Sari la conținut

Cuplu in Plopilor. 0753663561 0755852774 [email protected]


Vizitator Baicoi

Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Mda, asa cum am promis revin cu recenzia promisa mai devreme.

 

 Sa spunem  ,, zilele trecute"   dornic de  niste pote trupesti,dealea ivite in senin,ma pun pe rasfoit dragul nostru forum, pana am ajuns la topicul,,scara rosie,, aici am  fost tare incitat de   pozele fetei,Alexa,  asa ca ma hotarasc...."sa-mi pregatesc patul" :) Dau add la adresa de ym :[email protected],si dupa 2-3 ore cu aproximatie primesc acceptul, din discutia pe mess am retinut (din pacate) doar ce ma interesa pe mine....adica :pozele sunt reale,posibilitate de  "lupte" 2 la 1 ,si 1 la 1. Intrebat ce  presupune  oferta in cuplu si mi sa spus :,,Rares contribuie la sporirea placerii fetei, nu are nici o treaba cu tine, adica o mangaie, ii face oral, o penetreaza daca tu ai obosit...dar nu are nici o treaba cu tine..."

Incantat de  multitudinea posibilitatilor oferite facem o programare si urmand ca la ora stabilita sa ne vedem in zona fabrica de bere, primit nr de tel cel din titlul topicului.

 

La ora stabilita ma prezint la adresa data de acestia, urmand  ca sa  revin cu un tel. ca sa fiu indrumat la locatie.Doar ca ajuns aici ma ""rodea " o temere :RARES, o fi pestele? chestia  asta o fi regizata cu scopuri necurate???...dar mi-am facut curaj si am sunat si in cateva minute  Rares a venit dupa mine.La vazul acestuia temerile mele au fost invinse.

 

Rares: un tip ,,skiny,,  din categoria Friendly,cu alte cuvinte nu pune nici o problema, dimpotriva chiar  foarte prietenos. 

 

Locatia: pe scurt as numio casa bunicii,in sensul bun al cuvantului, situata pe o alee ne-asfaltata de care nici nu stiam ca exista, cu case inghesuite.O data intrati in aceasta, sunt condus pe un mic  si intunecat hol in camera ostilitatilor, am fost rugat sa ma descalt(lucru normal  avand in vedere zapada de afara, si strada neasfaltata)primit slapi.Camera destul de mica aprox.2/4 m, calduroasa, aranjata decent si nu in ultimul rand curata,mirosind f.placut . Aici ma astepta Alexa.

 

Alexa(ndra?):o domnisoara bruneta, pe la 1,65-1,70 m, vreo 55 kg bine puse  pe ea,fara sunci,o  infatisare placuta, nicidecum urata,nicidecum papusa, pur si simplu placuta.D-soara inbracata ,,de casa" cu o  pereche de pantaloni scurti care expuneau picioarele frumoase  si epilate,o camasa larguta ,fara sutien,  care lasa sa se miste in voie o pereche de sani marisori.Pe scurt fata din poze,o  prezenta placuta.Pt mine, d-soara este o premiera in domeniu.

 

Discutia de dinainte: prezent si Rares,pe scurt: un cuplu f.deschis din punct de vedere sexual,practica swingul.Am anuntat ca am unele retineri in ceea ce priveste aceeasta incercare cu un cuplu si  mi-am exprimat optiunea de a avea o disputa doar cu Alexa , optiune care spre uimirea mea a fost bine primita si de Rares.Eu unul imi faceam griji de ami exprima aceeasta optiune, ma gandeam ca o sa dea ,,in spume" dar nu a fost deloc asa.

Am optat pt.1h cu 2 finalizari=250 ron, include oral/n in functie de igiena +normal/pr, nu se aceepta fin orala.

 

Actiunea:primit prosop curat si am mers la baie,care se afla la celalalt capat al holului,incalzita cu o aeroterma,suficient sa nu fie rece, o colectie impresionanta de geluri de dush aprox 10 de la oriflame, facut dush si ma intorc inapoi in camera,merge si Alexa, eu o asteptam intins pe pat,nu dupa mult timp se inoarce infasurata in prosop pe care cu miscari timide il indeparteaza expunand vederii mele fizicul ei ,un fizic f.placut,ca puncte forte sanii  de dimensiuni potrivite inspre marisori,fermi,cu zvarcurii  de dimensiuni medii, fundul acesteia care nu e mare nici mic,potrivit corpului ei  si placut vederii si pussilica care e complect si corect epilata.Ca minus  ar fi o usoara burtica nederanjabila.Ma intreaba daca vreau un masaj,am acceptat si am fost placut surprins de maiestria cu care il face,parca stia unde si cat sa apese,n-a uitat picioarele si gambele .Acest masaj  s-a transformat in unul erotic a inceput sa treaca cu sanii ei peste spatele meu,treceri cu mana pe la 00 din proprie initiativa ma intorc, urmeaza un sir de inbratisari si sarutari,fac primul contac cu sanii D-soarei ,f.placuti la atingere inspre tari la atinegere,fundul la fel, se implica si ea, ma  saruta pe gat,piept si  trece la oral, umed,fara deep, si ajutat de mana,cu usoare  treceri prin zonele invecinate,  din proprie initiativa  pune caciula si se aseaza peste mine in lady,patrundere usoara si umeda desi nu-i facusem mai nimic,in lady Alexa se misca beton  sa impuna ritmul si cand sa o lase mai usor, face spre surprinderea mea opturi,apasari pt o patrundere  f. profunda, timp in care eu  admiram dansul sanilor ei. Preiau initiativa , o las pe spate si trecem in  misionar nu inainte de ai gusta pussilica,care  ca si dimensiune ar fi medie iar ca si forma si aspect e una din cele mai frumoase pussilici  vazute, dameza rezemata in coate  savureaza  momentul de placere ce il ofer si la un moment dat dupa niste tremuraturi si strambaturi ma trage peste ea si asa continuam cu misonar alternat cu umeri craci, departeaza larg picioarele pt o patrundere cat mai adanca, ma prinde de fund si ma trage de par, nu  mai rezist mult si finalul e inevitabil,terminat in ceasta pozitie in bratele Alexei care nu s-a grabit sa ma  dea jos ci ma tinut in brate, chiar am primit niste pupici, probabil de consolare :).Mergem amadoi la dus si revenim in camera,dupa ce fumam cate o tigara  si mai povestim  de una de alta trecem la nr.2  care in mod natural e de o durata mai mare si care a permis o schimbare  destul de variata de pozitii, la care Alexa raspunde cu placere, una singura,doggy, se pare ca din anumite cauze de sanatate(ceva raceala) a impus un ritm mai incet dar n-a fost deloc rau, chiar am terminat in aceeasta pozitie,probabil determinat de privelistea frumoasa oferita.Total timp dezbateri 1:15,deci in nici un caz n-am fost grabit ,s-au atentionat ca expira timpul,iar per total ,door to door 2:10 !

 O experienta f.placuta,cu implicarea Alexei iar ca si cuplu probabil am sa incerc data viitoare, acum  m-au facut sa ma simt ca la niste  prieteni .

Ca sa fiu regulamentar notele :

Locatie:8,, casa bunicii" dar f.curat

Fata:8 nu e papusa,nu e nici urata,e frumusica, fizic cel din poze pag.1

Gfe:9,m-a facut  sa ma simt ca-n bratele iubitei.

Fk:7 am reusit sa fur cateva sarutari desi nu am intrebat daca e permis

Oral:8 fara artificii,dar suficient de placut

Normal:9 schimbari de pozitii,geme subtil, cu implicare si initiativa

Pret:250 ron 1 h 

Concluzie :Recomand cu caldura

 

Lamuriri: deoarece am fost la ei va pot da niste lamuriri:

1,Rares - baiat total inofensiv,periculos, dimpotriva  chiar f. prietenos

2.Nu lucreaza la norma,  si nu lucreaza zilnic , fac planificari.

3." eu cred ca ar trebui totusi cineva sa-i explice baiatului astuia ca el e in plus in peisaj "-adcalin

    Treaba e cam asa: Ei sunt un CUPLU, f deschis din p.d.v.d.r sexual,practica swing, Dar iti ofera si posibilitatea de a avea o Intrevedere doar cu Alexa,si acest lucru nu e cu suparare.

Sfat: sunt oameni,,calzi'' tratatii ca atare.

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salutare tuturor si bine v-am gasit! Revin dupa o absenta indelungata cu o recenzie la cald asupra cuplului dezbatut in acest thread.

 

Incep prin a va spune sincer ca am tatonat demult terenu daca sa merg sau nu la acest cuplu, si i-am abordat de multe ori pe mess, insa cateodata lipsa de arginti altadata lipsa de incredere m-a facut sa renunt. In cele din urma in seara asta mi-am facut curaj si am reusit sa-i cunosc.

 

Locatia: este undeva in spate la pensiunea ARENA, colegul zuup a descris-o foarte bine, micuta dar curata, calda, foarte propice pentru asemenea activitati. Singurul dezavantaj ar fi faptul ca trebuie sa treci printr-un hol in care e destul de frig ca sa ajungi la baie pentru igienizare. In rest nu am nimic de reprosat. Vreau doar sa fac observatia ca interiorul nu prea seamana cu casa bunicii, fiind destul de modern mobilat si aranjat. Cum intri in dreapta un pat maricel, dedicat desfasurarilor de forte, in fata lui o plasma maricica, iar in stanga un birou micut.

 

Alexandra: o tipa pe la 1.65, nush cate kg apreciez intre 50-60, dar foarte bine proportionata, frumusica la fata, par negru lins cam pana la umeri, poate coboara mai jos putin. Piele fina, nici alba nici prea inchisa ca de solar, nishte tatuaje ce i se potrivesc, unul pe umar si unul deasupra funduletului in spate (tribal cred ca se numeste), pierce in buric. Are un corp foarte frumos, piesa de rezistenta fiind sanii,fundul, pusilica (adica tot), ce mai, arata f bine, curata, epilata, un trup numai bun de explorat. Daca ar fi prietena mea, as puneo zile intregi sa umble dezbracata prin casa doar ca sa o privesc.

 

Raul: sa nu fie cu interpretari, insa are si el trasaturile lui frumoase, un corp desi skinny parca si atletic in acelasi timp, daca ar mai pune nishte kilograme pe el nu i-ar strica. Foarte sociabil, zambeste mereu, stie sa inceapa o conversatie, amandoi stiu asta, mai ales daca te vad putin mai timid.

 

Am avut in timpul zilei o discutie pe mess cu Alexandra, am pus-o sa imi repete serviciile si preturile, si ne-am inteles la o ora, cu "cate" finalizari poti ON+NP, in 3, la 200 de Ron. Acum sa fim seriosi, cred ca putini sunt unii care pot mai mult de 2 deci am ramas la 2 finalizari, nici nu stiu daca s-ar putea mai multe pentru ca tot ce se intampla nu e mecanic, si fiecare isi intra usor in rol, fara graba.  Am convenit ora la care sa revin cu un telefon pentru a-mi confirma vizita and that was it.

 

La ora cu pricina, am ajuns in fata pensiunii ARENA, Raul a venit dupa mine, am batut palma si am inceput sa povestim. Am ajuns in camera unde am facut cunostiinta si cu Alexandra, am ramas placut impresionat de infatisarea ei, insa mult mai mult impresionat dupa ce s-a dezbracat. Am fumat o tigara de relaxare si apoi am trecut la treaba. ("sa trecem la treaba").

 

Primul numar: i-am lasat pe ei doi sa inceapa, Raul a inceput sa o dezmierde pe Ale cu un sex oral constiincios, m-am apropiat si eu de scena, am inceput sa-i mangai si molfai sanii si sfarcurile in timp ce ea imi mangaia penisul. Pe urma am trecut si eu la proba orala si am ramas placut impresionat de gustul pusilicii, fiind f bun si dulce, se vede ca are grija de igiena personala, mi-a placut la nebunie si nu m-as mai fi miscat din pozitia aia. Au inceput o gramada de contorsionari in care Ale ba imi facea mie ba lui Raul sex oral si cel liber ii facea ei. Am prelungit destul de mult preludiu, pe urma Raul a luat o pauza, in care Ale s-a ocupat doar de mine, dupa mai multe insistente la oral, palosul se facu' tare si l-am echipat cu un prezervativ. Am inceput cu un misionar lent iar apoi cu o lingurita care sa-i permita Alexandrei sa-i ofere sex oral lui Raul. Am mai pompat ce am pompat si am luat si eu pozitia misionarului, vroiam sa termin pe sanii lui Ale, asa ca a scos prezevativul si a continuat cu oralul. Cand am fost aproape m-a ajutat sa termin pe sanii ei bestiali.

