Sari la conținut

Carla,Anca,Camy ( Anca ,Delia si Cristina) 0742883832, 0756383612


Postări Recomandate

  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Anunt recent in piata cluj:

3 domnisoare sexy cu experienta te asteapta intr-o locatie noua si discreta. Vei avea parte de rasfat si un masaj erotic de vis.

Judet: (Toate)
Oras: (Toate)
Email: [email protected]
Telefon: 0752-779499, 0752-752458 Vizualizat: 4131
Modificat: 3
Comentarii: 0
Data: 18-04-2012, 16:01

Ina, Anca si Andra

Ina, Anca si Andra te asteapta intr-o ambianta deosebita la un masaj unde vei uita de toate problemele cotidiene. Preturi foarte mici!

Judet: Cluj
Oras: Cluj-Napoca
Email: [email protected]
Telefon: 0752798223
Vizualizat: 4514
Modificat: 4
Comentarii: 0
Data: 18-04-2012, 16:05


Par foarte interesante fetele. Le-ati vizitat careva dintre voi?!

post-16525-0-19369400-1334842070_thumb.jpg

post-16525-0-42954200-1334842079_thumb.jpg

post-16525-0-95454900-1334842088_thumb.jpg

post-16525-0-87790400-1334842097_thumb.jpg

post-16525-0-56976600-1334842107_thumb.jpg

post-16525-0-72947600-1334842117_thumb.jpg

post-16525-0-36052500-1334842137_thumb.jpg

post-16525-0-97271500-1334842147_thumb.jpg

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Buna

 

Sper ca aici trebuie sa postez anuntul.

 

Am sunat la telefon si mi-a raspuns 1 domnisoara care mia comunicat urmatoarele:

 

masaj nud cu bikini --- 80 lei

masaj nud complet---- 100 lei

masaj succesiv (cu 2 domnisoare cred) --- 120 lei

finalizare doar prin masaj sau cu sani, nu ai voie sa atingi zonele intime ale domnisoarei.

 

 

Spor la ce vreti voi!

Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0

Stimati colegi, locul topicului nu este in sectiunea de recenzii.

In aceasta faza in care exista momentan (morula, gastrula, ?) trebuia pozitionat in sectiunea de Intrebari, ..., ca ulterior unei recenzii facute sa fie "parcat" in sectiunea vecina, cea dedicata "sporturilor uleioase".

 

@Mods: rog mutarea topicului acolo unde ii este locul.

 

Merci,

Link spre comentariu
Vizitator Baicoi
Reputație: 0

popcalin, sigur ti-au spus si locatia. Pune-o te rog aici, sa nu mai sunam si noi.

 

In rest, ma enerveaza anunturile in care esti luat pe fata de fraier. ("Preturi foarte mici.")

Link spre comentariu

Confrati futaciosi,

Cum mie imi place sa experimentez si cum nici una din damezele mele preferate nu a fost disponibila cand as fi vrut eu mi-am facut o programare la domnisoarele din anunt. Sincer, as fi avut chef de un futai si nu de o laba dar ce nu fac eu pentru o cauza nobila!

Sun, ma programez, la telefon mi-au prezentat meniul de mai sus scris de popacalin si mi s-a spus ca la ora la care voi ajunge eu va fi disponibila doar Anca, bruneta cu parul lung. Locatia e un apartament de 3 camere intr-un bloc de 4 etaje situat in Marasti, in spatele OMV-ului de pe Aurel Vlaicu (nu cel din sensul giratoriu ci cel de dupa sens, inainte de pod). Din cauza ca m-am chinuit un pic sa gasesc blocul si strada am intarziat vreo 10 minute si intre timp se eliberasera si celelalte doua domnite. Cum toate camerele sunt de actiune iar in bucatarie presupun ca nu se intra (zona privata) selectia am facut-o in picioare, in hol dupa ce mi-a fost prezentat din nou meniul.

Am ales un succesiv, cu Andra prima si Ina a doua. Am luat slapi, mi-au dat un prosop curat, facut dus (erau prezente in baie doua geluri de dus, la alegere) iar cand am intrat in camera Andra a intins un cearceaf curat peste cel ce era deja in pat. Pat mare, lumina difuza si un dulap cu oglinda pe un perete lateral.

A inceput cu un masaj destul de ok, s-a straduit sa fie calda si prietenoasa, un pic "girlfriend-ish" dar nu a trecut bariera impusa de job. Cand am intrebat-o de servicii premium mi-a zis ca nu se poate si n-am insistat. In schimb cand i-am zis ca de pe forum am numarul lor a devenit foarte interesata de subiect, mi-a spus ca citeste cu interes forumul. I-am sugerat ca daca vrea clienti multumiti trebuie sa-si diversifice gama de servicii ca masaj face tot clujul si eventual sa mai citeasca pe forum sau pe blog-uri ce delicii ofera alte saloane (cum ar fi cele din capitala) si nu ma refer numai la sex ci si la alte picanterii.

Andra, in poze e cea cu perna rosie in brate, arata bine si la fata si la corp, cam 22 de ani, inaltuta (cam 165-170) dragutica, sani frumosi, fundic obraznic, simpatica foc, mi-ar fi placut mult de tot sa fi servit mai mult. Finalizarea a fost manuala, fara alte artificii. Sa fiu sincer a incercat timid un pic de masaj digital in zona anala. Imi place atitudinea ei, ai cu cine povesti si am observat dorinta de a evolua.

Dupa prima finalizare a plecat Andra si a venit Ina. A inceput si ea cu un masaj la spate, un pic de reflexoterapie (usurel), a continuat cu un body-masaj apoi intors, frecat cu toate partile si finalizare manuala in pozitia 69. Ina, in poze cu fluturele-n cap, e mignona (cam 160), 20 de ani, sani micuti dar obraznici si un fund bombat. Si cu ea mi-ar fi placut sa mergem un pic mai departe dar pe ea nici macar n-am intrebat-o daca nu are ceva premium in meniu.

Plusuri:

pret foarte bun, mai ales pentru varianta succesiv,

fete frumoase si simpatice (si Anca e ok, ea e un pic mai skinny), initial am crezut ca 3 fete care au lucrat la un salon s-au gandit sa lucreze de capul lor si-mi plac fetele cu initiativa dar analizand toate semnele nu cred ca-s chiar de capul lor.

locatie curata, proasoape, cearceafuri, etc.

Contra:

e doar un masaj cu finalizare manuala

atatea nu-uri in prezentarea ofertei ca am stat cu mainile numai sub cap (sincer nu le-am retinut toate, nici nu le-am ascultat dar ideea principala era ca nicicum nu ai voie sa atingi fata in zonele intime) asa ca decat sa ma las dus de val si sa fac ceva gresit mai bine n-am pus mana pe nimic. De fapt, mint, m-am jucat un pic cu sanii fetelor dar doar atat.

Concluzie: Un salon cu fete dragutze, pret bun si servicii corecte dar nimic wow. Mergi o data, de doua ori si cam atat. Note n-am la ce sa dau.

Mie, in general, in cadrul acestor intalniri "mano a mano" imi place la fel de mult sa dau pe cat imi place sa primesc, asa ca daca nu pot sa dau distractia e mai putin de jumatate.

Jinks out

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0

@Moderatori: sugerez "promovarea" topicului din zona obscura a intrebarilor intrebatoare in zona uleioasa a saloanelor de masaj (?).

Poate, ulterior, il vom putea promova si in liga superioara unde serviciile sunt ceva mai complexe, avand un alt substract, mult mai placut noua, decat asta bazat doar pe frecusuri uleioase. In targ umbla buha ca acolo, in spatele usilor inchise, s-ar putea biiiiineeee mai mult decat oferta standard. Dar pe moment sunt doar zvonuri?

Link spre comentariu

Avand in vedere ca e un salon de masaj din zona gri (n-am vazut case de marcat in zona) cred ca e posibil sa primesti alte servicii dar eu nu ma duc la saloane sau escorte sa le fac curte si nici nu-mi place sa ma rog de ele sa-mi faca un "favor" tot pe banii mei. Intreb o data, daca zice da bine daca nu iarasi ii bine.

Nici nu-mi place sa ma duc la un salon de tzaspe mii de ori sa tot stau pe capul lor da de s-a intampla sa primesc ceva. Pentru aceasta activitate sunt cluburile (30+, MyWay, etc.) unde-ti cauti o prietena mai mult sau mai putin temporara. Poate ca am avut fatza de militian de nu m-au premiat cu oferta completa :)

Pe de alta parte am vazut pe tread-uri deschise pentru saloane scris explicit ca fetele preseteaza servicii premium ceea ce nu-i ok nici pentru salon nici pentru fata, din mai multe puncte de vedere, mai ales daca salonul respectiv e inregistrat ca SRL. Continutul acestui forum poate fi citit si de altii care nu-s aici la futut ci la vanatoare. Ca lasi sa se inteleaga, ca faci o aluzie, e altceva.

Revenind la topic, din pacate eu am primit doar masaj, e drept ca pe Ina n-am intrebat-o, dar cum spuneam mai sus, nu-mi place sa ma targuiesc. Nici tarifele nu le negociez niciodata, daca-mi place prestatia ce am primit-o de banii dati voi reveni daca nu nu.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Ina nu e cea care a lucrat pana nu demult la ,,Afrodita" ?E tot din Arad,are tot 20 de ani si numele e acelasi,cred ca e Ina care a plecat cam de o luna de la Zeite.Multumesc pentru o eventuala confirmare.

Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0

@mihu: ai pozele atasate mai sus. Ina (cea din acest topic) apare in ultimele 3 poze (e cea cu fluturele in par, "zburatoare" ce-i ascunde fata).

O data ce cunosti detalii despre Ina, fosta la Afrodite, ma gandesc ca ai vizitat-o acolo. Mergang inca un pas cu logica, gandesc ca atunci poti singur sa deslusesti daca personajul din poze e cel care a prestat pe H. Barbusse. Si dupa care, evident, ne destainuiesti si noua rezultatul

Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Fara a le acorda o vizita (nici mie nu-mi surade ideea de a ma ruga in genunchi pt. servicii extra) pot afirma cu o marja de siguranta de 99% ca Ina este aceasi persoana care a prestat si la Zeita Afrodita. Ce ma face sa fiu atat de sigur pe mine? Forma posteriorului Inei si elementul decorativ din parul domnisoarei, una asemanatoare se poate remarca si in poza cu cateva postari peste postarea scrisa de mine in urma vizitei efectuate la Ina pe vremea respectiva: http://nimfomane.com...__40#entry45458

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Da,si eu sunt de parere ca e Ina de la Afrodita,99,99% ,doar ca se pare ca a mai pus un pic pe ea,nu foarte mult dar s-a ingrasat un pic.Oricum cand voi fi in Cluj o sa-i fac o vizita ca era draguta si s-a ocupat binisor de mine ,dar numai masaj din pacate.Daca acum intr-adevar face mai mult ar fi si mai bine...ramane de vazut .Toate cele bune !

Link spre comentariu
Vizitator Baicoi
Reputație: 0

Vorbit intre timp pe messenger cu Andra si redau partea care ne intereseaza aici:

 

 

eu:
fata cu fluture in par cum se cheama?

 

dragute.fete:
ina

 

eu:
a lucrat cumva inainte la Zeita Afrodita?

 

dragute.fete:
da dar daca te gandesti ca ar face si altceva sunt doar zvonuri...total incorecte

 

eu:
stiu ca nu face, nu facea nici la Zeita

 

dragute.fete:
multumesc pt intelegere

 

 

De aia ma enerveaza tipii care vorbesc despre forum pt. ca o fata nu numai ca nu va face pt. acel gura sparta ci va avea reticiente sa faca si pt. altii mai mult decat este permis la salon, stiind ca umbla vorba despre ea. Ce naiba trebuie ele sa stie ce vorbim noi?

Link spre comentariu

Frate Baicoi, creierul il folosesc numai o zi pe luna, in rest il tin la frigider, sa stea rece. Asta, asa, offtopic.

Ontopic, forumul e unul public, ca le zici ca nu le zici tot afla de el. In alta ordine de idei scopul vizitei mele la acest salon a fost sa fac o recenzie, nu sunt un fan al saloanelor, le frecventez extrem de rar. Sunt sigur ca mai sunt cativa care au fost pe la ele si citesc acest forum dar nu scriu nimic, tin pentru ei, cum fac 90% din cititorii forumului. Oricum, pentru linistea ta, de forum i-am spus dupa ce mi-a refuzat avansurile. Pe de alta parte, daca avansurile mele ar fi fost acceptate asta n-as fi scris-o pe forum, n-as fi scris nimic legat de acest aspect dar cum am primit un refuz a fost ok sa scriu.

