Sari la conținut

Hevia / Dyvas / Desire - 0748786997


Postări Recomandate

Acesta este un salon mai vechi, dar care de-a lungul timpului si-a tot schimbat denumirea si locatia. De aceea am postat in titlu toate denumirile pe care le stiu si care conduc la acelasi salon. Mentionez din start ca ultima mea vizita a fost anul trecut, deci pot fi diferente, dar numarul este valabil, pentru ca am incercat sa mai ajung o data, dar nu ma incadram in programul lor, adica 15-22. Deci, sa revin si voi incepe cu un scurt istoric al locatiilor, pentru a le fi de folos celor ce au fost clienti in trecut. Prima locatie a fost prin Micro 21, apoi s-au mutat in spate la Winmarkt ( actuala locatie a lui "Taj Masaj"), iar ultima locatie in care am fost era la blocul din fata intrarii in Cinema "Central", la ultimul etaj. Aici era un apartament pe 2 niveluri, jos fiind receptia, iar sus camerele si baia. Preturile (anul trecut) erau 120RON masaj toples, 150RON masaj nud si mai erau preturi pentru 2 maseuze, pentru cupluri, etc, dar nu mai retin cat si nu vreau sa gresesc. Programarea se face telefonic, ca si la alte saloane, si atunci ti se explica si cum ajungi la locatie. Fetele se aleg dupa niste poze, fiecare fata avand albumul ei. La vremea respectiva erau vreo 3-4 fete, dar nu erau disponibile decat vreo 2, celelalte ori nu venisera, ori erau ocupate. Se acorda atentie intimitatii, astfel incat nu risti sa te intalnesti cu un confrate in receptie, sau la baie. Camerele sunt mobilate sumar, respectiv o saltea si un cuier, baia este pe hol, curata, apa calda, prosoape curate. Fetele, nu mai retin prea bine aspectul lor fizic, dar nu erau ceva iesit din comun, nu se implica prea tare, incercand doar sa te termine mai repede. Nu se accepta nimic in afara masajului, decat atingerea sanilor. Daca a fost cineva mai recent, poate vine cu mai multe detalii si mai noi, eu cam atat imi amintesc.

  • Like 1
Link spre comentariu

Am reusit sa ajung din nou la acest salon. Locatia s-a schimbat, este vis-a-vis de "Potcoava de Aur", intr-o vila. Preturile au mai scazut putin fata de ultima mea vizita si fata de cele din oras, respectiv: 80-topless, 100-topless+dus asistat, 120-nud...etc pana la 350. Regulile au ramas aceleasi, adica fara sex. Fetele mi s-au parut cam aceleasi, daca memoria nu-mi joaca feste. Atmosfera intima, aceleasi camere sumar mobilate si cu o saltea in mijloc, baie comuna pentru toate cele 3 camere in care se desfasoara actiunea, curat, prosoape curate. Ca si scimbare, am remarcat o schimbare de atitudine din partea fetelor, sau cel putin a celei cu care am fost, respectiv nu se grabeste sa termine pana nu-ti maseaza fiecare cm de pe corp. In concluzie, o experienta relaxanta.

Link spre comentariu

Locatie e schimbata, la o vila, foarte curat, fetele(3 maseuze) sunt bine pregatite si amabile isi dau toata silinta in calitatea masajului. S-au mai adaugat si alte tipuri de masaj. Preturile pornesc de la 80 lei-300 lei. Un mini free bar unde se poate servi o bere, apa, suc etc.Regulile sunt aceleasi, fara sex. Se acorda atentie intimitatii, astfel incat sa nu te intalnesti cu altcineva prin salon. Au 2 bai la 3 camere, probabil nu s-a remarcat. Puteti merge cu incredere si sa va relaxati din plin, merita.

Link spre comentariu

Am reusit sa ajung si eu la noua locatie..se pare ca e cea mai potrivita de pana acum,am luat un masaj nud la 120 lei. Fata frumoasa,corp superb,sanii mari numai buni pt a-l ascunde de tot pe Gigel. Atmosfera ok,fata comunicativa,masajul bine executat,am stat mai bine de o ora fara sa bata nimeni la usa,am incercat macar un FK pt ca altceva acolo nu primesti(regula stricta si care se respecta) nu am reusit insa.Recomand celor care vor doar masaj si relaxare totala.Eu voi repeta experienta.

