rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 26, 2016 deci nu faci oral, numai normalnu-i treaba ta n-auzi? se numeste intimitate, ca nu m-ai luat de la colt si nu am afisat pretul pe intalnire sa iti spun ce fac si cum in intimitate
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Postat Ianuarie 26, 2016 m-am despartit de el dupa fix o saptamana cand am decis sa fim pe bune, el era cu Craciunul cu familia, eu cu munca excesiva cum sunt in fiecare Craciun in ultimii ani si am decis sa o rup definitiv inainte sa ne intalnim cum planuisem. Baga-mi-as pwla'n baba Cum draq vine asta ma : ne-am despartit inainte sa ne intalnim Unde este ma ala care spunea ca nu este proasta? Citeste ce debiteaza asta p'áici Morrrr, "ne-am despartit inainte sa ne intalnim"...ahahahhaaahahahaaaa... 1 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 26, 2016 deci nu faci oral, numai normalȘi duș sâmbăta când iese la horă 1
machucambo Reputație: -974 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Ianuarie 26, 2016 Baga-mi-as pwla'n baba Cum draq vine asta ma : ne-am despartit inainte sa ne intalnim Unde este ma ala care spunea ca nu este proasta? Citeste ce debiteaza asta p'áici Morrrr, "ne-am despartit inainte sa ne intalnim"...ahahahhaaahahahaaaa...S-a logodit pă feisbuc, ce-i asa greu? 1 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 26, 2016 Baga-mi-as pwla'n baba Cum draq vine asta ma : ne-am despartit inainte sa ne intalnim Unde este ma ala care spunea ca nu este proasta? Citeste ce debiteaza asta p'áici Morrrr, "ne-am despartit inainte sa ne intalnim"...ahahahhaaahahahaaaa...Bag-o la suzeta lu' Euflo
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 26, 2016 Și duș sâmbăta când iese la horă asa face neboona?pai nu e bine. mai dezlipesti labiile cu dalta
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 26, 2016 nu chiar sunt f zburdalnica, dar asta nu-i treaba ta ))singuru care e suficient de decent ca sa ies vreodata cu el sa-i vad mutra la un suc ar fi Picon. din grupul asta sau fie din Bucuresti pe cine am vazut pe aici. ca nu se intinde si ca nu este badaran. cam atat. in rest imi place lumea de prin Ardeal de pe forumu asa la caterinca, pe aici mai usor drept urmare singura persoana cu care m-am vazut la baute este ardelean de misionar nu poate fi vorbaFey, eu n-am mutră, am față! Față de înger. ... mă rog, cu ceva cornițe. 6 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 26, 2016 Baga-mi-as pwla'n baba Cum draq vine asta ma : ne-am despartit inainte sa ne intalnim Unde este ma ala care spunea ca nu este proasta? Citeste ce debiteaza asta p'áici Morrrr, "ne-am despartit inainte sa ne intalnim"...ahahahhaaahahahaaaa...da prostu pulii am decis ca putem fi un cuplu si sa ne intalnim dupa ce trec sarbatorile. cu day vb noaptea si pana la 3 dimineata de cand eram cu diamond, am petrecut mult timp comunicand cu adevarat, stie cum arat , intelegea cum ma comport, am petrecut destul cu el sa ne cunostem felul de a fi . din moment ce ne placeam si am tot lungit-o era normal sa ne punem problema unei relatii imediat ce ne intalnim ca nu avem 14 ani sa ne plimbam de mana sub clar de luna. Tu esti imbecil de-a dreptul, tu nu intelegi ca s-a terminat ce am avut de impartit cu el si nu e treaba voastra. vezi-ti de grasuna si pitica de nevasta sau de curve, de mine nu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 26, 2016 Fey, eu n-am mutră, am față! Față de înger. ... mă rog, cu ceva cornițe.oi avea si tu ceva aoleu tre sa vina asistenta sa ma execute, sa vina odata, ca nu-mi place sa o lungesc
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Postat Ianuarie 26, 2016 @Roz, l-ai tradus pe Diamond? Adica i-ai pus coarne? )) Sa-l anunte cineva pe Diamond Prince. 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 26, 2016 @Roz, l-ai tradus pe Diamond? Adica i-ai pus coarne? )) Sa-l anunte cineva pe Diamond Prince.stia de day ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Postat Ianuarie 26, 2016 rozico , vezi ca a intrat si fractu' ,ia-l si faceti un duş...... 1 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Ianuarie 26, 2016 paraciosule
