Sari la conținut

Batranul George


Postări Recomandate

  • Oras:vghhg
  • Oras:vghhg

Fiind unul dintre cei mai cunoscuti membrii ai forumului (de mine) am considerat ca merita si el o recenzie..Asadar, sa incepem cu inceputul, am sa descriu prima intalnire a mea cu acest batran (cam la prima tinerete). Intr-o seara (de noiembrie) ma abordeaza printr-un pm ( vorbiseram candva la telefon cateva minute prin intermediul altui domn dar aici e alta poveste, se stie el) revenim, pm in care imi solicita numarul de telefon ... il ofer urmand o discutie scurta in care imi aduce la cunostinta faptul ca doreste sa vina la pitesti pentru o intalnire (o noapte). clar ceva nu era in regula,  ora 21:30 si el voia sa vina fix atunci , de la Bucuresti, cum intotdeauna am pus ce-i mai rau in fata l-am refuzat initial urmand ca la insistentele lui sa accept (totusi era noapte, clar exista o urma de teama din partea mea neavand nicio idee cu cine urma sa ma intalnesc) In maxim o ora ajunge la Pitesti, facem cunostinta , toate bune si frumoase .. in incercarea de a destinde atmosfera ma intreaba  (in mers) daca nu cumva vreau sa mergem la Bucuresti sa "ne distram " prin cluburi , atunci am crezut ca urmeaza sa sar pe geam  :laugh2   din fericire a renuntat rapid la idee. Am purces catre un hotel (vremea in care nu aveam locatie) iar de acolo lucrurile au venit de la sine ..  Prima data a mers el la dus, apoi eu, timp in care m-am si schimbat (voia o tinuta anume), revenind in camera am inceput sa ne sarutam o vreme (aproape ca ma inghitea cu totul) urmand sa ia initiativa unui oral the best best best  :blushing2 la vremea aia aveam cateva pierce-uri dintre care si unul in  pasa  :blushing2  nefiind prins cercelusul foarte bine in timp ce se juca cu limba a ramas cu el in gura (cam naspa moment) mi-l scuipa in palma dupa care continuam   :laugh2  (a fost ultima data cu el cand l-am purtat). dupa o serie lunga de oral si putin anal (cu degetul :laugh2 ) da , da , ma excitase..consider ca a venit momentul sa-i fac si eu oral.. cam pervers batranul, te trage de cap, iti da palme peste cur, geme frumos.. cam asa se termina primul numar , urmand inca 2 pana dimineata  cu pauze de somn intre ele  :laugh2  la al doilea am incercat si normal doar ca nu ne-am potrivit extraordinar de bine revenind tot la oral (punctul forte) iar ultimul a fost dimineata (caci sexul pe nepisate e cel mai misto) :laugh2  Am luat impreuna micul dejun, am stat la cateva povesti (il duce capul) dupa care m-a dus acasa si fiecare si-a vazut de viata lui.. (sau nu) pana cand am petrecut revelionul impreuna (la multi ani 2015!!) si inca 7 zile dupa (nu mai scapa de mine)  :laugh2 si desigur inca 7 luni de atunci (dar asta e alta poveste/povesti) .

 

 Asadar, sa trecem la note:

 

 Aspect :   9,5  nu e fat-frumos dar e chiar ok 

 BFE : 10 

 Igiena : 10

 FK : 10  mozoleala calumea nu joaca, din aia cu tone de saliva , very nice soft

 Anal :  10  da, da , degetul ala in fund :)) pe mine m-a excitat rau si am zis ca trebuie notat

 Normal : 9  aici nu  ne-am potrivit foarte bine dar a fost ok 

 Oral : 10 ++  eh, l-am lasat ultimul pentru ca asta a fost de senzatie, poate cel mai bun din cariera mea de escorta, din ala smecher de tot cu saliva  muuulta  (cred ca-i place)  :blushing2

 

  Per total o experienta chiar buna, omul e totusi cam perves, foarte pervers  (la vremea aia eram inofensiva si eu ) stiu ca-i plac rau toacele si ciorapii cu banda, machiaje, chestii.. 

   

  Eu una il recomand.

           

   

       Fetelor fute-ti-l ca asa-i trebuie !

  • Like 24
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...