 

Al doilea numar: dupa pauza de rigoare si o alta tigara, plus discutii prietenesti am purces mai alert spre al doilea numar, timpul trecand pe langa noi foarte repede la primul. Din cate am vazut au o viata de cuplu foarte armonioasa, mi-au lasat impresia ca se inteleg foarte bine si prin oricate greutati ar fi trecut au fost mereu unul langa celalalt.

Asadar, am inceput al doilea numar cu un oral lent facut de Ale, voinicul a raspuns foarte repede la actiunile domnisoarei. Pot sa spun ca face un oral f bun, umed, lent sau mai alert, dupa cum ii ceri. Mereu te intreaba daca vrei altfel, sau daca ai vreo fantezie care sa o pui in practica. Fiind asigurat deja ca dameza stie sa faca sex (in timpul sexului oral pe care il faceam misca foarte frumos din corp chiar daca era pe spate) am zis sa incerc sa o las pe ea sa munceasca, sa vad cum e cand te "lucra" o femeie adevarata, asa ca dupa montarea plasticului de catre ea, am inceput cu lady on top, la inceput lasciv incet, si apoi tot mai alert, eram hipnotizat de sanii ei (v-am zis ce sani bestiali are?) pana a inceput sa-mi sara in pula, fara sa ma deranjeze cu nimic, cu foarte multa pricepere. In tot acest timp ma delectam cu sanii si fundul ei sexy, pana cand n-am mai rezistat si mi-am dat destul de repede drumul chiar daca era al doilea numar.

Ce stie fata stie si nu pot sa contest asta in niciun fel. Intr-un final a reusit si Raul sa juiseze pe superbii sani ai Alexandrei ajutat intr-un mod foarte placut si incitant de catre aceasta.

 

Concluzie:  pentru mine pretul este destul de piperat, si poate la 150 as merge mai des, insa calitate exista si sincer nu ma asteptam ca totul sa decurga asa bine. Atmosfera placuta, oameni deschisi, simpli, dar deschisi, am fost la destule escorte, dar de la niciuna nu am plecat cu inima impacata, cum am plecat de la acest cuplu. Pur si simplu nu m-am simtit tras pe sfoara in niciun fel.Sincer daca s-ar fi putut, as mai fi si acum la ei, dar sa nu uitam, tot ce-i frumos, trece repede. Durata intrevederii a fost de aproximativ 1h 30, din care actiunea propriuzisa o apreciez la 1h. A durat putin la inceput pana ne-am dezghetat, mai mult eu, pentru ca intrasem putin crispat la ei, insa ne-am familiarizat destul de repede as spune.

Concluzia mea finala este RECOMAND, tuturor celor care au fantezii de voyeurism, sex in 3 si nu ii incurca o a doua parte masculina, care vor sa aduca pe culmile placerii o femeie frumoasa ea fiint atat in centrul atentiei, cat si centrul de interes a celor doi barbati. Desigur o recomand pe Alexandra si in varianta 1 la 1. Recomand celor care au mai avut parte de threesome 2 b on 1 g, si celor care vor sa incerce si stiu sa scape de inhibitii.

 

Acestea fiind spuse urmeaza traditionala formula: Salutari si respecte! LA MULTI ANI 2013! (asta da intrare in noul an)

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Plopilor
  • Oras:Plopilor

Salutare tuturor,va multumim din suflet pentru cuvintele frumoase pe care le spuneti despre noi,ne faceti sa ne rusinam putin,iar pt cei care nu au dat de noi a fost pentru ca in perioada sarbatorilor am avut telefonul inchis si nu am intrat pe messenger.Va pupam si va asteptam cu cel mai mare drag.

  • Like 3
Link spre comentariu

buna vazand ca tot mai mult se vorbeste de acest cuplu am decis sa-l vizitez si eu.Deci locatia este in spatele pensiunii arena,ca si curatenie si discretie este ok,sunat si dupa ce am ajuns la locul stabilit a venit raul si m-a condus pana la alexia.baiatul este ok m-a lasat cu alexia si a plecat intr-o alta camera de unde nu ne-a deranjat.fata este destul de draguta cu niste sani ft frumosi,este amabila si se straduieste sa te faca sa te simti bine.deci eu am luat o ora cu doua finalizari doar cu fata(nu am alte inclinatii)oral nep.+normal protejat la 250roni.ca si concluzie pt cine doreste recomand.

  • Like 1
Link spre comentariu

am vrut sa postez aseara...dar pe cand am dat ' posteaza ' nu a mai functionat forumul. asa ca dau copy/paste.

 

 

Buna seara
 
Dupa mult timp..si multe cautari am decis totusi sa merg  la Raul & Alexa. Dupa discutii pe mess m-am hotarat si la ora discutata am fost la locatia binestiuta.
 
M-am intalnit cu Raul care m-a condus la locul cu pricina. Tin sa mentionez . chiar sa subliniez faptul ca nu aveti de ce sa fiti retinuti in ceea ce priveste faptul ca el e acolo ..sau ca va intalniti cu el. E un tip foarte ok , prietenos si sociabil. Asta pentru cei ( printre care ma numaram si eu ) pentru care faptul ca te intalnesti cu prietenul celei la care vei merge...si ca el va fi acolo...e un lucru cel putin ciudat. Sunt bucuros ca am trecut peste acest impediment si am ales sa ma duc la ei.
 
Bun...sa incep
1. Locatia - pe langa pensiunea Arena de langa stadion . Nu prea am observat multe in locatia propriu zisa deoarece am intrat direct pe hol pana in camera unde ma astepta Alexa. Nu a fost nevoie sa fac dus pentru ca facusem acasa chiar inainte sa ma pornesc spre ei si deci nu am  ' vizitat ' prea mult. In camera...in dreapta un pat foarte confortabil si mare , o plasma pe care e un program de muzica si in stanga un birou unde e laptopul pe care nici nu l-au atins cat am stat acolo. Amandoi sunt foarte sociabili si primitori. Te fac sa te simti ca la niste prieteni acasa. Nimic suspect , fals sau deranjant.
2. Alexa - arata mai bine ca in poze ...parerea mea. O prezenta extrem de placuta. Sociabila...zambareata...fara a fi falsa sau exagerata. La corp e exact ceea ce imi doresc eu la o femeie. Sanii mari si rotunzi..parca ar avea silicoane dar nu are :) . Fundul rotund , pusilica epilata si la vederea ' dansei ' abea asteptam sa o explorez. parul brunet, prins in coada ... + 2 tatuaje care mie chiar mi-au placut desi nu sunt genul care sa se dea in vant dupa asa ceva. M-a asteptat intr-o costumatie foarte lejera .. adica avea pe ea doar necesarul... ' necesar ' care a disparut foarte repede :).
 
Am ales ( adica eram hotarat dinainte ) o ora de nebunii in 2
3.Actiunea 
Dupa o tigara si o poveste care m-a facut sa ma destind putin...Raul ne-a parasit si am ramas doar cu Alexa. Totul a inceput cu un masaj foarte bun facut de ea..eu stand pe burta.Apoi, cand a fost momentul, m-am intors pe spate si am primit un sex oral excelent de era sa termin in primele minute.M-am abtinut pentru ca eram nerabdator sa trecem la actiune. Asa ca am intors-o eu pe spate, i-am facut un cunilingus pana cand s-a incalzit indeajuns. Am pus caciulita si dai bataie. Am facut doar doua pozitii .. misionar si apoi lady on top unde privelistea oferita de sanii ei m-au facut sa termin in caciulita. Mi-a placut faptul ca nu s-a dat jos de pe mine pana nu m-am relaxat total. 
Ne-am sters amandoi cu servetele umede . o tigara -2 , o poveste .. si desi trecusera deja vreo 45 de minute chiar ea a propus sa mai incercam o a doua finalizare. Desi stiam ca va fi foarte greu pentru ca stiu ca o data ce termin e cam greu a 2a oara....am fost in totalitate de acord pentru ca pur si simplu eram atras f tare de Alexa. Asa ca dupa un sex oral scurt in care voinicu` s-a trezit am zis sa trecem la pozitia ' pe la spate ' ca mi-ar fi fost ciuda daca as fi plecat fara sa profit de privelistea funduletzului ei. Si nu am fost dezamagit. Stie foarte bine sa se miste .. stie cum sa stea sa iti fie tie mai usor .. perfect intr-un cuvant. Din pacate desi si-a dat silinta si a fost foarte binevoitoare eu n-am mai putut avea o a2a finalizare desi eram foarte ' pornit ' . As mai fi stat cu ea toata noaptea dar na...nu se poate :)
Ca o scurta concluzie in legatura cu prestatia : Alexa e foarte afectuoasa. Te face sa te simti dorit . Se implica foarte mult. Se vede ca ii place ceea ce face , cel putin acum s-a umezit destul de tare ceea ce m-a facut sa fiu sigur ca gemetele ei de placere nu erau simulate.
Dupa ce ne-am imbracat...a venit si Raul...am stat la o poveste foarte lejera..o tigara..si dus am fost. Cu parere de rau ca nu am putut sta mai mult. Eh...la urmatoru` salar :)
 
4. Concluzie generala
Cum au spus-o si altii .. pretul e putin cam mare dar merita fiecare banut. Eu cel putin am si uitat ca am dat bani cat am stat acolo + inca vreo 1 ora dupa ce am plecat. M-am plimbat buimac pe strazi gandindu-ma la ce s-a intamplat pana mi-am dat seama ca habar nu aveam unde sunt :))  Asa de bine te simti cu ea incat ai impresia ca esti in vizita la o' prietena cu beneficii ' nicidecum o escorta. Durata sederii mele a fost de vreo 1:15-1:30 deci nu e cu graba. Ca si detalii :  Nu accepta CIM si nici COF. Nu accepta sarut..ci doar de la gat in jos ( singurul meu minus..ma rog..o jumatate de minus )
Dar mi-a spus ca nu ii face placere sa sarute in general asa ca nici n-am insistat si nici nu am incercat sa o iau prin surprindere sau ceva, n-avea rost sa fortez. Poate la urmatoarea intalnire va accepta..cine stie :P 
Asadar o RECOMAND cu mare incredere.Eu sigur am sa revin. Si recomand si varianta sex in 3 sau in 4 ( cuplu impreuna cu ei 2 ) pentru cei care sunt interesati.
 
Spor in toate dragi confutaciosi , 
Toate cele bune
 
  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Plopilor
  • Oras:Plopilor

Buna din nou,preturile noastre nusunt cele de pe prima pagina cu 200 o fin si 370 lei o ora,acelea au fost anul trecut.Acum avem alte preturi si le scriem aici ce facem,ce nu facem si tarifele:sex in 2 o finalizare 180 lei ,sex in 2 o ora 280 ,sex in 3 o finalizare 150 ,sex in 3 o ora 250 ,NU FAC anal,ejaculare in gura sau pe fata ,saruturi doar de la gat in jos.Pupici si va asteptam,revenire garantata

  • Like 2
Link spre comentariu

Curios de recenziile foarte pozitive citite aici, am zis sa imi inving teama psihologica de a merge la un cuplu si am sunat la Alexa&Raul. Dupa vreo 2 incercari esuate, am primit un sms prin care imi spunea ca nu pot atunci dar sa revin cu drag. Din sms in sms am stabilit ora si locatia si iata-ma in fata la Arena asteptandu-l de Raul. Sincer, aveam impresia/speranta ca locatia este in blocurile de pe Uzinei Electrice. Eroare. Condus de Raul pe aleea/straduta desfundata din spatele Arena am patruns in zona de "lux" cu case/cocioabe de secol 19 :)) din chirpici autentic. Casa cu destinatia nu se abate de la regula. In prima faza am vrut sa renunt la eveniment, dar am zis ca daca tot am mers pana aici pe recenziile voastre, sa merg pana la capat, macar sa o cunosc pe Alexa. Asa ca am intrat in "casa bunicii" (cu multa imaginatie si daca bunica ar fi stat intr-un catun parasit) si am ajuns in camera de ostilitati. Camera este decenta ca si mobilare, dimensiuni, lumina. Are un geam care cred ca da in curtea vecinilor unde sunt aruncate tot felul de lucruri inutile + o pisica care sta mai mereu si se uita la tine pe geam. Caldura venea de la o aeroterma. 

 

Raul foarte amabil si simpatic, m-a lasat cu Alexa mai ales ca le-am spus ca ma grabesc putin. Este un personaj agreabil, nu trebuie sa va faceti probleme. Chiar nu am simtit vreo problema in prezenta lui acolo. S-a retras in bucatarie. Alexa nu m-a surprins ca si fizionomie, chiar deloc, dar la corp arata foarte bine. Are carne pe ea, tare si bne proportionata. Nu am vazut urme de celulita sau alte probleme pe piele. 2 tatuaje si un pierce in buric. Per ansamblu ok. Halatul 180, la inceput, pentru o finalizare. M-am dezbracat si am intrebat firesc daca pot sa ma spal undeva, mai mult de dragul intrebarii, pentru ca nu aveam oricum de gand sa fac acest lucru in acea locatie. Alexa mi-a raspuns ca nu se poate ca e foarte frig in baie ca abia au venit acasa, dar imi poate oferi niste servetele umede, DACA DORESC! Cum adica daca doresc? Pai nu ea e cea care trebuie sa doreasca asta?! Adica cate palosuri curatate doar cu servetel sau fara au trecut prin gurita ei??? In fine, purcedem la actiune. Un masaj slabut pe spate, cu putin ulei, apoi intors inceput un oral ok, cu ceva tendinte de deep, dar scurte ca cica ii dau lacrimile (desi nu ma laud cu ceva godzila). In timpul oralului am fost intrebat daca imi place si daca vreau altfel sa faca. O mare bila alba pentru asta. Dupa vreao 5 min am trecut la normal, Pus ceva prez no name si luat la doggy. Pozitia e fantastica cu Alexa. Privelistea e foarte frumoasa, funduletul si pusilica sunt perfecte, epilate si curate, chiar nesperat de frumoase si apetisante. Am trecut apoi in lady on top, unde a preluat initiativa destul de brutal, poate si la gandul ca nu avem mult timp si sa nu pierdem vremea. Insa dupa vreo 3-4 min a cam obosit si m-a rugat sa trecem la misionar. Am luat-o la misionar, lingurita si alte pozitii cu ea pe spate. Penetrare foarte buna, chiar daca la inceput am pus putin lubrifiant, umectarea cred ca a devenit naturala pe parcurs. Fata simte miscarea bine si da feedback foarte bun. Mi-a placut actiunea. Dupa ceva vreme, am ales sa mai testam o data oralul si sa si termin asa. M-a intrebat daca vreau pe mine sau pe ea. Am ales varianta 2 avand in vedere ca apa nu era la indemana in locatie. Finalizare buna, pe sanii superbi.

 

Ca si concluzie, recomand fata cu mare drag, atata timp cat nu va deranjeaza foarte mult fizionomia, care dupa mine aduce cu "vedeta" autohtona Tonciu (cu putina imaginatie bogata). O problema mare de depasit este insa locatia si conditiile. Eu nu cred ca as putea sa trec peste a doua oara. Asa ca voi ramane deocamdata doar cu aceasta experienta. Alexa este o fata foarte primitoare, foarte comunicativa si deschisa, cu un corp foarte bun pentru ceea ce face, cu potential mare, dar cu marketing slabut. Ca si detaliu care nu pot spune ca l-am agreat deosebit au fost cerceii din aur de vreo 2 Kg de la urechile Alexei, care in combinatie cu parul bruten, tenul bronzat si locatie, te pot duce cu gandul in anumite directii. Dar personal nu cred ca este cazul.

 

Note:

locatie: 3

atmosfera: 7

GFE: 7

oral: 8

normal: 8

curatenie: 6

igiena: 10

 

Per total recomand fata, nu si locatia. Dupa mine, daca s-ar muta intr-un apartament cat de cat, poate chiar in blocurile vecine, afacerea ar prospera mult mai puternic. Dar poate ca nu doresc ei asta. Imi spunea Alexa ca de 2 ani treaba merge, asa ca de ce sa schimbe ceva. Plus ca nimeni nu s-a intors cica din drum cand a ajuns la ei. Poate ca asa este, dar eu as pune mai mult accent si pe locatie si pe confortul clientului.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Plopilor
  • Oras:Plopilor

Buna,vazand recenzia lui Edy,tin sa il contrazic in legatura cu dusul,imi spusese ca daca se poate sa faca dus,si i-am spus ca da dar este putin rece in baie ca atunci am ajuns acasa,iar eu i-am zis daca doreste pot sa merg sa dau drumu la caldura in baie doar ca dureaza putin pt ca noi incalzim casa cu panouri electrice,atunci el a spus ca nu are timp ca se grabeste la o intalnire,atunci i-am propus niste servetele umede,iar el mi-a raspuns ca nu vrea ca oricum de unde venise el facuse un dus si mai departe stie toata lumea ce a urmat  :atm .De igiena sau alte aspecte stie toata lumea care a fost la noi,si nu am vazut ca pana acuma sa scrie cineva ceva urat la adresa noastra.Niciodata nu vei putea multumi pe toata lumea,va multumim pt intelegere si va pupam.

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

cred ca alexa merita promovarea in sectiunea de top !

Alexa a strans numarul necesar de recenzii pozitive , deci sunt indeplinite toate criteriile ca sa fie promovata.

Felicitari :)

Mutat la Top!

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Buna sa va fie inima voinicilor .

 

Iata ca dupa o lunga pauza a recenziilor....dar nu si in ale cele ale preacurvitului , regulamentul interzice a face recenzii escortelor deja recenzate , exceptand cazurile in care apar ceva noutati fata de recenzia precedenta., mi-a venit timpul sa ma intalnesc si eu cu Alexa si Raul .

De ce zic ca mi-a sosit timpul ?...pentru ca deja discutasem de cateva ori pe mess...pe SMS...dar dupa mai multe incercari de intalnire ratate , ba erau ei ocupati , ba timpul meu nu-mi permitea...iata ca in cele din urma...a sosit timpul .

Astfel in una din zilele saptamanii care a trecut lansez un sms...sunteti foarte ocupati ?...pe la ce ora vrei sa vi ?....pe la 13 ....mai bine la 14:30 sau 15...ca sunt cu mama la spital....ok.Ma stradui sa-mi fac prograqmul i asa fel incat la oara respectiva..15:00 sa fiu prezent la locul ostilitatilor.Dar...pe la 14:30 primesc un sms...ar fi mai bine la 16:00...ca sti cum e la doctor.Ok...zic ( ca doar oameni suntem ).

