trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 26, 2016 Ceo face Day?E scârbit și el
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 26, 2016 nu stiu, nu pastram legatura. intreaba-l pe el, ce ma intrebi pe mine Iar te despartisi de el ?
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 26, 2016 Eo desfac o sticla de Roze .... pe cuvant, sa ma tina treaz sa citesc acilea
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 26, 2016 Sincer mi-ar placea mai mult fara sutien, dar stiu ca n-o voi putea convinge sa renunte la acesta.Mai, arata-mi tu niste sani faini dupa gustul tau ... gustul nu se discuta, nah, dar inclin a sa apreciez sanii naturali in detrimentul unora siliconati care dupa parerea mea sunt cat se poate de falsi la atingerebai nene cu tine n o scoate omu la capat. si eu apreciez femeia naturala si nu numai la sani ca daca voiam plastic imi luam logan nu F10. dar decat naturali si hidosi, mai bine artificiali si frumosi. in cazul de fata nu e vorba de gusturi, e ca si cand ti-as arata o dacie liberta, facuta harcea-parcea peste tot si o alta masina Y de generatie noua, cu dotari, tu spunandu-mi ca nu ti place Y ca are piele si ti-e frig iarna, prea multa electronica etc. si ca tot mai mult iti place dacia liberta ca ti-o repari tu singur in curte.in cazul asta nu numai ca nu ai gusturi, dar esti si un idiot si-un prost. zic asa in general... p.s apreciaza ca uite cat am scris pt tine... 3
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 26, 2016 F10 ///M5, de ala ca al meu? 1
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 26, 2016 am o parere extrem de proasta despre voi, nu sunteti genul de oameni pe care i-as accepta vreodata in preajmaasa crezi si despre mine? :(
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 26, 2016 Cine dreaq, dintre brigadieri zic, crezi tu că s-ar întâlni cu una ca și tine? Agramată, melicoasă, diloaică siguranţă...făi fetiţo, ești prea mică pt lumea asta mare...repet, nu ești de competenţa noastră Spală-te, primenește-te, învaţă să așterni câteva cuvinte în pagină...și abia după poate să ai vreo mică șansă no thx niciodata nu voi fi interesata, multumesc pt considerare. numai bine Iar te despartisi de el ? m-am despartit de el dupa fix o saptamana cand am decis sa fim pe bune, el era cu Craciunul cu familia, eu cu munca excesiva cum sunt in fiecare Craciun in ultimii ani si am decis sa o rup definitiv inainte sa ne intalnim cum planuisem. Oricum nu aveam nicio sansa reala dupa atatea certuri si chestii urate. Nu am nimic cu el, nu ne leaga nimic, ce a fost a fost si eu chiar nu o sa discut sau imi doresc chestia asta. Ii doresc chiar sincer multa fericire 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 26, 2016 asa crezi si despre mine? :(cam da. sorry, dar stii ca-s pe fata
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Ianuarie 26, 2016 Postat Ianuarie 26, 2016 Cioară, cioară, da' își face și câte cinci dușuri pe zi...de vestimentaţie, de îngrijire corporală, plm, nu mai vorbesc...cioara e impecabilă Banuiesc ca calu din sufragerie tot ea il spala...?Iar pedichiura la copite o executa nevasta?A ta,zic...Nu a calului:) Inca nu mi-a trecut supararea pe tine...
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Ianuarie 26, 2016 Postat Ianuarie 26, 2016 Pentru tine e Doamna Pocnitoarea! Măsoară-ți cuvintele!Lauriane...tu ești, fir-ai sa fii de Vadim la usa panaramei... I knew it...
