l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 8, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 8, 2016 sa ne spuna lisandru daca nu-i invidios pe vlad
deeana Reputație: -404 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2016 ))) Forumul asta contine mai mult comedie decat recenzii ))) 6 5
mister babadook Reputație: -425 Postat Februarie 8, 2016 Autor Postat Februarie 8, 2016 ))) Forumul asta contine mai mult comedie decat recenzii ))) asa vrea sefu.cica recenziile are prea multe cuvinte si-l plictiseste. 7 6
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Februarie 8, 2016 on topic: futacios_man ce-o mai face? 6
mister babadook Reputație: -425 Postat Februarie 8, 2016 Autor Postat Februarie 8, 2016 on topic: futacios_man ce-o mai face? esti off-topic.vorbim despre obsedati, nu despre idioti. daca vrei, deschide un thread separat 7 6
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Februarie 8, 2016 esti off-topic.vorbim despre obsedati, nu despre idioti. daca vrei, deschide un thread separatok, atunci despre andrew? 3
mister babadook Reputație: -425 Postat Februarie 8, 2016 Autor Postat Februarie 8, 2016 ok, atunci despre andrew? plm, nu cunosc...sunt mai nou pe forum 3 6
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Februarie 8, 2016 plm, nu cunosc...sunt mai nou pe forum şi eu... 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2016 futacios_man ce-o mai face? Ce sa faca?!?! Ii este dor de Ventrino. 3 14
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Februarie 8, 2016 Ce sa faca?!?! Ii este dor de Ventrino. esti binedispusa, sa inteleg ca meriti felicitari? 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2016 Daaaa...merit! 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 Daaaa...merit! Felicitari ca nu ai deranjat aseara 5
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2016 Niciodata nu deranjez fiindca nu-mi place sa fiu deranjata. =)) 2 14
pullman Reputație: -128 Postat Februarie 8, 2016 Oras:haihui Oras:haihui Postat Februarie 8, 2016 plm, nu cunosc...sunt mai nou pe forum Aha, asta a fost pentru a fute subiectul si predicatul!!!! 'ieste mai ssimplu asa? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 Niciodata nu deranjez fiindca nu-mi place sa fiu deranjata. =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 Niciodata nu deranjez fiindca nu-mi place sa fiu deranjata. =)) cred ca au fost cuminti ca l-am simtit pe Marean fresh azi dimineata 1 5
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2016 cred ca au fost cuminti ca l-am simtit pe Marean fresh azi dimineata Nici eu nu cred ca au fost, eu nu l-am simtit deloc pe Roberto azi dimineata. 1 14
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 8, 2016 Așa de rangă era? 3 11
pullman Reputație: -128 Postat Februarie 8, 2016 Oras:haihui Oras:haihui Postat Februarie 8, 2016 Nici eu nu cred ca au fost, eu nu l-am simtit deloc pe Roberto azi dimineata. Da te pricepi sa ii faci "reclama"! Bravo roberto ... da la dicoteaca! Esti da rasul ... curcilor! 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2016 Așa de rangă era? N-auzi ca nu l-am vazut de aseara pana acu' 20 de minute?!? El cica a dormit acasa dar nu l-am simtit eu ca dorm adanc auzi....Un golan. 1 14
vladizinho Reputație: -648 Postat Februarie 8, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Februarie 8, 2016 Pfuai, m`ati spart, taranetilor. 1. Londra nu ca`i scumpa, ci e plina de ciobani/cocalari de Romania si nu am chef sa ma intalnesc cu specimene ca voi pana si la peste 2000 km de tara. 2. Eu pun poze cu mine unde vrea pula mea. Asta nu denota imbecilism. Denota caracter si coloana vertebrala, cacatilor. Eu nu ma ascund in spatele anonimatului, asa cum faceti voi, futu`va`n gat de smardoi virtuali.3. Toti haterii sa ia pula`n gura, ca n`aveti ce altceva sa`mi faceti in realitate, prapaditilor. 3
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 8, 2016 Pfuai, m`ati spart, taranetilor. 1. Londra nu ca`i scumpa, ci e plina de ciobani/cocalari de Romania si nu am chef sa ma intalnesc cu specimene ca voi pana si la peste 2000 km de tara. 2. Eu pun poze cu mine unde vrea pula mea. Asta nu denota imbecilism. Denota caracter si coloana vertebrala, cacatilor. Eu nu ma ascund in spatele anonimatului, asa cum faceti voi, futu`va`n gat de smardoi virtuali.3. Toti haterii sa ia pula`n gura, ca n`aveti ce altceva sa`mi faceti in realitate, prapaditilor.Asta apropo de...????? 1 2
vladizinho Reputație: -648 Postat Februarie 8, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Februarie 8, 2016 Asta apropo de...????? Mi`e lene sa dau multiple quote. Daca nu esti in stare sa ti pasul cu ce se discuta in niste topice, atunci nu te apuca sa comentezi in ele.
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 8, 2016 Pfuai, m`ati spart, taranetilor. 1. Londra nu ca`i scumpa, ci e plina de ciobani/cocalari de Romania si nu am chef sa ma intalnesc cu specimene ca voi pana si la peste 2000 km de tara. 2. Eu pun poze cu mine unde vrea pula mea. Asta nu denota imbecilism. Denota caracter si coloana vertebrala, cacatilor. Eu nu ma ascund in spatele anonimatului, asa cum faceti voi, futu`va`n gat de smardoi virtuali.3. Toti haterii sa ia pula`n gura, ca n`aveti ce altceva sa`mi faceti in realitate, prapaditilor.are dreptate cateodata Vlad ... in Londra sunt plecati jumatate din cocalarii care furau portofele de la mine din oras/cartier si se lauda pe facebook cu prada lor
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Februarie 8, 2016 Retardinho nu se mai face bine nici cu medicamente straine 2 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum