Sari la conținut

Postări Recomandate

O aveam pe d-ra in lista de yahoo de ceva vreme... si vineri dupa serviciu, poate si din cauza ploii, ma lovi un chef de zbenguiala. O "apostez" pe d-ra pe mess... imi da toate detaliile necesare si un numar de tel la care sa sun cand ajung in zona. Apartamentul este undeva intre Budapesta si tineretului. Apartament 3 camere din spusele ei. N-am vazut decat o camera si baia... restul era ocupat de alta gazela pe care n-am vazut-o la fata si nici nu i-am simtit prezenta in vre-un fel. Voce copilaroasa la telefon, chiar foarte amabila. Imi explica cum sa ajung, scara, interfon, etaj... etc. O rog daca poate sa-mi faca o cafea pana ajung si spre surpinderea mea chiar am gasit cafeaua calda cand am ajuns. D-ra arata decent, nu exceleaza ca si aspect. Sanii micuti, fundul bine format... fara celulita sau vergeturi. Parul blond dar cam ars dupa parerea mea. In schimb ca si atitudine m-a convins. Am intrat la dus. prosopul curat, uscat dar cam mic... si la 100kg in viu e mai complicat dar m-am descurcat. Apa calda la discretie si multe geluri de dus. Camera de trageri micuta, cu geamuri ce dau spre bulevard.
Recunosc ca eram cam obosit. Am purces o ora cu d-ra dar m-am rezumat la un masaj (binisor facut fara sa fie profi) si cam 30 min de sex oral cu CIM. Oralul bine facut, cu atentie pe toate zonele adiacente. Am trecut si intr-un 69. Pasarica proaspat epilata... fara mirosuri. Se excita repede si accelereaza ritmul ceea ce mi-a placut. Una peste alta 150ron plus o ciocolata bine investiti intr-o ora relaxanta...
Concluzii:
locatie 8 (foarte stramt dar si foarte curat)
GFE - 9 ( n-am niciun repros dar cred ca se poate mai bine)
Oral - 8 inainte de 69 / 9 in timpul
normal n-am incercat
anal nu face

Mi-a cerut sa-i fac niste poze profi... dupa ce le execut le impart si cu voi (cu permisiunea ei bineinteles)

de revenit cand oboseala nu-mi mai strica cheful !

linkul l-am gasit cautand dupa nr de tel in AT

http://www.anuntul.r...si_5077987.html

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator scrat
Reputație: 0

Man pozele sunt atasate pe AT (cred ca reale si nephotoshopate). Altadata nu mai da link catre alt site ca dupa cateva ore se inchide (404 Error Not Found). Acum iti dau eu o mana de ajutor cu pozele caprioarei din titlul threadului :

Link spre comentariu
Vizitator CRISTIAN33
Reputație: 0

DRAGI PRIETENII AM FOST SI EU LA DOMNISOARA ,MIA RASPUNS LA TELEFON CU O VOCE FOARTE DULCE MIA DAT DETALII DUPA CARE AM AJUNS LA EA SPUNEA K MAI STA CU O FATA CEI DREPT NU AM CUNOSCUTO.MA PRIMIT INTRO CAMERA CAM MICUTA,MA SERVIT CU UN PAHAR DE PEPSI FOARTE ATENTA SA NU IMI LIPSEASCA CEVA,AM FACUT UN DUS DUPA CARE SA DESFASURAT ORA IN SINE.SINCER NU MA ASTEPTAM SA FIE ATAT DE BINE TIPA E DRAGUTA POZELE SUNT REALE SE MISCA FOARTE BINE POT SA SPUN K PT NORMAL 9,AM FACUT POZ 69 CE POT SA ZIC O SAVARINA FOARTE CURATA SI DULCE,LA ORAL CAND SOFT ,CAND HARD 8,50,A ZIS K ANAL NU FACE..CE POT SA SPUN EU O RECOMAND.

  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut tuturor colegiilor mei de breasla. I-am facut o vizita domnisoarei saptamana asta. La telefon foarte amabila m-a pus la curent cu serviciile oferite si a ramas sa sun pentru confirmare cu o jumatate de ora inainte de a ma infatisa la locul faptei. Zis si facut. Locatia este in blocul cu Raiffeisen pe Alexandru Obrejia la 5 minute de mers pe jos de la rondul Fantana Florilor.

Ajuns in apartament m-a invitat intr-o camera relativ spatioasa si s-a oferit sa ma serveasca cu ceva de baut. Dus tocmai facusem la mine, asa ca dupa ce m-am inteles asupra meniului si am achitat a inceput sa se dezbrace. Ca aspect as vrea sa precizez 1.68-1.70 m inaltime, talie finuta, fund bombat si apetisant, sanii, din pacate pentru cei pasionati de asa ceva, mici si lasati, ceva urme pe piept nu am stat sa analizez prea mult. La fata este cel mult ok, urme de la cosuri de exemplu, iar dantura lasa un pic de dorit sa fiu sincer. Parul un pic ars mi s-a parut si mie.

