Sari la conținut

Masaj Oniris


Postări Recomandate

Acuma cateva saptamani am trecut pe la salonul de masaj OnirosPrimire placuta , am stat de povesti cu fetele , erau vreo 10 ,dar din pacate nu erau stralucite... am aleso pe o fata vorbareata si mai tupeista Baia curata , pacat ca era putin frig , am facut dus inainte cu ea , nici nu s-a atins de mine doar s-a spalat... Am intrat in camera a inceput cu un masaj rapid si plictisitor cu un ulei care nu avea nici un miros... Pe sfarsit imi sopteste ca e cam timpul sa terminam un lucru foarte neplacut , ma chinui sa finalizez si totul se termina nasol :) Daca stie cineva vreo fata mai rasarita de acolo care stie ce face , va rog recomandati... Inca un minus foarte mare , 2 zile m-am mancat pielea din cauza la uleiul acela...

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Avand multe drumuri prin Targu Mures am vizitat salonul de masaj cu cea mai agresiva reclama din ziarele locale.

Am sunat, mi-a raspuns o doamna tanara care mi-a comunicat serviciile si tarifele asa cum sunt trecute pe siteul lor si m-a rugat sa confirm programarea cu o jumatate de ora inainte de vizita, moment in care imi comunica si adresa exacta.

Salonul este in apropriearea de P-ta Armata, o casa cu etaj renovata unde am fost primit cum se cade. Am cerut si un suc pe care l-am primit imediat si care a fost din partea casei.

Mi-au prezentat trei fete dintre care am o tanara blonda, o fata nu prea inalta dar cu fizic pe placul meu, adica nici prea slaba dar nici kilograme in plus nu avea. Oricum cred ca practica sport sau a practicat mai demult.

Camera a fost OK, are o onglinda faina pe care poti urmari miscarile ei si atunci cand stai pe burta. Dusul are un minus, apa calda ba este ba nu este probabil nu este reglat presiunea la centrala.

Masajul de relaxare a fost placut cu cateva atingeri excintante in asa fel incat am fost pregatit pe jumatate in momentul in care m-am intors pe spate. Mi-a placut si masajul erotic, fata a alterat cateva tehnici pe soldatul intarit dar nu vrut sa se pune in pozitia 69 pentru a putea admira intregul ei corp. (motiv pentru care nu stiu daca accepta sa-i mangai pasarica sau sa te folosesti de degete)

Note:
Locatie: 8,5
Pozitionare: 8 
Camera: 8
Aspect fizic: 9
GFE: 8 (un plus pentru zambet)
Masaj relaxare: 8,5 (am primit un masaj si dupa finalizare)
Masaj erotic: 8,5
Prestatie overall: 8,5 (trupul ei ajuta la nota finala)

Recomand acest salon si daca ar fi mai multe fete as reveni si eu cat de curand.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Futacesti
  • Oras:Futacesti

Cum am drum prin multe orase din tara si uneori chef de putina actiune am ajuns iar si prin Mures si in cautare de ceva gauri :laugh2  am dat peste salonul acesta. Au si la Sibiu(nu am fost).

 

Pe la 2 noaptea am sunat, nu era decat o tanti tinerica(undeva la 20 de ani) si care defapt doar ia banii si prezinta fetele. Eu cand am intrat am spus in gura mare ca pe ea o vreau. :blushing2

In fine, pana la urma am ales din ... 1 fata, tipa blonda din pozele de mai sus. Dupa dusul obligatoriu a urmat un masaj timp de 10-15 minute(cu sanii si cu tot cea avea ea in dotare) apoi m-am intors la cererea ei cu fata in sus si a urmat o laba si nimic in plus/minus. Stat putin la povesti, dus, si am plecat la somn linistit dar fara 150 ron lasati la d'soara de la intrare. Da, era imbracata cu o rochie albastra pana in pamant, eu pe ea o voiam. :girly

 

Note:

Masaj relaxare: 8

Masaj erotic: 8

Aspect fata: 9

Curatenie: 10

 

Nu mai revin deocamdata.

