp timp de vreo 15 minute  apoi ma intrebat daca vreau sa puna casca si sa trecem la normal cu mine deasupra,sigur ca asta am asteptat de mult si nu am putut sa refuz "porunca" De aici nu va pot spune exact cit a durat partida si daca au fost poziti pe care sa nu le fi incercat ,stiu doar un singur lucru ,la un momendat am intebat daca pot sa termin in "gurita",simtind ca sare casca de pe soldat  mam trezit in gura ei cu soldatul care si-a dat  obstescul sfirsit fiind rasfatat si curatat cu mare grija ca orice soldat care moare la datorie.Scuzati  recenzia  sunt inca in camera de hotel si m-am gidit sa o scriu la cald.Acum dupa regulament  Notele  din partea mea 10 pe linie cu un 10+ pentru ce sa intimplat la SPA.Cadoul meu 150 Eur  pentru mai bine de 13 ore.(se pare ca sunt norocos) Multmesc Mona !!

• Like 5
Postat

Da, de multe ori am participat la gang-bang. Pentru detalii contacteaza-ma telefonic.  :group

Ofer orice servicii, fara anal si pentru cupluri. Sunt bi. Tarif 300 lei / ora. Pentru detalii, ma puteti contacta telefonic. :couple  

Postat

Multumesc frumos bocior. Astept o noua reintalnire.  :2qm40hg

• Like 1

• Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

Multumesc frumos bocior. Astept o noua reintalnire.  :2qm40hg

sal

nu are nimeni chef de un gangbang vineri dupa amiaza cu mona?

2-3 amatori

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...