Sari la conținut

Postări Recomandate


  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pe anuntul.ro fata apare cu mai multe anunturi:

 

DEEA, stilata, educata si atenta la dorintele tale. Imi place in fundulet si oralul cu finalizare in gurita sau pe fata, te astept la mine pt o aventura de vis, sex total, masaj erotic, fantezii

 

FINALIZARE orala nimfomana stilata, educata si atenta la dorintele tale. imi place in fundulet si oralul cu finalizare te astept la mine pt o aventura de vis, sex total, masaj erotic, fantezii

 

Locatie:

-vis a vis de Biserica Romana,intr-o scara cu o casa de schimb la parter, la cinci metri de Cristian Travel.

-in locatie se mai afla o colega(tot bruneta cu aspect underage) si cred ca pestele,pentru ca le tot auzeam vocile pe parcursul partidei(destul de scary)

-ca si aspect nu am vizitat decat camera de ostilitati(facusem dus acasa),in care se intra dintr-un fel de living mare.Camera are un aspect neangrijit cu un pat mare acoperit doar de o husa semijegoasa.

Aspect:

Are mai multe seturi de poze dintre care unele sunt false.Le am atasat pe cele reale.Pe mine m a asteptat exact in tinuta din prima si a patra poza.In poze pare foarte ingrijita dar in realitate nu e asa.Are parul slinos si prins si ce m a amuzat teribil e ca poarta o coronita

(de genu mamaie) care ii mai cade pe ochi cand iti face laba la oral.In poze nu se vede semiburtoaca.La fata e dragutica spre uratica(depinde de gusturi).Ca si varsta pare de pana in 23-24 de ani.

Servicii:

La telefon:sex normal,sex anal,sex oral,,finalizare orala 150L/ora

 

La fata locului-tot 150L ora dar:

Sex anal:nota 0

In functie de dimensiuni desi la telefon nu precizeaza.Cred ca si daca ai avea-o de 2 centimetri ti-ar spune ca e prea mare,sau ca e prea groasa.La mine sa scuzat cu dimensiunea(prea groasa) desi nu e cazul.Aproape sigur nu face anal.

Sex oral:nota 2

Un fel de laba cu capul pulii in gura.Cel mai naspa oral ever.Nu vrea sa faca mai nimic.Nu acorda atentie zonelor adiacente nici macar daca insisti,nu ia mana de pe pula sub nici o forma.Finalizarea orala devine un fel de compensatie pentru lipsa sexului anal.Am terminat cu greu.Dupa finalizare a rupt o la fuga spre baie si a tranatit usa de la camera de am zis ca o rupe.

Sex normal:nu am incercat

 

GFE:3

Desi pare la inceput are deja un tupeu si un stil jegos.E mielusel pana primeste banii(la inceput bineanteles)dupa care incep ifosele.

Sunt un tip foarte blajin si pasnic dar imi vene sa i ard o palma la un moment dat.Nu se implica mai deloc.La un moment dat chiar am intrebat-o daca vrea sa faca si ea ceva la care mi-a servit promt un ,,ce-ai zis ma?'sa sti ca desi fac asta eu tin la corpul meu si alte bla bla'.Daca ii ceream sa ma linga pe coaie sau sa ia mana de pe pula la oral se uita in ochii mei si imi spune pe un ton lung(cam ca muuul unei vaci) ,,nu "

 

Concluzie:De evitat.Eu unul nu mai revin.Poate altii au mai mult noroc.

 

AR FI IDEAL DACA AR EXISTA O POSIBILITATE SA GASIM ESCORTELE PE FORUM SI DUPA LOCATIE. PENTRU CA TUTELE CA ASTA ISI POT SCHIMBA RAPID NR DE TELEFON,DAR CU LOCATIA E MAI GREU PUTIN.NU S-AR IMPUTINA TEPELE DAR MACAR LI

S-AR DIMINUA FRECVENTA :-))))

post-20954-0-93910700-1334964309_thumb.jpg

post-20954-0-29363400-1334964655_thumb.jpg

post-20954-0-45753000-1334964815_thumb.jpg

post-20954-0-98176400-1334964831_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...