Sari la conținut

Ana 0745439214


camarro

Postări Recomandate

Salut la toata lumea.Cu siguranta fata nu are peste.Toate cele bune

 ANA N-ARE ,,PESTE ,, TE DUCI TU LA PESCUIT CA MAI APOI SA-I POTI PREGATI CINA!! :laugh2  :laugh2 SA TE SIMTI SI TU UTIL SI DACA NU ESTE SUFICIENT POTI FACE MUNCA IN  FOLOSUL COMUNITATII :rax2  :shocked

 

  :sweeping

Link spre comentariu

 DACA DOMNISOARA  ANA N-ARE ,,PESTE ,, TE DUCI TU LA PESCUIT CA MAI APOI SA-I POTI PREGATI CINA!! :laugh2  :laugh2 SA TE SIMTI SI TU UTIL SI DACA NU ESTE SUFICIENT POTI FACE MUNCA IN  FOLOSUL COMUNITATII :rax2  :shocked

 

  :sweeping

Link spre comentariu

Dragilor va asigur ca nu am peste! Nu am avut,nici nu am si nici nu o sa am!

Intreaba-l pe Camarro ca el stie despre fiecare cate ceva....Spionul de serviciu :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj napoca
  • Oras:Cluj napoca

salut,

 Am vizitat-o pe aceasta domnisoara ieri. Am sunat mi-a comunicat locatia si dus am fost. Locatia este destul de ferita, chiar gru de gasit :).

Am intrat am povestit cateva minute, si mi-a comunicat regulile : fara degete inauntru, fara sarut si ce m-a surprins pe mine a fost expresia " si nu ma termin!!!". Am optat pentru o finalizareorala. Actiunea s-a desfasurat in pozitia 69, pozitie in care privelistea este una minunata. Am finalizat in gura si plecat am fost.

 

ca note:

locatie: 8 greu de gasit dar curat ( dus nu am facut ca veneam de acasa )

ON: 8 fara DT si atentie asupra zonelor adiacente

gfe:7 daca ar fi si FK nota ar fi de 9.50

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi

Felicitări pentru ”realizare”, @Ramalot.  :ylsuper 

Dacă nu îți cerem prea mult, ne poți dezvălui cuantumul tarifării. :burglar: Nu de alta, dar este bine să știm dacă nu și-a modificat scorurile după revenirea la Cluj.  :habarnam

 

Mersi.   :hihat

Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Chiar daca am zis (cu multa vreme in urma) ca nu mai contribui cu recenzii aici, de asta data imi "calc cuvantul", pentru simplul fapt ca fata merita o recenzie.

 

Am vizitat faptura, ce-i drept cu vreo trei luni in urma, si nu pot sa nu ma declar multumit de alegerea facuta.

 

Contact telefonic pe numarul ce apare si in titlul topicului, recte 0745439214.

Prima impresie dupa convorbirea telefonica a fost una pozitiva, generata (subiectiv, ce-i drept) si de usorul accent maghiar ce l-am deslusit in vorbele spuse de duduca. Toti stim, nu-i asa? ca unguroaicele is UDMR-u (udemereu).

 

Serviciile comunicate telefonic si recapitulate la fata locului sunt: ON+NP = 100 finalizarea (NO FK, NO Anal). Pentru o ora cu aceleasi servicii se achita 200 leuti, si mai ai in meniu masaj de relaxare sau erotic, dar interdictiile de la programul scurt se mentin (NO FK, NO Anal). Nu stiu daca accepta CIM, sau CIM cu swallow, nefiind ceva care sa imi apara pe primele pozitii in lista de prioritati, nu am intrebat de aceste optiuni.

Nota pentru comunicare verbala: 8,80.

 

Locatia este in cartierul Zorilor, pe strada Padurii, si ai ca si punct de reper o firma de ambulanta privata, unde poti parca masina in zona, dupa care o iei pieptis "la picioare" pe o alee ce te duce la blocul unde urmeaza a te desfata cu nurii ungoroaicei bronzate. Blocul in sine, precum si apartamentul, e vai si amar. Se lauda un politician, cu ceva timp in urma, ca este in stare sa construiasca apartamente al caror pret sa fie sub 300 euro/mp. Ei bine, acest bloc, construit post-lovilutie, intra in acest segment. Din fericire, in apartament este curat si asta e doar meritul fetei ce temporar il ocupa.  Daca vreti sa aveti in colectia foto o imagine pentru a cataloga idiotenia in domeniul constructiilor facute la kilogram luati-va un aparat foto cu voi si faceti poze la baie. E culmea imbecilitatii. In fine, asta m-a distrat si evident Ana fata din Oradea nu are nici o vina. Are un merit ca intretine o buna curatenie, ca iti ofera prosop alb curat, ca, in general, ceea ce tine de ea face pentru a nu te simti in acea locatie ca undeva in India. Ah, da, sa nu uit, daca mergeti intr-una din zilele friguroase ce se anunta ca vin, va recomand sa "luati la bord", in prealabil, un pahar (mare de preferinta) de tarie, adicalea distilate de alcool. In apartament, cireasa de pe tort, e si frig.