  • Like 1
Link spre comentariu

salut am vizitat acest salon ieri. Sub numele de hevia asa cum se numeste acum salonul este situat acum vis-a-vis de potcoava de aur. Ultima data cand am fost era situat la fostu master.

Salonul e dragut canapele la intrare cu o masuta pe care stau asezate pozele fetelor si o foaie cu preturile. De cand ti se raspunde la usa pana cand iesi nu vezi alta fata la ochi decat in pozele putin fotoshopate de la intrare si respectiv fata care te conduce(de obicei e doar una libera), doar cine stie sa fie toate si sa vezi 2 fete.

Am uitat sa specific in salon presteaza doar 3 domnisoare una din vechi blonda si 2 brunete mai noi.

Salonu curat ingrijit cu baie dotata cu multiple geluri de dus (4) prosop curat, papuci pentru a iesi din dus si pentru a te delpasa la camera. Un minus ar fi faptul ca trebuie sa iesi din camera unde se desfasoara ostilitatile pentru a te duce la dus si risti sa te intalnesti cu cineva pe hol.

Regula salonului este fara sex, este prima fraza care ti-o spune dupa ce ai intrat chiar si inainte de o formula de salut civilizata(asta fiind un minus de la mine).

Bruneta care era singura dispunibila in momentul acela arata binisor la corp adica are sani medii dar lasati fund rotunjor cu carne tare pe el, inaltime 1.55, 50 kg constitutie atletica(skyni) si 25 de ani.

Prietenoasa de la inceput pana la sfarsit comunicativa chiar imi aduc aminte ca a si specificat ca ii place sa vorbeasca cu clientul, si binenteles dupa o asa zisa apropiere mi-a mai explicat o regula fara degete in pussy.

La capitolul masaj este priceputa domnisoara nu foarte tare dar e acceptabila, la cel erotic in schimb mai are mult de invatat. Singuru lucru bun este ca incearca sa compenseze lipsa sexului cu sanii face treaba draguta cand il pune pe junior si-l freaca intre sani.

note":

salon 8

Toaleta 9

igiena 10

masaj de relaxare 8

masaj erotic 7

gfe 8

In concluzie de revenit doar daca nu gasesti vreo escorta libera.(Concluzie este asa deoarece nu prea sunt fan infocat al saloanelor de masaj care au politica fara sex).

P.S. daca aveti ceva nelamuriri va raspund cu drag la intrebari si pentru orice greseala imi cer scuze.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

buna seara.

am fost si eu la acest salon de masaj de cateva ori...in ultimele luni, Locatia am primit-o prin telefon...ocazie cu care mi-am facut rezervare.

la prima experienta am ales tipa bruneta si creatza...nu era chiar genul meu...dar cea cu care aveam sa imi petrec urmatoarele sedinte era ocupata.

Tipa bruneta este este maruntica...cred k pe la 1.55...eu avand 1.85. este comunicativa si face tot posibilul sa te simti bine. O avantajeaza sanii intre care mi-a varat :chainsaw si am avut parte si de o privelite frumoasa...are o pasarik foarte frumoasa...pacat ca nu accepta nimic altceva decat masaj...pretul platit 150 ron masaj nud+dus asistat. ca si nota i-as acorda un 8 pt masaj...8 pt locatie...

Celelalte sedinte le-am petrecut in compania blondei...este super tipa...este de mult timp in bransa...se unduieste foarte frumos...eu unul m-am simtit minunat in compania ei.

are cam 1.65 inaltime...corp bine lucrat...nota 9...masajul este la fel de 9+...nu accepta alte servicii...dar poti sa o atingi pe orice parte a corpului...pe mine m-a cucerit aceasta fata...facand o comparatie cu bruneta as spune fara sa supar pe nimeni ca este mult mai experimentata...iar eu unul o prefer pe ea...imi place k ma aseaza cu fata in sus...si se freaca cu pussy de :rockettes-1 de ma face sa o doresc foarte mult.

voi merge in continuare la acest salon si cine stie poate voi incerca si alt salon k am vazut k s-a deschis unul nou...asia masaj. voi reveni

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut @cik_lukas daca ai informatii de un nou salon pe la noi dupa ce te duci intreaba te rog si cum se numeste ca ASIA Masage nu se deschide decat abia peste o luna pe putin. Singurul salon care kred ca se va deschide in curand este Extasy Masage. El este in activitate si acum dar cand am fost eu mi-a zis administratora de acolo ca cat de curand va deschide un adevarat salon nu cel de acum din apartament.

Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

buna seara va spun impresiile pe care le-am avut...intro seara aveam chef de un masaj erotic si uitandu-ma pe internet am observat ca hevia e primul pe lista si am hotarat sa ma duc desi am mai fost de multe ori pot sa recunosc ca sunt client si cam frecventez salonale de masaj nu doar din galati...Asa ca am sunat la nr de telefon care era ..si mi-a raspuns o dimnisoara foarte acra mi sa parut la telefon si  miam facut o programare in jumate de ora ...am ajuns binenteles...a iesit la usa presupun sefa ..ma poftit inauntru ...mia prezentat fetele..nu prea multe dar binenteles ca asteptarile mele erau mai mari...fetele nu erau aranjate eram imbracate...imi cam trecuse cheful dupa ce am vazut...cealalta locatie care au avuto era mai draguta..in fine...am trecut si peste aspectul asta...miam ales o fata bruneta  slabuta care ma pofitit in camera....am facut un dush la care pot sa spun ca nu prea mia placut...nu aveau decat un sapun lichid de care am ramas si mai dezamgit in fine...sa trecem la masaj ..de care pot sa spun ca fata NU AVEA HABAR CU CE SE MANANCA UN MASAJ.masajul binenteles ca se incepe de la picioare ...fata insa cred ca incepatoare a inceput sa ma maseze de la gat ..avea senzatia ca vrea sa ma sugrume...in ciuda faptului ca era slaba avea forta cred ca facea sala...in fine...apoi binenteles ca fata ma intrebat direct fara sai spun eu nimic daca nu doresc un oral sau anal normal..binenteles ca am ramas uimit la ce imi propusese si bgineteles ca orice barbat cand aude asta nu refuza oricat de prost ai fi....am incpeut sa vb de preturi fata mia spus ca ii place de mine si ca nu vrea decat 1 mil tot..auzind pretul nu am refuzato chiar mia placut pretul:))...pentru salonul ala chiar nu se merita mai mult..asa ca a inceput orarul..cu dintisori  numai capul in gura mi la luat ca cik are gura mica si nu poate mai mult ....normal nu miam dat seama ca era mult prea larga....am trecut si la anal pentru ca nu reuseam sa ma finalizez...vroiam ceva mai hard ...analul bunicel sa zicem dar fratilor va spun din inima decat sa dati banii aiurea mai bn frecati-va singuri acasa cu un film porno..e mai placut .....ce pot sa mai spun decat ca mam finalizat intrun final anal bineteles in funduletul  fetei.... care se parea ca ia placut tare ....eu nu am aceiasi parere ..dar va recomand altceva sa incercati......am sa va mai povestesc din experientele mele dar pe paginile lor .. :*...am plecat dezamagit si  nu ma ma voi mai intoarce niciodata acolo...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

buna seara va spun impresiile pe care le-am avut...intro seara aveam chef de un masaj erotic si uitandu-ma pe internet am observat ca hevia e primul pe lista si am hotarat sa ma duc desi am mai fost de multe ori pot sa recunosc ca sunt client si cam frecventez salonale de masaj nu doar din galati...Asa ca am sunat la nr de telefon care era ..si mi-a raspuns o dimnisoara foarte acra mi sa parut la telefon si  miam facut o programare in jumate de ora ...am ajuns binenteles...a iesit la usa presupun sefa ..ma poftit inauntru ...mia prezentat fetele..nu prea multe dar binenteles ca asteptarile mele erau mai mari...fetele nu erau aranjate eram imbracate...imi cam trecuse cheful dupa ce am vazut...cealalta locatie care au avuto era mai draguta..in fine...am trecut si peste aspectul asta...miam ales o fata bruneta  slabuta care ma pofitit in camera....am facut un dush la care pot sa spun ca nu prea mia placut...nu aveau decat un sapun lichid de care am ramas si mai dezamgit in fine...sa trecem la masaj ..de care pot sa spun ca fata NU AVEA HABAR CU CE SE MANANCA UN MASAJ.masajul binenteles ca se incepe de la picioare ...fata insa cred ca incepatoare a inceput sa ma maseze de la gat ..avea senzatia ca vrea sa ma sugrume...in ciuda faptului ca era slaba avea forta cred ca facea sala...in fine...apoi binenteles ca fata ma intrebat direct fara sai spun eu nimic daca nu doresc un oral sau anal normal..binenteles ca am ramas uimit la ce imi propusese si bgineteles ca orice barbat cand aude asta nu refuza oricat de prost ai fi....am incpeut sa vb de preturi fata mia spus ca ii place de mine si ca nu vrea decat 1 mil tot..auzind pretul nu am refuzato chiar mia placut pretul:))...pentru salonul ala chiar nu se merita mai mult..asa ca a inceput orarul..cu dintisori  numai capul in gura mi la luat ca cik are gura mica si nu poate mai mult ....normal nu miam dat seama ca era mult prea larga....am trecut si la anal pentru ca nu reuseam sa ma finalizez...vroiam ceva mai hard ...analul bunicel sa zicem dar fratilor va spun din inima decat sa dati banii aiurea mai bn frecati-va singuri acasa cu un film porno..e mai placut .....ce pot sa mai spun decat ca mam finalizat intrun final anal bineteles in funduletul  fetei.... care se parea ca ia placut tare ....eu nu am aceiasi parere ..dar va recomand altceva sa incercati......am sa va mai povestesc din experientele mele dar pe paginile lor .. :*...am plecat dezamagit si  nu ma ma voi mai intoarce niciodata acolo...

Un nr de tel particular nu ti-a dat? era interesant daca fata mai lucreaza si separat ,ma refer strict escort fara masaj,ma interesa treaba cu analul,la cat de rare sunt cele ce practica.

Link spre comentariu

Salut. In urma postarii de mai sus parca mi-a venit cheful sa incerc si eu mai mult... .am hotarat sa ajung iarasi la salonul hevia, eu nefiind de prin zona, dar mereu cu drum la galati poate, poate reusesc sa obtin .......ceva mai mult decat masajul erotic pe care-l primesc de obicei( acesta fiind de calitate, conditiile m-au multumit mereu gasind curat si dotat cu de toate si tipa de nota 10, cea la care ma masez)

La receptie m-a intimpinat una dintre fete, amabila, ele sunt 3 de fapt, dar am hotarat sa schimb fata la care merg in speranta ca o sa ma simt.... bine(in alte conditii), am intrat cu o bruneta micuta in jur de 1.55-1.58sani medii,slabuta, fund misto, destul de draguta, curata, zambareata. a inceput masajul si pe parcurs am tot insistat sa facem altceva. i-am zis ca-i ofer 250, am tot insistat, am pulsat poate, poate, i-am cerut sa ne vedem in particular, sau un nr de telf, dar nimic. dupa multe insistente si pulsari de-ale mele, nimic, asa ca am accepta sa mergem cu masajul erotic mai departe, m-am multumit pentru ca a facut un masaj erotic care m-a facut sa ma simt bine, in ciuda insistentelor mele de a obtine altceva.

Cu siguranta o sa revin pentru calitatea serviciilor oferite cat si a fetelor

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

masaj foarte bine, beautifull girls, direct answer n calls. don't ask for more then masaj, becasue they go....

but they let you to touch where you want, kissing perfect, clean and heloing by shower possible.

I go back to this salon...... foarte frumos.

Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

Seara buna,dupa o experienta destul de trista cu acel asa zis masaj am zis sa mai dau pe la hevya o mai veche conostinta.Tocmai eram prin zona potcoava si-mi zic sa sun,bun raspunde o dameza si spune ca e liber,ok zic ajung in 10 min.Ajung la locatia :( cea cu "tunel" si cine stie ce ochi,sincer e prea vizibila,imi deschide o fata blonda destul de draguta si ma invita inauntru.Ma acomodez pe canapea si savurez fotografiile aleg o alta fata blonda,cea mai veche,sincer numele nu l-am retinut,pacat.Am ales masaj nud 130 ron ok dunga spre cameruta.

Sincer locatia e draguta inauntru,baia foarte curata cu diverse geluri de dus o parere f buna,fata ma inzestrat cu prosop curat si frumos mirositor,dupa clabuceala fuguta in cameruta cu nebunii.

