Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 8989789
Postat

MIRELA, 39, d- na blonda cu experienta ofer masaj de relaxare, conditii ireprosabile, seriozitate si discretie maxima. Pantelimon, Delfinului,

Scor: 70 lei

post-2-0-20329600-1468012054_thumb.jpg

Postat

Salutare! Am incercat eu sa o vizitez, si ambitios fiind nu o singura data ci de 2 ori ...fara succes.

Prima experienta ... sunat, programat, ajuns in zona, sunat din nou, telefon inchis ... m-am invartit cc 20 minute, sunat din nou telefon deschis insa nu a raspuns.

A doua experienta, sunat ... programat, sunat cand am ajuns in zona, de data aceasta a raspuns ...si mi-a spus ca asteapta proprietarul sa-i dea chiria, si ca revine in 10 minute, sa ma mai invart prin zona ... si ma tot invart de cc 25 de minute ... promit insa sa revin asupra postului daca in cele din urma reusesc s-o vizitez, desi ma indoiesc...

• Like 1
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
Postat

Pai nu te-ai prins ca îi "platea" chiria ... și ăsta dureaza

Postat

post-153611-0-99018100-1467851992_thumb.jpgpost-153611-0-21003500-1467851993_thumb.jpg
Am fost de cateva ori la aceasta doamna, mi-a placut foarte mult din toate punctele de vedere.....Ma intreb daca stie cineva ceva de dansa, activa cu numele de Mirela in zona Delfinului, poate activeaza  sub alt nume, alt numar de telefon ,acesta nu mai este activ :)

Reputație: 24077
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Ai postat unde nu trebuia!

Daca ai fost de cateva ori, de ce nu ai scris recenzii, sa imparti si cu noi experientele tale?

Postat

Imi cer scuze ca am postat unde nu trebuia ! O sa fac acum o recenzie  cuprinzand acele intalniri cu doamna, mentionand ca pentru mine de fiecare data a fost perfect!
  Deci se ajunge usor intersectie Pantelimon - Chisinau, blocul cu BRD, eu neavand masina  personala ajungeam cu 104 sau taxiu, depinde.
Doamna Mirela o persoana foarte vorbareata , primitoare, si dragutica  , blonda  pe la 1.70-1.73, cu forme (nu BBW) Sani mari  foarte putini lasati, si un fund destul de mare ,la cei 42 cat spunea ca are , arata destul de binee , zic eu.Lucra de pe la 11.00 pana pe la 17:00.De fiecare data ma astepta imbracata decent, nu sarea peste preludiu deloc, stia sa se faca placuta, ora era ora cu cate impuscaturi te tinea pusca .Imi plac foarte mult femeile mai mature. Oral super, cu deep , ce e foarte tare ca dansa nu se vaita, face oralu pana ziceai tu nu zice "Hai facem normal?" sau sa zica ca o doare gatu cum am auzit la altele.Normal , incearcaa sa se adapteze la orice pozitie, specific varstei oboseste mai repejor, dar oricum de apreciat.
 Finalizare normala, orala dar nu face pe fata! Eu alegand sa termin pe fund, si o singura data oral!
Locatie.8 destul de  curat ( fara mirosuri dubioase)
Igiena doamna: 9 foarte curata si ingrijita
Gfe: 10 ( parere personala)
Oral : 9 OP sau NP, face deep, are gurita mare
Normal:9
Eu sincer, RECOMAND, doar ca nu mai stiu nimic de dansa....
Decartat  200 lei

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ori e ea, ori e @liviu58 - că parcă lui îi plăcea să fută mămăi din astea... :slap2

Nu e el...ca nu e cu orgasm :(

• Like 3
Postat

Deci glumiti cand spuneti ca, as fi doamna in cauza sau liviu nu stiu care ? :))......Am vorbit destul de serios !

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Deci glumiti cand spuneti ca, as fi doamna in cauza sau liviu nu stiu care ? :))......Am vorbit destul de serios !

Pai si cum adica, noi nu suntem seriosi cand vorbim?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...