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Ianuarie 26, 2016 da prostu pulii am decis ca putem fi un cuplu si sa ne intalnim dupa ce trec sarbatorile. cu day vb noaptea si pana la 3 dimineata de cand eram cu diamond, am petrecut mult timp comunicand cu adevarat, stie cum arat , intelegea cum ma comport, am petrecut destul cu el sa ne cunostem felul de a fi . din moment ce ne placeam si am tot lungit-o era normal sa ne punem problema unei relatii imediat ce ne intalnim ca nu avem 14 ani sa ne plimbam de mana sub clar de luna. Tu esti imbecil de-a dreptul, tu nu intelegi ca s-a terminat ce am avut de impartit cu el si nu e treaba voastra. vezi-ti de grasuna si pitica de nevasta sau de curve, de mine nuPăi eu și acum mă plimb cu iubita (și nu numai), de mână sub clar de lună. Și nu prea mai am 14 ani. În vinerea seara când ningea, am scos radaru la 1 noaptea și ne-am plimbat/bulgărit prin viscol. Nu crezi că a fost fain? Acasă am făcut o baie cu spumă, ne-am XXX, am beut un ceai fierbinte și ne-am băgat la scutece, unde iar ne-am ... XXX... 11 2
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Postat Ianuarie 26, 2016 Bai, lasati-o pe Ariel ca este intr-o vizita acum si nu prea poate sa scrie mult S-a dus deja la wc de trei ori, la bucatarie de 3 ori, afara ( sa respire) de trei ori, plm, se prind "prietenii" ca are "o treaba " urgenta )))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 26, 2016 Păi eu și acum mă plimb cu iubita (și nu numai), de mână sub clar de lună. Și nu prea mai am 14 ani. În vinerea seara când ningea, am scos radaru la 1 noaptea și ne-am plimbat/bulgărit prin viscol. Nu crezi că a fost fain? Acasă am făcut o baie cu spumă, ne-am XXX, am beut un ceai fierbinte și ne-am băgat la scutece, unde iar ne-am ... XXX...pai da, dar spun ca la o varsta nu o mai lungesti asa mult ca in adolescenta ca sa iti dai seama daca vrei sa futi o persoana, sa fii cu o persoana, sau doar sa fii amic/a si sa petreci timp cu o iesire ocazionala la asta ma refeream
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Postat Ianuarie 26, 2016 pai da, dar spun ca la o varsta nu o mai lungesti asa mult ca in adolescenta ca sa iti dai seama daca vrei sa futi o persoana, sa fii cu o persoana, sau doar sa fii amic/a si sa petreci timp cu o iesire ocazionala la asta ma refeream Bine fai, atunci spune-ne cu mana pe inima, de cati te-ai despartit inainte sa va cunoasteti intalniti ? Fac pariu pe ce vrei ca sunt vreo 100
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 26, 2016 Bai, lasati-o pe Ariel ca este intr-o vizita acum si nu prea poate sa scrie mult S-a dus deja la wc de trei ori, la bucatarie de 3 ori, afara ( sa respire) de trei ori, plm, se prind "prietenii" ca are "o treaba " urgenta ))) sunt acas prostu ma-tii ca nu fac injectia in vizita. bah tu din tot dg esti unul dintre cei mai limitati la cel cel mai sexi organ la un barbat, el fiind creieru. felicitari, esti si tu intr-un top macar odata in viata dupa 5 conturi cu oly oli ol si lambda si cum ma-ta mai erai. esti printre cei mai prostuti, efectiv te vad ca o gasca, cizma sau ceapa ca iq. da-te mai in spate ca se ia drq prostia
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Postat Ianuarie 26, 2016 parca erai in concediu, la ski acum esti acasa si faci injectii cu sloboz la tava
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Ianuarie 26, 2016 rozika, poate iti arata oly tatuajul ) ))))
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2016 Postat Ianuarie 26, 2016 Gata, noapte buna, te citesc maine dimineata la cafea, sa fii aici pe la 7.30.PS. Culca-te in pwla mea ca daca nu vii la intalnire te injur 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 26, 2016 Bine fai, atunci spune-ne cu mana pe inima, de cati te-ai despartit inainte sa va cunoasteti intalniti ? Fac pariu pe ce vrei ca sunt vreo 100 de diamond si day si cu fiecare aveam planuri daca ne era bine dupa ce incepeam. in rest cand eram in faza dating eram f sincera nu dadeam sperante aiurea , nu imi faceam scenarii de relatie sau futut ca nu-s genul casual sex. am avut acum cativa ani si o faza de dating de asta sportiv, cina in fiecare seara cu alta pers etc. dar no kiss, no fuck si daca vedeam ca nu accepta asa cum e, nu-l mai intalneam pe respectiv. de fapt cu diamond nici nu consider ca am fost impreuna si nici cu day. dupa ce ne-am hotarat a fost cam o sapt si rupt inainte sa facem ceva:))) daca nu te futi nu e valid, deci sa o numim ruptura permanenta nu despartire
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 26, 2016 rozico , vezi ca a intrat si fractu' ,ia-l si faceti un duş......La așa jeg, doar acidul de baterie le dă de cap 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 26, 2016 parca erai in concediu, la ski acum esti acasa si faci injectii cu sloboz la tava sunt in concediu am fost la ski partiile fiind aproape o zi, dar nu azi, retardatule. trebuie sa iti explic ca la copii de 4 ani ca nu te prinzi, incet esti de cap, vezi ca am rabdare cu copii si animale cu adulti idioti nu prea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum