Sari la conținut

Andra - 0732461277 fost (0741567639)


Vizitator yogibubu

Postări Recomandate

Vizitator yogibubu
Reputație: 0

Cunoaste cineva pe aceasta caprioara:

Andra,tanara experimentata,curata si discreta te astept sa petrecem impreuna clipe de neuitat iti voi indeplini toate fanteziile, nu ezita sa ma suni 0741.567.639post-21601-0-94662400-1336051921_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am fost eu acum cateva sapt. Statea pe Nae Leonard....la un bloc de garsoniere, camera mediocra dar acceptabila.

Am platit 80 ron pt un nr (o+n), ora era 160 ron. Are vreo 25 ani...asa a spus...cu toate ca arata mai trecuta, vreo 30 dupa mine.

E slabuta...cu aspect mediu spre slabutz...sani mici si lasati. Am preferat sa raman doar pt un oral de nota 7-8.

Ofer nota asta doar pt deep-ul facut destul de ok si atentiei acordate zonelor adiacente. Comportament ok, fara "figuri". De anal n-am intrebat dar cred ca ar accepta.

Am incercat s-o mai contactez acum 2 sapt (cu gandul tot la un oral) dar tel era inchis....cred ca s-a lasat.

Link spre comentariu

0732 461 277 (cel din titlu nu il mai foloseste) - este noul numar de telefon la care raspunde andra. poza am vazut ca e reala, confirm.

am vizitato marti, are locatie in tiglina prin spate de amadeus, are tarife 80 finalizarea, 150 ora cu oral neprotejat, normal si anal.

eu am fost pentru o finalizare total, oralul il face fara prezervativ cu finalizare oral CIM, oral bun adanc de nota 8 dar nu prea acorda atentie la oo, la normal e partea frumoasa pentru ca se implica.. mi-a placut cu ea deasupra, pe fata si cu spatele, m-a futut practic de m-a rupt, partea aiurea e ca nu are aer conditionat si e cald dar tot merge, insa recomand seara de vizitat. la pozitii nu comenteaza, am mai schimbat pozitia cu ea pe spate si eu deasupra, in pozitia umeri craci, unde daca intri adanc in ea incepe sa geama frumos tare.

apoi anal am incercat doar in pozitie capra, e stramta dar se vede ca a mai facut anal.

note

oral 8-9 cu CIM

normal 9

anal 7 dar aici nu prea am mai avut timp sa imi fac o parere

concluzie : eu recomand petru ca are si comportament ok, vorba colegului de mai sus

  • Like 1
Link spre comentariu

Intr-adevar numarul confratelui @vindiesel809 este real. Am sunat si eu si mi-a raspuns o voce chiar placuta. Nici nu a fost nevoie sa cer eu prea multe detalii ca mi le-a dat singura din prima. Deja...o bila alba. In plus fata de ce s-a scris pana acum....1,67 si 50 kg, satena (parca)...si aici s-a taiat filmul ca am uitat ce mi-a mai zis :) Tarifele sunt valabile 80 nr si 150 lei ora sex total: oral, normal si anal (nu am intrebat care si cum e protejat....dar sper sa vad maine. Am stabilit oarecum o intalnire pentru maine la pranz (tot in Tiglina sta). Daca nu se iveste nimic si voi putea ajunge....pe seara sau duminica...voi sari si cu recenzia completa. Dar inceputul e bun: vorbareata...sociabila...dezghetata. Sper sa fie si maine in practica...nu numai in teorie :P

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Terra
  • Oras:Terra

Am vizitat-o si eu pe Andra acum citeva zile pentru ca aveam chef de ceva nou. Sun,cer detalii , imi spune ca numarul 80 ron,ora 150,sex oral cu finalizare orala,normal si anal protejat.

Fata are locatie si nu se deplaseaza la client,deci a trebuit sa ma duc eu la ea,in Tiglina,la A-uri.,intr-o garsoniera acceptabila cu pat mare pe mijloc. De cum am intrat,m-a intrebat daca vreau sa raman,daca imi place ce vad...sincer sa fiu,nu prea m-a atras cu aspectul fizic plus ca e trecuta de 30 ani cred eu..dar pentru ca mi-a placut atitudinea ei per total,am zis ca merge un numar.

Spre deosebire de alte colege de breasla,nu s-a grabit deloc sa sara din haine,am discutat citeva minute si mi s-a parut destul de sociabila si dezghetata. Am trecut apoi la actiunea propriuzisa,pentru care venisem acolo si am inceput cu un oral pe care l-a executat foarte bine cu atentie la testicule si cu DT. Practic,a bagat-o pe toata in gura. Dupa asta,i-am cerut sa puna prezervativul si sa trecem la normal,cu ea deasupra unde m-a regulat foarte intens de mi-am dat drumu' fara sa mai apuc sa termin cu CIM asa cum aveam de gind.