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 26, 2016 Cine dreaq, dintre brigadieri zic, crezi tu că s-ar întâlni cu una ca și tine? Agramată, melicoasă, diloaică siguranţă...făi fetiţo, ești prea mică pt lumea asta mare...repet, nu ești de competenţa noastră Spală-te, primenește-te, învaţă să așterni câteva cuvinte în pagină...și abia după poate să ai vreo mică șansă pai ce pretentii sa ai de la o starpiturå da femeie care se bate cu pumnu in piept ca a fost hostesa, iti dai seama ce-a fost ea, a ajuns la apogeu astazi n-a mintit chiar a fost la ski, am dovada: https://beyondthehaze.files.wordpress.com/2009/02/ick.jpg 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 26, 2016 @dolores tu macar esti copil, nu prea gandesti inainte sa iti deschizi gura si nu iti dai seama in impulsivitate cand gluma nu e gluma, nu prea le faci cu intentie, dar esti badaran si cam cocalar si tu vrand , nevrand..... ai timp sa cresti totusi si sa te cizelezi si face to face cred ca totusi macar simulezi ca esti ok ca persoana. nu imi pari un baiat rau ca fire......in fine... n-am chef te-am pupat
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 26, 2016 Lauriane...tu ești, fir-ai sa fii de Vadim la usa panaramei... I knew it... el e da, eu m-am prins demult
miskininthebigmango Reputație: 57 Postat Ianuarie 26, 2016 Postat Ianuarie 26, 2016 Roza vs. Brigada .... un scor, ceva ?Boschetarii castiga fiecare batalie. Dar pierd razboiul. Adica la log out.
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 26, 2016 cam da. sorry, dar stii ca-s pe fatanumai misionar iti place
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 26, 2016 pai ce pretentii sa ai de la o starpiturå da femeie care se bate cu pumnu in piept ca a fost hostesa, iti dai seama ce-a fost ea, a ajuns la apogeu astazi n-a mintit chiar a fost la ski, am dovada: https://beyondthehaze.files.wordpress.com/2009/02/ick.jpgAre și dovada că a fost hostesă, nu caterincă Atât poate, atât face...nu-i de condamnat
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 26, 2016 @dolores tu macar esti copil, nu prea gandesti inainte sa iti deschizi gura si nu iti dai seama in impulsivitate cand gluma nu e gluma, nu prea le faci cu intentie, dar esti badaran si cam cocalar si tu vrand , nevrand..... ai timp sa cresti totusi si sa te cizelezi si face to face cred ca totusi macar simulezi ca esti ok ca persoana. nu imi pari un baiat rau ca fire......in fine... n-am chef te-am pupatdeci iti place da mine
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 26, 2016 m-am despartit de el dupa fix o saptamana cand am decis sa fim pe bune, el era cu Craciunul cu familia, eu cu munca excesiva cum sunt in fiecare Craciun in ultimii ani si am decis sa o rup definitiv inainte sa ne intalnim cum planuisem. Oricum nu aveam nicio sansa reala dupa atatea certuri si chestii urate. Nu am nimic cu el, nu ne leaga nimic, ce a fost a fost si eu chiar nu o sa discut sau imi doresc chestia asta. Ii doresc chiar sincer multa fericire Eo ti-am zis, data viitoare sa asculti de un om batran si trecut prin viata
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 26, 2016 Are și dovada că a fost hostesă, nu caterincă Atât poate, atât face...nu-i de condamnat Daa, hostesa la Balaceanca... Mare senzatie!
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 26, 2016 a facut la viata ei numai sange sa o bata
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Ianuarie 26, 2016 să vie Lisandru,zic 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 26, 2016 Daa, hostesa la Balaceanca... Mare senzatie!La ce logoree are, posibil...s-ar încadra perfect în peisaj
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 26, 2016 numai misionar iti place nu chiar sunt f zburdalnica, dar asta nu-i treaba ta ))singuru care e suficient de decent ca sa ies vreodata cu el sa-i vad mutra la un suc ar fi Picon. din grupul asta sau fie din Bucuresti pe cine am vazut pe aici. ca nu se intinde si ca nu este badaran. cam atat. in rest imi place lumea de prin Ardeal de pe forumu asa la caterinca, pe aici mai usor drept urmare singura persoana cu care m-am vazut la baute este ardelean de misionar nu poate fi vorba
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 26, 2016 deci nu faci oral, numai normal
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 26, 2016 deci nu faci oral, numai normalOralu' il face misionar...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum