Sari la conținut

fete la strada


bamboo112

Postări Recomandate

  • Oras:buzau
  • Oras:buzau

Bifat azi in scurt o pustoaica la fabrica de bere. Blonduta cu cercei in nas si in pometi. 50 ron op. O suge bine nu te grabeste.am rugat-o sa ma lase sa ma joc cu mana la pizda in timpul actului ca sa termin pt ca ma grabeam f tare fiind in timpul serviciului si monitorizat gps. O sa revin la domnisoara pt mai multe informatii. Actiunea sa petrecut in masina.

Link spre comentariu
Vizitator lovemebaby79_bz
Reputație: 0

Mai e o blonda dupa pod aproape de rond Bucuresti Ploiesti langa acea statie peco...50 oral si 60 combinat...nu am stat ca ma grabeam

Bifat astăzi

Nu exista urma de blonda.....

Link spre comentariu
  • Oras:buzau
  • Oras:buzau

La socar langa dedeman era una de etnie acum vreo cateva zile in jur de ora 21. Am oprit la ea si o intreb cat e oralul. Zice 60 protejat. Zic eu 50. La care ea: auzi coaie nu incerca sa o dai in deastea ca nu iesi bine. Buuun si mi-am vazut de treaba.

Link spre comentariu

O stiu si eu pe aia de la Socar!O găsiți în fiecare noapte acolo. Trebuie doar sa opresti in fata lui si sa astepti. Arată bine exceptând fața. La preturi cam sare calul. 60 un oral la strada e cam mult. Pe ploiești e undeva la 30,40 si e din ăla deep 😊

Daca e cineva care o încearcă sau a incercat.o astept ch nerăbdare recenzia!Spor!

Link spre comentariu
  • Oras:Buzău
  • Oras:Buzău

https://escorte.net/anunturi/buzau/109685-Nimfomana-0761488024

nu detine locatie ,la hotel sau in masina

Eu am fost la hotelul de langa Penny gara

E grasuta dar are atitudine,nu pleci neterminat

Oral deepthroat cu multa saliva :felatie ,caprita :doggystyle ,finalizare pe sani

preturi:deepthroat si normal 150 in jur de o ora fara graba

raspunde pe whatsapp in cursul saptamanii ,in wek.nu cred ca lucreaza

Link spre comentariu
  • Oras:Buzau
  • Oras:Buzau

Am cautat ceva dupa ora 19 si am gasit una la bere de etnie,putin grasuta si cerea 50 normal dar nu a vrut sa mearga...zicea ca merge doar cu astia care nu sunt din BZ...masina de politie era pe marginea drumului la 300 de m dar tot am oprit chiar daca am mai fost prins de locala prin zona aia.Dupa o ora de patrulari am gasit-o pe cea de la Socar si nu e vorba de girafa aia africana.E bulanoasa,cur mare si la fata nu era prea rea.60 normalul facut in masina sau afara.Epilata dar nu fresh,fara miros dar nu te lasa sa-i bagi degetele in pizda,sa te joci cu ea,da.Mi-a zis ca vine acolo pe la 9 jumate si sta pana dimineata.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...