Note:

oral 8-9 pentru ca face DT

normal 8

aspect fizic 6

atitudine 9

anal si FK nu am incercat

  • Like 2
Link spre comentariu

Cuvantul e cuvant...deci....RECENZIEEEE (desi la cat am scris...mai bine i-as spune Naratiune :P )

In jur de ora zece dimineata i-am dat un sms in care ii spuneam ca in jur de 12-12,15 voi fi la ea...urmand sa o sun in prealabil sa imi spuna cum sa ajung. Sun pe la 11,45...si dezamagire...nu raspunde la telefon. Ii trimit un alt sms ca plec totusi spre ea si sa-mi faca un apel ca o voi suna eu. Dar...nimic. Deja ma gandeam ca ar trebui sa schimb culoarea bilei albe de ieri. Ajung in apropiere parchez masina....apropo de asta...pentru cei care merg cu masina si o vor parca pe Brailei...parcarea este cu plata: 1,3 lei. Sa aveti marunt ca dracovenia care iti da tichetul nu primeste bancnote...ci doar monede. M-a luat naiba pana am gasit sa schimb 2 lei...asa ca sa fiti pregatiti. Am asteptat pana la 12,15...asa cum am zis in sms. Sun iar cu gandul ca daca nu imi raspunde...ma duc naibii si nici ca ma voi mai intoarce vreodata...la ea. Sun...si surpriza...raspunde. Imi spune etajul si apartamentul. Batut la usa...si imi deschide o ....nici nu stiu cum sa ii spun: doamna sau domnisoara. Spune ca are 25 de ani...dar sunt de acord cu colegii care au scris mai sus ca e trecuta de 30. Nu inteleg totusi....daca chiar este asa de ce nu spune adevarul. Eu unul dintre una de 25 si una de 30...as alege-o pe cea de 30 ca ma gandesc ca experienta e mult mai bogata. Si cred ca mai sunt destui care gandesc ca mine.

Ma uit la ea...se uita la mine....si ma intreaba daca vreau sa intru? Pai de ce naiba am mai venit...daca am de gand sa fac cale intoarsa? Intr-adevar fizic are un mare minis. Singul de altfel. Cu indulgenta chip acceptabil...corp...acceptabil. E slabuta....si aici m-a nimerit pe gust. In rest.......minus din pacate. Locuinta...simpla...modesta...dar curata. Un pat mare in apropierea geamului si o alta canapea stransa. Chiar curat. Atentie nefumatori....ca fumeaza in singura camera pe care o are si ea. Am fumat o tigara impreuna...si am stat de vorba. Sociabila....vorbareata...dezghetata. Ori ca stie...ori ca a fost coincidenta....dar cred ca vorbeste ca sa te familiarizezi cu ea...si ea cu tine. Chiar mi-a ascultat unele pareri de "client" in dorinta de a imbunatati cat mai mult. Telefonul pe silentios. Suna cineva si desi nu era pe vibratii...am vazut luminita. Am testat-o oarecum: raspunde. Nuuuuu. Wowwww. Deja se vedeau niste calitati de profesionista. Apropo de asta. Nu suna nici moarta inapoi...nici nu da sms...chiar daca eu i-am specificat sa ma sune. Nici vorba. Deci...siguranta maxima pentru cei legati cu bila de picior. In timp ce vorbeam...i-am intins si banii sa scap de o grija: 80 de lei...o finalizare. Ma uimit reactia ei: te rog sa ii lasi pe masa. Mi-a dat senzatia ca parca se rusina ca face acest lucru...dar ca nu are incotro si o face pentru bani. Am terminat tigara...si am trecut la treaba.

