troznitorul Reputație: 755 Postat Decembrie 11, 2015 Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Postat Decembrie 11, 2015 MIRELA, 39, d- na blonda cu experienta ofer masaj de relaxare, conditii ireprosabile, seriozitate si discretie maxima. Pantelimon, Delfinului,Scor: 70 lei
liviu58 Reputație: -7337 Postat Decembrie 14, 2015 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Decembrie 14, 2015 Trebuie vizitata
cain_abel_69 Reputație: 287 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 6, 2016 Salutare! Am incercat eu sa o vizitez, si ambitios fiind nu o singura data ci de 2 ori ...fara succes. Prima experienta ... sunat, programat, ajuns in zona, sunat din nou, telefon inchis ... m-am invartit cc 20 minute, sunat din nou telefon deschis insa nu a raspuns. A doua experienta, sunat ... programat, sunat cand am ajuns in zona, de data aceasta a raspuns ...si mi-a spus ca asteapta proprietarul sa-i dea chiria, si ca revine in 10 minute, sa ma mai invart prin zona ... si ma tot invart de cc 25 de minute ... promit insa sa revin asupra postului daca in cele din urma reusesc s-o vizitez, desi ma indoiesc... 1
rick.the.dick Reputație: 233 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Postat Ianuarie 6, 2016 Pai nu te-ai prins ca îi "platea" chiria ... și ăsta dureaza
se2kill Reputație: 5 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2016 Am fost de cateva ori la aceasta doamna, mi-a placut foarte mult din toate punctele de vedere.....Ma intreb daca stie cineva ceva de dansa, activa cu numele de Mirela in zona Delfinului, poate activeaza sub alt nume, alt numar de telefon ,acesta nu mai este activ
laury Reputație: 24077 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iulie 7, 2016 Ai postat unde nu trebuia!Daca ai fost de cateva ori, de ce nu ai scris recenzii, sa imparti si cu noi experientele tale?
se2kill Reputație: 5 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2016 Imi cer scuze ca am postat unde nu trebuia ! O sa fac acum o recenzie cuprinzand acele intalniri cu doamna, mentionand ca pentru mine de fiecare data a fost perfect! Deci se ajunge usor intersectie Pantelimon - Chisinau, blocul cu BRD, eu neavand masina personala ajungeam cu 104 sau taxiu, depinde.Doamna Mirela o persoana foarte vorbareata , primitoare, si dragutica , blonda pe la 1.70-1.73, cu forme (nu BBW) Sani mari foarte putini lasati, si un fund destul de mare ,la cei 42 cat spunea ca are , arata destul de binee , zic eu.Lucra de pe la 11.00 pana pe la 17:00.De fiecare data ma astepta imbracata decent, nu sarea peste preludiu deloc, stia sa se faca placuta, ora era ora cu cate impuscaturi te tinea pusca .Imi plac foarte mult femeile mai mature. Oral super, cu deep , ce e foarte tare ca dansa nu se vaita, face oralu pana ziceai tu nu zice "Hai facem normal?" sau sa zica ca o doare gatu cum am auzit la altele.Normal , incearcaa sa se adapteze la orice pozitie, specific varstei oboseste mai repejor, dar oricum de apreciat. Finalizare normala, orala dar nu face pe fata! Eu alegand sa termin pe fund, si o singura data oral!Locatie.8 destul de curat ( fara mirosuri dubioase)Igiena doamna: 9 foarte curata si ingrijitaGfe: 10 ( parere personala)Oral : 9 OP sau NP, face deep, are gurita mareNormal:9Eu sincer, RECOMAND, doar ca nu mai stiu nimic de dansa....Decartat 200 lei 2
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 7, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 7, 2016 Aloooo se2kil......Mirela tu esti? Hai ca ne-am prins!
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2016 Ori e ea, ori e @liviu58 - că parcă lui îi plăcea să fută mămăi din astea... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2016 Postat Iulie 7, 2016 Ori e ea, ori e @liviu58 - că parcă lui îi plăcea să fută mămăi din astea... Nu e el...ca nu e cu orgasm 3
se2kill Reputație: 5 Postat Iulie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2016 Deci glumiti cand spuneti ca, as fi doamna in cauza sau liviu nu stiu care ? )......Am vorbit destul de serios !
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iulie 8, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iulie 8, 2016 Deci glumiti cand spuneti ca, as fi doamna in cauza sau liviu nu stiu care ? )......Am vorbit destul de serios !Pai si cum adica, noi nu suntem seriosi cand vorbim?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 8, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 8, 2016 Ori e ea, ori e @liviu58 - că parcă lui îi plăcea să fută mămăi din astea... Gospodine, pardon
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum