santa20 Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2013 Oras:Tg. Mures Oras:Tg. Mures Postat Noiembrie 25, 2013 eu as fi interesat, astept detalii
Vizitator brunetu009 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2013 Postat Noiembrie 26, 2013 eu as fi interesat, astept detaliibuna idee
apolodor63 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Noiembrie 26, 2013 buna ideesint in tg mures vineri la amiaza cazat hotelvb cu mona pt 2-3 ore
cgerhard Reputație: 4 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:mures Oras:mures Postat Noiembrie 26, 2013 salnu are nimeni chef de un gangbang vineri dupa amiaza cu mona?2-3 amatoriMai exact cum s-ar desfasura actiunea si cat ar costa:) am vreaa
santa20 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Tg. Mures Oras:Tg. Mures Postat Noiembrie 26, 2013 vorbeste cu mona si da-ne detaliile si noua
apolodor63 Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Noiembrie 26, 2013 vorbeste cu mona si da-ne detaliile si nouaam vorbit e de acord suna ti o pt amanunte
apolodor63 Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2013 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Noiembrie 28, 2013 am vorbit e de acord suna ti o pt amanuntemiine sint cazat la hotelora 17 gb cu monapt detalii vorbiti cu mona
dya86 Reputație: 21 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Decembrie 1, 2013 Am o noua prietena pt. show lesby, Katy, 24 ani, 1, 65 cm, 60 kg, blonda, sanii mari. Pt. detalii sunati-ma.
danielsanvarutzu1 Reputație: 40 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Mureș Oras:Mureș Postat Decembrie 2, 2013 care e pretul si ce servicii presteaza noua colega?niste poze cu ea se poate?Am o noua prietena pt. show lesby, Katy, 24 ani, 1, 65 cm, 60 kg, blonda, sanii mari. Pt. detalii sunati-ma.
arona Reputație: 12 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Tirgu Mures Oras:Tirgu Mures Postat Decembrie 2, 2013 sint in tg mures vineri la amiaza cazat hotelvb cu mona pt 2-3 orema gandesc ca ai discutat cu dansa despre vineri dupamasa ... de la ce ora ar incepe activitatea pana la ce ora ... cat dosta la buzunar? ps: mar interesa pe mine
santa20 Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:Tg. Mures Oras:Tg. Mures Postat Decembrie 2, 2013 A fost vinerea trecuta
Membru Premium masterblaster Reputație: 931 Postat Decembrie 2, 2013 Membru Premium Postat Decembrie 2, 2013 Si o recenzie, ceva?
dya86 Reputație: 21 Postat Decembrie 3, 2013 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Decembrie 3, 2013 Pretul pt. show lesby 400 lei / ora. Servicii, orice fara anal.
danielsanvarutzu1 Reputație: 40 Postat Decembrie 9, 2013 Oras:Mureș Oras:Mureș Postat Decembrie 9, 2013 ceva oferta de sarbatori ai?si singura si impreuna cu o colega?
m_popescu Reputație: 111 Postat Decembrie 18, 2013 Oras:Here&There Oras:Here&There Postat Decembrie 18, 2013 Dragi confrati, fiind curios din fire si placandu-mi experientele in 3, am decis sa o sun pe Mona si sa-i propun sa organizam un astfel de eveniment. Zis si facut: Mona mi-a prezentat posibilitatile si eu am ales sa o sune pe una din prietenele ei, respectiv pe Flori si sa ne intalnim toti trei la locatia ei din centru. Am stabilit data si ora si m-am deplasat la locatie. Locatia este intr-adevar ultracentrala. Apartamentul curat, patul mare si confortabil, baia curata, prosop curat, gel de dus, sapun etc. Ca si concluzie, locatia este ok. Acum sa discutam despre personajele implicate: Mona si Flori. Mona este conform descrierilor confratilor deci nu va aglomerez cu informatii existente. Flori este o tipa simpatica la fata, par saten strans in coada, ten putin inchis dar nu de etnie, varsta 25-26 de ani, inaltime 1.65 - 1.70m, forme rubensiene insa placute. Sanii mi-au placut foarte mult. Dupa ce m-am dezbracat, am purces la o mica improspatare insa m-au ajutat si fetele cu servetele umede etc. M-am asezat frumos pe spate in pat in asteptarea senzatiilor placute. Am ales un oral neprotejat. Ostilitatile au fost incepute de catre fete, incepand sa se mangaie, sa se sarute, lucru destul de incitant, soldatul pregatindu-se deja in pozita de drepti. Vreau sa spun ca oralul a fost bestial. Mi-au facut fiecare cate un deepthroat de zile mari, cu atentie la zonele adiacente. Cand spun deepthroat chiar nu glumesc. Oralul a fost senzational. Cand Mona se ocupa de zonele adiacente, Flori se ocupa de soldat si invers. Au fost gemete, mangaieri, sarutari, o adevarata nebunie. Inevitabilul s-a produs si am terminat CIM cu Mona. Au urmat discutii, ne-am improspatat toti si am reluat actiunea. Am ales din nou deepthroat-ul deoarece mi-a placut prea mult. Din pacate nu am reusit sa ma terminat datorita oboselii acumulata si oricum nu prea reusesc sa finalizez a doua oara. Actiunea a durat 1 ora. Nimeni nu s-a uitat la ceas intre timp. Am decartat cate 200 lei la fiecare + taxi-ul pentru Flori. Acum note pentru actiune: ON: 9Normal: nu am incercatAnal: nu am intrebatLocatie: 8,5Aspect: 8 Recomand pentru GFE, show-ul lesbi si Deepthroat. Data viitoare o sa le incerc si la normal si voi reveni cu detalii. Pana atunci bafta mare si sarbatori fericite! 4
dya86 Reputație: 21 Postat Decembrie 19, 2013 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Decembrie 19, 2013 Sarbatori fericite! An nou fericit, cu sanatate si impliniri! Tuturor! Multumesc stafului de calitate si clientilor pentru vizite si aprecieri. Ne revedem dupa 5 ianuarie. 1
bocior Reputație: 150 Postat Decembrie 25, 2013 Oras:Cu capul in nori Oras:Cu capul in nori Postat Decembrie 25, 2013 Cu urarea....
dya86 Reputație: 21 Postat Ianuarie 6, 2014 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Ianuarie 6, 2014 Am revenit. La multi ani tuturor! 1
bocior Reputație: 150 Postat Ianuarie 19, 2014 Oras:Cu capul in nori Oras:Cu capul in nori Postat Ianuarie 19, 2014 Vin din nou cu o recenzie a felului cum a decurs intilnirea noastra de aceasta data si de aceia va rog sa nu-mi dati nici un punct pentru ca nu doresc punctaj al acestei recenzi si nici nu doresc sa fac reclama domnisoarei,dar cred cu adevarat ca intre noi sa produs acel CLIC si nu pot sa tin doar pentru mine acest fapt. de aceia nici nu voi da note ca la regulament ca voi sa o considerati o recenzie incomplecta care nu primeste puncte.Chiar daca Mona practica aceasta meserie de excorta este in primul rind OM si cred unul special,care are din cind in cind dorinta de asi oferii si niste clipe mai speciale.Vreau sa cred ca eu am fost pentru Mona un astfel de om si probabil se simte bine in prezenta mea ,de aicea si pretul mai special de care ma bucur 150e .Intilnirea noastra a avut loc vineri 17 01 ora 15 si a tinut pina simbata 18 01 ora 12.Intilnirea a decurs ca de fiecare data cind ne-am intilnit,cu aceiasi bucurie a revederi ,dar de data aceasta cu mult mai multa emotie si saruturi patimase.(doar trecuse "un AN")Ea venind direct in camera hotelului ,dupa ce in prealabil ai comunicasem nr camerei telefonic.Am invitat-o sa ia loc pe fotoliu ,bine inteles dupa ce se facuse comoda scapind de haina eleganta cu care venise imracata.Am stat pret de vreo ora la taclale povestindu-ne cum ne petrecusem fiecare dintre noi sarbatorile de iarna,asta nu ca nu am ma fi discutat la telefon pina acum,dar stiiti cum este, o poveste la un pahar de vin si o bombonica este cu totul atceva.A urmat dezbracarea noastra in custumul Evei si Adam,dar va rog sa nu va grabiti cu cititul ca nu a urmat nimic spectaculos ci doar echiparea noastra pentru SPA unde ne doream sa ajungem cit mai repede ca sa putem sa facem citeva ture de bazin ,asta nu ca am fi vreunul din noi inotatori de performanta,dar ne bucuram intodeauna sa fim impreuna la aceasta relaxare,apoi bine-nteles am trecut sa ne bucuram pe rind aproape de toate dotarile SPA-ului.Au trecut citeva ore de stat la relaxare si am hotarit sa ne intoarcem in camera ,unde sa beneficiem si de citeva ore de intimitate.Ajunsi in camera am dezbracat ecipamentul de inot si am trecut la un dusulet facut impreuna ij Jacuzy-ul din dotarea baii,avind inca de acolo toate motivele sa trecem in patul primitor unde Mona vroia sa ma rasfete cu oralul ei "bestial" care de fiiecare data cind beneficiez de el i-mi dau seama ca ,un oral asa de bun nu am intilnit decit inca o data facut de o alta doamna.Parca dorind sa-mi demonstreze inca o data ca este o femeie de top si ca juniorul meu devine din ce in ce mai obrasnic ,Mona il lua incetisor in gurita dezmierdindul cu limbuta si buzele ei exercitind asupra lui o presiune constanta si placuta facindul pe acesta sa fiie gata de a dezerta de pe cimpul de lupta neavind decit doua solutii:-ori se preda,ori o ia la fuga sa scape cu viata.Dar aici am intervenit eu care aplicind principiul '"Fuga e rusinoasa ,dar e sanatoasa " am rugat-o pe Mona sa-i mai dea o sansa juniorului invitind-o la cina in restaurantul hotelului.Am primit aprobarea dar nu inainte de a fi de acord sa nu mai inervin intre disputa dintre ia si junior dupa ce ne intoarcem de la cina,lucru cu care am fost de acord imediat si ca sa fiu sincer chiar i-mi doream ca din aceasta disputa Mona sa iasa invingatoare ,fiindca aveam si eu o oarecare placere sa-l vad invins de gurita Monei.Ne-am imbracat si am coborit la restaurant ,unde timp de vreo doua ore am ascultat muzica si am servit ceva usor de pui,ca doar ne astepta multa" miscare"in acea noapte.Ajunsi din nou in camera am intrat din nou in baie impreuna pentru dusulet unde bietul junior a fost luat la asalt inca de acolo si iarasi am fost nevoit sa intervin sa mutam batalia pe alt cimp de lupta adica in patul mare si primitor din camera.Ajunsi in sfirsit in pat am fost rugat sa ma intind pe spate si sa nu care cumva sa mai intervin in disputa ce va avea loc.Ziz si facut ,m-am intins pe spate cu o perina sub cap ca sa nu pierd nimic din spectacolul ce va urma si sincer sa va spun ,ce a urmat a fost de vis,un vis ce nu mai doream sa se termine in care juniorul a fost smotocit ca un biet copil orfan(fiindca nu mai era cine sa-i ia apararea),a fost scuipat, a fost lins,afost supt si in cele din urma a fost "ascuns" citeva secunde asa incit nu a mai putut scapa si sa predat cu arme si bagaje in gurita Monei.Mona fata finuta dindu-si seama ca ,cu dezertori trebuie sa te porti cu mila,mi-l curata pe junior fara sa se grabeasca mai tinindul putin in gurita si pleca la baie pentru a scapa de surplusul de bagaje cu care o cadorisise juniorul.Despre mine ce pot sa va spun ,cred ca fiecare intilnire cu Mona ma surprinde placut,pot spune ca din ce in ce mai placut cu cit ne cunoastem mai bine.A urmat un moment de extaz al meu,eram cazut in galeata cu melanconie si deabia daca am putut articula citeva cuvinte ,cred doar de mine intelese,pentru ca Mona ma intreba mereu daca sunt Ok si daca mi-a placut,dar vazind ca nu are cu cine sa vorbeasca ma inbratisat si ma sarutat patimas propunindu-mi sa ne odihnim citeva ore fiindca vroia sa-mi mai ofere inca ceva ce mai tirziu era sa-mi dau seama ca vrea sa ma "omoare" ca sa am tema de meditatie pina la urmatoarea intilnire.Am adormit imbatisati pret de vreo doua ore cred eu cuprinzind-o pe la spate si cu palma stinga tindu-i sinul catifelat cu sfircul ferm la atingere.Trezirea mea sa produs ca si atunci cind visezi ceva frumos si esti la limita dintre vis si realitate,cind i-ti doresti sa mai zabovesti sub imperiul visului pe care-l ai.Numai ca eu m-am trezit sarutat si am simtit limbuta Monei care vroia sa-si faca loc intre buzele mele cautind insistenta saintilneasca limba mea pentru a fi si ele impreuna.Ce alta trezire din somn mi-as fi putut dori oare?.Dupa alte citeva minute in care am ramas in pat si ne-am sarutat din ce in ce mai patimasi ,al meu junior dadea semne putine ca ar dori sa mai duca inca o batalie si de aceea am hotarit sa mergem impreuna la dus sa vedem ce este de facut in privinta aceasta,intrati la dus si simtind si apa calda ce curgea pe trupurile noastre dar si mina "sfintita" a Monei juniorul a inceput sa dea semne reale de trezire ,parca fiindui frica sa nu mai dea de gura Monei si sa mai pateasca inca o rusine sa trezit de-abinelea dar fara nici un folos ,fiindca Mona ai pusese gind rau si vorba aceia "de ce ti-e scris nu scapi" asa si el avea sa ajunga tot in gurita Monei dar cei drept acum pentru mai putin timp,doar atit pina cind a fost instare sa poarte o haina noua impermiabila.dupa imbracarea juniorului am inceput un sex normal in mai multe pozitii cu mine deasupra,cu Mona deasupra toate acestea durind ceva vreme ,nu va pot spune exact timpul ca atunci cind noi doi suntem impreuna nu folosim nici telefoanele si nici nu ne uitam la ceas singurul indiciu fiind doar lumina dimineti si intunericul noptii.Dar sa tot fi fost dupa aproximatia mea o ora,o ora si jumatate de sex fara comparatie cara avea sa mi-l ofere Mona descoperindu-i si acea latura in care lupta din toate puterile sa-si ofere si ei o clipa de desfatare,adica un orgasm care la avut la finalul partidei cind amindoi am terminat intr-un dogy de exceptie,de