Sari la conținut

TOP:Dasha/Daria 0747939263


cosmyn23

Postări Recomandate

  • Oras:braila
  • Oras:braila

lipoveanca draguta. sex normal protejat + oral neprotejat cu finalizare = 100 numarul. 200 ora. anal nu prestez. anturaj discret. detin locatie. program pina la miezul noptii. la sms si apel privat nu raspund

 

Am vazut acest anunt acum ceva timp si am fost tentant sa incerc o vizita la acesta domnisoara si dupa spusele lui Maddog ca se merita, am decis sa-i fac o vizita.

Am sunat-o, mi-a raspuns promt, are o voce draguta si mi-a zis unde e locatia, tarifele. Am ajuns in apropierea locatiei si am fost ghidat prin tel (nu se ajunge greu), locatia e in apropiere de Albina de pe DOROBANTI. Ajuns in fata usii, deschide si atunci vad o domnisoara draguta,1,55 -1,60m, ochi albastrii, tacuri, tinuta sexi, dresuri plasa...da...ceva wow pt Braila. E o fata super sociabila, ai ce vorbi cu ea. Apartamentul e cu 1 camera, foarte curat, simplu. Am intrat in camera de actiune, am stat la o tigara, apoi am inceput actiune. te ajuta sa te dezbraci, te ia usor, nu-i grabita...incepe cu 1 oral usor, apoi cu rupere de ritm si deep, am si ramas surprins. apoi se ridica si se freaca cu ai ei pasa de junior si de oua, fara sa-l bage inauntru..inca o chestie in care am ramas surprins...dar, am fost foarte excitat, se intoarce la oral si am inceput actiunea la normal protejat si am inceput cu pozitia in care ea era peste mine in care a vrut sa-l simta cat mai mult pe junior in ea, apoi umeri-craci, geme usor, pe la spate in pat, in picioare, am finalizat in balonasdupa aproximativ 25-30...interval in care ea nu s-a grabit, si isi da silinta sa pleci satisfacut, ceea ce  are un mare plus din partea mea, iti vorbeste frumos tot timpul in care esti la ea , cat si in timpul partidei. are ea prezervative (durex)..eu am stricat 2, pt ca iti face ruperi de ritm combinat sex protejat si orl neprotejat.

Nota oral :9 (e deep, rapid...mie mi-a placut)

normal: 9 (e curata, isi da toata silinta sa te simti cat mai bine, geme usor, ascultatoare)

GFE: 10 cu felicitari, e super de gasca si dupa ce am terminat, mi-a zis sa mai raman la o tigara" da ce te grabesti?" ai ce vorbi si tine la glume

aspect fizic:9 e micuta, are sani mici, e curata, are niste ochi albastrii, e draguta la fata

Halatul m-a costat 100 de lei, dar s-a meritat, probabil va ajunge in top ca stie ce face, iar pretul este unul normal pentru braila.

ciocane tari, fratilor!!! va stau la dispozitie

post-110102-0-15179400-1450089010_thumb.jpg

post-110102-0-07901200-1450089016_thumb.jpg

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Pasarica
  • Oras:Pasarica

Vazand si eu ce a scris colegu de mai sus, am vizitat si eu caprioara asta lipoveanca sau ce este.

Vrand sa ma duc la alta azi care statea mai aproape de mine si spunandu-mi scara blocului si blocul, dupa care imi inchide telefonu in nas si nu imi da nici o explicatie, am luat legatura cu Daria care imi explica foate frumos intampinandu-ma cu o voce foarte calda la telefon.

Ajung eu la locatia domnisoarei care este pe Albinei colt cu Dorobanti, 1 apartament cu o camera, spatios avand tot ce ii trebuie.

Ma intampina o fata foarte draguta care iti da impresia ca este o prietena veche din copilarie cu care te-ai inteles foarte bine.

Ma simte din prima ca sunt mai timid dar fata asta te face sa te simti in largul tau pe toata durata intalniriii.

II inmanez baniii pentru o finalizare, stam olecuta de vorba si ma duc la baie sa ma igienizez oleaca.

M-am asezat pe pat si o scanez din cap pana in picioare, te ia in brate spunandu-mi sa nu mai fiu asta timid si ma intind in pat sa vad ce stie domnisoara.

Oralul ei este printre cele mai bune care le-am primit, il face cu simt de raspundere dupa care mi-a facut si mie schema aia cu frecatul de pula fara sa bage scula inauntru, in timpul asta te ia in brate si iti vorbeste frumos muscandu-ma de urechi si dandu-mi si un sarut fin pe buze desi eu nu i-am cerut asta.

II cer sa facem un 69. Are o pasarica foarte gustoasa si delicoasa dar spre stupoarea mea concentrandu-ma prea mult pe halitul pasariciii am uitat sa ii spun sa se mai opreasca din oral, nefiind un maratonist in ale tinutului lapticului prea mult in mine si am terminat pe abdomen, spre rusinea mea ca vroiam sa o vad ce face si la normal. Deh fata nu a avut nici o vina, chiar mi-a atras atentia de ce nu am indrumat-o si de ce nu i-am spus ca nu prea tin la oral.

Daca sunt nehalit la oral nu am mai apucat si normalul.

Fata stie ce face si o face bine. Ca simuleaza sau nu in atitudinea ei pe mine nu ma intereseaza.

Nu s-a grabit delok, chiar eu fiind initiatorul plecariii mele de la ea si spunandu-mi daca ma grabesc sau nu.

 

SI acum notele:

Aspect 9

Atitudine 10+ 

GFE 9 spre 10

Oral: 9,5 unul din cele mai bune oraluri care le-am primit, limbi pe oua, deep etc.

Normal nu am apucat spre rusinea mea, chhhhh, ce nervi am

Igiena 10 mirosea frumos, nu am simtit nici un miros suspect

Locatia: 9 are tot ce ii trebuie, curata, pat primitor, baie okey.

100 lei remuneratia.

deci domnu cosmin nu a mintit, ce a primit el, am primit si eu.

 

Desi nu am mai scris recenziii la fete noi cam de multicel, fata asta este foarte okey din toate punctele mele de vedere.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:braila
  • Oras:braila

da, eu zic ca merita sa fie in top! dar eu stiu ca-i cu 200 / h! mi-a scapat mie ceva? ai putea Maddog sa faci si tu o recenzie, tu te-ai rezumat la niste detalii de ale Dariei si atat...respectiv nr ap, et...ceea ce nu ar fi trebuit.

Link spre comentariu
  • Oras:Pasarica
  • Oras:Pasarica

Desi nu mai vroiam sa discut pe aici.....sa las loc si pentru altii...nu am putut sa ma abtin,iar avand in vedere ca fata lucreaza si cu 150/ora,incercam sa o bagam in top? Va salut!

 

Eu nu incerc sa bag pe nimeni in top ci doar am mai oferit si eu o informatie utila despre o fata care face treaba buna.

Faza cu 150 ora nu aveam de unde sa o stiu. Oricum pentru mine nu era rentabil sa platesc 200 pentru o ora cand pot alege fac alta finalizare cand is mai proaspat in alta zi, asta daca ma voi mai hotara sa merg la ea.

 

BFT.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Ca si recenzie....locatia este cunoscuta pentru cei ce au fost,aproape de salonul de femei,diametral opus de unde lasa tatiana masina cand lucreaza,servicii si comportament ireprosabil,9-10 ca si note. Chestia cu 150 ora a mers la mine poate din cauza faptului ca mai arunc un banc,o gluma de la prima infatisare,nu bag mana in foc ca nu e 200 pentru multi altii. In rest ce sa spun,pozele vorbesc de la sine, fata se muleaza de la om la om,hard sau batraneste,eu unul nu pot avea decat vorbe bune momentan la adresa ei,si nu numai. Va salut!

Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Ca si recenzie....locatia este cunoscuta pentru cei ce au fost,aproape de salonul de femei,diametral opus de unde lasa tatiana masina cand lucreaza,servicii si comportament ireprosabil,9-10 ca si note. Chestia cu 150 ora a mers la mine poate din cauza faptului ca mai arunc un banc,o gluma de la prima infatisare,nu bag mana in foc ca nu e 200 pentru multi altii. In rest ce sa spun,pozele vorbesc de la sine, fata se muleaza de la om la om,hard sau batraneste,eu unul nu pot avea decat vorbe bune momentan la adresa ei,si nu numai. Va salut!

Nu stiu daca interesa in mod deosebit pe cineva unde imi las eu masina la locatie, Incerc sa stau cat mai in umbra si totusi faceti ce faceti si trebuie sa imi scrieti numele mereu.As prefera sa faceti abstractie de mine cand mai dati detalii de locatiile altor fete, ca pe unii nu ai intereseaza sa si-o traga in masina mea ca sa stie unde o parchez eu, ai intereseaza unde sa ajunga la fata respectiva.

  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

n-are decat, poate se ineaca de la presiunea de la roti  :laugh2

Tatiana lasa-ne si du-te la Buzau,sa prestezi in locul lu ficata Larisa ,nu mai ametii lumea p'aici,suntem satui de vrajeala ta! :bow

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:braila
  • Oras:braila

am fost si eu azi la daria. am stat cateva minute la telefon pana am gasit locatia. mai corect spus locatia e la str hipodrom cu albinei, nu la dorobanti cu albinei. are un apartament curat si destul de ok pentru treburi de-astea, camera e mare de tot. mi-a placut de ea inca de cand am sunat-o prima oara, vorbeste foarte frumos la telefon. de-abia apucasem sa dau geaca jos de pe mine si deja incepuse sa se frece de mine, interesant. mi-a spus de la inceput daca nu imi place ceva sa-i zic. la oral limbi pe oua, suge incet, apoi repede, ruperi de ritm, se mai si opreste. m-a mozolit in urechi cu limba, multe saruturi pe buze, pe gat, pe obraji. mi s-a adresat numai cu "iubire", atitudinea e de nota 10+. la corp nu prea exceleaza, nu e vreo bunaciune de-aia, sani mici, dar arata bine. la normal numai hard am facut, am venit la ea cu febra musculara la picioare, am plecat ca nou :) schimbat cateva pozitii, sta si deasupra, umeri-craci la viteza maxima, a fost o experienta foarte placuta pentru mine. din ce am mai vizitat eu pe aici la braila, ce fete am mai chemat pe la mine, daria e pe locul 1 ca si servicii.

oral - nota 9

normal - 9

gfe - 10+

 

nu pot sa dau 10 la oral si normal, 10 se da cand iti face prietena/nevasta toate poftele.

 

@cosmyn: nu are 26 de ani, are mai mult, poate asa ti-a zis ca are, dar se vede ca are mai mult.

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0

Pe mine mă interesează marca mașinii.

 

Să îi oftici pe cei care merg cu taxiul la escorte și se întorc pe jos ori cu maxi-taxiul :laugh2

Si eu vreau sa stiu marca masinii plus dotarile,consum :))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...