S-a adaptat imediat stilului meu mai habauc si pasional. Deja dupa cateva sarutari intense si bine aplicate gafaia...si aproape gemea. Daca nu erau naturale...inseamna ca facuse facultatea de teatru :P Eram parca doi iubiti care nu s-a vazut de un an de zile....atat de pasional si intens a fost. Iar bila alba pentru cat de bine a stiut sa se adapteze stilului. Ne-am intins in pat si de la gura pana jos la Benone al meu....a sarutat fiecare particica. Oralul destul de bine executat. Destul de adanc si si-a dat toata silinta sa fie deep...asa cum i-am spus ca imi place. Din pacate nu a reusit sa o bage toata. Acum trebuie sa fiu cretin sa spun ca am fost dezamagit de lucrul asta cand am vazut clar ca si-a dat toata silinta si a facut si ea ce a fost omeneste posibil pentru asta. M-a lucrat bine si intens...varianta mai hard cum imi place mie. Se transformase oarecum intr-o actrita porno. Traia momentul...si incerca sa ma faca sa ma simt cat mai bine. M-a incantat atat de mult prin atitudine si profesionalism incat desi nu aveam de gand sa fac si normal....am decis sa fac lucrul asta pentru a o face si pe ea sa se simta bine. A pus fesul s-a urcat deasupra...si da-i si lupta...si da-i si lupta. Aveam in cap replica lui @vindiesel809: " m-a futut practic de m-a rupt" de aceaa i-am dat si eu...sa fie sentimentul reciproc :) . Am intrebat-o la un moment dat daca ii place si daca se simte bine....si raspunsul m-a lasat masca: tu trebuie sa te simti bine...nu eu. Tu esti cel care a platit si tu vreau sa te simti bine. Ce naiba vrei mai mult de atat??? Vazand ca gestul meu de a se simte si ea cat mai bine nu a prins...ne-am oprit am dat cauciucul jos...si am trecut iar la ora....urmand finalizarea orala. A adunat pana la ultima picatura....si a mers la baie sa-si elibereze gura. Am facut dus...prosop curat si gel de dus. Nu erau prosoape sau geluri. Era prosop...dar curat si un gel. Am dat sa plec...si mi-a zis ca sa stau sa mai fumez o tigara. Mi-am cerut scuze ca eram in intarziere...si am plecat multumind. Incredibil....nu ti-a luat banii...ai facut treaba si gata sutul in fund sa pleci. Vroia sa imi continui starea de bine si de relaxare...cu inca o tigare.

Ca o concluzie. Stie ca pierde mult la partea fizica...dar compenseaza prin atitudine...si chiar profesionalism as spune. Vrea sa te simti bine...sa revii. Prefer pe una care arata mai rau...dar reuseste sa ma faca sa ma simt bine...decat bunaciunea de la care pleci nesatisfacut..nici fizic...nici psihic. Si nu s-a uitat niciun moment la ceas. Poate ca am stat mai mult de 30 de min....dar nu am vrut sa sar calul si am finalizat pana la urma.

Ca note:

Fizic un 6 cu indulgenta dar compenseaza cu alte lucruri

Oral: 9 Penru oralul adanc si pentru incercarile (multe la numar) de deep

Normal: 8-9 chiar daca am facut destul de putin dar judec nota dupa putinul care a fost

Locuinta: 8 (cum spuneam...chiar daca e modesta...e curata)

Atitudine: 9

Profesionalism: 9 (nu uitati ca i-am spus sa imi faca apel....si tot nu mi-a facut...deci ai siguranta)

Anal.....n-am incercat decat cu degetul...deci nu pot da nota.

 

Nu sunt in masura sa va spun daca sa mergeti sau nu. Spun doar ce as face eu. Daca as mai produce ceva bani...si nu as avea ceva nou nout de incercat....da as reveni la ea. Dar oricum e pe locul doi....dupa Ana.

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator keyser
Reputație: 0

Stie cineva daca mai presteaza ? Am sunat vreo 2-3 zile la rand dar nu a raspuns, am incercat si prin SMS si nimic

Un id de mess al fetei are cineva ??

  • Minus 1
Link spre comentariu

@edy2000...eu sambata pe la pranz am fost la ea....si cum spuneam in postul de mai sus...chiar am discutat de imbunatatiri ale prestatiei pentru a reveni clientul la ea....asa ca ma indoiesc ca de sambata pana astazi a luat decizia radicala sa nu mai presteze. Chiar imi spunea ca are laptopul stricat...si ca nu a mai intrat de ceva vreme pe net. Asa ca singura varianta ramane cu numarul de telefon (personal nici nu cred ca "racolarea" clientilor s-a facut vreodata pe mess) . Poti sa ii dai 1.000 de sms-uri in care sa ii spui sa te apeleze...ca degeaba. Nu suna niciodata...nu da beep...nu da sms...chiar daca tu ii spui sa faca lucrul asta. Mai incearca asa din cand in cand...ca vei da de ea pana la urma. Spor sa ai!

Link spre comentariu

Azi avand chef de niste descarcari zic sa incerc peisajul galatean i-au forumul la cautat ramanand doar alina si andra cu locatie, incerc la alina dar ea activeaza doar pe segmentul 35+ si imi da eject ramanand andra.

Sun la nr 0732 461 277 mi s-au prezentat serviciile si intr-o jumatate de ora eram la usa pregatit de tavaleala.

Fizic nu exceleaza, sani mici lasati dar este slabuta si asta este ok.

Stam oleaca de vorba si urmeaza dusul de rigoare, baia curata ca si restul apartamentului, prosop uscat avea doar sapun gelul de dus lipsind.

Din meniu am incercat doar oralul care este bun face deepthroat nu iese mereu dar este perseverenta, a observat ca-mi place stilul mai hard si s-a conformat, finalizarile au fost cim.

Pe viitor trebuie sa incerc normalul si analul.

Am stat mai mult de ora vorbind mai multe chestii, scorul 150lei.

@edy2000 mai incearca poate ai noroc, pentru cei cu masina puteti parca in fata la LMK.

Note:

Fizic: 6

Oral:8.5

Atitudine:10

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salutare, dragi futaciosi!

Va impartasesc experienta pe care am avut-o cu domnisoara bruneta Andra acum vreo doua zile. Am apelat-o la telefonul gasit pe acest site in preziua “actiunii” ptr a ma “programa”; a zis ca e OK; in ziua respectiva mi-a raspuns la al patrulea apel – deci e bine sa insistati daca aveti interes – si m-am prezentat la locatia care mi-a fost comunicata. Dupa acceptul telefonic, am urcat, am batut la usa si mi-a deschis o domnisoara frumusica, pina in 30 de ani, amabila si sociabila. Dupa ce am lasat cei 80 de lei – contravaloarea unui numar – am facut un dus scurt si m-am instalat confortabil in patul din camera garsonierei modeste si curate din Tiglina. S-a dezbracat, a venit peste mine si am inceput sa ne sarutam; are sinii micuti, lasati, subtirica la corp, cam 1,70 metri inaltime – in concluzie ok ptr cei fara pretentii. Mi-a luat in primire juniorul aproape intarit, s-a jucat cu el, l-a bagat in gura, l-a lins…in concluzie oral neprotejat bine executat. Dupa citeva minute, a pus balonasul si a venit deasupra mea, ptr sexul normal, la rugamintea mea. Dupa citeva clipe a inceput sa geama, a tot prestat citeva minute de incepuse patul sa scirtiie de mama focului; dar nici o problema a tinut si patul si fata la calarie, atit ea peste mine cit si eu peste ea, pina ne-a inundat transpiratia de pe noi. La un moment dat, juniorul a inceput sa se lase si am rugat-o sa trecem la inca un oral, ptr a incerca sa finalizez. S-a chinuit citeva minute, nu a mers, am tras si eu de junior de mama focului, nu a scapat nicio picatura, desi domnisoara era pregatita cu gurita ptr un CIM pe cinste. Daca am vazut asta, am dorit sa o mai sarut si sa o mingii la pasarica, dar domnisoara mi-a dat de inteles ca timpul meu s-a cam terminat si ca asteapta pe altcineva. Am facut dus repede, ne-am luat la revedere, am coborit jos si am fost surprins sa observ ca ceasul era fara 5, in conditiile in care, la venire, in fata blocului, cind o sunasem sa ii solicit acceptul ptr a urca era si 25…Deci, fara dusuiala si alea-alea, hirjoneala noastra nu a durat mai mult de 15 – 20 de minute…si cu banii dati si plecat nerezolvat…

Ma voi gindi foarte bine daca voi mai reveni la aceasta escorta.

Ptr ca am observant ca se practica si notarea, voi acorda urmatoarele

NOTE

Fizic 8 – este frumusica

Oral 9 – se pricepe, se vede ca are experienta

Normal 8- a stat bine deasupra

Locuinta 8 - arata bine

Atitudine 8 – lua mai mult daca era mai comunicativa si imi acorda mai mult timp din cele 30 de minute care se acorda unui numar.

Dragii mei, in concluzie, va doresc spor la futareala, ptr ca domnisoara merita vizitata cel putin o data...asta daca nu aveti cine stie ce pretentii...

  • Like 14
  • Minus 3
Link spre comentariu

in sfarsit dupa atat ghinion( intalnirile esuate cu alina si ioana) am apelat si la a treia varianta andra..sun pe la 17 si sun si sun nimic,am zis clar azi nu e ziua mea.DUpa juma de ora zic sa mai incerc odata mai ales ca am vazut ca si confratii au avut aceleasi probleme cu raspunsul la tel.dar surpriza adela a raspuns am ,clarificat toate detaliile ,pret ,adresa .. si mi-a zis ca mai are inca un client si dupa ,e disponibila,asa ca fuga sub dus ,am urcat in masina si goooo.Ne-am inteles ca la 8 si 15 sau si 20 sa sun pt a intra in bloc,locatia bineinteles in tiglina ,cine spusese ca la amadeus gresise,e un pic mai in deal urmatorul bloc.AJUNS la ora stabilita,eu tip serios si ora este ora am ajuns cu 2 min mai inainte si sun ...si sun.... si iar sunnn,si nimic,nu raspunde.Mai ma invart pe acolo,mai sun ,mai sun,tot nimc,dupa vreo inca 10minute de plimbat prin cartierul apropiat zic mai sun ultima oara daca,nu raspunde plec!!! surpriza ,a raspuns,mi-a spus ca a fost la baie ,clientul anterior trebuia terminat:D,am inteles mi-a dat nr garsonierii urc un etaj ciocanesc,deschide si intru.M-a servit cu un pahar de suc ,eu am refuzat-o politicos am stat de vorba vreo 10 min ,apoi m-a intrebat ce parere am ,daca raman sau nu,bineintes am zic ca raman,asta nu ca era frumoasa sau nu stiu ce,dar nu prea pot pleca asa is prea educat ..:P.Ca aspect nu m-a dat pe spate,era imbracata intr-o fustita neagra care nu prea ma impresionase chiar asa,la fata intr-adevar sub 30 ani sub nici o forma nu are, accent moldovenesc,la corp slabuta dar nu prea sexy,o inteleg mai ales ca mi-a spus ca este si mamica,sanii lasati si mici,fundul nu prea atragator (fara cosuri,dar nu avea aceea forma care m-ar da pe spate si m-ar face sa imi doresc sa o penetrez anal,cu toate ca face total).am vrut sa-i dau banii mi-a zis sa ii dau dupa terminarea partidei,am ramas masca ,e prima tipa care o platesc dupa sex..hmmm...si altele nici nu intam pe usa si imi aratau din degete,moneyyy.Ne-am dezbracat apoi s-a urcat pe mine,pupaturi pe piept,a coborat in joc pana la mecanism,mi-a coborat limbuta si la cele 2 pietre pretioase ale mele,si chiar le acordat atentie maxima,am intrebat-o dc la unii nu le ofera aceeasi placere,raspunsul a fost daca ouale nu se mai vad de padure si pe deasupra mai si miroase....are si ea dreptate,in fine eu fresh cum sunt deobicei nu a avut ce sa comenteze,a incercat sa faca deep,dar nu a reusit, nici pe departe nu se compara cu vanessa (era unica,si nu cred ca mai gasesc in gl)oricum si-a dat interesul a incercat,avea vionta,chiar se inecase la un moment dat ca ma speriasem zic sa nu cumva sa sun la 112 :P,pe jumate reusise,in acelasi timp ma gandeam daca sa trec si la alt capitol sau sa raman cu oral,mi-era sa nu pun prezervativul aiurea si sa nu fac nimic,deobicei cu escortele care nu prea ma atrag mi se mai intampla si de astea,asa ca am continuat inca cateva minute de oral pana la finalizare o tineam de cap si ea a tras tottt dupa teava de ma usturaa.APOI am mai stat la taclare un pic ,i-am lasat banii pe masa, si ne-am luat la revedere.CA concluzii tipa ca aspect nu e fenomenala,nici prea rea nu pot spune,eu as zice ca mai mult o trage corpul decat fata in jos,curata este si ea si garsoniera.ca note sa dau pot da doar la oral care as zice un 7 cu minus,iar ca aspect un 6,comunicare 9 cu plus,locatie 8. CELOR CARE nu is prea pretentiosi as zice ca merge,nu se grabeste si face ce-i spui,eu totusi nu cred ca m-as mai duce sunt alte variante mult mai placute pt mine.PT CEI INSURATI FARA GRIJA NU SUNA PE NIMENI INAPOI...multa sanatate la loome...

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979
  • Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979

Ieri am fost în "vizită" la domnişoara! O recomand, dar nu dau note per bucată cum au făcut ceilalţi "colegi"! Motivul?! Simplu, personal am fost încântat de abordarea acesteia! Subscriu celor spuse mai devreme de "tapu" şi vreau doar să accentuez pentru cei interesaţi, asemeni mie, de atmosfera creată de tânără! Domnii mei, o conversaţie plăcută, "o partidă" care pentru mine a avut cel mai important element IMPLICARE!

Atât timp cât stai acolo (cel puţin în cazul meu!) te face să te simţi că-ţi aparţine, te face să ai acel sentiment de bine, că eşti important, că doar plăcerea ta contează! Sigur o voi mai vizita, în primul rând pentru că mă face să mă simt bine (şi nu mă refer doar la explozia de final!)

