Sari la conținut

Postări Recomandate

sal'tare. nu dati cu oua stricate, e prima mea recenzie.am dat search pe forum si n-am gasit nimic despre:

ANNA de la Chisinau, 28 de ani bruneta cu ochi albastri cu forme apetisante cu mult bun simt sani nr. 3, fund bombat, ofer masaj de relaxare, companie intima normal si oral locatie Kaufland- Obor, 26 Apr 14:34

 

 

0725188154

0760805187

 

miercuri dimineata (25.04.2012) cam pe la 9.30, cautam pe net pe telefon, ce s-o gasi prin zona obor, mosilor...

la ora aia e cam greu si singurul telefon la care a raspuns cineva a fost al alexiei, kauflad obor. dar nu a raspuns ea, ci o voce interesanta, care a spus ca alexia nu este, si atat.

la cererea mea mea s-a prezentat ca fiind ana(dupa ce ne-am vazut mi-a precizat ca e anna, cu 2n) inalta, bruneta, sani 3-4, fund bombat, oral, normal, 100 un numar cu masaj, 150 ora doua numere fara masaj.am intrebat de fk, cunni. fk in functie de client si costa extra (asta n-am prea inteles-o) si face si 69. am zis ca ajung in 5min, am intarziat 15, am sunat din nou si mi-a raspuns alta care zicea ca e in vizita, nu presteaza si anna s-a ocupat.

revenit peste 1 ora, tel , a raspuns anna si mi-a indicat bloc galben, langa biserica vizavi de kaufland obor, plus scara,etaj si interfon.

apartament 2 camere, semidecomandat, mediu ingrijit, bucataria din hol in fata, in stanga sufragerie intunecoasa, din cauza unei draperii imense pe mijlocul camerei, despartire intre spatiul de stat si zona/culoarul de trecere spre dormitor/baie.

am intrat si fata ascunsa dupa usa nu era chiar ce ma asteptam: cam 1.60, bruneta, par usor sub umeri, ten inchis, ochi albastri superbi si porno, peste plinuta dar nu chiar grasa, bulane mari, purta sutien si bikini negri. am urmat-o din hol in dormitor, unde mi-a repetat detaliile, nu foarte incantata dar nici respingatoare. am ales 1nr cu masaj, si am scos banii.

dus, prosop curat dar prea folosit, baia saracacioasa dar curata, apa calda, perdea la dus.

mi-am lasat geaca cu portofelul in ea in dormitor, dar nu s-a intamplat nimic.

dus si ea , s-a intors dezbracata, cu sani cam lasati, mici in proportie cu corpul, si fund mare dar ferm.

cateva vorbe a zambit frumos la complimente, mangaieri stand in picioare, apoi m-a intrebat daca vreau masajul inainte sau dupa. am lasat-o pe ea sa aleaga. inainte. masaj banal, dar a muncit ceva pt el.

in timp ce ma masa am inceput sa o mangai pe picioare, si intre. placut surprins ca s-a umezit foarte repede.

la propunerea ei, s-a aruncat efectiv pe spate cu cracii in sus si am inceput s-o ling. un deget bagat, frecat bine, doua, trei, si dupa ce-am plecat imi parea ca n-am incercat toata mana. vreo zece minute de lupta si gemete (habar n-am daca false sau nu) si zice ,,cred ca o sa-mi dau drumu' ''.probabil asa a fost, nu mi-am dat seama.

pus preze, eu pe spate cu ditamai bruneta deasupra..., interesant. isi da interesul, dar nu m-am indragostit. a avut din nou initiativa, pe la spate, cu fundul ala marisor in palme si contre tot mai hotarate din partea ei. terminat cam repede in preze. ata ete. dupa, zicea ca-i place pe la spate si tind sa o cred pentru ca gemea altfel si era tot mai alunecoasa.

dus, ceva glume in timp ce m-a imbracam, si iesit din camera. la plecare, din hol se vedea prin dunga usii de la bucatarie capul cuiva usor grizonat, asezat la masa.

