Sari la conținut

Sa ne amintim de obsedatii de pe vremuri

Postări Recomandate

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

sa ne spuna lisandru daca nu-i invidios pe vlad

• Oras:Bucuresti
Postat

:))))

Forumul asta contine mai mult comedie decat recenzii

:))))

• Like 6
  • Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daaaa...merit! :)

Felicitari ca nu ai deranjat aseara  :laugh2  :laugh2

• Like 5
  • Oras:haihui
Postat

plm, nu cunosc...

sunt mai nou pe forum :)

Aha, asta a fost pentru a fute subiectul si predicatul!!!! 'ieste mai ssimplu asa?
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Niciodata nu deranjez fiindca nu-mi place sa fiu deranjata. =)) =))

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

Niciodata nu deranjez fiindca nu-mi place sa fiu deranjata. =)) =))

:) cred ca au fost cuminti :) ca l-am simtit pe Marean fresh azi dimineata :) 

• Like 1
  • Minus 5
Postat

:) cred ca au fost cuminti :) ca l-am simtit pe Marean fresh azi dimineata :)

Nici eu nu cred ca au fost, eu nu l-am simtit deloc pe Roberto azi dimineata.  :laugh2

• Like 1
  • Minus 14
Postat

Nici eu nu cred ca au fost, eu nu l-am simtit deloc pe Roberto azi dimineata.  :laugh2

Da te pricepi sa ii faci "reclama"! Bravo roberto ... da la dicoteaca! Esti da rasul ... curcilor!

• Minus 1
Postat

Așa de rangă era?  :laugh2

N-auzi ca nu l-am vazut de aseara pana acu' 20 de minute?!? El cica a dormit acasa dar nu l-am simtit eu ca dorm adanc auzi....Un golan.  :no2

• Like 1
  • Minus 14
  • Oras:UK
Postat

Pfuai, m`ati spart, taranetilor.

1. Londra nu ca`i scumpa, ci e plina de ciobani/cocalari de Romania si nu am chef sa ma intalnesc cu specimene ca voi pana si la peste 2000 km de tara. 

2. Eu pun poze cu mine unde vrea pula mea. Asta nu denota imbecilism. Denota caracter si coloana vertebrala, cacatilor. Eu nu ma ascund in spatele anonimatului, asa cum faceti voi, futu`va`n gat de smardoi virtuali.

3. Toti haterii sa ia pula`n gura, ca n`aveti ce altceva sa`mi faceti in realitate, prapaditilor.

• Minus 3
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

1. Londra nu ca`i scumpa, ci e plina de ciobani/cocalari de Romania si nu am chef sa ma intalnesc cu specimene ca voi pana si la peste 2000 km de tara. 

2. Eu pun poze cu mine unde vrea pula mea. Asta nu denota imbecilism. Denota caracter si coloana vertebrala, cacatilor. Eu nu ma ascund in spatele anonimatului, asa cum faceti voi, futu`va`n gat de smardoi virtuali.

3. Toti haterii sa ia pula`n gura, ca n`aveti ce altceva sa`mi faceti in realitate, prapaditilor.

Asta apropo de...?????

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Asta apropo de...?????

Mi`e lene sa dau multiple quote. Daca nu esti in stare sa ti pasul cu ce se discuta in niste topice, atunci nu te apuca sa comentezi in ele. 

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

are dreptate cateodata Vlad ... in Londra sunt plecati jumatate din cocalarii care furau portofele de la mine din oras/cartier si se lauda pe facebook cu prada lor  :no2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...