Ei...la ora 16:00 ma infiintez in fata pensiunii Arena....dupa ce in prealabil am avut grija sa-mi ascund masina printre blocuri...chiar daca ,cand m-am intors aveam stergatoarele ridicate. Cred ca o optiune mai buna ar fi parcatul pe str Salcamului . Sun , si Alexa ma anunta ca Raul va veni dupa mine ...in 2-3 min .Imi aprind o tigara si pana sa ajung la jumatate...apare de dupa colt un tip cu zambetul pe buze...nu foarte inalt , cam la 1.75 si vreo 73-74 kg...ovii ?...Raul ?...dam noroc si ne deplasam pe o straduta in spatele pensiunii Arena . Pe drum imi zice...uite in sfarsit apare si ovii...ii spuse Alexa...mda zic...cam greu dar pana la urma am reusit.Am intrat pe straduta respectiva...intr-adevar multe case darapanate...dar sunt si case normale...si nici chiar cum povestea un coleg inainte...casa lor chiar nu este cocioba.Mda...este o casa veche...doua camere...o bucatarie si o baie si un hol pe toata lungimea casei...friguros rau....dar dupa un dus fierbinte impreuna cu Alexa nu mai simti frigul .

Asa cum va ziceam Raul este un tip foarte simpatic si deschis...iar Alexa nu face exeptie...intrand in camera dau peste o bruneta simpatica, volubila si sexy .Camera calduroasa , fata de vremea de afara si holul cu pricina , si sa nu uit foarte curata .

Incepem sa povestim la o tigara...la un moment dat ma cer la dus...si imi spun ca nu este foarte calduroasa baia...daca am rabdare 10 min se rezolva...le zic ca am tot timpul si ca nu e nicio problema .Aici as vrea sa mentionez doar un mic (-)...as fi preferat sa fiu servit cu ceva in acest timp de asteptare ( cafea, suc apa...sunt sigur ca vor tine cont de aceasta observatie ).

Intrucat nu eram foarte hotarat cu cine vreau sa aiba loc desfasurarea evenimentelor , in 2 sau in 3 , pana la urma ma hotarasc doar la Alexa ( aici exp[licatiile ar fi cam lungi si n-ar avea legatura cu topicul)...asa ca Alexa ma invita sa ma conduca la dus si ii spune lui Raul sa nu ne deranjeze o ora .

La baie aceasi curatenie ca si in camera , baie facuta dupa gusturile "microbiste" ale Alexei , dinamovista convinsa ( alb-rosu )...eu mi-am exprimat preferintele fata de Steaua si CFR ( ca si ale lui Raul ).Am mers imbracat spre baie ...la recomandarea lor ( holul e prea friguros )...si am inceput sa ma dezbrac...Alexa da drumul la dus , potriveste apa si ma intraba daca vreau sa ramana si ea...zic da, fara prea mult timp de gandire...se dezbraca si ea si intra sub dus .Observ un corp frumos...niste sani bestiali...putina burtica...fara sa deranjeze deloc privirea...un tatuaj pe o mana si dupa mai multa observatie ( ...cu mangaieri ) si unul deasupra fundului .Dupa ce ne frecam binisor sub dus...e prima data cand imi venea s-o sarut...dar stiind ca nu face FK...am renuntat la idee...ne-am pornit spre camera...n-am mai simtit frigul de pe hol .Am interbat-o daca se pricepe la masaj...si dac vrea sa-mi faca...asa incat la momentul in care am ajuns in camera m-am asezat pe burta si a inceput un masaj bunicel spre bun...nu pot foarte exact sa-l incadrez intrucat n-am mai beneficat de un masaj profesionist.Oricum mie mi-a facut mare placere

M-am intors...era a doua oara cand imi venea s-o sarut...dar m-am abtinut din nou ....si incepe oralul....neprotejat...destul de rapid..ii spun sa faca mai incet si se conformeaza...este foarte ascultatoare la tot ceea ce ii spui .La un moment dat ii spun sa-i puna caciulita micutului...si o pun pe ea deasupra...dam si iar dam...schimbam...eu deasupra...si ceva nu era in ordine...fata se misca super...avea un corp super...iar io nu ma terminam...asa incat la un momenmt dat am trecut din nou la oral...si in cele din urma am terminat...nu CIM ( nu incercati ca nu face...poate si aici un alt minus conform standardelor mele )....dar a fost ok...s-a ocupat de micut pana i-a stors toata vlaga .

Trecem la faza cu tigara si o mica poveste...foarte volubila si deschisa Alexa...dar cum timpul curgea dupa vo 10 min ii zic sa incercam si al doilea numar ( am ales o ora ...daca nu va spusei aspectul asta ) . Ei...se pare ca e cam repede pentru varsta mea , doar o pauza de 10 min...cred ca am nevoie de ceva mai mult , poate vo 20-30 min ( deh...batranetile ).

Al doliea numar a inceput cu un oral umed si incet asa cujm ii cerusem...la un moment dat am pus caciulita si am trecut la doggy...dar micutul n-a fost foarte de acord si destul de repede a abandonat frontul...asa incat m-am pus din nou pe spate ( ce comod poate fi ) si Alexa a inceput din nou oralul...foarteee bun . La un moment dat cred c-a obosit si a luat-o la un hand job...apoi iar oral...apoi iar oral...si iar hand job...si pana la urma am terminat...dupa lupte seculare .De evidentiat perseverenta Alexei...pentru care ii multumesc.

Imi indrept ochii asupra ceasului si vad ca deja trecusera 1 si 45 de min...iar eu trebuia sa fiu de 10 min intr-un anumit loc...asa incat m-am echipat ca-n armata si am ajuns la intalnire cu 3 min intarziere.

A venit si Raul ...am dat din nou nou noroc...am pupat-o pe Alexa pe obraji...cu toate ca-mi venea din nou s-o sarut , dar asta e...

Concluzie...atat Raul cat si Alexa sunt o prezenta foarte agreabila...ii RECOMAND fara nicio urma de indoiala.

 

P.S. Chiar daca la urmatoarea vizita tot nu voi alege distractia in 3...cred ca o voi alege pe cea inb 4...daca nu gasesc eu o prietena mi-au spus ca au ei una...dar care trebuie platita separat. cred ca subscriu....pentru prietena lor .

 

O sara faina ! :hihat

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutare din nou .

 

Cred ca am avut cateva mici scapari...cea mai importanta ar fi...cei 250 leuti lasati...iar cealalta ar fi notele . In ceea ce priveste notele stiti ca nu subscriu acestei actiuni , fiind una foarte subiectiva...dar , ca sa satisfac orgoliul unora...nota mea generala este 8.70...Alexa primind peste 9.00 in ceea ce priveste prestatatie.

 

Wk fain sa aveti . :hihat

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Buna tuturor,

 

Incurajat de recenziile pozitive, am decis intr-o seara tarzie sa apelez si eu le serviciile domnisoarei. Deoarece ora era destul de inaintata (22:30) nu am sunat, am trimis un SMS pe numarul 0755852774, intreband daca ar mai fi fost posibila o intalnire in acea seara. Mi s-a raspuns dupa cateva minute tot prin SMS, de pe alt numar, fiind intrebat daca doresc duo sau trio. Am raspuns alegand duo si mi s-a comunicat, tot prin SMS oferta, astfel : 150 o finalizare, 250 o ora. Am ales 250, o ora si am primit un nous SMS prin care mi se spunea ca este ok, ar fi posibil dar doar la ora 12:00, in acel moment fiind ocupati. Am acceptat si ne-am inteles ca la ora 12 sa ne intalnim in fata la pensiunea Arena, urmand sa vina Raul sa se intalneasca cu mine.

Zis si facut, am facut un dus, m-am schimbat si am plecat spre locul de intalnire. Inainte sa ajung am primit un nou SMS, fiind rugat sa sun pe numarul initial cand ajung in fata pensiunii. Am ajuns, am sunat si mi-a raspuns Alexa, voce placuta, amabila, mi-a spus ca intr-un minut ajunge si Raul in fata pensiunii. Am asteptat si intr-adevar dupa cateva momente a aparut Raul, un baiat tanar, slabut, zambitor deschis. Am facut cunostinta si am plecat spre locatie, in timp ce Raul imi povestea una alta despre strada, casa, etc., incercand sa ma faca sa ma simt bine, sa "sparga gheata". Nu stiu altii, dar eu aveam un mic ghem in stomac, fiind vorba de un cuplu si de faptul ca indiferent daca alegi doar duo trebuie sa iei contact si cu partea masculina, in speta, Raul.

Oricum, nu a fost nici o problema, Raul chiar incearca sa te faca sa te destinzi, vorbeste cu tine ca si cum te-ar cunoaste de mult, sa te simti ca si cum ai merge in vizita la niste prieteni.

Ajungem la casa, locatia a fost deja descris, e o casa veche, cu un hol lung prin care ajungi in camera ostilitatilor. Sincer nu am fost foarte atent, nu ma interesa foarte mult aspectul general al casei. Camera e ok, mobilita destul de modern, un birou cu calculator, un pat mare, rafturi si un TV pe ceva post de muzica. 

Am facut cunostinta cu Alexa, e o tipa bruneta, draguta la fata si cu un corp ok. Am fost intrebat daca doresc ceai, am multumit si am ales doar un pahar cu apa, iar urmatoarele 15-20 de minute am stat toti trei in povesti, la o tigara. Ce e de apreciat e faptul ca intr-adevar isi dau amandoi silinta sa te faca sa te destinzi, sa te simti in largul tau, ca la o poveste cu prietenii, vorbin una-alta, despre casa, despre ceea ce fac ei, despre fotbal, etc. Dupa cele 15 minute de acomodare, Alexa i-a cerut lui Raul sa ne lase singuri, iar el s-a conformat. Am fost intrebat inainte daca doresc sa fac dus, i-am spus ca vin direct de la dus si a spus ca e ok si ca oricum, daca ar simti cel mai mic miros suspect i-ar cere imediat clientului sa se igienizeze inainte de a trece la fapte.

Imediat dupa ce a plecat Raul mi-a cerut "banutii", apoi m-a intrebat daca doresc sa lase lumina aprinsa sau prefer o lumina mai difuza. Am rugat-o sa o stinga, ramanand lumina de la monitorul calculatorului si de la televizor. Am uitat sa specific ca m-a asteptat doar in chiloti si cu un tricou lung, pe care si l-a dat jos, imediat dupa ce a stins lumina si m-a lasat sa-i admir sanii frumosi, corpul ok, nu e skinny, nici grasa, piele fina, curata. Are trei tatuaje, unul deasupra fundului, tribal, altul pe picior , deasupra gleznei si altul, undeva pe brat, parca.

M-am dezbracat si eu si m-a intrebat daca doresc sa inceapa cu un masaj, am acceptat si m-am intins pe pat, pe burta. A inceput masajul, placut, ferm, relaxant, a folosit si un ulei de masaj. Mi-a placut masajul, dar, dupa cateva minute i-am spus ca as prefera sa ma intorc cu fata la ea. M-am intors si a inceput actiunea, m-a sarutat pe gat, piep, si a coborat la soldatel.  Oralul e ok, umed, nu face DT insa e ok mi-a placut. De apreciat ca intreaba daca ai vreo dorinta, daca doresti sa-ti faca oralul intr-un anumit fel, daca ai prefera ceva anume. 

I-am spus sa se puna in 69, s-a conformat. Pussilica foarte frumoasa, clitoris mic, curata, epilata fara nici un fel de mirosuri ciudate. Partea proasta a fost ca, cu toate ca mi-a placut si oralul executat de ea, si pusilica ei, si gustul si privelistea, nu am reusit sa ma relaxez complet, nu stiu de ce, poate stres, oboseala..nu stiu dar nu am reusit sa am o erectie 100% ok. Dupa o vreme m-a intrebat daca doresc sa trecem la actiune, am acceptat si a montat guma, apoi a aplicat putin lucbrifiant pe prezervativ. I-am zis ca prefer sa o facem pe la spate, astfel ca m-am ridicat in picioare, langa pat, iar ea a ramas in patru labe, cu spatele la mine, pe marginea patului. Privelistea oferita e ok, are un fund frumos, se misca si ea, gemete placute. Inexplicabil, desi imi placea tot nu am reusit sa ma exit 100%, insa din pozitia asta a fost ok si asa, dar nu am reusit sa finalizez. Dupa ceva timp am trecut la pozitia misionar, insa tot datorita erectie nu a fost un experiment prea reusit.

A vazut ca nu sunt prea ok, am incercat si un lady on top, nu a prea mers asa ca am renuntat la caciulita si a inceput din nou un oral, care mi-a facut multa placere. Am mai alternat o vreme oral, 69, apoi doar ea deasupra, cu fata spre mine, insa pana la urma am renuntat. De apreciat ca m-a intrebat de mai multe ori ce prefer, cum vreau sa o facem, daca am vreo dorinta ascuna, orice. In discutiile preliminare mi-a spus ca nu accepta FK si anal. De asemenea mi-a spus ca nu conteaza daca depasim ora, important e ca clientul sa plece fericit, insa in acea seara mi-am dat seama ca nu avea rost sa insist, probabil astrele nu erau in pozitia corecta sau eram prea obosit, stresat, ora tarzie..nu stiu. Dupa aproximativ o ora (de remarcat ca timpul se contorizeaza din momentul in care ramai singur cu ea, discutiile preliminare si cele de dupa consumarea actului nu se contorizeaza), m-am imbrcat, si-a exprimat din nou regretul ca nu a fost ok, i-am spus ca nu conteaza, nu e vina ei. Am fost invitat sa mai raman la o tigara, insa ora fiind pustie am refuzat. S-a imbracat si ea , l-a chemat pe Raul, care m-a condus pana la usa, la fel de zambitor ca la sosire, m-a intrebat si el daca nu vreau sa mai raman la un pahar de ceva, i-am multumit , l-am refuzat, si am plecat.

In concluzie : RECOMAND. Atat Raul cat si Alexia sunt foarte deschisi, isi dau silinta sa te faca sa te simti bine, in largul tau. Parca ai merge in vizita la niste prieteni vechi. Alexia e draguta, amabila, volubila, atitudine ok, vorbeste frumos, iar in timpul ostilitatilor are grija sa te faca sa te simti bine, e receptiva la orice dorinta de-a ta. Fizic iar, e foarte ok, nu chiar genul meu la fata, dar e draguta si are un corp frumos, sani si fund ok, foarte curata. Chiar daca pentru mine a fost un semi-esec, in nici un caz din cauza ei. Pur si simplu in acea seara nu a fost sa fie, am simtit eu ca nu ma pot relaxa, nu ma pot "abandona" placerilor. Deci, recomand, te simti ca si cum ai vizita niste prieteni vechi.

 

 

Locatie - 8 (ma refer strict la camera ostilitatilor, restul casei nu ma intereseaza, iar baia nu am vizitat-o)

Atitudine : 9

Aspect : 8-9 , depinde mult de gusturile fiecaruia

Normal : 8-9

Oral - 8 

Anal : nu face

GFE - 7 (atitudine ok, dar nu accepta FK)

  • Like 9
Link spre comentariu

Buna! Am vizitat si eu acest cuplu acum cateva sapatamani...mai exact pe Alexa...M'am intalnit cu Raul in fata la celebra pensiune dupa care am fost condus catre locul desfasurarii actiunii.

Locatia nu este extraordinara, dar sa spunem ca are nota de trecere. Am intrat in camera unde era Alexa si am ales sa raman doar cu ea...initial o ora , dar in cele din urma am ramas doar o finalizare.

Alexa este o fata frumoasa, cu un corp de invidiat...sani mari....picioare frumoase...fund asemenea, iar la fata destul de draguta....Am fost servit cu apa, suc, bere....foarte amabili amandoi...si dupa o scurta discutie Raul ne'a lasat singuri...si am fost condus de Alexa la baie.....m'a intrebat daca doresc sa facem amandoi dus , ceea ce am acceptat bineinteles.  Am inceput sa ne mangaiem sub dus,,,sa ne sarutam , sa exploram zonele corpului cu mainile ...ceea ce ne'a incins pe amandoi...uitand pentru ce eram la dus...in cele din urma ne'am spalat si ne'am mutat in camera...la baie prosop curat...destul de ok...(mai putin coridorul de acces si lipsa papucilor de casa)

I'am propus Alexei sa'si ia un accesoriu sexi....mi'a prezentat oferta...si si'a luat o plasa roz....f sexy.....am inceput din nou cu FK....am coborat spre pizda ei si i'am oferit un oral....are o pizda curata...miroase impecabil...numai buna de lins...supt....dupa un timp (in care s'a umezit abundent) am pus'o si pe ea la treaba...face un oral bunde tot....adanc...umed....ii place ceea ce face...si asta se vede prin faptul ca se implica....am trecut in scurt timp la 69 pentru ca pizda ei cere sa fie linsa. . Dupa inca ceva timp am solicitat echiparea si a urmat o singura pozitie...lady on top...unde m'a terminat intr'o secunda si trei miscari....s'a miscat demential.....dar din pacate eram f excitat si nu am putut prelungi momentul prea mult...

Din pacate a trebuit sa renunt la ora  prestabilita si sa renunt dupa o finalizare.....am lasat banii...200...pe noptiera...dush...imbracat...plecat.

Note

Alexa: 9

Locatie 6/7

Oral 8/9

normal: 10

anal..nu face

gfe....10

Recomand clar....e o fata care traieste momentul....din discutia cu ea...e selectiva...si cred ca ar merge si o experienta in 3...poate data viitoare

Important...amandoi lucreaza...de aceea intimpul saptamanii nu sunt de gasit...mai lucreaza in weekend din cate am inteles...Numai bine!!

  • Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

@addicted100, o chestie interesanta ar fi - acum cate saptamani ai fost pe la acest cuplu?! Delimiteaza exact perioada. Este o un interval destul de lung de timp de cand nu sunt de gasit (cel putin pt mine)... Daca intalnirea a fost prin martie, aprilie, cred ca e neconcludent. Stiu sigur si vad ca si altii observa asta, sunt (este) foarte greu de gasit de ceva vreme incoace.

 

Toate bune. :hihat

Link spre comentariu

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

cica ar fi din nou disponibili. :hihat

 

Afirmaţia este confirmată de un mesaj trimis pe mess:

 

"Buna tuturor ma bucur sa va regasesc sper ca va bucurati si voi pt mine am luat o mica pauza pt a ne relaxa si rasfata doar noi un timp dar tin sa anunt ca de sapt viitoare reincepem activitatea va pupam raul si alexa o zi placuta pt toata lumea ms pwp."

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...