Sari la conținut

0785810241/0737856459 Adevarate porniste


Postări Recomandate

ADEVARATE porniste oferim sex total exact asa cum iti doresti, iti satisfacem cele mai intense placeri si dorinte, te-ai saturat de lipsa de discretie si igiena, te asteptam intr-o locatie de lux centrala, 02 May 11:00

 

0785.810.241/ 0737.856.459

Pret: 150L ora

 

 

Stie cineva ceva de ele ? Locatie Alba Iulia zvon cafe ...arata f bine, par reale.

post-16555-0-91440900-1335951797_thumb.jpg

post-16555-0-59391500-1335951804_thumb.jpg

post-16555-0-50343400-1335951811_thumb.jpg

post-16555-0-40882900-1335951827_thumb.jpg

untitled.bmp

Link spre comentariu
Vizitator I_am_Weasel
Reputație: 0

Din nou ochiul meu de soim intra in actiune:
- ai aici un review la o domnisoara bruneta cu aceeasi poza: https://nimfomane.com/forum/index.php?/topic/4965-alice-0721896736-bd-basarabia-spitalul-judetean-ilfov/page__hl__adina
Tin minte ca erau 3 fete: Alice, Anabela, Adina parca printr-un stabilment la F64. Am vrut sa le vizitez dar nu aveau cele mai flatante review-uri. Dupa parerea mea clar ar merge pentru un fast-fuck la 100 RON (ele cereau 200 RON, chipurile pe ora- tarif minim), dar mai mult de-atat n-as da unei "rapandule" cu comportamentul relatat de colegii nostrii.
Detalii despre colegele lui Alice mai ai si aici: https://nimfomane.com/forum/index.php?/topic/4965-alice-0721896736-bd-basarabia-spitalul-judetean-ilfov/page__hl__adina.

Personal, mi se pare ca Alice - protagonista pozelor din primul link aduce mult cu Simona: https://nimfomane.com/forum/index.php?/topic/6096-bruneta-simona-0767323528/ . Totusi, un membru cu reputatie al comunitatii, Rumburak, i-a facut un review mai mult decat pozitiv domnisoarei Simona asa ca e posibil sa ma insel. Dupa atata munca de "birou" as face si ceva munca de teren,, dar Simona nu mai are anunturi de vreo saptamana si nici telefonul nu il mai are deschis. De indata ce aflu mai multe revin cu detalii.

@sangre: sper ca linkurile ti-au fost de ajutor. Daca aflii ceva nou, nu ezita sa imparatesti cu noi, mai ales ca bruneta e una din balenele mele (mai mult sau mai putin) albe.

Link spre comentariu
  • Oras:no
  • Oras:no

Salutare curvari,

 

Au trecut vreo doua saptamani de cand am vizitat posesoarele numarului de telefon 0785810241. Am gasit anuntul in biblie si la momentul respectiv nu am gasit nici o informatie pe forum. Nu ma intrebati de ce, poate ca am gresit vreo cifra la cautare. Pozele aratau foarte bine, nu miroseau a fals asa ca m-am hotarat sa sun. Mi s-a raspuns, mi s-a prezentat oferta de o voce extrem de placuta, sex total la 150 ron/cu posibilitate de show lesbi si am fost asigurat de veridicitatea pozelor. Am purces catre locatie, pe splai langa camera de comert si in scurt timp imi deschidea usa o papusica blonda pe tocuri maaari, intr-o fustita de scolarita si sutien. Sunt poftit inauntru intr-un apartament de cel putin doua camere si mi se mai alatura inca o domnisoara, bruneta de data asta. Le informez direct ca nu mi se pare ca pozele ar fi reale si ca nici una dintre ele nu apare in anunt, moment in care amandoua se bosumfla in mod grav, nu ca inainte ar fi fost vreun butoi de entuziasm. Ma lansez intr-o tirada in care le explic ca nu e bine sa pui poze false, ca poti pierde clienti, ca exista forumul nimofmane, ca acolo cineva mai devreme sau mai tarziu le va da in vileag si nu e bine pentru business, ce sa mai eram un adevarat Demostene. In timp ce gura vorbea fara mine ochiu' meu ager fugea catre papusica blonda, pe nume de scena Cristina.... Un pic bronzata, greu de spus daca de la natura sau solar, dar cu niste ochisori albastri superbi si un set de buze facute in ciuda Biancai Dragusanu.

 

Dupa ce ma opresc sa-mi recapat suflul, le informez ca am decis totusi sa raman si ca o aleg pe domnisoara blonda. Sunt poftit fara vreo tragere de inima intr-o alta camera, se pare ca preferata Cristinei si cer sa fiu indrumat catre dus. Mi se spune sa astept un pic pentru ca un alt client tocmai pleaca de la o a treia domnisoara disponibila in locatie. Astept cateva minute, mi se ofera un prosop minuscul, suficient sa te stergi la gura dupa o galeata de aripioare de la KFC nicidecum dupa un dus si ajung in sfarsit in baie. Nu am gasit gel de dus (barbatesc) si a trebuit sa improvizez cu un gel intim al fetelor.... Furtunul dusului spart in multiple locatii, deci nu pot sa ofer nota de trecere.

 

Intr-un tarziu, ma intind in pat asteptand ca papusica sa inceapa munca. Din pacate a ales sa se descalte si am constatat ca este mignona. Nu ca ar fi fost rau dar ii statea foarte bine pe catalige. Debuteaza cu pupaturi fine pe corp, o intreb de curiozitate daca FK este permis si mi se raspunde cu nu categoric, dar ca accepta mici saruturi pe corp. Am luat-o la dezbracat si i-am lasat fustita pentru ca facea toti banii... aspect delicios. Incet sa apropie de obiectul muncii si luandu-l in gura constat ca pot sa acord un 6, cu indulgenta 6,5. Nu DT, nu atentie la zone adicente. Am uitat sa mentionez ca in prealabil discutasem despre oral neprotejat (in fct de igiena), si anal (nedisponibil fiindca nu era pregatita fizic). Am echipat pifanul cu un prezervativ si dupa vreo 2-3 pozitii imi dau drumul in pozitia capra.

 

In pauza dintre numere i-am facut numeroase complimente si in sfarsit a inceput sa zambeasca, si mai ales am facut click. Mi-a povestit ca le-am luat foarte tare la inceput, ca pozele sunt reale dar ca sunt ale altor doua fete care lucreaza in tura de noapte, aparent sunt vreo 5 fete in cuib. I-am prezentat forumul, i-am oferit informatii valoroase cum ar putea intra in atentia utilizatorilor. Si cum ora se scurgea am purces la al doilea numar si am cerut numai oral. De data asta atitudiea a fost diferita si saracuta si-a dat tot interesul. Desi la inceput CIM-ul era afara din discutie sunt sigur ca daca oo-le mele prapadite ar mai fi putut produce ceva zeama as fi sfarsit in gura ei. Dar dupa vreo 10 minute de asalt asiduu am hotarat sa am mila de gatul ei obosit de la miscarile sus-jos si sa-i propun amanarea activitatii pana la urmatoarea vizita.

 

Imbracat, incaltat, salutat si parasit locatia dupa ceva mai mult de-o ora. Decartat 150 ron. Daca era si anal in meniu cred ca erau mai mult decat meritati.

 

Spor!

 

Asteptam cu interes notele ca la regulament... Nu am gasit decat pentru oral!

 

A.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...