Sari la conținut

0755650850


Postări Recomandate

Va salut baimareni vreau sa va impartasesc experienta avuta acu cateva zile:

Numarul luat din ziarul local,sun fata raspunde din prima,voce amabila putin grabita cere 80/finalizare oral+normal totu protejat.Zic ok si purced spre locul faptei o garsoniera undeva prin spatele garii,locatia foarte curata,aranjata,domnisoara e bruneta par lung sani maricei fund bombat draguta la fata,cateva kg in plus da nu exagerat.Ca varsta as aprecia undeva intre 27-29,are cateva tatuaje pe corp plus piercinguri vorbeste frumos nu te grabeste in general are o atitudine pozitiva nu prea vorbareata dar mi-a placut ca e amabila.

Am luat o finalizare,incepe cu un oral bine facut,dupa care ea deasupra urmand sa termin in pozitia pe la spate.

Despre prestatia propriu zisa pot sa zic ca se misca bine,isi da silinta,nu comenteaza la pozitii se si excita un pic per total am fost multumit,isi face treaba.

note:

oral 9

normal 8,5

gfe 7

Ca si concluzie eu zic ca e o oferta buna pentru orasul nostru.Merita incercata.Astept pareri a celor care ati mai fost.Eu unu am sa mai apelez si pe viitor.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator jolt
Reputație: 0

Am apelat la ea de 2 ori pana acum. Fata are vreo 165-170 cm inaltime si cateva kile bune in plus. Bronzata (am impresia putin si din nastere), curata, nici un miros suspect. Locatia mica, curata, poti face dus, prosop curat. Vorbeste putin, dar dispusa la conversatie. Lucreaza cam pana la ora 20. Raspunde la telefoane, mai putin in timpul actiunii.

Oral numai protejat, cu masaj pe zona oualor.

Sex normal protejat mai multe pozitii. Se misca, se si excita un pic.

Accepta cunilingus.

Desi nu e genul meu, per total am fost multumit, ramane o optiune si pe viitor.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:maramures
  • Oras:maramures

Salut . Ajungand in Baia Mare am simtit nevoia unei intalniri cu o escorta, asa ca am inceput sa sun. Deoarece  domnisoarele prezentate aici nu mi-au raspuns am luat ziarul local(dupa aia am gasit aici si despre ea scris) si am gasit domnisoara cu anuntul:"Bruneta simpatica cu sani mari te asteapta intr-o ambianta placuta si mediu curat". Voce placuta, 70 lei / oral + normal protejat. Si am mers, desi era mai bine sa nu merg. Locatia undeva pe strada Motorului, apartament mic, destul de curat, baie cu prosop, apa calda. Doar prestatia fetei a lasat de dorit. Actiune mecanica, oralul l-a executat de parca ar fi baut ceva din sticla. Nu a avut nimic de comentat la schimbarea mai multor pozitii, a gemut chiar...desi fals dupa parerea mea. Doar ca e ... enorma. Cat bunica. Nu am observat cand am intrat, in hol fiind lumina slaba si eu dupa o noapte nedormita si niste bere, dar fata e grasa. Am vazut-o bine doar dupa ce am facut dus, si atunci era deja cam tarziu sa dau inapoi. Bine ca nu am facut lady on top, totusi...

 

note:

oral 5 - parca e motopompa, fara pic de finete

normal 5 - totul s-a rezumat la pozitia misionarului (mi-a fost frica s-o las sa urce pe mine) si doggy stile - si ea a stat pasiva, cu unele mici gemete, sa-mi arate ca nu a adormit, cred.

Nu o recomand. Imi pare rau ca am fost la  ea. Nu se va mai repeta.

sper ca v-am fost de folos.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:BM
  • Oras:BM

Va salut!

Dupa ce am citi postul lui Marr, am zis sa fac din nou o vizita domnisoarei. Ideea este ca eu am fost in vara pe la aceasta domnita, dar pe atunci nu mi s-a parut chiar asa de grasa, chir mi-a placut de ea, mie imi plac in general femeile mai voluptoase.