 

note:

 

program: 9 , pt ca incepe devreme si imi convine.

locatie: 8 ; metrou aproape, parcare moca la kaufland, scara la bulevard colentina, aspect vechi dar curata, pustiu, interfon simplu de folosit, lift curat, ap. semidecomandat (minus), curat dar vechi.

corp: 7 ; cam plinuta, sani folositi, sfarcuri excitabile, picioare groase, carne tare, piele fina, ochi superbi, posibil de etnie. nicidecum din chisinau.

atitudine: 9 ; a lipsit ceva, nu stiu ce.

fk: n-am incercat.

gfe: 9 , in lipsa de fk.

oral: am sarit peste, neintentionat.

normal: 8 , o cam incurca fizicul solid. la capra s-a miscat mai excitant.

anal: zice ca nu face.

 

sunt afon la atasatul pozelor. search pe AT: anna, apare o blonda si ea.

salve (de tun), si ce-am uitat treceti pe nota.

  • Like 3
Link spre comentariu

Am sunat-o si am intrebat-o direct daca utimul set de poze, cele cu fata, sunt alei. Mi-a raspuns nonsalant ca nu sunt reale. Cand i-am zis ca nu o sa aiba beneficii procedand asa, mi-a zis "macar asa mai suna telefonul". :)

Fiecare cu strategia ei, pana la urma.

Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

Observ ca este al doilea post al tau in care dupa ce confratele cu inelul vrajit ne explica clar ca pozele sunt false evident si dovedite tu vii sa ne explici ca de fapt roata e rotunda si cainii nu au totusi covrigi in coada. Oare nu observa nici un moderator ca esti off-topic si scrii doar ca sa te bagi in seama? Pe langa faptul ca nu ai recenzii pt fetele vizitate ci numai cuvinte de nemultumire sau ca esti ghinionistul ghinionistilor si nu ai si tu parte de o buca si te chinui de 3 saptamani sa te programezi la o fata si ale naibi fete toate sunt ocupate. Haide bre mai taie din ele da-le dracului ca macane!

Link spre comentariu

revin cu o clarificare: realitatea e mai apropiata de pozele atasate de crlstl, caruia ii multumesc ca suplineste nepriceperea mea in atasari de pozne.

tipa de pe plaja nu se prea apropie de ce am vazut eu in realitate. multumesc.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Anuntul sunca cam asa:

 

"ANNA, 28 ani, draguta, vino sa te simti bine, imi place sa fac sex oral, normal, pozitia 69, anilingus, cunni. Te astept pentru o ora de placere la mine daca ai fantezii cu jucarii o ora 150 L, si anal,"

 

Vorbit cu fata, stabilit programare in 30 de min. Ajung in zona, mai exact la Obor, vis-a-vis de Spectrum Center si o sun. Imi raspunde dupa ce o sun de 3-4 ori (nu mai tin minte ca eram tare nervos) si imi zice ca este ocupata 1 ora ca a venit un client de 10 min. O intreb, dar cu programarea mea cum ramane, se face ca nu-si aminteste, dupa care imi zice sa astept o ora.

Pararea mea ca este neseriozitate totala si cred ca este de evitat!!

 

Aatasat si fotografiile cu duduia:

post-50136-0-42124900-1352613192_thumb.jpgpost-50136-0-24285300-1352613198.jpgpost-50136-0-96205100-1352613204_thumb.jpgpost-50136-0-57035800-1352613213_thumb.jpgpost-50136-0-74025800-1352613219_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Plantatie
  • Oras:Plantatie

Salut!

 

Din cauza faptului ca am primit a mini teapa azi si nu mai aveam chef de calatorii interstelare prin bucuresti, am decis sa apelez la madamme.

 

Primul set de poze e corect. Al doilea nu are legatura cu realitatea. Deloc.

 

Anuntul: http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/doamna-30-ani-te-astept-in-compania-mea-sa-te-simti-rasfatat-te-alint-cu_6487928.html

 

DOAMNA, 30 ani, te astept in compania mea, sa te simti rasfatat, te alint, cu masaj relax-erotic, sex normal, oral cu finalizare oral, fantezii, uro si altele Igiena cer si ofer, Colentina, nu fac anal

 

Nu e deloc o doamna chit ca o avea 30 de ani, pare mai mult de un 27 sa zic... dar ma rog trecem peste asta.

