Sari la conținut

Andreea animatoare - Nerva Traian 0736414183


Postări Recomandate

Andreea si Alexandra 31 sunt in topul testatelor.

nu le scoate nimeni de la testate, de frica. Sa nu cumva sa treaca la pas pe langa top:)

s-ar creea un Top of the Top :)

 

E bine ca nu se afla prea mult in lumina reflectoarelor. Cine cunoaste le gaseste cu usurinta

Link spre comentariu

Salut!

 

‘’Coliziune frontala’’ Tungsten versus Andreea – 0736414183.

 

Contact: Vezi randul de mai sus! Sunat, raspunde. Voce frumoasa, prezinta serviciile calm, locvace, te atrage din discutie.

 

Locatia: Cunoscuta, au mai activat ,,vechi cunostinte’’. Nerva-Traian, strada adiacenta. Va ghideaza Andreea. Apartament, curat, ingrijit si toate la locul lor. Ordine. Cam intunecos, dar aerisit. Nimic de reprosat. Colega nu cred ca era prezenta, nu am auzit nici un zgomot pe parcursul timpului alocat ‘’intalnirii’’. Baia curata si dotata cu tot ceea ce este necesar. Geluri de dus, prosop impecabil, papuci.

 

Andreea: Blonda, ochi albastri, frumosi. Estimez 30 ani, 1,65m, 57 kg. Mi-a deschis usa, in spatele acesteia a aparut o femeie frumoasa, piele creola (solar), frumos proportioanata pentru o mignona, in lenjerie impecabila (neagra) si aleasa cu gust (are simt estetic dezvoltat). Vorbareata, creeaza o stare de comfort. S-a oferit sa ma ajute sa ma dezbrac si sa imi aranjeze hainele (nu prea mai ne intalnim cu lucrul acesta in zilele noastre). Este o femeie frumoasa, chiar foarte frumoasa (rog a se scuza subiectivismul, dar a se subintelege). Trasaturi fine ale fetei. Piele fina si placuta atingerii, implanturile la sani, reusite si cu gust, nu disproportioneaza restul corpului. Carnea nu este tonifiata, dar OK. Fundul, in schimb beton, daca era tonifiat, daca ar fi prestat si anal, ar fi TOOOOOP garantat!!! Nu am observat urme de vergeturi sau celulita. Pasarica OK, dar prefer alt ‘’model’’. Singurul repros la adresa ei il am legat doar de dantura, care nu este perfect alba datorita faptului ca fumeaza prea mult. ATAT!!!

 

IGIENA: IREPROSABILA

 

ATITUDINE, IMPLICARE, GFE, SERVICII – 9.50+

 

De REVIZITAT!!!

 

Achitat 400 RON/72 minute.

 

Tungsten!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Râmnicu Vâlcea
  • Oras:Râmnicu Vâlcea

Buna baby,sunt baiatul de la Valcea....cel cu lipiciul.sunt cateva zile prin Bucuresti.Maine pe la ora 13:30-14:00 cred ca scap de "urmaritoare" si as vrea sa iti fac o vizita.Se poate?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...