Sari la conținut

Postări Recomandate


  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

KARINA, studenta, 1,70 m, 60 kg, 24 ani, ofer masaj erotic si companie intima la domiciliul meu, pentru mai multe detalii contacteaza-ma, nu rasp. la privat si nici la sms, pupici, caut colega, 02 May 11:00

 

0767.682.448

Bucuresti

 

 

post-10808-0-62670800-1335978616_thumb.jpgpost-10808-0-16867100-1335978626_thumb.jpg

 

Am vizitat recent aceasta domnisoara, locatia o are langa rondul de la Alba Iulia, pe partea cu CEC-ul. Apartament cu 2 camere amenajat conform standardelor (enervant de mult rosu, becuri, draperii, tapet, etc). Baia curata cu vreo 2 tipuri de gel.

Cand am ajuns in locatie mi-a deschis usa o domnisoara slabuta, bruneta cu parul lung, aproximativ 20 de ani, sani medii, intr-un bikini minuscul care a motivat ca domnisoara din poze nu este, a trebuit sa plece "acum o ora" si a preluat ea apelurile ei, fapt nespecificat la telefon. Datorita faptului ca arata bine nu am fost tentat sa o parasesc asa ca am trecut repede in revista serviciile ei: oral, normal si cam atat. 150/ finalizarea, 200/ora.

Am inceput actiunea si imediat a scos un prezervativ, motivand ca toate serviciile se fac protejat. Deja eram intrigat de unde vom ajunge asa ca am acceptat si am continuat oralul protejat, desfasurat destul de slab, fara artificii.

La normal a reusit o performanta mai bunicica, ajutata mult de corpul tanar si zvelt care te invita sa pacatuiesti. Cu indulgenta nota 8. Gfe si nu prea, intretine o conversatie dar nu simti nici un gram de pasiune, e practic un job pentru ea. Si cu totii stim cum ne simtim la munca.

Per total nota 6, e tanara, frumoasa si ar putea sa faca ceva daca ar lucra putin la comportament si la servicii.

 

O recomand celor care doresc sa futa ceva tanar si frumos cu toate ca tariful si oralul protejat o dezavantajeaza.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...