altfel cum a fost intreaga intilnire.Nu am putut insa sa ne despartim fara sa vad daca am stiinta de ai oferi si eu un sex oral care sa-i produca si ei un orgasm.Dar se pare ca nu am inca destula experienta ca sa provoc asa ceva doar cu limbuta si chiar daca el sa produs ,sa produs fiindca limbuta mea a lucrat in tandem cu degetul ei. Timp de lecti sper sa mai am si pina la urma sa pot face de unul singur ce am facut ajutat in ambele cazuri de cele doua doamne care ma intereseaza.Am scris intr-o postare scrisa unei alte doamne ca o sa ma opresc aici din cautarile mele de alte excorte si ca vor fi doar doua dintre cele la care am fost ,despre unele am scris recenzi iar despre altele am considerat ca nu e cazul sa scriu.Am gasit ce-mi doream si ma voi opri aici si pentru ca stiu ca doriti ceva nou de fiecare data o sa mai vin cu recenzii despre ele doar atunci cind o sa am ceva cu adevarat important sa va fac cunoscut si cind o sa traiesc si alte experiente cu ele care ma vor face sa vi le impartasesc cu voi. Mona? da ea este una dintre doamne cu care vreau sa ma vad cit mai des. 4
Membru Premium masterblaster Reputație: 931 Postat Ianuarie 20, 2014 Membru Premium Postat Ianuarie 20, 2014 Ochii mei! Tu scrii un roman intr-un singur rand, fara sa folosesti un paragraf? Chiar m-as mira ca cei care ti-au dat puncte de reputatie sa fi citit macar jumatate din insiruirea de cuvinte fara spatii la final de fraza.Totusi, te rog sa ai un pic de respect si fata de noi! 1 4
bocior Reputație: 150 Postat Ianuarie 20, 2014 Oras:Cu capul in nori Oras:Cu capul in nori Postat Ianuarie 20, 2014 Ochii mei! Tu scrii un roman intr-un singur rand, fara sa folosesti un paragraf? Chiar m-as mira ca cei care ti-au dat puncte de reputatie sa fi citit macar jumatate din insiruirea de cuvinte fara spatii la final de fraza.Totusi, te rog sa ai un pic de respect si fata de noi! Da ai dreptate .Dar cam atit am putut sa "aranjez pagina" . Recenzia am fost nevoit sa o scriu de pe tel .mobil. Siu ca nu este o scuza, dar....asta este.
dya86 Reputație: 21 Postat Ianuarie 21, 2014 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Ianuarie 21, 2014 Multumesc mult pentru rasfatul avut timp de mai multe ore. Cred ca-si pot inchipui multi, cum au fost ... chiar daca nu au rabdarea necesara sa citeasca cele scrise de bocior ... 1
Membru Premium masterblaster Reputație: 931 Postat Ianuarie 21, 2014 Membru Premium Postat Ianuarie 21, 2014 Da ai dreptate .Dar cam atit am putut sa "aranjez pagina" . Recenzia am fost nevoit sa o scriu de pe tel .mobil. Siu ca nu este o scuza, dar....asta este.Nu trebuie decat sa dai un Enter la 2-3 fraze.
bocior Reputație: 150 Postat Ianuarie 21, 2014 Oras:Cu capul in nori Oras:Cu capul in nori Postat Ianuarie 21, 2014 Nu trebuie decat sa dai un Enter la 2-3 fraze. OK , oricum urmatoarea recenzie daca o sa simt nevoia sa o scriu ,o voi scrie de pe PC. Sper ca atunci daca vei dori, vei putea sa o citesti fara sa ai dureri de ochi. :bye
Administrator pisicuts Reputație: 114354 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 23, 2014 Am facut curatenie pe topic si am descoperit 4 clone care au postat recenziie false,toate la superlativ, toti sunt banati permanent:sorin99,The traveleralinxxxxxremyr Tot astazi dupa verificari am descoperit 3 clone care postau recenzii false la alte fete,concurente directe (Kristina)cu acest topic . Surpriza e ca sunt aceleasi clone care scriu fake-uri aici de bine si la restul topicelor recenzii nefavorabile. Pentru acest lucru si dya86 a fost banata permanent.Inca o recenzie falsa si vom muta acest topic la curve de evitat unde e locul potrivit pentru astfel de practici.:wave 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum