Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:F
  • Oras:F

Daca mergi la vreo fata sa nu ii spui cine esti. O sa te castreze cu siguranta

 

Castrati-ma, castrati-ma,

Sau, daca vreti, euthanasiati-ma!

 

Nivelul de trai a crescut uluitor,

Porcul e gras si pomul roditor.

Intreaga Europa a venit sa vada

Da' m-a gasit pe mine pe strada.

 

 

Sistemul bancar e

Unanim apreciat.

Politica e un nufar imaculat.

Vaca da laptic, gaina ousor,

Numai eu nu ma incadrez in decor.

Pe unde te uiti -

Numai fete zambitoare.

Tara este pur si simplu infloritoare.

Gata cu somaju', cu inflatia, cu tot.

Va rog, dati-mi una peste bot !

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator romuzica
Reputație: 0

In ultimii 16 ani n-am mai gasit asa ceva.  

Si nici nu ai sa gasesti, mai ales public, asa ceva. Doar cel mult cu circuit inchis sau pentru "prieteni" si doar pentru scurt timp intr-o anumita locatie...

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:F
  • Oras:F

Sa ne amintim ca vine vara si, daca avem suficient ghinion incat s-o mai apucam, va fi iar de actualitate asa ceva:

"
Ei veneau din față și erau trei: mai întâi bărbatul, scund, rotund și cu membre subțiri, ca o tigaie cu patru cozi. Ceafă lată și cap rotund, cât pumnu', cu câteva numere mai mic decât corpul, așa cum au, de obicei, băieții care trag zilnic de fiare. Avea chelie și slip miniscul, de stripteuză, pe care și-l tot atingea în partea frontală, ca să fie sigur că ce ascundea acolo mai e încă în viață. După el țopăia copilul, pe la vreo 10-12 ani, pistruiat și obraznic, trăgând șuturi în fund coșurillor de gunoi, sub privirile mândre ale mă-sii, care probabil își imagina că l-a adus pe lume pe noul Messi. Soția încheia plutonul, mai voluminoasă decât bărbatul și parcă ceva mai înaltă, exact ca la insecte, unde femelele sunt mai mari decât masculii. Poate că de-asta căra ea de la plajă cele două scoșe cu jucăriile copilului și alte daravele, iar bărbatul se rezumase să ducă țigara fumegândă. O familie tradițională în toată splendoarea cuvântului"

__________________________________________________________________________________________

"Familiștii ăștia sunt romantici? Se sărută bărbatul cu nevasta în vacanță?
- Nu i-am văzut pupându-se niciodată. Niciodată!
- Nici ăia mai tineri?
- Nu. Cel mult se țin de mână ăia sub 30 de ani. Sunt atât de obosiți și de preocupați să mănânce și să dea de mâncare la copii, că nu mai au timp. Au înlocuit sexul cu grija de copil.
- Dar au toți copii?
- La 100 de turiști în hotel am 60 de copii, deci România are viitor de 3 stele.
- Cum adică?
- Păi ăsta e hotel de trei stele. Clasa medie și submedie, nu săracă. Ăștia încă se înmulțesc, deci fac un copil de cuplu. La două stele probabil că sunt mai mulți copii, iar la patru stele sunt corporatiști care nu-și lasă soțiile gravide, pentru că trebuie să meargă la servici și să producă bani.
- Dar angajații se mai combină între ei? Că-mi povesteai anul trecut cum se cuplau picolii cu picolițele, bucătarii cu cameristele...
- Uite ce-am observat: cuplurile formate de angajați anul trecut, anul ăsta au venit în perechi să se angajeze.
- Asta e frumos...
- Nu. Asta spune multe despre ei. Sunt atât de limitați încât n-au fost în stare să găsească o alta gagică, au rămas cu aia de anul trecut de la mare, uitând că la mare poți să-ți găsești oricând o altă gagică."


Citește mai mult la: https://www.profit.ro/opinii/directorul-de-hotel-all-inclusive-se-confeseaza-din-nou-familia-traditionala-romaneasca-la-mare-si-homosexualii-din-piscina-17083255?utm_source=antena1&utm_medium=Referral&utm_campaign=Cross

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:F
  • Oras:F

https://www.ziarulincomod.ro/partidele-politice-hranite-din-bani-publici-subventiile-au-crescut-de-12-ori-doi-ani/

Subvenţiile de la bugetul de stat acordat partidelor parlamentare a crescut în doar doi ani de 12 ori, de la 14,5 milioane de lei în 2016, la 170 de milioane de lei în 2018, potrivit datelor furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă.

Partidele care promovează femei pe listele electorale nu o fac doar de dragul egalităţii de gen, ci şi pentru că acest lucru le poate aduce zeci de milioane de lei în subvenţii de la stat.

Cica daca esti promovat(a) pe bani pe lista electorala, este "egalitate de gen"!? Cam asta e cu "egalitatea" si "oportunitatea"... Si pizdele promovate sunt Viorica Vasilica Tampitica, Laura Moagher si alte creaturi de acest... gen, desigur  :slap2  . 

Lasati orice speranta, voi, cei ce v-ati nascut saraci cu coaie!  :onloo
 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

https://www.ziarulincomod.ro/partidele-politice-hranite-din-bani-publici-subventiile-au-crescut-de-12-ori-doi-ani/

 

Subvenţiile de la bugetul de stat acordat partidelor parlamentare a crescut în doar doi ani de 12 ori, de la 14,5 milioane de lei în 2016, la 170 de milioane de lei în 2018, potrivit datelor furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă.

Partidele care promovează femei pe listele electorale nu o fac doar de dragul egalităţii de gen, ci şi pentru că acest lucru le poate aduce zeci de milioane de lei în subvenţii de la stat.

 

Cica daca esti promovat(a) pe bani pe lista electorala, este "egalitate de gen"!? Cam asta e cu "egalitatea" si "oportunitatea"... Si pizdele promovate sunt Viorica Vasilica Tampitica, Laura Moagher si alte creaturi de acest... gen, desigur :slap2 .

 

Lasati orice speranta, voi, cei ce v-ati nascut saraci cu coaie! :onloo

Săraci si cinstiți.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:F
  • Oras:F

cei mai cinstiti si demni sunt bogatii, adevarat altfel nu ai cum sa ajungi bogat

Ati vazut "Les visiteurs II: Les couloirs du temps" ?  :laugh2  

 

Sau, cum se spune mai la Est: "Nu da porcului - coarne sau iobagului - boierie." 

 

Prea multi iobagi au ajuns... "boieri". 

Link spre comentariu
  • Oras:F
  • Oras:F

Tot una d-asta nasoasa... Nasoasele-s seXXXoase, clar! 

 

Pan' la urma, ce mai sunt 780ooo euro in ziua de azi?! Banii de buzunar al unui Vladut Cosma, EBa, Seby Ghita, Laura Moagher sau alt tinerel d-asta de succes, "leusor" capitalist de cumetrie. 

 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:F
  • Oras:F


Da' ce, mai exista loc pentru barbati in ziua de astazi?! Doar escroci, "iubitei" si... fraieri, adica sponsori.
Ca populatie, ne bucuram si de sex, si de puterea de decizie, si de tot..., prin reprezentati si prin identificarea cu niste iluzii... 
Unde s-a "rupt filmul"?! Unde specia noastra a "dat cu oistea in gard", incat aprox. 50% din populatie sa fie ratata din start, iar cealalta jumatate sa fie marcata de iresponsabilitate, ticalosie si... nevroze?! 


https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/5138ScHrauL._SX325_BO1,204,203,200_.jpg

Peter McAllister set out to rebut the claim that man today is suffering from feminization and emasculation. He planned to use his skills as a paleoanthropologist and journalist to write a book demonstrating unequivocally that man today is a triumph---the result of a hard-fought evolutionary struggle toward greatness.

As you will see, he failed. In nearly every category of manliness, modern man turned out to be not just matched, but bested, by his ancestors. Stung, McAllister embarked on a new mission. If his book couldn’t be a testament to modern male achievement, he decided, it would be a record of his failures.

Manthropology, then, is a globe-spanning tour of the science of masculinity. It kicks off in Ice Age France, where a biomechanical analysis demonstrates that La Ferrassie 2, a Neanderthal woman discovered in the early 1900s, would cream 2004 World Arm Wrestling Federation champion Alexey Voyevoda in an arm wrestle. Then it moves on to medieval Serbia, showing how Slavic guslar poets (who were famously able to repeat a two thousand-line verse after just one hearing) would have destroyed Curtis Jackson, aka 50 Cent, in a battle rap. Finally, it takes the reader to the steaming jungles of modern equatorial Africa, where Aka Pygmy men are such super-dads, they even grow breasts to suckle their children. Now, that’s commitment.

For modern man, the results of these investigations aren’t always pretty. But in its look at the history of men, Manthropology is unfailingly smart, informative, surprising, and entertaining.

 

                      ***

HOW DOES MODERN MAN STACK UP?

Russian arm wrestling champion Alexey Voyevoda has a twenty-two-inch bicep and has curled more than two hundred and fifty pounds---with just one arm. But could he stand up in an arm wrestling match with an average Neanderthal male? Or, for that matter, a female? (p. 10)

                      ***

Today’s Ultimate Fighters compete in a sport where bouts routinely end with an unconscious loser splayed out on a blood-soaked canvas. But what would a match in the Octagon look like next to the Pankration bouts of the Ancient Greeks: a battleground or a playground? (p. 77)

                      ***

A modern army goes into battle with state-of-the-art technology and centuries of strategical insight. But for sheer determination, could they have bested Nero’s legions, who marched nearly two marathons a day for six days straight---each legionary carrying hundred-pound packs? (p. 99)

                      ***

There’s philological evidence that suggests Homer may not have written the Iliad; he may have rapped it. If 50 Cent had to face Homer in a rap battle, would he come out on top? (p. 160)

                      ***

Wilt Chamberlain is known for scoring on more than just the court. He claimed to have had as many as twenty thousand sexual encounters in his lifetime. Such conquest could only be matched by one of the world’s greatest conquerors: There is the evidence that approximately 32 million people are descended from Genghis Khan. (p. 248)

https://www.amazon.com/Manthropology-Science-Modern-Male-Used/dp/B007PM0E3Y

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:F
  • Oras:F

"Dacă te-ai naște într-un spital de nebuni, nu ai avea de unde să știi că toți cei de-acolo sunt nebuni. Ai lua nebunia drept normalitate." Eckhart Tolle :P

Doar daca nu ai avea acces la biblioteca, unde ai putea citi pledoaria despre "normalitate" din "On Aggression", Konrad Lorenz, in care se face clar diferenta intre "normalitate" dpdv fiziologic, medie si variatia individuala.  :pepsi 

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...