Sari la conținut

0768446838


Vizitator recyf76

Postări Recomandate

Vizitator recyf76
Reputație: 0

Salut !A fost cineva la tipa aceasta ?Se recomanda ca matura 29 ani si iti spune sa revii cu un telefon cind esti in fata spitalului militar .

Link spre comentariu

Tipa asta are multiple anunturi in curieru :

 

MATURA, doamna stilata, te astept intr-o locatie intima sa petrecem clipe de neuitat. Fara privat. 0768 446 838

DENISA elaganta, stilata, frumoasa, corp superb, suna-ma pentru a petrece clipe de neuitat. 0725 047 871

Sunt o creola simpatica, manierata, te astept intr-o locatie intima unde igiena si discretia primeaza. 0727 480 121

 

Am sunat, mi-a raspuns o voce putin groasa care m-a rugat sa revin cu un telefon fara privat . M-am conformat si am rugat-o sa-mi ofere ceva delatii despre serviciile si tarifele practicate , la care ea a inceput sa recite pezioara ''oral si normal , ambele protejate , 50 ron /fin''( la fatza locului am aflat ca presteaza si cu ora 120 ron/h ) . Locatie , in vecinatatea Sp. Militar , ''suna-ma cand ajungi aici'' .

Curios sa vad cum arata tipa am plecat catre locatie . Ajuns acolo , am revenit cu un telefon moment in care m-a directionat intr-o parcare pt a ma putea repera pe fereastra . M-a intrebat cu ce sunt Imbracat , m-a pus sa ma plimb pe acolo , sa fie sigura ca ala sunt eu , iar apoi m-a indrumat catre locatie (un apartament , la parterul unuia din blocurile turn , cele din fatza spitalului ). Ajuns la usa , imi deschide si intru .

Fata este clar de etnie si are 29 de ani . In casa mirosea puternic a mancare , din spusele ei , gatea . Era imbracata intr-o tinuta de casa, un pantalon si o bluza mai lalaie , deloc sexy. Din cate am putu observa avea burtica, insa a nu se intelege ca e grasa , doar ''bulanoasa''.Sanii in schimb erau bine proportionati, dar ajutati de sutien deasemenea si fundul, mare si rotund. Ca inaltime , 1,65 - 1,70 . Dantura iar este un mare minus , are majoritatea dintilor cariati , motivul principal pt care am ales sa nu raman plus combinatia mirosului de bucatarie din casa , si tinuta neinspirata .

Ca plusuri , este o femeie serioasa , se tine de cuvant , iar atunci cand i-am spus ca aleg sa nu raman , a fost ok , nu s-a aratat suparata ba chiar mi-a spus , daca ma razgandesc , sa ii dau un tel ...

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator scrat
Reputație: 0

Mai frate @recyf76 vad ca tu chiar vrei sa iei BAN. Nu posta numai de dragu de a insira cateva cuvinte sa se adune posturile, sincer iti spun ca nu vei avea viata lunga pe aici. Va ca nu ai decat 10 posturi pana acum (si persisti in greseala), dar nu asa trebuie procedat, adminii si moderatorii nu vad cu ochi buni treaba asta. Suna fata pana raspunde, mergi la ea ... daca iti place stai, daca nu ...simplu ... pleci, asa cum aprocedat fratele @geo_mate cu un post mai sus. Apoi poti posta o perere despre cum a decurs intalnirea aici in threadul ei.

Link spre comentariu
Vizitator recyf76
Reputație: 0

Salutare .Astazi am facut o vizita doamnei.La telefon mia spus 50 ron numarul iar la fata locului cere 70 ron.Ajuns acolo am accpetat si 70 spunind ca face combinat..Oral este varza, la normal sta cu sutienul pus nu accepta sai mingii sinii si te grabeste sa termini repede .Concluziile mai departe le trageti singuri.Eu unul nu o sa o mai vizitez .Sinii sunt micuti foloseste un sutien cu bureti mari .

Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

recyf76, de cevra vreme imi pui rabdarea la incercare. Daca pana maine nu produci o recenzie regulamentara, forumul va fi pentru tine doar o amintire.

Link spre comentariu
Vizitator recyf76
Reputație: 0

recyf76, de cevra vreme imi pui rabdarea la incercare. Daca pana maine nu produci o recenzie regulamentara, forumul va fi pentru tine doar o amintire.

Nu inteleg fii mai explicit domnule moderator ! Nu vreau sa deranjez pe nimeni .Eu am expus situatia asa cum a fost la mine .Daca deranjez nu mai intru .Multa bafta tuturor .
Link spre comentariu

Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

recyf76, la cat ai bantui pe forum, ai vazut diferenta dintre o recenzie si o telegrama? Telegrama este ce ai postat tu, recenzii sunt ce au postat marea majoritate. Este vorba de detalii, chiar daca recenzia e negativa.

 

Acum revino cu completari asa cum ai citit pe forum ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...