Sari la conținut

0765469881


Vizitator yogibubu

Postări Recomandate

Vizitator yogibubu
Reputație: 0

Saptamana trecuta am fost in Constanta cu ceva treaba, eu fiind galatean...Pentru ca imi doream sa incerc si fetele din Constanta, deoarece oferta este extrem de mare, am incercat si eu la domisoara Ioana din Navodari dar la telefon mi s-a parut plictisita mai ales ca i-am cerut 1 ora si jumatate pt 2 numere...

Tariful cerut 300 ron mi s-a parut exagerat, de aceea am apelat la un alt numar de telefon 0765469881 unde mi-a raspuns o voce mult mai placuta ca a Ioanei si mult mai amabila...Oricum m-a invitat in locatia ei unde am gasit 2 fete: Anca si Andra.

Anca o satena extrem de placuta cu care de fapt am petrecut aproape 2 ore la un pret negociat la fata locului - 150 lei ( 2 finalizari, oral neprotejat fara CIM, normal protejat).

Sa revin la Anca:varsta cca 26-28 ani, inaltime cca 170, corp bestial, sani maricei extrem de fermi, fundul perfect, satena si volubila, simpatica.

Locatia vis-a vis de hotel Sport, curata cu apa calda si prosoape curate, 2 camere ( living-dormitor cu intrari separate la baie).

La intrare am facut cunostinata si cu colega ei, o bruneta (Andra) mai uratica la fata, construita bine, varsta 21-23 ani.

Cu Anca am intrat in dormitor, am facut dusul si aceasta ma astepat in pat pregatita de distractie.

GF formidabil cu FK. Oralul l-a facut fara maini, neprotejat cat sa ma excite la maxim... Incalzirea a fost facuta ca si cum as fost cu prietena (amanta) astfel incat placerea de a fi impreuna sa fie cat mai lunga.

Am excitat-o la randul meu cu sarutari pe sanii minunati, pe corp si cand am inceput sa o ating la pisicuta am descoperit ca era pregatita de penetrare asa ca i-am cerut sa-mi puna caciulita si ...la atac !

Am condus eu ostilitatile asezand-o pe spate si penetrand-o cat mai profund, incet cat sa-i simt cum vaginul explodeaza in gemetele ei discrete care imi prevesteau ca se apropie de orgasm. Neincetat m-a sarutat pe corp, gat, fata, in timp ce eu ma jucam cu sanii si clitorisul ei umed... Nu cred ca a durat mai mult de 30 de minute primul numar dar nu ma saturam sa o penetrez simtind cum orgasmeaza continuu...Mi-am dat drumul pana la urma in caciulita si dupa ce am stat cateva minute cuplati, mi-a scos protectia dupa care s-a jucat cu penisul meu la un oral pana cand acesta obosit s-a retras la odihna... Pana in acel moment m-am simtit bine si nici nu imi inchipuiam ce va urma...

Am intrat la dus si apoi am stat la povesti la o tigara si un pahar de cola ( bautura ei peferata).

Incet incet am inceput sa ne atingem sa ne sarutam ca doi amanti pana cand ajutat de un oral cat se poate de bun ( fara deep deoarece nu imi place) am intrat pregatit pe terenul de joc.

Am inceput cu ea deasupra sa-o vad cum sare de bucurie, sa-i privesc si sa-i mangai sanii care ii jucau ca si cum era la un rodeo.. S-a bucurat singura de penisul meu pana cand nu am reusit sa o opresc din multiplele orgasme pe care mi le impartasea cu strigatele ei mocnite... Am lasat-o sa se bucure zeci de minute dupa care am trecut eu la carma si am trecut-o prin toate pozitiile cunoscute sa ma pot bucura de o pentrare cat mai profunda...Am trecut prin toata Kamasutra si pot spune ca am finalizat fericit caci atat eu cat si stimata ne-am descarcat de toate energiile negative !

Eu personal m-am simtit cred ca printre putinele dati foarte bine alaturi de o escorta...

  • Like 1
Link spre comentariu

Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

yogibubu, cred ca esti cea mai imprastiata persoana din subsectorul pe care-l moderez. Arata-mi si mie logica pentru care ai postat in threadul respectiv si nu ai deschis unul nou. +1 pentru recenzie cu -1 pentru neatentie (repetata), fac 0. Fii mai atent pe viitor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...