Apare si dameza ma invita politicos sa o platesc inainte,ok no problem,chiar mi se da si rest.Incepe masajul bun chiar foarte bun,un masaj de relaxare urmat de cel erotic ulei din abundenta,discutam si palavragim vrute si nevrute,stie sa te faca sa te simti bine.La un momentdat ma intorc cu fata si incepe un masaj asa cum trebuie,combinat si cu manutele mele doua neastamparate dar datatoare de placeri imense.Fata chiar se vede placut surprinsa de maiestria mea si i-mi face si complimente,incep atingerile la cocosel hmmm bine bineee,cocoselul meuvera in extaz,fata stie foarte bine meseria ei.Incep bataliile cu cocoselul meu iar eu aveam o manuta la pasarica ei si o msngaiam,nu o penetram,stiu ca multe nu accepta,mavsimteam foarte foarte bine.O invit in pozitia 69 si accepta,se juca cu cocoselul meu parca era ceva al ei pretios,simt ceva fierbinte pe el hmmm era limbuta ei ce explora wawwww,stiam ca nu se accepta asa ceva,am reintors serviciul la pasarica ei nu tocmai proaspat epilata dar fara mirosuri hmmmmm chiar era foarte bine,am atentionat-o ca vine valul dar nu a spus nimic,a primit cadoul meu pe tot in gurita ei cea delicata.Waww experienta suncer placuta,si acum notele:

Locatie 10 curata baia,prosop curat inainte si altul duoa masaj,excelent

Fata:corp aproape slim,preferatele mele,sani micuti 2 spre 3 dar mie imi plac

Actiunea:nota 20 sivfinaluzarea nota 100 farA gumita

Halatul:cerut 130 lasat 150

Eu unul mai revin,cine stie cand,poate la anul,ca nu locuiesc pe aceste meleaguri,vin doar in vacanta.Sper sa va fi fost de folos,spor la futarici.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

Seara buna,dupa o experienta destul de trista cu acel asa zis masaj am zis sa mai dau pe la hevya o mai veche conostinta.Tocmai eram prin zona potcoava si-mi zic sa sun,bun raspunde o dameza si spune ca e liber,ok zic ajung in 10 min.Ajung la locatia :( cea cu "tunel" si cine stie ce ochi,sincer e prea vizibila,imi deschide o fata blonda destul de draguta si ma invita inauntru.Ma acomodez pe canapea si savurez fotografiile aleg o alta fata blonda,cea mai veche,sincer numele nu l-am retinut,pacat.Am ales masaj nud 130 ron ok dunga spre cameruta.

Sincer locatia e draguta inauntru,baia foarte curata cu diverse geluri de dus o parere f buna,fata ma inzestrat cu prosop curat si frumos mirositor,dupa clabuceala fuguta in cameruta cu nebunii.

Apare si dameza ma invita politicos sa o platesc inainte,ok no problem,chiar mi se da si rest.Incepe masajul bun chiar foarte bun,un masaj de relaxare urmat de cel erotic ulei din abundenta,discutam si palavragim vrute si nevrute,stie sa te faca sa te simti bine.La un momentdat ma intorc cu fata si incepe un masaj asa cum trebuie,combinat si cu manutele mele doua neastamparate dar datatoare de placeri imense.Fata chiar se vede placut surprinsa de maiestria mea si i-mi face si complimente,incep atingerile la cocosel hmmm bine bineee,cocoselul meuvera in extaz,fata stie foarte bine meseria ei.Incep bataliile cu cocoselul meu iar eu aveam o manuta la pasarica ei si o msngaiam,nu o penetram,stiu ca multe nu accepta,mavsimteam foarte foarte bine.O invit in pozitia 69 si accepta,se juca cu cocoselul meu parca era ceva al ei pretios,simt ceva fierbinte pe el hmmm era limbuta ei ce explora wawwww,stiam ca nu se accepta asa ceva,am reintors serviciul la pasarica ei nu tocmai proaspat epilata dar fara mirosuri hmmmmm chiar era foarte bine,am atentionat-o ca vine valul dar nu a spus nimic,a primit cadoul meu pe tot in gurita ei cea delicata.Waww experienta suncer placuta,si acum notele:

Locatie 10 curata baia,prosop curat inainte si altul duoa masaj,excelent

Fata:corp aproape slim,preferatele mele,sani micuti 2 spre 3 dar mie imi plac

Actiunea:nota 20 sivfinaluzarea nota 100 farA gumita

Halatul:cerut 130 lasat 150

Eu unul mai revin,cine stie cand,poate la anul,ca nu locuiesc pe aceste meleaguri,vin doar in vacanta.Sper sa va fi fost de folos,spor la futarici.

Camarade,

cate fete erau in album ?

interesant ca ea a cerut banii inainte...130...Lista de preturi oficiala ti-a fost prezentata sau se negociaza cu fiecare fata ?

sa intelegem ca i-ai dat 20 lei ciubuc la sfarsit ?

cum se numeste fata ca sa o alegem si noi daca ne vor purta pasii pe acolo ?

Din punctul meu de vedere recenzia nu este corect si este dificil sa-ti extragem informatiile cu forcepsul...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

Scuzati intarzierea,dar eu sunt plecat din tara si nu am intrat pe forum.Deci: pana acum nu am beneficiat niciodata de la acea fata in plus decat masaj,foarte bine efectuat si acea laba na "voinic".Dar in acea zi nu stiu de ce,dar sa intamplat acel oral,si nu e fantezie ceea ce va spun ptr ca nu am de castigat nimic si nici de pierdut,ce vreti sa va spun ca seva mea a fost scuipata in prosop?.

Nu aveti decat sa-mi luati toate punctele nu doar unul,eu am spus adevarul si nici nu am inventat.

Pe durata masajului am contribuit si eu,adica la randul meu i-am facut si eu masaj fetei.

Cand a intrat in camera mi sa adresat asa:Daca esti dragut sa achiti suma...

La intrare mi-a aratat un album fotografic cu damezele,dintre care erau doua brunete si o blonda,si aveau si "meniul" in ron.

Acum credeti ce vreti,nu beneficiez de nimica,si nu sunt nici la scoala sa capat note,am 35 de ani nu 16.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

...are dreptate robert,era o tipa cu nickname "Melania" tot blonda care este,sau a fost la Hevia,si NU este din Galati,si practica in particular,la o locatie de a ei,si alte servicii gen o+n cu o-neprotejat si n-protejat,fara cim,fara cof doar cob era 150 finalizarea cu 250 ora,am avut si nr ei,dar... :(( dupa 3 beri si peste 24h nedormite,am intrat in mare imbracat si cu telefonul in buzunar :)) Acum,nu stiu,sper sa nu vb aiurea,ca "Melania" este acea tipa blonda care este inca la Hevia,sau o fost ca treaba de care zic a fost pe la inceputul verii

Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

Frumos la Hevia,locatie vis a vis de potcoava,fete destul de ok am fost de cateva ori.

Pentru masaj ok fetele se implica,mai departe tot cu "FRUMOASELE VENETIENE" trebuie sa continuam, numai ca Galatiul a devenit cam plictisitor.O zi buna la colegi si spor la ce vreti voi!

  • Like 1
Link spre comentariu

@ bubu bai prietene ce-i asa de vis la hevia ca locatia era mai frumoasa oana si aia din 19 (prima care au avut-o) si masaju s-a stricat rau de tot atitudinea fetelor in afara de cele vechi e de kkt si mentionez ca imi place o ora de masaj fara bonus dar acu cativa ani chiar merita, acu e un fel de nimic la masaj nimic la erotic o labuta fara chef

Link spre comentariu

scuze, am citit de pe telefon, probabil n-am fost atent, si "de vis", cum am citit eu, mi s-a parut a fi un pic de reclama, de asta am fost un pic agresiv :P. In alta ordine de idei am spus ca am tot fost la ele de cand au deschis si erau pe undeva prin 19 si crede-ma ca lucrurile s-au schimbat mult (in rau) 

Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Da, am fost eu de curand la acest salon ( nu pentru prima oara). 

Ca si schimbari fata de cele relatate anterior as putea spune doar ca acum sunt 4 fete.

In rest aceeasi locatie buna, curata, nimic de reprosat. 

Eu am optat pentru un masaj nud pentru care am platit 130 de lei. La care in afara de masaj m-am ales si cu FK din partea fetei...asta probabil pentru ca sunt client mai vechi...regula ar fi ca au voie sa faca FK, dar doar daca vor si cu cine vor.

Am intrebat daca cumva presteaza si in afara salonului insa raspunsul a fost clar ca NU.

Este un salon strict de masaj si cu reguli stricte care sunt respectate, insa unul bun dupa gusturile mele, de cate ori am fost m-am simtit f bine, atitudinea fetelor a fost ok.

Ca si note:

Locatie - 9

Masaj - 9.5

GFE - 8

Toaleta - 9

Fizicul fetei - 8 ( era una dintre brunete cu sani maricei  :boob  )

 

In concluzie este de mers cand ai chef de o relaxare totala.

Va salut.

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...