bitterwood Reputație: 677 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Postat Ianuarie 14, 2016 In mod normal sunt sceptic vis-a-vis de asa zisele "cuiburi" dar e posibil ca tipele astea sa nu faca parte din cele 1-2 cuiburi de care ne tot ferim in ultimul timp (cele cu pesti sau matroana). Cel putin din research-ul facut de mine ieri cand am vazut anunturile, asta am constatat. Am vorbit cu ambele 3 fete la telefon sa vad daca nu raspunde matroana insa n-am avut suprize neplacute. Toate 3 au fost foarte politicoase la telefon si mi-au raspuns detaliat la intrebari. Astazi urmeaza sa ma duc sa vad daca e de ramas sau de evitat Informativ, preturile sunt standard, 100 ron/finalizare (precizat finalizare orala 150) si 200 lei/ora. Voi pune numerele de telefon si pozele din anunturi mai jos. Sunt toate din publi24.
bitterwood Reputație: 677 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Autor Postat Ianuarie 14, 2016 EDIT: AM fost la domnisoarele din anunt, curios sa vad daca pozele sunt reale macar. Nu am ramas din simplul motiv ca la telefon ma intelesesem pt ON la un pret iar cand ajung acolo imi cere 50 de lei in plus. Pozele sunt intr-adevar reale, cel putin a doua si a treia fata din postul meu de mai sus. A treia fata se numeste Maria si are si ea anunt in Publi24. Toate arata bine-foarte bine dar performanta nu am avut cum sa o evaluez fiindca nu am stat. Locatia este destul de greu de gasit, nu in zona semaforului ci in spatele magazinului XXL de la iesirea din SB. Poate altcineva la va face o vizita si posta din nou aici daca sunt ok. 1
danturatul Reputație: -341 Postat Ianuarie 16, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 16, 2016 EDIT: AM fost la domnisoarele din anunt, curios sa vad daca pozele sunt reale macar. Nu am ramas din simplul motiv ca la telefon ma intelesesem pt ON la un pret iar cand ajung acolo imi cere 50 de lei in plus. Pozele sunt intr-adevar reale, cel putin a doua si a treia fata din postul meu de mai sus. A treia fata se numeste Maria si are si ea anunt in Publi24. Toate arata bine-foarte bine dar performanta nu am avut cum sa o evaluez fiindca nu am stat. Locatia este destul de greu de gasit, nu in zona semaforului ci in spatele magazinului XXL de la iesirea din SB. Poate altcineva la va face o vizita si posta din nou aici daca sunt ok. Eu am fost la Maria, tipa arata beton. E 100 de lei finalizarea si intr-adevar mi-a cerut 50 de lei in plus pentru oral neprotejat. Am stat o ora jumate la ea in care am facut absolul orice mi-a trecut prin cap cu ea. 1 4
Membru Premium sprinter_sb Reputație: 1372 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:sibiu Oras:sibiu Membru Premium Postat Ianuarie 20, 2016 @Bitterwood: ceva, undeva, nu bate. Ziceai ca a3a fata din prima ta postare e Maria (cea cu bluza rosie). Ea zice in publi24 ca e Alice, dar nr. de tel. e acelasi..ma rog, si-o fi schimbat numele de scena.Insa fata de care vorbeste danturatul (cea care are un copil in poza si tatuaj pe coapsa dreapta) nu e aceeasi...Vorbiti de fete diferite cu acelasi nume, sau ce sa intelegem?http://i65.tinypic.com/2yvnw41.jpg 2 there is nothing that a lovely lady you haven't slept with yet can't fix
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 20, 2016 Ce ar fi daca ati posta textele si pozele normal.. ? Plus linkuri..
bitterwood Reputație: 677 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Autor Postat Ianuarie 20, 2016 @Bitterwood: ceva, undeva, nu bate. Ziceai ca a3a fata din prima ta postare e Maria (cea cu bluza rosie). Ea zice in publi24 ca e Alice, dar nr. de tel. e acelasi..ma rog, si-o fi schimbat numele de scena.Insa fata de care vorbeste danturatul (cea care are un copil in poza si tatuaj pe coapsa dreapta) nu e aceeasi...Vorbiti de fete diferite cu acelasi nume, sau ce sa intelegem? Nu am zis ca fata respectiva e Alice. Am zis ca in anuntul meu initial nu am pus pozele cu Maria. Dar are topic separat aici pe Sibiu. Oricum e ceva dubios cu ele, fiindca anuntul "Mariei" tot apare si dispare ). Si celelalte fete de acolo au numere multiple de telefon. Asa ca cel mai simplu daca esti interesat, te duci acolo si te lamuresti. Pozele sunt reale, de aia te asigur. Cel putin in cazul lui Alice, Maria si tipa care se intituleaza Morena (si inca vreo 2 nume pe Publi24).
danturatul Reputație: -341 Postat Ianuarie 20, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 20, 2016 @Bitterwood: ceva, undeva, nu bate. Ziceai ca a3a fata din prima ta postare e Maria (cea cu bluza rosie). Ea zice in publi24 ca e Alice, dar nr. de tel. e acelasi..ma rog, si-o fi schimbat numele de scena.Insa fata de care vorbeste danturatul (cea care are un copil in poza si tatuaj pe coapsa dreapta) nu e aceeasi...Vorbiti de fete diferite cu acelasi nume, sau ce sa intelegem?http://i65.tinypic.com/2yvnw41.jpg Salutare. Maria este tipa tunsa scurt cu tatuaj pe coapsa dreapta. Daca te uiti atent la anunturile celorlalte fete, ai sa vezi ca in poze sunt doua fete pe acelasi anunt, de acolo si confuzia.
Membru Premium sprinter_sb Reputație: 1372 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:sibiu Oras:sibiu Membru Premium Postat Ianuarie 21, 2016 @danturatul: multumesc, am lamurit atunci. @Bitterwood: lamurit, merci. @cassy: am pus captura din publi24 pt ca link-urile nu mai sunt valabile atunci cand expira anunturile. In plus, aceleasi poze ale fetei au fost deja postate de Bitterwood la inceputul topicului. 1 there is nothing that a lovely lady you haven't slept with yet can't fix
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 21, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 21, 2016 Da, deseori expira, trebuiesc salvate si atasate frumos la topicele de pe forum... Daca toti ar face capturi.. cum ati mai putea filtra pozele false?Eu am spus de capturi doar pt ca nu e prima data cand dau de asta pe sectiunea Sb.. altundeva nicaieri inca nu fac asa baitii
alexzzzu Reputație: 7 Postat Aprilie 16, 2016 Oras:Sibian ex Bucurestean de ce?? Oras:Sibian ex Bucurestean de ce?? Postat Aprilie 16, 2016 Bun la prima dameza nu am fost dar sunt tentat cea cu tatuaj ..la a doua cu tatuajul pe pectorali am fost dar nu pe semaforului ci prin zona rahovei vis a vis de un liceu unde a activat si domnisoara Ancuta.. am sunat tipa pare un pic cu tupeu ..in fine se vede ca e de a mea din bucuresti venita la sibiu ..sun stabilim intalnirea ajung ma spal un pic si trecem la treaba un fast blowjob protejat dar executat binisor ,dupa 3 minute o pun capra si ii dau 10 minutedupa care schimb pozitia misionarul si m.am terminat in ea ...concluzie pentru un fast fuck fara revenire merge ..note : locatie :8 oral -7,5 normal -7 atitudine 6.5 si in fine a 3-a dameza am inteles ca e pe langa ibis
alexzzzu Reputație: 7 Postat Aprilie 16, 2016 Oras:Sibian ex Bucurestean de ce?? Oras:Sibian ex Bucurestean de ce?? Postat Aprilie 16, 2016 Bun la prima dameza nu am fost dar sunt tentat cea cu tatuaj ..la a doua cu tatuajul pe pectorali am fost dar nu pe semaforului ci prin zona rahovei vis a vis de un liceu unde a activat si domnisoara Ancuta.. am sunat tipa pare un pic cu tupeu ..in fine se vede ca e de a mea din bucuresti venita la sibiu ..sun stabilim intalnirea ajung ma spal un pic si trecem la treaba un fast blowjob protejat dar executat binisor ,dupa 3 minute o pun capra si ii dau 10 minutedupa care schimb pozitia misionarul si m.am terminat in ea ...concluzie pentru un fast fuck fara revenire merge ..note : locatie :8 oral -7,5 normal -7 atitudine 6.5 si in fine a 3-a dameza am inteles ca e pe langa ibis aaa am uitat o chestie halatul la dameza din rahova 100 ron/fin
danlepindea Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2016 Postat Aprilie 17, 2016 A doa este o mare escroaca am fost nu recomand , dupa ce platesti cica e operata si nu presteaza dor capra,
toryyy Reputație: -3 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 24, 2016 Mai stie cineva de prima din poze mai este an sibiu ceva detali?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum