Sari la conținut

Andreea - 0735862028


Postări Recomandate

  • Oras:udeva intre rai si iad
  • Oras:udeva intre rai si iad

Mulțumesc Domnilor care mă făcut ipocrit!!!!!să știți că va puteți duce liniștiți la fata asta ca nu o vreau pt mine.si dacă am făcut unele coment-uri greșite asta este ca doar sunt om si orice om greșește .

Respect pentru toată lumea de pe acest forum si sper sa nu aveți aceleași neplăceri ca mine din partea altor membrii.va doresc să aveți o seara cat mai placuta

Link spre comentariu
  • Oras:udeva intre rai si iad
  • Oras:udeva intre rai si iad

Lion paate ai dreptate dar nu am dorit niciodată să am vre-o relație sau alceva cu această fată .dacă am fost cu ea am plătit pt servicii am făcut aici recenzii si bune si rele iar multe dintre coment-uri au fost răspunsuri la unele afirmatii sau acuzatii care mi-au fost adresate.

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Mai stie cineva daca mai activeaza ??? Un nr de tel ??? Cel din titlu nu cred ca mai este valabil pt ca intra mesageria mereu. Multumesc anticipat.

Vad ca pui aceiasi intrebare pe mai multe topice? Daca te-ai ostenii sa si citesti continutul acestor topice, ai sa constati singur care este raspunsul
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Astazi, profitand de o zi libera, incerc sa sun la domnita Andreea. Sun pe la ora 12, telefon inchis, sa avem rabdare zic, mai incerc pe la 12:30 tot asa, pe la 13:30 surpriza imi raspunde o voce de suava, care imi comunica preturile si locatia in zona Gh. Doja liceul Caragiale. N-am mai intrebat de poze stiam ca sunt ale ei...de abia asteptam sa o vad live...Ajung in vreo 15 min in zona, o sun, e tot asa amabila sta cu mine in telefon pana ajung in locatie, o vila destul de aproape de politie.  :pimp  

Intru la ea, vorbim nitel, are si un bichon in camera. Ii dau banii si ma fac comod. 

 

Note: Locatie 9.5  usor de ajuns, camera ca de hotel, foarte curat, pat mare si moale, baie curata, fumase ea nitel acolo, nu mirosea chiar rau.

Aspect domnisoara: 9 slaba undeva la 1,60+, max 45 kg, 19-20 de ani, aspect de pustoaica de liceu clasa a 9-a pentru cine are fantezii cu asa ceva e potrivita, fund destul de rotund pentru cat de slaba este, i se vad coastele, foarte draguta la fata, tatuaje vreo 3 bucati. Are labii uriase si pe corp un par fin cum nu prea am mai vazut, tulei cum ar zice unii pe la tara. 

ON: 5 are ritmul ei destul de incet si aceeasi miscare incontinuu, nimc special.

NP: 8 sta cum vrei, dar nu prea se misca, nu e rau in ansamblu ca se muleaza bine pe ciocan.

Atitudine: 8 vorbeste una-alta, e amabila, nu te grabeste deloc, nu are cine stie ce in cap, mai baga cate o minciuna, mai scapa cate un dezacord la 2 propozitii..

Tarif: 200 lei 2 finalizari, pret destul de ok

Merita incercata o data, dar parca nu m-as mai duce a doua oara la ea, mi-a cam trezit un sentiment de compasiune cand am plecat...cand m-am uitat la ea era cu cainele ala in brate zici ca era un copil..m-am simtit putin **spam editat**.. :slap2  :blushing2  

Sanatate si virtute!

  • Like 8
  • Minus 5
Link spre comentariu

  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

Scuzați-mi prima postare incompletă . În urma cu câteva luni o sunasem și mi-a închis telefonul în nas. Fără o explicație și fără un motiv. Atunci am hotărât ca nu este de vizitat. Întâmplarea a făcut sa nu ma țin de promisiune. După ce am rezolvat ce mi-am propus prin oraș am cautat pe publi o fata la care sa merg. Fără să-mi dau seama am nimerit la titulara acestui topic. Am sunat la numărul 0758633992 și mi-a răspuns o voce plăcută. Mi-a comunicat ca trebuie sa ajung în zona Liceul Caragiale. De acolo a stat cu mine la telefon și m-a ghidat pana în apartament. Când am ajuns și am văzut-o mi-am dat seama cine este. Înăuntru un ușor miros de fum de țigară și un cățel ce a stat pe hol atât cât a durat întâlnirea. Pentru ca mi-am propus sa nu dau mai mult de 100 de lei pe finalizare am ales varianta cu 200 ora. Mai exista și varianta 140/finalizare dar nu am fost interesat. Nu m-a întrebat de dus nici când am ajuns și nici între numere. De fapt nu a fost deloc vorbareata. La corp arata bine, e genul skinny și are niște labii enorme în raport cu fizicul ei. Oralul a fost slab, nu prinde cu buzele decât vârful și nu oferă atenție la zonele adiacente. Singurul aspect pozitiv este ca îl face neprotejat și simți cât de cât ceva. La normal în poziția misionarului nu m-a atins deloc. În poziția capra doar priveliștea te face sa ramai concentrat la acțiune. Posibil sa nici nu fi fost chimie între noi dar nu pot înțelege cum a reușit aceasta fata sa stârnească atâtea pasiuni și controverse.

Oral: 7 cu punctul în plus de la faptul ca a fost neprotejat.

Normal:6 nu se mișcă și am avut senzația ca mi-am cumpărat păpușă de la sex shop

Gfe:6 discuția s-a limitat la câteva replici.

Nu recomand decât celor care merg la escorte pentru trofeu sau amatorilor de skinny. Eu nu mai merg.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...