Sari la conținut

Mona 0740460624

turbo lover

Postări Recomandate

• Oras:Mures
Postat

Niste poze mai recente cu tine sa ne mai trezesti pofta nu ai?

Vizitator coraxx
Reputație: 0
Postat

Pana vor fi pozele se poate sa veniti sa ma vedeti live.  :kissing2  :kissing2  :kissing2

• Oras:Europe
  • Oras:Europe
Postat

Pana vor fi pozele se poate sa veniti sa ma vedeti live.  :kissing2  :kissing2  :kissing2

Exista posibilitatea , ca cineva care vine la tine dintre baieti  sa '' te traga ''  ... in poze si sa le posteze ...

e doar o parere ...  :)

Vizitator coraxx
Postat

Nu exista aceasta posibilitate. ''Ma pot trage''... dar nu in poze ...  :kiss3

• Like 1
Postat

Cred ca ar fi mai atractiv pentru clienti si nu numai sa postezi poze in actiune ar fi cred mult mai benefic pentru tine poze discrete

Vizitator coraxx
Postat

:kiss3 Ms de idee.  :kiss3

Vizitator coraxx
Postat

Voi face cateva poze cat de curand si le voi posta.  :kiss3

Postat

Mersi draga asa mai merge ne-ai trezit simturile erotice

Vizitator coraxx
Postat

Cu multa placere. Ma bucur ca sunteti dornici si manifestati interes. 

Programari cu 1 ora inainte, dar cel mai bine cu 1 zi inainte. Non-stop.   :girly

• Like 1
  • Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures
Postat

Buna! In Sfarsit ti-ai posta niste poze noi Mona, arati foarte bine, in poze dar realitatea e cu totul altceva.Arati mult mai bine in realitate, esti superba!  :kiss3  Complimentele mele fotografului care  ti-a facut pozele .   N-am mai fost de ceva timp pe la tine dar in curand voi reveni cu treburi prin Targu mures si iti voi face o vizita,   pozele tale  mi-au reamintit ce minunata esti! Dragi colegi de forum!..Am fost de multe ori pe la Mona si am doar cuvinte de lauda, Este o femeie minunata in sensul ca stie sa isi faca mesria cum trebuie, stie sa se faca dorita ..Este io femeie draguta , simpatica, prietenoasa cu un corp gen milf, din moment ce o vezi dezbracata , devii repede gata de atac.La sex normal se misca foarte bine,  nota 9,   sex oral=10... o face super bine, gfe e foarte bine = 9,... cim= 10,..... te lasa sa ejaculezi in gurita ei sau oriunde pe corpul ei ,este foarte buna in ceea ce face..Locatia e de nota 10, in centrul orasului intr-un apartament foarte curat  si comod. Pretul e de  200 de lei o ora la ea acasa.. O recomand tuturor barbatilor care vor niste partide de sex de neuitat.!  :bye  :)

• Like 2
  • Oras:tg mures
Postat

Ce frumos suna,parca e reclama aia cu smantana prea buna.cum de nu a venit si ea cu publicitatea ei*(pt programari sunati cu o ora inainte pret 200)ca tare imi e dor de o noua pistare de a ei.

Postat

A si totusi ce aparat de fotografiat ai nul imprumuti cati megapuxeli are(30) e ceva model mai nou ca sciate niste poze super.cune le a facut C...o sau B....r.pune tu literele Monaca le sti prea bine

Postat

Mai gabrielm tu tare impotriva esti domnisoarei nu stiu ce ti-a facut dar tare te-ai pus pe treaba

Vizitator coraxx
Postat

o fi si el vreun fish pe care tare il cam incurc. :ellao

• Like 1
Postat

Mona sa stii ca eu sunt de partea ta te ador si nu te lasa de cea ce faci fa ne fericiti cat mai mult de acum incolo

Postat

Pai daca eran fish cum zici tu sigur erai a mea nu aveai tu pe asa zisi tai sustinatori catelusi tai.

Vizitator coraxx
Postat

Ma bucur pentru ca ma sustineti si promit ca va voi face fericiti cat mai mult de acum incolo.  :clap2  :kiss3

Postat

Te iubim si nu este nici un fel de reclama sentimente curate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...