Sari la conținut

ANDRA-0764180885...0799055923

Postări Recomandate

• Oras:pitesti
Postat

intradevar frumoasa si buna

pacat ca cele frumose sunt si fitoase

• Oras:.
Postat

In cazul Andrei, colegu' din Pitesti, te contrazic. O cunosc pe Andra si nu e chiar asa, crede.ma. :hihat

• Telefon: xxx
  • Oras:xxx
  • Telefon: xxx
  • Oras:xxx
Postat

100fin.200ora

Finalizare orala cu inghitire faci?

Postat

In cazul Andrei, colegu' din Pitesti, te contrazic. O cunosc pe Andra si nu e chiar asa, crede.ma. :hihat

ms ca m-ai facut atent, dar m-am referit in general asa se intampla  :bow

Postat

ms ca m-ai facut atent, dar m-am referit in general asa se intampla  :bow

Depinde de persoana, daca este fitoasa si cu figuri in cap, nu stai, adica, eu, unul, plec.

Bafta!

• Oras:Magheru
Postat

intradevar frumoasa si buna

pacat ca cele frumose sunt si fitoase

scz.ma daca si eu mai sunt fitoasa eu nu mai spun nimic....inseamna ca nu sti cu adevarat cum e o pers.fitoasa....dar cum am spus cine ma cunoaste cum sunt poate sa isi de a cu parea...nu sunt fitoasa pt.ca nu am de ce !ms

• Like 1
Postat

Buna te deplasezi la hotel sa te intalnesti cu un cuplu ? Ms

buna..la hotel sau la domiciliu nu ma deplasez niciodata...daca doresti suna ma pt.raspunsu l la a doua intrebare.ms

Postat

Am vizitat.o si eu recent pe Andra, ca prea eram curios daca intr.adevar arata chiar ca in poze.

Si...mi.a placut ce am vazut, un corp super,,atitudine super,,frumoasa, nu multe fete, arata ca ea.,fizic si cum se comporta.

Vreau sa ii fac si o recenzie, poate ma ajuta cineva, cu topicul ei, ca nu l.am gasit, sa nu fac recenzia aici.

Va multumesc anticipat!

ms.frumos pup

• Like 1
Postat

Pacat ca la asemenea ambalaj, nu este si un continut pe masura cu o atitudine corespunzatoare! 

Se poate totusi sa detaliezi putin>?..eu, la cat o cunosc pe Andra, nu e genul de fata cu o atitudine "necorespunzatoare"...

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...