Nota pentru locatie: 4,50.

Nota pentru igiena locatiei si modul cum Ana se ocupa de ingrijirea ei: 8,50.

 

Dameza: in doua cuvinte (ce de fapt sunt patru) ar suna asa: e fata din poze. 100%. Inclusiv tatuajul de sub sanul stang, tatuaj ce intr-una din poze iese la iveala, il regasesti la fata locului. In anunt ea zice ca are 21 ani, eu nu pot decat sa o cred. Nu i-am cerut buletinul. Cert nu are sub acele 21 primaveri, poate ceva (dar putin) peste. Ea zice ca masurile elementare sunt 168 cu 51. Hmmm, aici cred ca unele mici erori ar putea fi luate in discutie, atat in ceea ce priveste inaltimea (cu - fata de cea declarata), cat si in ceea ce priveste greutatea (cu + fata de cea declarata) Dar la ambele criterii luate in discutie anterior abaterile realitatii fata de declaratiile scrise sunt acceptabile, sub 3%. Ceea ce nu se vede in poze sunt ochii minunati, negru migdalat, precum si buzele senzuale ale fetei. Tot asa, in poze nu se vad mici defecte ale tenului fatucii, urme de acnee juvenila, sau ceva de genu, urme care sunt mascate de un fond de ten aplicat discret, fara a o face sa para masca de teatru. Tot comparand cu pozele, pot spune ca da, are ceva burtica, dar nu asa proeminenta cum apare in unele imagini de mai sus. Din poze nu rezulta, si nici nu ar avea cum, ca este jumi-juma. Adica jumate unguroaica (fapt recunoscut si de ea) si jumate gipsy (fapt supozitionat de mine).

Nota pentru aspectul fetei: as zice o medie generala de 8,33.

 

Actiunea: OK cu plus. Peste medie. Fata zice (nu am de ce sa nu o cred) ca activeaza de trei ani in "meseria asta" (ghilimelele anterioare semnifica un citat aproximativ din spusele fetei). Este oradeanca, oras unde a debutat in aceasta bransa, si unde mai presteaza doar "in cerc inchis", asta evident atunci cand nu este la "punctul de lucru Cluj". Oralul neprotejat il executa bine inspre bine plus, avand o miscare cu limba, in timp ce face si suctiune, miscare de mare efect. Nu am remarcat sa incerce ceva deep-throat, dar asta nu inseamna ca nu a fost "meseriasa". Oralul a fost executat neprotejat. La normal am "chinuit-o" doar in Lady on Top, pozitie in care chiar se misca ca o premianta. Stie sa alterneze ritmul exact cand trebuie, si cum trebuie. Si ceea ce stie ca o adevarata profesionista sunt opturile executate din miscari ale soldurilor si bazinului.

Nota generala pentru sex este 8,875, cu mentiunea ca pentru oral (neprotejat) are nota 8,25 si pentru normal (doar o singura pozitie, Lady on Top) are nota 9,50.

 

In mare, cam asta ar fi experienta mea cu Ana. Eu cred, ca atata timp cat va mai activa in Cluj, s-ar putea sa-i mai trec pragul.

 

 

P.S.: Voi incerca sa nu recidivez in a-mi incalca regula autoimpusa: fara recenzii!

Link spre comentariu
  • Oras:B
  • Oras:B

Salutare! Am reusit sa trec si eu pe la Ana la sfarsitul unuia din  weekendurile. Am prins cu greu ultima vizita, deoarece se pregatea sa plece la Oradea pt cateva zile. Am insistat pana am reusit sa ajung la ea, dar nu-mi pare rau, chiar s-a meritat. In 10 minute eram in zona si am sunat-o pt detalii cum sa ajung in apartament. Primit indicatii foarte precise si ajung la etajul 4 al unui bloc de pe padurii, mai retras foarte bine pozitionat care nu atrage atentia. Mi se deschide usa si dupa ea o tipa dragutica cu un corp super sexy, mai micuta de inaltime dar cu un fund si niste sani foarte provocatori. Am facut cunostiinta si sunt invitat in camera ostilitatilor si ne intelegem la o ora.

Locatia: un ap cu o camera destul de mare, cu tv si pat destul de incapator, o bucatarie, un hol si renumita baie cu defectul de constructie de deasupra cazii, prosti constructori dar ce sa mai zici daca atat i-a dus capul :)))

Ii inmanez halatul si incepem primul numar. La inceput m-a anuntat, fara sarut si fara degete inauntru. A inceput cu un oral neprot destul de bun, intr-e timp eu ma jucam cu sanii ei si cu pasarik, Se umezeste natural. A mai continuat un timp, apoi am cerut un prez si am trecut in misionar unde am si finalizat dupa un timp. Pauza de reimprospatare unde am stat la o poveste.

Numarul doi a inceput tot cu oral, am cerut un 69 unde am descoperit o pasarik umeda, placuta si curata. Am zabovit un timp asa, apoi am trecut in doggy. Acolo frumoasa priveliste cu fundicul tipei si foarte placut mai ales ca se misca bine. Asa am si finalizat.

Note

Locatia:8

ON:9

NP:9,5

Aspect:9

Gfe:8-9

 

Am plecat multumit! O recomand cu placere!

De revenit!!!

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Salut baietzi...

Am vizitat o pe Ana totul a decurs ok merita un loc in Top Escorte Cluj...

Isi face treaba se muleaza dupa client ii frumoasa ii curata nu are figuri nu se uita la ceas...

Locatie 9(cam frigut)

Oral 10

Normal 10

Igiena 10

Salut! Ai fost pe la ea recent? Eu o sun cam de doua saptamani si nu sapunde.

Link spre comentariu
  • Oras:La Tiganci
  • Oras:La Tiganci

Salutare! Am reusit sa trec si eu pe la Ana la sfarsitul unuia din  weekendurile. Am prins cu greu ultima vizita, deoarece se pregatea sa plece la Oradea pt cateva zile. Am insistat pana am reusit sa ajung la ea, dar nu-mi pare rau, chiar s-a meritat. In 10 minute eram in zona si am sunat-o pt detalii cum sa ajung in apartament. Primit indicatii foarte precise si ajung la etajul 4 al unui bloc de pe padurii, mai retras foarte bine pozitionat care nu atrage atentia. Mi se deschide usa si dupa ea o tipa dragutica cu un corp super sexy, mai micuta de inaltime dar cu un fund si niste sani foarte provocatori. Am facut cunostiinta si sunt invitat in camera ostilitatilor si ne intelegem la o ora.

Locatia: un ap cu o camera destul de mare, cu tv si pat destul de incapator, o bucatarie, un hol si renumita baie cu defectul de constructie de deasupra cazii, prosti constructori dar ce sa mai zici daca atat i-a dus capul :)))

Ii inmanez halatul si incepem primul numar. La inceput m-a anuntat, fara sarut si fara degete inauntru. A inceput cu un oral neprot destul de bun, intr-e timp eu ma jucam cu sanii ei si cu pasarik, Se umezeste natural. A mai continuat un timp, apoi am cerut un prez si am trecut in misionar unde am si finalizat dupa un timp. Pauza de reimprospatare unde am stat la o poveste.

Numarul doi a inceput tot cu oral, am cerut un 69 unde am descoperit o pasarik umeda, placuta si curata. Am zabovit un timp asa, apoi am trecut in doggy. Acolo frumoasa priveliste cu fundicul tipei si foarte placut mai ales ca se misca bine. Asa am si finalizat.

Note

Locatia:8

ON:9

NP:9,5

Aspect:9

Gfe:8-9

 

Am plecat multumit! O recomand cu placere!

De revenit!!!

Cat ai lasat ?

Link spre comentariu
  • Oras:La Tiganci
  • Oras:La Tiganci

Salut baietzi...

Am vizitat o pe Ana totul a decurs ok merita un loc in Top Escorte Cluj...

Isi face treaba se muleaza dupa client ii frumoasa ii curata nu are figuri nu se uita la ceas...

Locatie 9(cam frigut)

Oral 10

Normal 10

Igiena 10

Recenzie incompleta! Pret?

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Nicicum nu raspunde de 2 zile.

Mie mi-a raspuns vineri, dupa ce am sunat-o de pe doua numere diferite. Ne-am inteles pentru sambata, cand, urma sa lucreze dupa orele 12.oo. Am sunat-o incepand cu orele 12.07 si ... exact ce spunea colegul Songoku... Concluzia o trageti dumneavoastra!

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...