Sari la conținut

Alina, 24 de ani, Drumul Taberei

Postări Recomandate

• Oras:Los Angeles
Postat

La DT 34 s-a lansat Monica moldoveanca....poate ii bag o vizita cand sunt prin zona.

• Oras:BUCURESTI
Postat

Am încercat să dau de fată si telefonul la avut închis toată ziua .Păcat nu vrea să facă bani .

• Minus 1
Postat

Incearca si maine frate Onu poate dai de ea....eu abia luni pot.

Postat

Si eu tot luni pot suna frate Laury sa vedem daca fata asta chiar exista .Arata binisor fetița si este în cartier .

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Si eu tot luni pot sa o sun , Laury să vedem dacă fata asta chiar există.

• Minus 1
Postat

Am sunat astăzi la 11/07 si surpriză......a raspuns cu "Da iubire ".Îi cer detalii 50 fin on si np si 120h , locatie la Apusului lângă patiserie .A naibi aritmetica asta la curve, mai bine 2 fin separate decât 1h.Frate Laury eu zic pas când aud de Apusului .Frumoase amintiri la TD 34 , oare va mai apărea o altă Monica ?

• Minus 1
Postat

Salut frate Onu, o alta Monica in dr taberei....mai greu :)

Poate trec azi la Apusului sa vizionez caprioara asta...intradevar cuiburi naspa in zona.

Postat

Am fost cu treaba in zona, am sunat de cateva ori la intervale de 15 min si nimic...nu raspunde

Postat

Dupa cum vorbea sigur era super mega fast fuck , nici macar nu sunt curios sa o mai vad .Mai bine îmi atac vecina , milf veritabil , face de toate si da si o sticla de vin .

• Minus 1
Postat

O fosta cantareață , a apărut si pe la televizor și nu are decât 56 de ani ( blondă si cu sânii mari ) .

• Minus 2
Vizitator mvvvrius
Reputație: 0
Postat

Are cam 150 de cm, este slaba ,40 de kile,niste zgirciuri in loc de tzitze, lindicul ii atirna nefiresc parca ar fi o pielita!

Ma bucur ca s-a grabit sa se dezbrace!!!

Am vazut-o si am plecat in cea mai mare viteza!!!!

Vizitator mvvvrius
Postat

Este de etnie si clar pozele nu sunt ale ei!!!!

Vizitator
Postat

pare sa aiba doua anunturi dupa cum se observa din poze:

http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/masaj-ofer-masaj-de-relaxare-si-terapeutic-in-locatia-mea-zona-militari-iuliu_36777261.html

MASAJ, ofer masaj de relaxare si terapeutic in locatia mea, zona Militari, Iuliu Maniu, noua in zona, 24 Feb 11:00

post-179235-0-85998200-1456306092_thumb.jpgpost-179235-0-35866700-1456306099_thumb.jpgpost-179235-0-27132900-1456306104_thumb.jpgpost-179235-0-45890800-1456306109_thumb.jpg

http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/masaj-terapeutic-ofer-masaj-de-relaxare-in-locatia-mea-zona-militari_36789971.html

50 L
MASAJ terapeutic, ofer masaj de relaxare in locatia mea, zona Militari, Apusului, noua in zona, 24 Feb 11:00

post-179235-0-78988700-1456306205_thumb.jpgpost-179235-0-70366700-1456306210_thumb.jpg

0773.103.842 / 0784.335.811

Postat

Thuia iar postezi anunturi cu fete naspa din Drumul Taberei? Apoi cand cineva scrie o recenzie ii sari in cap, ipocritule!

• Like 4
Postat

daca pozele astea sunt reale arată destul de bine pentru 50 lei finalizarea

Nu vezi ca nu are nimeni tupeul sa se duca? 😆
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salut frate Onu, o alta Monica in dr taberei....mai greu :)

Poate trec azi la Apusului sa vizionez caprioara asta...intradevar cuiburi naspa in zona.

sfatul meu e sa eviti apusului   blocul este imediat dupa mega  pana in raiffaisen  sunt naspa rau   

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Daca am drum pe la apusului ii fac o vizita ! Daca sta sgra poate e ok, poate poate, daca are colege care au activat in apusului zic pass..... Tot ce este in apusului ...lasa de dorit!!! timp pierdut, bani aruncati!

• Minus 3

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

daca pozele astea sunt reale arată destul de bine pentru 50 lei finalizarea

Nu te mai uita la pret. Poti sa gasesti ok la 50 sau tepe la 150.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...