 

Ajung relativ repede la ea, urc sus, ma intampina in niste chilotei rosii si o bluza pe ea nu prea am dat atentie la detalii... Tipa bruneta cam 1.65 un pic plinuta sa zic... corp gen para... adica are soldurile late. Problema nr. 1... herpes la gura... stau ma coiesc ma uit.. imi intreb personalitatile proprii cretine daca sa raman... raman... prea mare nevoia...

 

Dus, merg in camera, balon, supt cam lent si cam degeaba, se ridica gogu', se suie pe mine... cam uscata grav in pasa'.... o ling pe sani... destui de maricei si sfarcuri excitabile bine... trecem la initiativa mea la capra... desi priveam situatia nasol la capra s a schimbat in bine toata treaba... o priveliste minunata... tipa e lata indeajuns incat sa crezi ca o tii de manere cand o futezi pe la spate. Dat fiind ca eram lesinat de mult timp nu a durat cine stie ce primul nr. finalizare in balon, cu precizarea ca atunci cand am finalizat nu s-a oprit ci a miscat din fund si s-a impins in mine destul de frumos si de mult. E clar tipa nu stie multe dar isi da silinta, mai un geamat mai o miscare de buci cand o bastonam, dar e de apreciat.

 

Tigare, dus, vorba, supt mediocru iar, se scoala jiji barbarul si o trec iar pe capra.... Pompez la ea ca la vadu lat si finalizare in cauciuc iar.

 

Deci note:

 

Locatie: 6-7 Era cam semi comunisten style combinat cu modern, dar curat. Nu mai e vis a vis de Kaufland; E la a treia statie dinspre obor spre Colentina. Punct de reper cum cobori in dreapta supermarket eden sau ing.

Corp: 7 Bruneta, ochi albastri, plinuta - un pic de burtica dar nu nasol, sani maricei si excitabili, cur bombat si bun de futut.

Atitudine: Sa zic un 7-8, e prietenoasa dar se vede ca e putin tzarancuta. Cateva probleme gramaticale pe ici pe colo...

GFE: Nu prea pot sa zic... e prietenoasa cum am zis mai sus dar... nu stiu... chiar nu imi pot da cu parerea... da, dar nu prea...

Oral: cam de 4-5 - supt de capatana, cu mici intentii de adiacente ale penisului dar cam atat. Nu oo, nu nimic altceva.

FK: Nu am incercat deloc. Nu stiu, nu ma intereseaza.

Anal: As fi fost foarte interesant sa i sparg curu' ca arata bine de spart, dar nu cred ca face. Parea intact, nefolosit pana acum... stramt.

Normal: 8 - Deasupra nu prea a mers, dar la capra a stat si si a miscat bombeul ala de cur binisor de tot.

Pret: 150/H.

 

Ah sa nu uit: prosop curat mirosea frumos si parea foarte curat, servit cu apa rece de la frigider. deci bila alba.

 

Amu raport pret calitate: Nu merita 150 pe o ora din punctul meu de vedere, dar un 100 sau 120 max ar fi ok.

 

M-as mai duce la ea doar sa o rup de la spate ca e privelistea misto. Daca ar face si anal... ar fi bestial dar nu cred. Recomand in lipsa de altceva. De revenit.. nu stiu nu cred..

 

PS: are colega.
 

 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble

DULCE, 30 ani, finuta ofer companie intima domnilor manierati si generosi, stilati. Ofer si cer igiena si discretie, prog. 10-24 zilnic, te astept sa te simti bine. 60 L finalizarea, zona Colentina,120 ora.

Poze

http://assets2.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/27/17044631.jpg

http://assets0.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/27/17044632.jpg

http://assets1.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/27/17044633.jpg

 

Domnisoara are topic si la Escorte de Evitat:

https://nimfomane.com/forum/topic/9094-anna-0725188154-0760805187/?hl=%2B0760805187&do=findComment&comment=82349

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...