Sari la conținut

0785058211 tipa noua Adelin


Postări Recomandate

  • Oras:up in the air
  • Oras:up in the air

Salutare. Imediat ce am iesit astazi de la serviciu mi s-a facut pofta de harjoneala, asa ca am deschis nimfomane.com si am inceput sa caut. Primele pe lista erau Carmen si Alina, dar nu a raspuns nici una. Asa ca am vazut post-ul colegului Just_me_4u http://nimfomane.com...te-actualizate/ si am sunat la numarul 0785058211. Mi-a raspuns o tipa cam obosita/somnoroasa (cea care raspunde este o "colega" a escortei care face subiectul discutiei ), am "luat-o la intrebari" si am stabilit o intalnire dupa 20 min. Am ajuns la locatie, bine-cunoscutul hotel/motel Adelin si de la receptie mi s-a indicat camera 5 - camera mica, intunecata, fara mirosuri suspecte, nu ai unde sa-ti lasi hainele, pat mic dar macar nu scartie, baie si mai mica fara prosop curat, gel de dus/sapun sau apa calda, dar macar era curata. Fata, 23 ani - asa mi-a zis, dar arata cam de 26-27, in jur de 1.60 si 60 kg - cateva in plus, par lung negru, iar la fata usor tigangusa dar nu urata. Dupa ce am convenit pentru o ora si mi-a cerut banii 100ron/ora 2 finalizari, am vorbit putin si am aflat ca este venita din Valcea, are un copil foarte mic si are "prieten". Am apreciat ca nu a trecut direct la "treaba", ci ne-am asezat in pat si a inceput sa ma mangaie si sa ma sarute peste tot vreo 10 minute. Nu si-a dat jos sutienul pentru ca se pare ca de abia facuse o operatie ??? si m-a si avertizat sa nu-i strang sanii foarte tare pentru inca mai doare. A inceput oralul neprotejat executat binisor, cu tentative de deep, acordand atentie zonelor adiacente, inclusiv annilingus, dar s-a cam grabit sa puna prezervativul pentru normal. La normal iar probleme - nu putea sa faca efort pentru de abia nascuse si inca se resimtea, asa ca a trebuit sa muncesc cat pentru doi. Nu prea s-a pus problema de schimbat pozitia si am "lucrat" doar in misionar si lingura. Chiar si asa cred ca ar putea sa faca o figura frumoasa cand "se face bine". Se umezeste destul de repede si este acceptabil de stramta. Am finalizat normal in prezervativ (cam greu pentru ca a vorbit destul de mult) si dupa o pauza am trecut si la al doilea numar, finalizat la fel (mai rapid pentru i-am spus sa ma lase sa ma concentrez). Cam sta cu ochii pe ceas, dar cred ca este la randul ei monitorizata. Intre numere am mai vorbit de una, de alta. Ca si atitudine este ok, comunicativa, usor prostuta, baietoasa si are un obicei enervant (cel putin pentru mine) - musca, uneori chiar lasa semne.

 

CONTACT : 0785058211, nu i-am aflat numele, nu exista poze

LOCATIE : hotel Adelin, langa targul saptamanal, camera 5, primeste 5 - per total si pentru ca dupa ce am plecat nu a schimbat asternuturile, doar le-a intins

ASPECT : sani "in reparatie", grasuta, fata acceptabila, fund tare, pasarica neepilata dar curata, fara mirosuri, primeste 6

SERVICII : oral neprotejat, primeste 8 doar pentru ca a trecut repede la normal,

normal protejat, primeste 6.5 de data asta pentru ca a trebuit sa depun doar eu efort cu o usoara implicare din partea ei - cu perspective spre un 8 (eu cred ca poate)

GFE exista, dar este cam agresiva, aproape sado-maso, de la mine nota 3

accepta FK, COF, COB, face annilingus

nu accepta CIM, 69, cunnilingus

PRET : 50 ron/finalizare, 100 ron/ora 2 finalizari

 

De revenit poate dupa ce o sa fie in forma si o recomand doar in lipsa de alte solutii!

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Azi am fost si eu la ea, tot la Adelin sta, am luat 1 ora cu 100 lei, doua finalizari.

Nu intelesesem eu bine ce a zis colegul ca e cam "fetish" si daca stiam cum se poarta mai mergeam NU la ea.

Deci pentru cei mai "sensibili" n-au ce cauta acolo, gen eu.

Pai din 1 ora si 2 numere abia m-am terminat odata si am stat 30 minute in care mi-a facut oral neprotejat, ma apasa pe ochii sa-i inchid, sa nu ma uit, imi dadea comenzi, se vroia sa fie stapana sau wtf?

Ma strangea de nas, mi-l impingea, ma pisca, ma strangea de sfarcuri, cam tot ce se poate ca sa iti moara instant...

Dupa oral, pus prezervativ si mi-a murit instant, nu ma simteam deloc in largul meu asa ca am trecut iar la oral... peste ea ca ea nu se putea misca ca nu avea voie sa faca efort :))

Dupa 3 incercari de penetrare esuata am ramas doar la oral si cu finalizare pe burta... ca asa am primit ordine, in gurita nu!

Parerea mea:

Nu arata nici de nota 5, este balbaita, prea "hardcore" (macar de era hardcore in pat si nu asa aiurea), nu se implica deloc, vorbeste prea mult, iti taie pofta de sex instant, fumeaza, are unghiile nefacute si naspa.

Eu zic categoric NU merita si nu aruncati banii decat daca vreti sa va bateti joc de ea.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...