picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 7, 2016 Tu vezi că e unul pe topicul tău care zice că i-ai dat țeapă!
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2016 E și nu e! De multe ori postarea respectivă este citată de altcineva și evident, o văd. De exemplu, respectivul se muiește cu altcineva și apoi emite ceva de genul "... ca și ( urmează jignirea) de prieten al tău, X." Stiu, dar tocmai aici este spilul. La inceput, o vedeam si o citeam si evident, ma iritam. Ulterior o vedeam si n-o citeam, dupa care am ajuns la faza in care ma amuz teribil. Daca te enervezi inseamna ca te afecteaza, daca te afecteaza inseamna ca iti pasa de parerea tuturor nebunilor. Eu am ales sa nu-mi pese si ma simt minunat. 3 13
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 7, 2016 Ai dreptate nebunici, dar sunt chestii care nu pot fi ușor trecute cu vederea, cred că știi la ce mă refer. În fine, cred că o să fiu mai relaxat totuși! 3 2
pulesteu Reputație: 10795 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2016 Mi se pare de cel mai prost gust posibil, sa vezi femeile cum isi ridica p'acilea poalele-n cap si se dau cu curul de pamant pe diverse teme, muind in stanga si-n dreapta mai ceva ca un tractorist ori muncitor in constructii. Nu stiu clientii lor care citesc acilea ce-or zice cand vad asemenea comportamente de aprozarese nesatisfacute, fug saracii mancand pamantul sau poate fiind de aceeasi speta considera acest comportament ca fiind unul normal ?Asa este, insa in felul asta isi selecteaza clientela si viceversa.Eu nu ma duc din principiu la cele care par mahalagioaice pe topicurile lor. O atitudine profesionista inseamna sa stii sa ignori anumiti oameni. Cu clientii nu ai voie sa te certi nici macar atunci cand ai dreptate. Valabil in orice domeniu. Daca ajungi la cearta ca la usa cortului inseamna ca nu esti facut pentru asa ceva.Sunt destule fete care au avut sau au topicuri cu peste 10 pagini si care nu s-au certat cu nimeni.Daca vrei sa stai pe un forum de genul asta ca sa faci bani, inteligent este sa nu te certi cu lumea. Daca vrei sa bagi puli si sa iei morti, probabil ca e mai ok sa nu prestezi pe forum si sa alegi placerea asta de a te certa.Si probabil ca cele care au timp sa stea ore intregi zilnic pe forum nici nu prea au altceva de facut. 10 8
justlove Reputație: 8972 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 7, 2016 Asa este, insa in felul asta isi selecteaza clientela si viceversa.Eu nu ma duc din principiu la cele care par mahalagioaice pe topicurile lor. O atitudine profesionista inseamna sa stii sa ignori anumiti oameni. Cu clientii nu ai voie sa te certi nici macar atunci cand ai dreptate. Valabil in orice domeniu. Daca ajungi la cearta ca la usa cortului inseamna ca nu esti facut pentru asa ceva.Sunt destule fete care au avut sau au topicuri cu peste 10 pagini si care nu s-au certat cu nimeni.Daca vrei sa stai pe un forum de genul asta ca sa faci bani, inteligent este sa nu te certi cu lumea. Daca vrei sa bagi puli si sa iei morti, probabil ca e mai ok sa nu prestezi pe forum si sa alegi placerea asta de a te certa.Si probabil ca cele care au timp sa stea ore intregi zilnic pe forum nici nu prea au altceva de facut.nici io nu is adepta scandalului din contra da nu mă las nici moartă merg pe principiul odată vede țiganu pizda lu măsa da a doua oara o fute pe măsa https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12417913_1026764987382758_8723038563425472778_n.jpg?oh=1847f3df93ae85b71b5f289ed173c4e7&oe=570C50BB 7
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 7, 2016 nici io nu is adepta scandalului din contra da nu mă las nici moartă merg pe principiul odată vede țiganu pizda lu măsa da a doua oara o fute pe măsa https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12417913_1026764987382758_8723038563425472778_n.jpg?oh=1847f3df93ae85b71b5f289ed173c4e7&oe=570C50BB Vreau puncteeeeeeeeeee... 5 2
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 7, 2016 Postat Ianuarie 7, 2016 Mai sa fie...Altii nu se enerveaza,dar deschid topice ''Imi amintesc''... Oricum e o meschinarie si o samavolnicie sa aduci in discutie familia, chiar si atunci cand o faci cu schepsis si ironie fina,cum e cazul meu.