La fel cum spuneam intr-un post de mai sus e extrem de daunator sa afirmi pe un forum de genul asta ca la salonul x fata y presteaza extra. In primul rand pentru fata, ca nu stii cine citeste pe aceste forumuri si incep sa se prinda celelalte fete sau investitorul de ce toti clientii merg la acea fata si pe ele le evita. In al doilea rand, deoarece prostitutia e interzisa in romania si acel salon functioneaza ca un SRL e foarte usor pentru organ sa-l inchida o data ce exista suspiciunea ca se petrec lucruri necurate. Pentru a putea discuta liber despre saloane ar trebui sa o faci pe un forum cu circuit inchis unde membrii care au acces sunt verificati, ceea ce-i mai greu.

Cat despre propunerea ta de a nu discuta cu escortele despre forum ca sa nu stie ce vorbim noi aici mi se pare lipsita de sens mai ales ca forumul acesta poate fi citit fara sa fie nevoie sa fii logat.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Chill, baieti, jinks n-are nici o vina in contextul acesta. Vina apartine descreieratului care pe forumul alaturat a strigat cu gura mare, ca a avut parte si de servicii extra. Consider si eu ca forumurile astea sunt concepute pentru informarea confutadorilor, dar din moment ce nu se poate asigura un circuit inchis, pentru unii ar fi de meditat asupra unor aspecte cum ca oare e chiar bine sa dezvalui absolut tot? Oare ce nivel de inteligenta necesita sa-ti dai seama, ca daca un salon vrea sa fie salon de masaj, si nimic mai mult, dar una dintre fete mai scapa cate un mic cadou, sa nu urlii cu gura mare prin targ, ca s-ar putea s-o sape colegele, patronul salonului, etc. Daca nivelul scazut de inteligenta indeamna pe unii la asemenea dezvaluiri, macar egoismul pur ar trebui sa le stopeze... nu de alta, dar cu o alta ocazie s-ar putea sa primeasca un ciuciu, nu alta... dar am impresia ca unii de aici sunt pe principiul, ca dupa ei potopu'.

Link spre comentariu
Vizitator Baicoi
Reputație: 0

Jinks, de acord cu partea ca ai fost in cercetare si ai informat. Urasc la fel de mult "membrii" care numai citesc. Dar parca tot la fel ii detest pe aia care nu-si pot tine gura. Inclusiv in RL, dar acolo isi primesc macar pedeapsa, desi vad ca si tu ti-ai primit-o.

Explica-mi te rog ce avantaj ai avut sau pur si simplu care a fost motivul tau sa povestesti despre forum? Ce a fost altfel decat daca iti tineai gura?

 

Cat despre scuza asta cu "afla oricum daca vor" exact asta este, o scuza ieftina.

Ca pot afla de el inca nu este motiv sa umblii cu toba.

Link spre comentariu

Nici cum nu e bine.

Daca nu recenzeaza nimeni, de ce nu sunt recenzii. Daca e o recenzie sincera si reala ... iar nu e bine.

Pai nu e asta un principiu al forumului ... fara bulsit !

Cum adica egoismul pur?

 

Dupa logica voastra, in baza egoismului pur ar trebui sa:

 

- nu mai specificam faptul ca cu fata X e loc de negocieri la pret (deh egoismul pur, si daca faca mai citeste si forumul, ia masuri si nu mai negociaza)

- nu mai specificam ca am obtinut oral nepro/FK/anal, desi tot forumul stie ca in oferta standard una dintre acestea sunt excluse

 

Mergand mai departe, ar trebui sa nu mai zicem de-o recenzie favorabila, ca deh, vin multi clienti la fata, si :

- e obosita cand mergem noi la ea

- ridica pretul, ca deh are cota

 

Eu sunt de parere ca recenzia trebuie sa reflecte realitatea din teren.

Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

De acord cu tine, cristiborcea, intradevar asa ar fi ideal, daca forumul ar avea un circuit inchis, sau daca damezele nu s-ar ascunde dupa deget. Cunosc si eu problema, e o dilema de fapt: daca relatezi adevarul, risti sa se sperie dameza, nu mai presteaza ce a prestat inainte (vezi Ina), sau devine super-ocupata (vezi cazul Elenei, Taniei) dupa ce da avalansa peste ea; daca ascunzi realitatea de pe teren, nu ti-ai indeplinit datoria fata de confutadori. Nicicum nu e bine. Din aceste cauze ar fi bine ca fiecare sa se gandeasca de doua, trei ori, inainte de a recenza. Cateodata mai putin inseamna mai mult, iar excesul de "simt civic" poate sa se intoarca impotriva noastra, in sensul ca ascunderea anumitor detalii s-ar putea sa fie de mai mare ajutor decat divulgarea lor, dupa cum bine infatiseaza si cazul acesta. Sper ca m-am facut inteles, si aici inchei offtopicul, pentru care imi cer scuze.

Link spre comentariu

Salut!Am fost la aceste fete in urma cu doua saptamani cand am avut treburi prin Cluj.Am facut programare telefonic,locatia e in Marasti,apartament curat,baia dotata cu tot necesarul,deci ok. Au fost prezente numai doua,Andra si Ina,am ales cu Ina.Ina are 20 de ani declarati care par a fi reali,draguta la fata si corp ok,fund obraznic,sanii un pic mai mici dar tari.Masajul a inceput pe spate,banal,apoi dupa intoarcerea fireasca s-a apucat si de zona intima,fara a se grabi,provocand erectia ,frecanduse cu corpul.prinzand organul erect intre picioarele ei si mimand un act real,cea ce mi-a placut insa as fi dorit mai mult...dar nu s-a putut chiar daca am plusat.Asa incat am terminat stropind corpul ei,a sters ea tot ,dupa care am mai povestit cate ceva.e din Arad,are prieten,nu face sex ,ma rog,povesti.Mi-a placut fata ca era activa si incerca sa-ti fie pe plac,insa fara sex.Pentru masaj,cu o fata tanara e ok.Spor la treaba !

  • Like 1
Link spre comentariu

salut! am vazut din intamplare anuntul tau si ma gandeam ca iti pot fi de ajutor.am fost si eu la salon la fete ina , andra si ramona sunt in zona marasti langa kaufland. fac un masaj foarte bun fara sex , sunt trei fete f dragute , m-am simtit foarte bine in compania lor .eu am sa mai merg la ele. daca te intereseaza sunale 0756383612

  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Buna ! Saptamana trecuta am fost in Cluj si am facut o vizita in acest salon.Defapt am fost sa o caut pe Ina cu care am mai petrecut ceva timp si cand activa la Afrodita.Numarul de telefon este cel indicat de alex40 caruia-i multumesc pe aceasta cale de informatie.Am sunat sa fac programarea,Ina era ocupata astfel incat am asteptat 1 ora savurand o bere ca era caldura mare../Locatia este vis-a-vis de Kaufland Marasti,deasupra la o anumita o anumita Banca,la et.3.Sunt doua camere mobilate ok.si presteaza 3 domnisoare :Andra,Anca si Ina .Eu dupa cum spuneam am intrat cu Ina,caci,deh...am si eu sensibilitatile mele,iar Ina este una dintre ele.Ea face numai masaj fara nici un fel de sex,iar acum si un pic de reflexoterapie.Stie sa creeze o atmosfera placuta si sa te faca sa te simti bine.Mie nu mi s-a parut ca s-ar fi ingrasat sau ca ar fi imbatranit.E o domnisoara foarte draguta,cum de altfel am mai descriso cu alta ocazie.Ce este noutate fata de epoca Afrodita,in acest salon se lucreaza in weekend-uri si noaptea,mai vine tineretul de prin cluburi si discoteci.Preturile sunt cele de care s-a mai pomenit,nu s-a scumpit ,foarte rezonabil zic eu.Recomand celor care doresc doar masaj si relaxare,fara sex.Eu voi reveni ori de cate ori voi fi prin Cluj ,la acest salon,sau la oricare salon in care va activa Ina ,caci,mai tineti minte,am si eu sensibilitatile mele,iar Ina este una dintre ele !Va doresc cele bune tuturor!

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

Salut,

 

Am vizitat-o sambata pe Ina, care m-a primit in 15 minute in urma unei programari telefonice. Locatia a parut a fi doar a noastra, nu am fost deranjati absolut de nimeni.

Venind de pe drum, am facut un dus scurt si dupa ce s-au stabilit termenii intalnirii, Ina, o scumpete de fata si-a inceput activitatea printr-un masaj de relaxare, continuat de unul erotic si ulterior m-a incalecat reusind o finalizare de zile mari la spatele funduletului ei.

Nu am absolut nimic sa-i reprosez, s-a comportat minunat si la capitolul GFE are 9.5 (fara zona intima, fara buze).

Masajul il face din tot sufletul, din spusele ei se straduieste la capitolul asta, inclusiv putina reflexoterapie, masajul la fata e putin stangaci, notez cu 9 doar.

O recomand cu caldura, personal o voi mai cauta.

  • Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...