Sari la conținut

petreceri intre membrii forumului


Vizitator Irinuca

Party intre membrii forumului  

45 membri au votat

  1. 1. ce parere aveti daca am organiza(sa spunem o data pe luna) petreceri intre membri forumului?

    • super idee, vreau sa particip
      33
    • ar fi interesant, ma mai gandesc(rog argumentarea cu detalii)
      7
    • ce plm sa caut eu la o petrecere cu atatia necunoscuti?
      5


Postări Recomandate

Vizitator Irina Ruxandra
Reputație: 0

buna. ma gandeam cum ar fi ca o data pe luna(sa spunem asa ) sa organizam petreceri private intre membrii forumului. sa fie ceva cu circuit inchis, doar cei inscrisi pe forum sa aibe acces la petrecere. de exemplu ca sa putem face cheta pentru consumatie si bautura, dar alte servicii legate de fete sa se plateasca separat-in cazul in care ar exista doritori- putem avea acces la fetele din salonul meu sau putem invita la petrecere si alte domnisoare de pe forum, daca sunt si ele interesate sa participe). eu sunt dispusa sa pun la bataie locatia(apartamentul foarte spatios din Dristor). ma gandesc ca ar fi cat se poate de interesant ca macar o data pe luna sa ne putem distra la maxim si sa avem parte totodata si de picanterii "necesare" bioritmului fiecaruia dintre noi :laugh2 . astept idei despre ce s-ar mai putea face intr-o astfel de petrecere(pe langa a bea, a glumi, a dansa, masaj sau nebunii, )..eu mai am si idei gen "adevar si provocare" sau alte jocuri haioase(uneori mai jucam si rumy sau carti). astept avalansa de propuneri, asa ca va rog nu va abtineti deloc sa va dati cu parerea!!!! dupa o astfel de petrecere vreau sa dormiti exact ca Figaro...uite asa:

  • Like 1
Link spre comentariu

Sal'TARE!

 

Bravo Irina!!! Super idee... sa ne strangem dupa afinitati sa tragem un chef... Nu stiu fetele tale ce o sa zica! Oricum... varianta de club privat cu picanterii poate fi mai mult decat tentanta... cel putin pentru unii ca mine

 

BTW: Ce ai avut cu saracu pisicuts??

Link spre comentariu
Vizitator Irina Ruxandra
Reputație: 0

Figaro a alergat prin casa de nebun pana a picat lat..asa ca l-am luat in mana si i-am facut o poza dormind ca un ..pisoi obosit...eu picanterii..simpla mea prezenta zic eu ca e de ajuns..o sa vedeti ce picanta sunt ...dulce acrisoara... macar stiu sa ma distrez maxim...astept sa vad cati mai stiu sa se distreze in adevaratul sens al cuvantului..si cati au si sange in instalatie sa se inscrie la cheta :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator Irina Ruxandra
Reputație: 0

merge si o vila la munte...orice idee e binevenita..dar o vila costa...si multi bani inseamna si ceva justificari(in cazul celor implicati intr-o relatie sau chiar casnicie)..iar la munte inseamna din nou distanta si justificari legate de timp...cat despre mastii..cui ii pasa..pana la urma suntem toti implicati, deci unde e problema?facem si bal mascat daca e neapart necesar..

Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

Poi daca jucati in deplasare, alegeti o distanta mare de Bucuresti si poate asa ajung sa joc eu acasa si voi in deplasare... la mine sunt pensiuni o groaza... ca sa nu vorbesc de posibilitatea de-a inchiria si o cabana intreaga... Dar intotdeauna speranta moare ultima... nu vaz eu "capitalistii" sa-si miste fundurile prea departe... pentru ei, Romania se rezuma la litoral si Valea Prahovei

Link spre comentariu
Vizitator Irina Ruxandra
Reputație: 0

o voi face...dar nu cred ca vor fi prea multi interesati..e greu sa dezlipesti casatoritii de nevasta... sa fuga pentru o petrecere nebuneasca..parerea mea...

Link spre comentariu

Irinuca, ideea acestui party este mai mult decat de salutat. Daca esti decisa pentru a pune la bataie locatia, trebuie doar sa ne specifici un numar maxim de persoane (de ambele sexe, inclusiv voi), de costurile ce iti apartin, iar apoi ma pot ocupa eu sa fac o lista cu necesarul unui party reusit (fac asta de ceva timp). Ca idee, fiind un party atat pentru ambele sexe, ad-hoc creat, trebuie un cost care sa acopere cheltuielile de mai sus, iar de buna voi ne vom ocupa reciproc unii de altii, iar daca vor fi si picanterii fiecare fata in parte isi va exprima dorinta financiara (daca va exista asa ceva, de multe ori buna dispozitie si compania placuta elimina stresul cauzat de "verzisori").

Ar mai fi un punct de atins, de multe ori, clientii ai acestui forum, s-au ferit a da ochi in ochi cu un alt futacios, iar aici, practic vor fi ca cei mai buni prieteni :))) ...probabil asta este si motivul pentru care au specificat de masti :)))

Am impresia ca s-a mai incercat ceva de genul, dar nu a iesit nimic, dar acum trebuie sa iasa...

Ca sa inchei, dupa ce vom determinat numarul de persoane si cheltuilelile, nu ramane decat sa stabilesti o data anume, si exact invitatii :)

 

mult succes si poti conta pe sprijinul meu in organizare ;)

Link spre comentariu
Vizitator Raffaello
Reputație: 0

Ca de obicei Irina stie sa intarate . Acum ne-a aratat pisica ( scuze , pisoiul ! , pt ca pisica ei am vrea noi sa o vedem ... ) si unii dintre noi deja am salivat !

Ideea este excelenta . Cel putin mie mi-e dor de o petrecere lipsita de inhibitii , in care toata lumea se distreaza , ceva ca-n liceu cand te duceai la "ceai" cu o tipa si plecai cu alta ( sau cu niciuna .. ) .

Acum e ceva mai complicat pt asa ceva , dar nu imposibil.

Da vedem cine se inhama la o propunere concreta si la detalii de participare .

Recunosc ca mie destul de greu sa particip ( ca timp ) la asa ceva , dar chiar m-as "risca" !

Link spre comentariu
Vizitator Irina Ruxandra
Reputație: 0

poi sa alegem o zi, sa stabilim un numar de participanti (ca sa vedem si de cate fete este necesar). un meniu simplut pentru care sa facem o cheta(sau ar putea veni fiecare cu cate ceva (suc, bautura, fursecuri, etc). locatia din Dristor e destul de incapatoare pentru 10-15 persoane (plus 3 camere de masaj sa va puteti face de cap). serviciile de masaj s-ar putea plati separat(pentru cei care doresc sa se incante si cu cate un masaj sau o picanterie). iar restul nu poate fi decat distractie maxima. eu propun sa fie vinerea sau sambata (in ideea in care dimineata nu toata lumea ar trebui sa mearga la job). astept propuneri, eu sunt deschisa.ngura rugaminte as avea: doar membri forumului sa participe, fara alte persoane din outside (membri inscrisi, care si participa cu recenzii pe forum, nu doar profitori care se bucura de spusele altora).

Link spre comentariu

Salut,

E binevenita propunerea voastra si cred ca ar fi ok sambata, plus ca s-ar putea comanda mancare sunt destule oferte avantajoase si s-ar aduce decat bautura care o poti lua de la orice supermarket sau en-gross. O alta idee ar fi sa vina nu numai membrii inscrisi pe forum dar si memebre(escorte) inscrise pe forum cred ca balanta ar fi mai echilibrata.

Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

orautoiu, faptul ca est inscris pe forum, nu te face membru al lui in acest caz, motivul: lipsa recenziilor... Tinand cont ca deabia te-ai inscris, sper sa suplinesti acest aspect in timp.

Link spre comentariu

Vizitator Irina Ruxandra
Reputație: 0

deci...Afriq, Master Maciuca, Obsedatul, Futacios Man,Ciocan(?), Vyypus(daca e pe aici), Pisicuts (daca are placere, promit sa primeasca invitatie personal de la mine), Cautatorul, Rafaello Roamer (?)Petre (grasutul meu preferat)...si mai cine?eu ii doresc si pe Chucky si pe Albandi, dar vad ca inca nu au raspuns...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...