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 7, 2016 Postat Ianuarie 7, 2016 Stiu la cine/ce te referi, iar colegului respectiv i-am spus, cred, (public, pe alte threaduri, caci n-as vrea sa fim acuzati de barfa) ca nu reusesc sa-i inteleg inversunarea. In fine, acelea sunt cazuri in care (si asta am mai zis altundeva), pe un forum obisnuit, ar trebui sa intervina moderatorii. Nu ma refer neaparat la banari sau sanctiuni; pana sa se-ajunga acolo, un bun moderator ar gasi cai de-a tempera discutia. La noi, insa, sunt codri verzi de brad si câmpuri de mătasă, vorba poetului, iar situatia e usor diferita... adica invers: cand discutiile devin prea calme, oficialitatile mai baga un pic de zazanie, sa incinga putin spiritele in loc de-a le calma si-atunci, ce poti sa faci...? Faci, dom'le, trafic, la fel ca toata lumea buna... Am observat ca toti isi cauta dreptatea la tine,TheHague... 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2016 Gata, s-a futut topicul. A aparut tristul asta nascut suparat, in seara asta nu mai rade nimeni. 2 13
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 7, 2016 Postat Ianuarie 7, 2016 O precupeata cat un bacsis...E de ras?
sorina4u Reputație: 79 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2016 Du-te mah dreaq de trist. 1 13
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 7, 2016 Postat Ianuarie 7, 2016 Sa vina catelusul...asta...sotul, in ajutor.Sa invatam ce e aia ironie... Ontopic : eu de cand v-am zis, de fapt cati nu au afirmat asta, ca ridicatul fustelor in cap si atitudinea de mahalagioaca e o strategie de marketing ieftina,insa eficienta...
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Postat Ianuarie 7, 2016 O precupeata cat un bacsis...E de ras? Precupeata sau nu, da' e si ea a noastra, hai mai, relaxeaza-te, nu sta asa cu paiul infipt in anus, eram si eu de genul da' m-am dat pe brazda ..... Nu-i frumos sa bagi in mocirla, mortii, stramosii. nepotii si nici sa te muiesti pe persoana fizica asa fara oprire, da' niste misto-uri bine tintita nu au omorat pe nimeni. 2
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Postat Ianuarie 7, 2016 Sa vina catelusul...asta...sotul, in ajutor.Sa invatam ce e aia ironie... Ontopic : eu de cand v-am zis, de fapt cati nu au afirmat asta, ca ridicatul fustelor in cap si atitudinea de mahalagioaca e o strategie de marketing ieftina,insa eficienta... Eficienta? Daca pe tine te atrage, pe mine nu
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 7, 2016 Postat Ianuarie 7, 2016 Eficienta? Daca pe tine te atrage, pe mine nu Asa ma atrage...de-mi vine rau. La cati aplaudaci are pe aici, posibil sa fie eficienta...dar tot un bacsis valoreaza. Niciodata nu mi-au placut lingaii si pupincuristii...asta e pacatul meu.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 7, 2016 Mișkine, bagă o poză, nu te lăsa 3
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 7, 2016 Postat Ianuarie 7, 2016 Mișkine, bagă o poză, nu te lăsa Real sau Barcelona? Ori vrei cu masini?
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Postat Ianuarie 7, 2016 Real sau Barcelona? Juventus Castranova si AEK Ferentari
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Postat Ianuarie 7, 2016 Asa ma atrage...de-mi vine rau. La cati aplaudaci are pe aici, posibil sa fie eficienta...dar tot un bacsis valoreaza. Niciodata nu mi-au placut lingaii si pupincuristii...asta e pacatul meu. Nu comentez, ii pune la respect fata si daca nu ea, imediat vine Roberto s-i muieste in mod exemplar ... dar au si ei farmecul lor, facem cu totii parte din aceasta fauna forumistica.
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 7, 2016 Mai sa fie...Altii nu se enerveaza,dar deschid topice ''Imi amintesc''... Oricum e o meschinarie si o samavolnicie sa aduci in discutie familia, chiar si atunci cand o faci cu schepsis si ironie fina,cum e cazul meu. Unu' la mana, let's get technical: de ce CUCU' meu (ca sa fiu on-topic ) nu mai pot desparti citatele sa raspund la fiecare fraza in parte? Doi la mana, la aia cu deschisul topicelor "Imi amintesc" trebuie sa recunosc ca n-am percutat, imi scapa schepsisu'. Hint, pls? Trei la mana, tocmai acolo mi se pare mie ca-i baiu' - ca in momentele cand aduci in discutie familia, nu prea mi se par ironii fine. IMHO, desigur. Si pe undeva-mi pare rau, ca la cum se pare ca-ti mere mintea (n-o zic condescendent, e doar o parere) poti gasi chestii mai spirituale, ii pacat sa te bagi in de-astea. Dar probabil o sa ma consideri pupincurist si o sa fii sarcastic, asa ca nu mai insist... Am observat ca toti isi cauta dreptatea la tine,TheHague... Am evoluat (involuat?), nu mai sunt Annan? 2
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 7, 2016 Postat Ianuarie 7, 2016 Nu comentez, ii pune la respect fata si daca nu ea, imediat vine Roberto s-i muieste in mod exemplar ... dar au si ei farmecul lor, facem cu totii parte din aceasta fauna forumistica. Eu nu stiu ce sa zic, nu e treaba mea, dar mie mi se pare tragicomic ca intr-o sectiune a forumului sa conjugi verbe si sa vanezi cratime, iar in alta sectiune un individ cu chenzina in buzunarul de la salopeta scrie o recenzie despre cum ti-a muit nevasta. Nu e treaba mea, dar tot o zic...ca e forum de caterinca,nu?.... Tie de ce iti zic astia finut si fac misto de cuc?
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 7, 2016 Postat Ianuarie 7, 2016 Doi la mana, la aia cu deschisul topicelor "Imi amintesc" trebuie sa recunosc ca n-am percutat, imi scapa schepsisu'. Hint, pls? Am evoluat (involuat?), nu mai sunt Annan? Nu ai percutat, pentru ca a fost o ironie foarte fina. Ai evoluat.Annan este doar un individ, pe cand Tribunalul de la Haga este o institutie.
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Autor Postat Ianuarie 7, 2016 Eu nu stiu ce sa zic, nu e treaba mea, dar mie mi se pare tragicomic ca intr-o sectiune a forumului sa conjugi verbe si sa vanezi cratime, iar in alta sectiune un individ cu chenzina in buzunarul de la salopeta scrie o recenzie despre cum ti-a muit nevasta. Nu e treaba mea, dar tot o zic...ca e forum de caterinca,nu? Tie de ce iti zic astia finut si fac misto de cuc? Dac'asa le place sa zica de cuc, las sa zica, eu ma amuz de nu mai pot si mi sa rupe pula de parerea lor despre cuc, eh, si ce
thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 7, 2016 Nu ai percutat, pentru ca a fost o ironie foarte fina. Nu de aia, ci pentru ca apparently ma lasa memoria (plm, neasteptat de devreme) si nu reusesc sa-mi aduc aminte cine deschide topice cu "Imi amintesc"...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum