shadow2210 Reputație: 45 Postat Februarie 18, 2016 Postat Februarie 18, 2016 Cand am vizitat-o eu, mi-a spus ca nu are peste, are un prieten ca o ajuta in caz ca are probleme, dar ca nu vrea sa se stie de el deoarece tatal lui lucreaza in politie, si nu vrea sa-i faca probleme.Mie mi-a spus ca sta in Brebu la bunicii ei .... si ca se va muta in Campina de la 1 Martie. Acum, ce sa zic ... sunt cam multe variante pe care ea le spune .... Eu, n-am vazut pe nimeni pe urmele ei, de fiecare data cand am vizitat-o ( 2 ori ) a venit cu taxiul, si a plecat cu taxiul de la OMV
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 18, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Februarie 18, 2016 Acum o să apăra atotștiutorul și o să spună ceva despre sindromul Stockholm. Ca, na, știe cazuri. 1
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 18, 2016 ( unii sunt mai pizde decat pizdele )Iar s-a apucat pizdelea sa comenteze.... 2
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 18, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Februarie 18, 2016 Măcar, pizdelea, a avut curajul să ia apararea unei fete acuzate pe nedrept. Pe când tu, te oftici de câte ori te amintesc pe undeva. Tot înainte. Mă bucur ca am avut, din nou, dreptate. 1
andra84 Reputație: 2194 Postat Februarie 18, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 18, 2016 Asterica, Razvan...voi vreti sa ma supar pe voi?Inteleg unele persoane cand se cearta dar pe voi nu,am pretentii de la voi doi 2
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 18, 2016 Taci mai ochi albastri, te facusei ca ala maro in iarba... Oricum, prefer sa te ignor !
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 18, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Februarie 18, 2016 Nu mă cert, scumpete. Nu am cu cine. Mi-e jenă de vârsta ta ca să te jignesc. Mulțumesc frumos. 1
andra84 Reputație: 2194 Postat Februarie 18, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 18, 2016 ( unii sunt mai pizde decat pizdele )Iar s-a apucat pizdelea sa comenteze.... Măcar, pizdelea, a avut curajul să ia apararea unei fete acuzate pe nedrept. Pe când tu, te oftici de câte ori te amintesc pe undeva. Tot înainte. Mă bucur ca am avut, din nou, dreptate. :( :( :( Atat sunt de suparata 2
andra84 Reputație: 2194 Postat Februarie 18, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 18, 2016 Nu-l jigniti pe Razvan, macar AZI....
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 18, 2016 Nu mă cert, scumpete. Nu am cu cine. Mi-e jenă de vârsta ta ca să te jignesc. Mulțumesc frumos.Macar dovedesti ca ai o foarte mica doza de bun simt.. 3
shadowangel Reputație: 2905 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 18, 2016 O sa va ia lion la bataie ca faceti chat. 1
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 18, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 18, 2016 :( :( :( Atat sunt de suparata Andruta, eu te ascult Pentru tine, respect 2
eumen24 Reputație: 39 Postat Februarie 18, 2016 Oras:udeva intre rai si iad Oras:udeva intre rai si iad Postat Februarie 18, 2016 Cam aceleasi lucruri pe care i l-ea spus lui Alin m-ia spus si mie ieri acum de este adevarat imi pare rau pentru saraca fata daca nu "numai ea stie care este adevarul" 1
eumen24 Reputație: 39 Postat Februarie 18, 2016 Oras:udeva intre rai si iad Oras:udeva intre rai si iad Postat Februarie 18, 2016 Da si asa este fata a venit cu taxiul la omv si la plecare chiar am mers ammandoi in aceias directie cateva sute de metri dupa care fata a intrat pe un gang ( pentru cei ce cunosc zona vizavi de mag Sthil)
sculermen Reputație: 51 Postat Februarie 18, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 18, 2016 Da si asa este fata a venit cu taxiul la omv si la plecare chiar am mers ammandoi in aceias directie cateva sute de metri dupa care fata a intrat pe un gang ( pentru cei ce cunosc zona vizavi de mag Sthil)Deci nu sta in Brebu, asa cum se "lauda"...
eumen24 Reputație: 39 Postat Februarie 18, 2016 Oras:udeva intre rai si iad Oras:udeva intre rai si iad Postat Februarie 18, 2016 nu pot sa stiu unde sa dus ca nu am stat sa o urmaresc.poate sa dus la un client cine stie care este adevarul mie mia spus ca este din Focsani dar sar fi mutat la Cluj acum e la campina maine poate in germania sau in turcia ca asa a zis logodnicul ei de la cluj ca o va duce in concediu
eumen24 Reputație: 39 Postat Februarie 18, 2016 Oras:udeva intre rai si iad Oras:udeva intre rai si iad Postat Februarie 18, 2016 in pui mei pe cine sa mai credem?pe logodnic sau amant ce o avea ori pe .....eeea......toti care am vizitat-o ne-am spus parerea si cate o povestioara din partea ei
electro223 Reputație: 36 Postat Februarie 19, 2016 Postat Februarie 19, 2016 Dubioasa fata asta .Cert ca adevarul e pe undeva pe la mijloc.Si mie mi a zis ca nu poate scadea tariful ca nu e dupa ea prietenul ii impune asta .La fel a zis ca acesta e din galati si o tine din scurt.Intr adevar statea undeva la intrare in brebu fiind mutati de ceva timp .La ultima intalnire parea f obosita blugii murdari ciorapii rupti deci nu are o viata prea frumoasa.Tot ce spune e ca o caseta dictata de cineva.I am vazut niste poze pe facebook dinainte de ocupatia asta si arata cu totul altfel adica mult mai bine.Pacat ca a plecat pe drumul asta dar asta e e alegerea ei sau nu...Sa ceara ajutorul daca are nevoie.Rectific un tip mi a zis ca nu are 19 ani cum am sustinut si eu la inceput .E clasa a 10a sau a11 a in petrol...eu asa stiam.
shadowangel Reputație: 2905 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 19, 2016 N-ar fi exclus sa fie **spam editat**... 1
sculermen Reputație: 51 Postat Februarie 19, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 19, 2016 Dubioasa fata asta .Cert ca adevarul e pe undeva pe la mijloc.Si mie mi a zis ca nu poate scadea tariful ca nu e dupa ea prietenul ii impune asta .La fel a zis ca acesta e din galati si o tine din scurt.Intr adevar statea undeva la intrare in brebu fiind mutati de ceva timp .La ultima intalnire parea f obosita blugii murdari ciorapii rupti deci nu are o viata prea frumoasa.Tot ce spune e ca o caseta dictata de cineva.I am vazut niste poze pe facebook dinainte de ocupatia asta si arata cu totul altfel adica mult mai bine.Pacat ca a plecat pe drumul asta dar asta e e alegerea ei sau nu...Sa ceara ajutorul daca are nevoie.Rectific un tip mi a zis ca nu are 19 ani cum am sustinut si eu la inceput .E clasa a 10a sau a11 a in petrol...eu asa stiam.Electro, iti reamintesc ce spuneai, pe un ton foarte sigur, acum cateva zile: "e prietena cu o tipa pe care o cunosc cat de cat si au fost colege deci da are 19 ani au terminat liceul".Se pare ca acum nu mai esti atat de convins... 2
electro223 Reputație: 36 Postat Februarie 19, 2016 Postat Februarie 19, 2016 Prietena ei pe care o cunosc a terminat liceul am crezut ca sunt colege de clasa insa un amic de al meu elev in petrol mi a spus zilele astea ca e mai mica.Eu mereu m am interesat de ea ptr ca o stiu din vedere eu sunt din zona si mi a placut de ea..
sculermen Reputație: 51 Postat Februarie 19, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 19, 2016 Prietena ei pe care o cunosc a terminat liceul am crezut ca sunt colege de clasa insa un amic de al meu elev in petrol mi a spus zilele astea ca e mai mica.Eu mereu m am interesat de ea ptr ca o stiu din vedere eu sunt din zona si mi a placut de ea..Da, ce sa zic... acum suna total diferit declaratia ta... In lumina ultimelor informatii este foarte posibil ca fatuca sa fie **spam editat** iar pe mine unul asta ma indeparteaza foarte tare de gandul de-a o vizita... Nu vreau sa risc parnaie pt. o **spam editat**... Sunt destule fete in toata firea pe piata! 1
shadowangel Reputație: 2905 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 19, 2016 Da, ce sa zic... acum suna total diferit declaratia ta... In lumina ultimelor informatii este foarte posibil ca fatuca sa fie **spam editat** iar pe mine unul asta ma indeparteaza foarte tare de gandul de-a o vizita... Nu vreau sa risc parnaie pt. o **spam editat**... Sunt destule fete in toata firea pe piata! Stai linistit.. ca la cati au avut treaba cu ea...
sculermen Reputație: 51 Postat Februarie 19, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 19, 2016 Stai linistit.. ca la cati au avut treaba cu ea...Da, dar dracu stie cum ii vine ideea s-o puna de vreun santaj... ceva... pt. as mai rotunji veniturile... Sau poate vrea sa-l ajute in munca pe tatal "prietenului"... (care e polisman, dupa cate se spunea...)... :350xAsa ca, orice e posibil pe lumea asta! 1
shadow2210 Reputație: 45 Postat Februarie 19, 2016 Postat Februarie 19, 2016 Deci nu sta in Brebu, asa cum se "lauda"... Poate trece pe la "casierie" sa predea incasarile .....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum