Sari la conținut

Obsedatu'


Vizitator vyypuss

A fi ? sau A nu fi? Va las pe voi sa decideti ....  

11 membri au votat

  1. 1. A fi ? sau A nu fi ?

    • A fi?
    • A nu fi ?
      0


Postări Recomandate

hmm, in aer se simte o briza. ba nu! e un vanticel, miroase a revolutie!

oare va fi inabusita in sange? dictatura se va dovedi cruda de aceasta data?

ramane de vazut... :no2

 

 

mai oameni buni (si dictatorii si revolutionarii)! nu mai bine va imbratisati si va pupati,eventual intorcand celalat obraz, si terminati cu animozitatile astea? ingropati securea razboiului ca nu cred ca face bine niciunei parti, cu atat mai putin forumului. e asa greu?

Link spre comentariu
Vizitator euflo96
Reputație: 0

S-a facut o mare greseala prin banarea Obsedatului,apoi s a incercat,cat de cat,indreptarea prin alta geseala,banarea Samirei.

Asta e un forum,e normal sa fie pareri diferite,forumul e mai frumos cand e unul mai nebun printre noi,altul mai destept,altul mai putin inteligent,etc.Citim,invatam,ne amuzam sau pur si simplu ne dam seama cine suntem.Problema e,ca unii,in fatza monitorului,ajung sa se creada Mihai Viteazu sau mai nou,Highlander,ala de le taia CAPU' LA toti sa le ia puterile....,pana mai ramanea unul.Adica the only one.

Pe forum daca se ajunge la asa ceva e grav,lumea nu mai poate vorbi liber,adica se ajunge la cenzura si la tiranie.

As vrea sa vad ,poate si altii vor,cum se justifica Prafuit(am inteles ca un baiat bun,inainte sa devina moderator)in legatura cu banarea lor.Se pare ca domnul Prafuit a facut din asta un razboi personal.Daca se adevereste,o sa fiu primul care o sa cer eliminarea din functia de moderator a lui Prafuit.Daca nu se adeveresc,ii cerem sa nu mai fie asa arogant si ignorant si sa isi explice faptele si sa procedeze transparent.

Link spre comentariu
Vizitator AndreeaSweet
Reputație: 0

Au trecut 24de ore de cand am cerut sa fie afisat public numele persoanei sau persoanelor care au fost atacate/jignite de userul Obsedatu si dovada atacului/jignirii...sper ca voi primi un raspuns. Nu sunt singurul user care il asteapta.

Link spre comentariu

Întrucât conturile (văd că şi Samira şi-a găsit purtători de cuvânt) au fost mutate de către administratori în grupul Membru Banat (doar ei, administratorii, având aceste prerogative!) cred că "problema" unora şi-a găsit răspunsul. În luarea deciziei, se pare că şi pentru ei au cântărit decisiv raport-urile trimise la adresa celor banaţi, nu doar pentru mine.

 

Vis-a-vis de ceea ce consideraţi ca fiind abuz din partea moderatorilor, administratorii pot fi înştiinţaţi pe PM sau pe pagina de contact.

 

Cred că e cazul să oprim aici acest flame

 

Mulţumesc.

Have a nice week-end

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...