Sari la conținut

Monamouriasi 0757867716


Postări Recomandate

Am fost si eu zilele astea si am ales o fata  inaltuta si foarte draguta. Am urcat in camera. Fata ma rugat sa fac dus ,ceea ce este foarte normal, dupa care am mers in camera. Acolo m-am intins pe spate si domnisoara care a fost foarte politicoasa a inceput masajul. Am uitat sa mentionez ca pe domnisoara o chema Ana ,am vorbit pe tot parcursul masajului care a fost de 9,5 si oralul incadrandu-se tot pe la aceiasi nota. Dupa acea ora de masaj m-am simtit relaxat total si i-am zis ca voi reveni cat mai curand cu placere. 

  • Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

In urma vizitei mele in Iasi am fost la salonul descris mai sus care are locatie aproape de gara la o vila.sunat si facut programare cu 20 min inainte,la telefon o voce placuta ma dirijeaza spre locatie putin cam retrasa era In interiorul unei parcări private dar in cele din urma am reusit sa ajung.Ma intampina o domnisoara foarte drăguță,si dupa am facut cunostintă cu inca 4 fete a caror nume nu le retin.Am ales o fata bruneta,par mediu,inaltuta,slabuta,ochi verzi foarte placuta si comunicativa.

Am achitat sedinta de masaj 200Ron ,dupa care am mers in camera.Acolo domnisoara foarte amabila m-am intrebat dacă doresc sa beau ceva specificand ca este din partea casei.Dupa care am mers la dus si domnisoara m-am astept pe hol.

Ajunși în camera am trecut la partea de masaj,thailandez cu finalizare.

Ea inceput cu un masaj de relaxare bine executat dupa care am rugat-o sa treaca la partea de finalizare.

Oral bine executat.Fata iti da impresia ca este destul de excitata si sunt permise atingerile.

 

Note locatie = 10,foarte curat de mentionat ca schimba cearceaful dupa

oral = 9,5 finalizarea nu e in gurita

 

fata= 9,5

 

igiena = 10 epilata si f ingrijita

 

GFE =ridicat 9,5 atenta la ce vrei si ce ceri

 

de revenit si de mentionat ca si celelalte fete erau f dragute.

Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

Nici nu sunt sigur daca aici trebuie postat nici nu ma pricep la descrieri dar: per total as da un 9.9 pentru ca nu erau mai mult de 2 fete la momentul acela. In rest absolut totul a fost perfect: raspyns la telefon cu voce dulce, ecplicatii adresa, prezentare servicii. Ajuns acolo am gasit doua fete (probabil studente fiindca erau dezghetate si pliticoase) o satenutza si una bruneta (doar parul deci nnu etnica). Baia ok, gel, prosop etc. Masaj conform cu cele specificate, domnisoara bruneta se priceoe, deci nu e doar laba. Are pielea catifelata, aluneca precum o soparla, eu am ramas foarte placut impresionat! Nu am avut bani mai multi asa ca nu am intrebat despre servicii suplimentare.

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare

E postarea scrisa la cald. Nu am primut papuci de casa dar nu n-a interesat. Poate nu am fost de 5 ani la masaj su acu' mu s-a parut ca am ajuns in rai. Poate prosopul nu mirosea a mysetel dar era totusi curat. Poate fetele nu sunt studente. Mea culpa! Toti stim ca postarie sunt subiective.

  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...