Pe curând stimaţi colegi

  • Like 2
Link spre comentariu

am fost si eu astazi la andra. mai mult decat au spun colegii de mai sus nu prea ar fi de spus,mie mi-a spus ca are 28 ani desi cred ca are mai multi,oralul nu e cine stie ce riluriana sau alina se descurca mai bine dupa parerea mea in concluzie eu nu as mai reveni decat in caz ca chiar nu am altceva

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

am fost si eu astazi la andra. mai mult decat au spun colegii de mai sus nu prea ar fi de spus,mie mi-a spus ca are 28 ani desi cred ca are mai multi,oralul nu e cine stie ce riluriana sau alina se descurca mai bine dupa parerea mea in concluzie eu nu as mai reveni decat in caz ca chiar nu am altceva

Ai fost cam zgarcit cu detaliile. Te rog sa revii cu o recenzie regulamentara. (ghid in semnatura) Daca vrei sa eviti sanctionarea ta.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Oras:pe la spate
  • Oras:pe la spate

Salut. Mai are cineva și alte date de contact pentru această domnișoară? Încerc de două zile la telefon, dar e în afara rețelei. Mulțumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

La sfarsitul saptamanii trecute am reusit sa o vizitez si eu,dar datorita lipsei de timp nu am avut timp sa las recenzia.Sa incep ,aveam chef de un sex anal si un oral cu finalizare si pe deasupra si cu locatie,nici eu nu sunt prea pretentios :boob si cum piata e slabuta spre foarte slaba am obtat spre Andra.Am sunat de vreo doua ori ,pauza nu a raspuns ,dar citind obiceiurile ei nu m-am ambalat prea tare si am revenit peste o ora cu al treilea telefon,atunci a fost cu noroc ,mi-a raspuns ,voce placuta ,amabila ,mi-a dat detaliile,si am stabilit sa o vizitez pt un numar.Ajuns in fata blocului ,m-am mai invartit un pic pe afara ca mi s-a spus ca mai era un client inaintea mea,eu eram ultimul ,mi s-a spus ca la ora 21 se cam inchide programul,am sunat dupa ceva timp mi-a dat numarul garsonierii am urcat spre ea,am strabatut tot culoarul,daca stiam intram prin spate ,imi dischiseze tipa usa,m-a invitat inauntru am stat un pic la taclale vrute si nevrute,mi-a specificat ca nu e din gl , m-a intrebat daca raman, am ramas ,dar sincer nu prea eram convins asa mult ,dar zic hai sa incerc,fata intr-adevar un pic cam matura,nu foarte urata,probabil daca era cu vreo 7 anisori mai mica as crede ca ar fi aratat mai bine,corpul cam neatragator,nu grasa,din contra slabuta,dar nu prea m-a atras atat pielea cat si sanii cam lasati,daca erau doar mici nu era o problema dar cam atarnau.In schimb foarte comunicatica,si calma in acelasi timp ,m-a intrebat cum doresc oralul ,am ales fara protectie si cu finalizare,ca asta ma doare cel mai tare....analul nu l-am mai probat am simtit ca mai bine nuuu e cazul,in schimb a inceput cu pupici pe corp.ma manjise un pic cu ruj pe burtik :slap2 ,a coborat la jupan l-a alintat bine,ce mi-a placut a insistat si la bilute fara sa-i zic eu,probabil ii placeau,am trecut un pic la normal foarte putin...m-am reorientat catre oral,care nu a fost deep si nici prea bun,au fost altele si mai de calitate si m-am apucat de pus explozibilul in gurita ei,apoi s-a dus la baita a scuipat ,a revenit in camera i-am dat banutii 80 ron fara sa-i numere,am mai stat inca cateva minute de vorba ,ne-am luat la revedere si am fost dus..Da este primitoare ca limbaj si atitudine,dar nu prea atragatoare ,cel putin pt mine,ce nu mi-a placut a fost ca a dorit lumina stinsa ca sa nu ne zareasca vreun vecin sa-i facem pofta,bine televizorul era pornit,am stat juma de ora dar cu tot cu vorba nu numai actiune,fiind si vina mea ,daka nu am tinut prea mult,camera curata dar miros puternic de fum de tigara,eu fiind nefumator mi-a fost cam nasol.Daca este de revenit ,nu prea as crede,dar pt o saracie cum se mai anunta pe aici .... e bine de salvat numarul.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

salut,

am fost si eu la ANDRA , am luat 1 ora (150ron).descrierea este cea de mai sus.am spus decat o papusa cae sa nu stie mai nimic, mai bine una cu experienta!dupa ce am stat de vorba ea la o tigara,mi-a spus ca sunt primul client pe ziua de astazi:P!am trecut la actine.mi-a placut ca nu te pune pe fuga, stie sa-ti acorde atentie, nu-ti cere banii din prima ci la sfarsit!!primul numar am vrul sa-l finalizez oral dupa 15 min.poate ca nu-i asa experta, dar a stiut sa-l alinte,linga si sa mangaie oo-le si pe gogu care ii placea sa fie Deep :).la pozitii nu comenteaza, sta asa cum vrei tu.dupa primul numar am facut 2 miunte un dush si inapoi la actiune, nu are aer condtionat(am slabit 5 kg):))).daca nu te tine gogu, cred ca in 5 minute esti gata:D.ea desupra, umeri craci( geme fain in pozitia asta) ,doggy.am incercat si analul care mi-a placut!a durat cam 20 min la anal dupa care m-a finalizat oral ,tragea de gogu,nu a lasat nici o picatura. am terminat la fix pot spune, din 60 de min ,cam 45-50 de min am avut parte de sex nebun.nu ma laud cu performantele mele sexuale,dar zice ca daca ar avea 3 clienti ca mine pe zi o saptamana dispare din peisaj fiind epuizata:)) .dupa am facut un dush, am stat 10 min la taclale si am plecat. note: la fizic 7 ,la oral 8,la normal 9,la anal 9.,locatia 8. este de incercat, daca nu ai pretentii si pt 150ron face banii. nu are fite, simpla,ascultatoare si comunicativa! numai bine

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator keyser
Reputație: 0

Saptamana trecuta, dupa mai multe incercari am reusit sa dau si eu peste corveta asta. Am sunat de data asta in jurul orei 12.30 - 1. Mi-a raspuns si mi-a zis ca e libera in jumatate de ora. Adresa este in tiglina 1, la unul dintre A-uri, o garsoniera amenajata relativ OK. Odata ajund mi-a explicat si de ce nu am reusit sa o prind pana acum: cica dupa ora 15 e fff ocupata si cand mai vreau sa o mai prind ar fi bine sa sun la fel, intre orele 12 si 15 ca sa imi poata raspunde.

In fine, dupa 2-3 minute de palavrageala am trecut la actiune:

-am luat doar un numar ptr prima intalnire,care a inceput cu un oral bun, m-a lins si pe coaie si la cererea mea m-a lins si in cur de cateva ori. Nu foloseste prea mult mana, face si deep dar se cam ineaca, mi-a umplut pula de saliva dar in sensul bun al cuvantului, cam cum vezi in filmele porno. La corp nu este fenomenala, dar are niste buze umflate disproportionate cu restul fetei - cred ca are si ceva silicon bagat in buze, daca nu inseamna ca are gura facuta pentru supt din nastere :):):)

Dupa 10 minute de supt am vrut sa o si fut normal, dar uitasem sa iau prezervativ si nici fata nu avea in momentul ala (s-a scuzat ca nu a avut cand sa se duca sa cumpere, ffind prinul client). In consecinta am mai continuat oral vreo 5-6 minute dupa care mi-am dat drumul in gura ei, fata scuipand incarcatura la baie.

M-am spalat si am intins-o, multumit de prestatie, dar dupa ce a verificat ea holul ca sa nu ma vada vecinii.

Note :

locatie - 8 (poti face dus, prosoape si servetele la discretie)

asprect fizic - 7 (buzele sunt facute pentru muie, in rest e slabuta)

oral - 9 (daca ar mai folosi si mana cred ca ar merita chiar un 10)

De revenit : - eu unul mai revin, raportul pret/calitate este OK, cel putin oralul merita banii

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Ce am uitat sa mentionez - nr de telefon este 0732 461 277, preturile sunt 80 nr cu 150 ora, ca si varsta cred ca are peste 30 de ani

Numarul vechi mai e valabil? Ca sa stiu cum sa o modific in titlu.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979
  • Oras:GalaÅ£i/Brăila din 1979

Numarul vechi mai e valabil? Ca sa stiu cum sa o modific in titlu.

Multumesc.

 

Stimate domn numărul din titlu nu mai este valabil! NOUL NUMĂR: 0732.461.277

 

Multumesc pentru informatie.

Link spre comentariu

Salutare confrati...

Am reusit si eu dupa multe telefoane sa trec azi pe la Andra.

Dupa telefoanele de rigoare mi-a explicat unde trebuie sa ajung, cand am batut la usa nu stiam ce ma asteapta fiind ametit cu descrierile de mai sus....Mi-a deschis usa o fetisoara ca dupa prima impresie as putea zice ca are in jur de 28 de ani(dar chinuiti) si ma invitat inauntru. Am stat la o tzigara si am discutat despre mai multe chestii si apoi despre ce as vrea eu de la ea - adica un numar total cu sarutari si finalizare orala.... Am facut un dus rapid si am trecut la actiune; incepand cu niste sarutari de parca eram sotul ei si apoi un oral cu foarte mult deep si destula atentie la bijuterii.. dupa vreo 5 min de supt am scos ea o caciulita Masculan si am trecut la anal....cu puttina chinuiala am reusit sa o "introbag" ....dupa distractia pe la poarta din spate am trecut la un normal tot pe la spate apoi cu ea deasupra, dupa eu peste ea si din pacate am finalizat in caciulita nu am mai apucat sa fac finalizare orala...dupa toata distractia asta am fost la baie mam spalat putin(mentionez ca de cand am ajuns la ea a scos un prosop curat din dulap care se vedea ca deabia la cumparat fiindca mai avea si acuma eticheta cu pretul pe el..)sa spalat si ea si am mai stat la o tzigara putin de vorba.....am platit 80 lei pentru un numar, mi-a multumit dupa care si eu, apoi am plecat si atat.

Ca note sunt urmatoarele:

Fizic : 7 spre 8 fiindca eu am gusturile putin mai ciudate

Locatie : 9 foarte curat, cearceafuri proaspat schimbate

Oral : 10 cu felicitari din partea mea

Normal : 8

Anal : 8

Atitudine/Comportament in timpul actiunii si inafara : 10 face cum ii zici nu comenteaza, de cand am inceput cu analul si apoi la normal s-a apucat sa geme (fals sau adevarat nu mai conteaza mie mi-a placut) si se vede ca are o varsta fiindca stie cum sa vorbeasca cu clientul.

 

Parerea mea : ESTE DE REVENIT CU SIGURANTA tura urmatoare pentru o ora....

  • Like 2
Link spre comentariu

Din ciclul "old habits die hard" si dupa incercari esuate de a le programa pe alina,tania,ana si ioana, zic hai vere,ce-o fi o fi si apelez si la andra care spre nenorocul meu a si raspuns.

De ce spre nenorocul?..pentru ca fata asta e mult,mult sub pretentiile mele(ma si asteptam din recenziile confratilor). E sub pretentiile mele la capitolul fizic(bai nene cand ai acasa tot ce-ti trebe la ce mama draq te mai duci la escorte?? te duci sa gasesti ceva mai bun...nuuu???).

Ok, Tania,Ioana,Belle,vin cu ceva mister,senzualitate,tinerete, calitati pt care iti calci pe suflet si te duci la ele(chiar daca esti insurat) (pe Alina si Ana inca nu le-am cunoscut),fratilor dar andra nu merita...inca regret alegerea facuta,promit sa nu ma mai las condus de gogu de acum inainte.

De ce nu merita??..pt ca nu ofera nimic special,nu e atragatoare in niciun fel,locatia e de rahat(confratii care au zis ca locatia e ok cu siguranta n-au fost la belle)

O sa zic totusi si de partile pozitive ale fetei

-comunicativa,si-a rezumat viata in mai putin de 20 min cat am stat la taclale,nota 9

-sincera si deschisa,la final chiar ea mi-a recomandat sa nu o mai vizitez si sa stau mai mult langa a mea sotie :iagree ,nota 10

-atenta,face tot ce simte ca iti place daca o indrumi discret

-oralul,punctul ei forte,deep destul de reusit insa nici pe departe ca al ioanei,cu deosebita atentie pt oo si chiar zone mult mai intime,nota 9

-anal,am cerut,s-a conformat,mi-a pus caciula,s-a dat cu un kil de crema pe fese si anus,s-a pus in pozitia necesara :doggystyle timp in care gogu a renuntat datorita imaginii nu tocmai provocatoare, asa ca am fost nevoit sa revin la oral ca sa pot finaliza,nota 3

 

Concluzii...recomand pt cei care nu sunt f pretentiosi,eu personal m-am lecuit.

Cel mai important aspect din intalnirea mea cu andra este ca m-a facut sa ma gandesc de 2 ori inainte de a merge la escorte iar asta e un lucru bun pt mine.

Nu regret pt cei 80 de ron platiti,desi mi-a dezvaluit ca intr-o zi aproape buna face si 1000 de roni(incredibil cum fac unii banii)

Sper sa nu supar pe cei care au fost f multumiti de intalnirea lor cu domnita...gusturile nu se comenteaza...respect.

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Telefon: 0770999899
  • Oras:wonderland
  • Telefon: 0770999899
  • Oras:wonderland

Eu nu o recomand,am sunat-o acum 3 zile si mi-a raspuns,mi-a zis sa vin in tiglina (stiam zona si oricum aveam treaba in tiglina) i-am spus ca in 30 de minute pot sa ajung la ea si am intrebat-o daca pot sa o sun atunci si mi-a zis ok,nu avea client. dupa 30 de minute ajung in fatza blocului ei acea zona "discreta" , si sun,nu imi raspunde,mai stau 10 minute iar sun ,iar suna si ea nu raspundea.am renuntat si am plecat.din cate am citit aici se pare ca nu am ratat nimic;pacat sa aud ca si astfel de fiintze fac bani din acest lucru,barem de ar arata cumva,ca cele de pe alte meleaguri care culmea cer tot acelasi pret.e ca si cum ai da tot atatia bani pe o dacie noua cat ai da si pe un mercedes nou...tot masina dar difera multe.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...