  • Like 3
Link spre comentariu

Am vizitat si eu acum cateva zile amplasamentul. Am avut de ales intre 2 fete, una creola si cealalta o romanca miniona, Maria parca. Nedandu-mi bine seama daca creola era bastinasa sau de pe alte meleaguri??... (seara/ intuneric in camera), am ales-o pe Maria. Mi-a oferit prosop si slapi si m-a invitat la un dus, dupa care am mai asteptat pret de 5-10 minute dupa ea. A aparut intr-un prosop, ne-am facut comozi si a inceput cu un masaj de relaxare cca 15-20 min, corect executat, sau mai bine spus oarecum robotizat. M-a intors pe spate, a continuat cu un masaj erotic body to body, destul de senzual (FK inclus) si apoi finalizarea prin masaj. Apoi ceva povesti cam fade despre vreme etc, facut dus si plecat. 

Per total, ca si experienta, a fost Ok-ish, dar total fara scantei. Din pacate, prin atitudinea ei usor mecanica, miniona mi-a lasat un usor gust de money maker ce incearca sa te faca sa te simti bine doar pentru ca asa a citit ea pe undeva ca asa se face masajul, nu pentru ca si-ar dori sa te simti bine cu vreo parte din fiinta ei.

 

Note:

Locatie: 9 - curat, aranjat, papuci, prosoape curate

Finalizari/ora: 1 - comform procedurii....

Fata: 8 - nu intorci neaparat capul dupa ea pe strada, dar castiga 1 punct pt. o pereche de sani mari, frumosi, nelasati, de-a dreptul pepeni, in contrast total cu statura ei de 1.5- 1.6 m. Aa, varsta - undeva pe la 22 de ani

Masaj relaxare: 6 - mecanic

Masaj erotic: 9 - senzual, destul de frumos

GFE: 6 - noroc cu FK, altfel nu primea nota de trecere

Pret: 150 lei - raportul pret/calitate este net in defavoarea salonului. Door-to-door: 50 min. Nu mi s-a atras atentia asupra orei, dar dameza a tinut sa-mi explice catre minutul 45 ca masajul de relaxare a durat 4 melodii, deci aprox 20-22 min !! si ca dupa finalizare nu mai este timp decat de un dus pana la terminarea timpului, dusurile fiind incluse si ele in cele 60 de min

 

De revenit, probabil ca nu

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Tg.M.
  • Oras:Tg.M.

Sa scriu prima mea recenzie  :snap

E proaspat e cald, acuma am ajuns acasa de la Oniris. Am cerut programarea de la 19:50. Am ajuns acolo imi deschide a domnisoara tanara, hhmm... aprox 22-23. 160. Draguta. Erau 2 fete. Ea, si una putin mai inchisa la culoare. Am aleas, fara sa stau pe ganduri pe fata mica si draguta. Am urcat la camera, dus. Si a venit dezbracata in camera. Pentru mine corp, si look per total nota 10. Genul meu de fata. Am stat mai mult de 1 ora in camera dupa care am facut dus impreuna, si nici nu ma lasa sa ma spal, ea facea totul. O cheama Maria, parerea mea, merita vizitata. 

Am ajuns la 19:50 si am plecat in jur de 21:25. Suma 150 ron.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:mures
  • Oras:mures

La Oniris sunt doar doua fete . cel putin la sfîrșitul lunii decembrie. 150 lei ora de masaj

 

Una Alexandra (parca), blonda, cu copil mic, care locuieste la subsol, si inca una, bruneta, cu sînii lăsaaaaați .... Ambele au la vreo 30 de ani

cu toata ora tîrzie (trecut de 12). , nu am rămas, nici o șansă de erecție :slap2, cu toate ca bruneta ar fi facut mai multe (probabil oral)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Mureș
  • Oras:Mureș

Am fost de curând la ONIRIS se află undeva în spate la piața de ruși 

Locație - 8

Sunt două fete Tatiana ( mai micuță cu puțină burtică ) , Alexandra (slăbuță ) 

Nota - 5 și 7

Preț / masaj 150 RON ceva extra 100/150

Note/masaj 7 - 8

Nu recomand !!!

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...