Astazi am mers pe la ea, dupa ce Anca mi-a dat teapa din nou :thinking . Tipa si-a schimbat locatia de pe Motorului. Sta acum pe bd. Bucuresti, langa bar Energy. Apartamentul este asemanator cu cel de pe Motorului, dar parca o ideie mai mare si mai aranjat.

Tipa s-a ingrasat masiv, cred ca bate lejer spre 80 de kg!!! Insa carnea pe ea e foarte tare. Tipa mi-a zis ca face sala, fitness, si ii place sa faca cu greutati. :no2

Eu am negociat cu ea 2 finalizari, si de la 150 ron am agreat la 130/2 finalizari.

Oralul il face doar protejat, nimic spectaculos. Dupa care se urca pe tine si mimeaza o excitare puternica unde a incercat si a si reusit sa ma termine prima data.

Am mai stat la o poveste, am aflat printre altele ca are 40 ani, la cum arata nu ia-si fi dat!

La numarul 2, a inceput din nou cu un oral, a pus prezul, si am trecut la un umeri craci, dupa care mi-a propus capra. Privelestea era ok, are un fund mare si tare ca piatra, dar ma lovit un miros, de mi-a trecut tot cheful. Mi-am pierdut erectia, ea a mai incercat cu oral, sa ma mai ridice, dar am renuntat dupa o vreme.

Am platit cum convenisem, 130, banii nu mi-a cerut de la inceput. Nu am mai stat sa renegociez, nu-mi sta in fire, am mai fumat o tigara, si dus am fost.

Dupa aceasta experienta, nu cred ca mai trec pe la ea.

O recomand, eventual pentru cei care sunt in cautare de BBW.

Note: OP - 6, NP - 6,5 Igiena - 6, pentru miros. In plus, are un parfum care ramane foarte imregnat dupa ce iesi de la ea, asa ca atentie pentru cei din BM.

Locatie 7,5.

:bad

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare

am fost la nicole parca asa o cheama pe motorului acuma si-a schimbat locatia fata are ceva kg in plus da are carnea tare si tate mari si bune de jucat cu ele la fata e frumoasa si foarte curata este amabila la 70 ron oral protejat plus normal a luato la supt nota 8 normalu pe la spate si misionar nota 9 pussy foarte faina accepta si limbi corp total nota 8 mie imi plac astea mai mari am terminat pe sanii ei cea ce mi-a placut fata isi da silinta  si i place se excita eu o recomand 

Link spre comentariu

Daca e vb de fata aia care a stat l-a meda si sa mutat pe motorului atunci ma contrazic cu tn fratica cel putin anul trecut din cauza ca imi era lene sa caut cv nou am vizitato pe dansa de 4 ori oralul il face mecanic si se grabeste si l-a oral si l-a normal.e buna doar in lipsa de ocupatie pt ca e larga.ca note per total un 8 merita pt curatenia din locatie si pt igiena ei dar in rest nu e nush ce.Pot so recomand doar confratiilor care iubesc fastfuck.Bafta

Link spre comentariu
  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare

Am fost la d-soara vineri , si am constatat ca este o cunostinta mai  veche care a activat pe str.Dragos Voda la et. 4 .....doar ca acum are cu vreo 15 kg mai mult decat pe vremea aceea...dar dupa parerea mea este ok...curata,carne tare, amabila ...pret 60 ron extragerea oral+normal totul protejat......am sunat pe la 10 dar era iesita dupa care peste cca o ora mi-a dat un bip( poate fi punct negativ)...am sunat si mi-a dat adresa respectiv b-dul Bucurest pe langa ceva bar...am gasit imediat ...am ajuns la ea....am stat cateva minute la discutii....dupa care am pornit actiunea...a inceput cu mangaieri in zona pana amicul a dat semne de viata ...a pus prezervativul...si a inceput un oral placut...dar fara deep...dupa ce amicul s-a intarat corespunzator am controlat veverita care era destul de umeda si am trecut la in umeri craci in care tipa a inceput sa se agite vocal( poate simulat..dar nu m-a interesat)....si am continuat pana la finalizare ...eu zic ca pentru o golire rapida este ideala.....Locatie-6( nu are prosop) Aspect-6-7 Curatenie-9 Normal -8 oral-7....calitate/pret + 

  • Like 5
Link spre comentariu

Fast Fuck

 

 

 

Pornind spre serviciul intro dimineata iau si eu ziarul local Glasul Maramuresului cu gandul sa fac prospectare de piata.Zis si facut cu ziarul cumparat ajung la un barulet mai retras deal meu si ma pun sa caut fetite.Ce mai ok mi sa parut doamna asta pe nume de scena Dana.Zis si facut pun mana pe telefon si vizitez doamna atat pe locatia de pe Dragos Voda cat si de pe Motorului si Bd-ul Bucuresti.

 

Cu indicatiile primite ajung la doamna care ma asteptat in pantaloni de training roz si sutien negru ii dau cadoul de 150 ron si ne punem sa fumam cate o tigara si sa socializam putin.Capitolul socializare e la limita plutirii daca o intrebi iti raspunde cam la orice dar in rest nu se omoara.

 

Ajungem la inceperea actiunii imi spune ca are baie si se poate folosi ca noroc ca facusem dus acasa inainte sa merg direct la ea,intrand in baie supriza doar sapun lichid si prosop nu.Am intrebato de prosop mi-a zis ca nu are.Renuntand la idea de a face dus complect merg in camera ea se uita la mine.Intrun final imi fac curaj si ma intind in pat monteaza guma pa amicul Bruno si se apuca de oral pot sa zic ca nu e nimic spectaculos mai mult o freaca cu mana decat o baga in gura.Dupa toate astea terminate se urca pa mine si incepem cu lady on top iar dupa 5 minute imi zice so schimbam in misionar ca numai poate dupa cateva minute bune ii propun sa se puna caprita aici relativ ar fi fost ok dar duba cateva minute ma lovit un miros ciudat si prietenul Bruno si-a anuntat decesul.A incercat ea toate metodele cu mana dar fara nici un rezultat.Iam propus so lasam balta dupa care m-am imbracat si am plecat in tromba de la ea.

 

 

 

Note :

 

Locatie : 7 – Destul de central,curatenie ok,locuri de parcare,nu are prosop

 

Program de lucru : 08:00 - 20:00

 

Aspect : 6 - Este o doamna peste 30 de ani plinuta si plina de tatuaje,bruneta

 

Igiena : 6 – Curata,gaurica epilata,parfumata prea tare,dupa primul numar ma lovit un miros ciudat.

 

GFE : 4 - Nu accepta sarut,mecanica 100%(robot)

 

Oral : 6 – Oral protejat nimic spectaculos se ajuta foarte mult de maini.

 

Normal : 6 – Pozitii testate : lady on top,misionar,si caprita,se umezeste natural dar pentru mine e larguta.

 

 

Amenda : 150 RON am stat in jur de o ora cu 2 finalizari.

 

 

Nu o recomand deloc confratiilor pretentiosi.Este mult prea mecanica se vede ca nu ii place cea ce face.Pentru o golire rapid gen "fast fuck" este ok.

 

 

 

O seara faina

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare

doamna presteaza pe bd bucuresti, are aceleasi tarife si aceleasi servicii, parca a mai slabit, apartament ok, eu am ales doar normal pentru ca data trecuta mi-a facut un oral foarte violent si nu ma dau in vand dupa asa cv, e adepta fast fuck si e de categorie grea, intradevar carnea surprinzator de tare si formele ei o scot in evidenta, e curata si miroase bine, practica si masaj, la domicilul unor domni mai in varsta, si probabil de la efortul depus acolo si la sala unde zice ca merge are structura fizica asa ciudata, recomand doar pentru fast fuck,

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...