Prima runda a inceput bine cu tandreturii, stie sa excite omul, lins pe gat pe corp. Urmeaza un 69 cu atentie mare si la oo. Nu prea se omoara cu deep. Apoi bagam un normal pe la spate si finalizez in bascuta.

Pauza, ea se duce la baie se mai aranjeaza un pic, fara dus. Iar imi ofera ceva de baut Conversatie este ok este foarte relaxata si te faci sa te simti in largul tau. Incep usor usor atingeri si incepe un oral pe cinste pentru a face incalzirea rundei a doua. Dupa cum am negociat de la inceput incep cu un normal, continui cu un anal magnific foarte stramta (cu precizarea ca cei cu sefu mai grasan asa nu prea pot intra pe usa din spate lungimea n-a fost deloc o problema, dar grosimea forta in cazul ei nu va avantajeaza). Si in cazul meu incep durerile dupa un timp deci ma rezum la a finaliza normal dupa vreo cateva pozitii excitante. In timpul actului in pozitiile care ii permit e foarte tandra si pupaceala nu inceteaza.

Precizari de final NU FK, NU CIM. Va va spune de la bun inceput. Analul cum am spus depinde de la individ la individ. Pret: 100 ron sex oral+normal/h, 200 sex total/h. Nu a precizat nimik de o singura finalizare nici n-am intrebat, ca nu obisnuiesc sa aleg asa ceva. Ca si timp nu se uita la ceas nu streseaza omul in nici un fel, am stat pe putin 15 min peste. Per total atitudinea este foarte buna si stie sa fie si gazda buna si este foarte futacioasa, am transpirat amandoi la greu, se implica se umezeste super fain, ii place cu siguranta treaba.

Note: Atitudine : 9.5, Fizic: 7.5, Locatie: 8, Oral (si nu ma omor dupa): 9.5, Normal: 9, Anal: 9. Eu sincer o recomand, dar numai celor care prefera cam ce prefer si eu posterior belea si futai intens. In rest sper ca am atins cam toate detaliile importante. N-am simtit prezenta nimanui in apartament, ea precizand ca tocmai se mutase. Dupa cum am precizat este la o alta adresa ca cea prezentata mai sus. Bafta tuturor si enjoy!!!

  • Like 3
Link spre comentariu

Am vizitat-o si eu pe Roxana sambata inainte de a pleca la mare, locatia vis a vis de metrou Titan , in spate la restaurant Paunita , un bloc ciudat cu 3 lifturi si cu 2 culoare , garsoniera ok , fata mi s-a parut si ea ok , destul de inalta , bine facuta , sanii mici si cam lasati, cur foarte misto , probleme cu dantura, cam infipta sa zic asa , de cartier , am stabilit pt o singura finalizare 60 de ron , oral neprotejat destul de simplu fara senzatii , nota 5 , face 69, apoi normalul in diferite pozitii , se misca bine , patul scartaie si se misca din toate incheieturile , mi-a propus sa ne mutam pe canapea sau pe fotoliu , dau un 7 pt ca n-am avut mari senzatii nici aici , anal face in functie de dimensiune , nu s-a pus problema sa vreau anal , nu pot da nota,gfe nu e tocmai genul ei sa fie tandra si pasionala , nu accepta Fk , deci nu poate lua o nota mare nici aici, cu totul am stat in jur de juma de ora , a fost o experienta mediocra pe care nu cred c-o voi mai repeta , nu m-a miscat cu nimic si poate nici eu n-am fost prea binedispus fiind cu gandul in toate partile cum sa ajung mai repede spre mare si dupa o noapte cam agitata.

  • Like 11
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Buna iti multumesc pt comentariul facut dar nu cred k erea cazu sa fiu tandra si pasionala atata timp cat igiena nu corespundea.eu ofer si cer in acelasi timp igiena iar atata timp cat nu corespunde nu pot excela nici la oral si nici pasionala nu pot fii,nu vreau sa ignesc dar,daca erea asa cum spui tu,trebuia sa scrie si in celelalte postarii la fel .oricum bafta in continuare

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Roxi cred ca incerci sa-mi gasesti nod in papura , nici nu s-a pus problema sa fii tandra si pasionala cu mine , am spus ca prin felul tau cum te-am vazut eu nu esti genul asta , mai degraba esti distrata decat pasionala si cu igiena eu n-am probleme nici cu dantura, la dus am fost si inainte si dupa si adu-ti aminte cine pe cine a trimis la dus ca poate ma confunzi.Adu-ti aminte ca te-am trimis la dus.

  • Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:...in lumea reala
  • Oras:...in lumea reala

Va salut!

 

Saptamana trecuta am ramas cumva cu ouale umflate dupa ce intr-o sedinta la birou m-a excitat teribil o milfeta venita in vizita cu treburi de afaceri. Si cum plecam la mare fix de la birou, am decis sa fut ceva in drum ca sa pot conduce linistit. Da, as fi putut iesi in A2 pe DNCB, insa nu sunt amator de pizda nespalata si atunci am sunat-o pe Roxana, aflata de cateva zile in lista mea TO DO.

O sun si imi raspunde din prima foarte bucuroasa. Hopa! E semn bun :) Imi confirma mentiunile din anunt: oral si normal, 100/fin sau 150/h, OWO insa fara CIM sau COF, cel mult COB; locatie undeva pe Bd. Chisinau. De la birou pana acolo, la ora respectiva, cu traficul din Bucuresti, faceam undeva la 35-40 de minute. Numai bine pentru ea sa se pregateasca.

Ajuns in locatie o gasesc pe domnisoara din poze asteptandu-ma intr-un compleu rosu, care mi-a permis inca de la inceput sa observ de ce s-a ferit sa-si arate sanii in poze: pentru ca nu prea ii are. Roxana are cam 175 cm si vreo 50 de kg, piele intinsa pe coapsele frumoase, o pasarica epilata perfect, insa o dantura un pic ingalbenita de la tigari...cred. Garsoniera in care isi desfasoara activitatea este echipata corespunzator: papuci pe masura, prosop curat, baie curata, gel de dus masculin disponibil, AC; Roxana nu s-a repezit sa-mi ia banii la inceput (am apreciat) desi m-a intrebat totusi pentru ce optez in timp ce mi-a oferit ceva de baut. Ea tocmai ce iesise de sub dus cand am venit eu, asa ca dupa ce m-am improspatat am fost placut surprins sa o gasesc goala, intinsa pe canapeaua extensibila folosita pe post de suport pentru futai.

69 performat excelent, cred ca ne-am inteles aici amandoi in privinta a ceea ce ne place si ce nu. Nu accepta FK desi este comunicativa si prietenoasa. Oralul a fost fara mari artificii si de aceea pot spune ca am fost un pic dezamagit...sau poate ca asteptarile mele se datorau nivelului de excitare in care m-am dus acolo. Mi-a placut ca o suge lent si umed, avand grija sa scuipe din belsug si sa nu te atinga cu dintii; dar nu am avut parte de vreo privire porno sau de lins de oua asa cum mi-as fi dorit; isi foloseste destul de mult mainile, nu face DT (nici nu incearca) si mi-a lasat impresia ca dupa cateva minute de supt incepe sa prinda viteza la manutza si seteaza modul de autostrada: hai mai repede ca sa-ti dai drumul. Ceea ce am si facut dupa un oral de 7-8 minute, terminand pe sanii ei. Nu s-a speriat, s-a sters linistita cu servetelele aflate la indemana, apoi m-a sters pe mine si atmosfera a revenit la normal.

Pana a fumat ea o tigara eu m-am spalat, m-am imbracat si am lasat pe birou 100 de lei.

Capitolul note:

locatie 9 - cam departe de centru, dar curata si dotata corespunzator; fundalul muzical asigurat de TV

corp 8 - inalta, piele intretinuta, coapse frumoase, epilata frumos; sani mici, fatza comuna, dantura nu tocmai frumoasa

oral 7 - mediocru, ceva atentie acordata oualor, fara dinti, fara DT, fara nimic porno like, cu destul de mult ajutor din partea mainilor pe a doua jumatate a oralului, fara CIM&COF, cel mult COB

normal - n-am apucat

Parca i-as mai face o vizita ca sa testez si pasarica domnisoarei pentru a imi forma o imagine completa despre servicii.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat această doamnă 2 săptămâni în urmă. Ea este situată pe o stradă principală din Titan, intr-un bloc de apartamente foarte mare.Studioul este de 1 camera.Pat nu este uimitor, dar acceptabil. Baia este curat, cu multe sapunuri (7/10).Fata are un corp foarte frumos firmă, cu sani mai mici, dar o mână mică. Fața ei nu este atât de drăguț și are unele cosuri. (6/10). Atitudinea ei este destul de OK, dar GFE nu aș spune (7/10). Ea nu-i plăcea să efectueze nep oral, deoarece eu sunt circumsized și ea nu-mi place. Am făcut un 69 pentru a compensa acest lucru. Trebuie să spun pasarica ei este real curat și i-am supt pentru o lungă perioadă de timp. (8/10). După ce ea sta pe mine. Vaginul ei este într-adevăr foarte, foarte strans (9/10). Normal dracu 'a fost de 8/10. Ea a făcut cum mi-rapid, deoarece păsărică ei a fost atât de strâns. Am plătit 100 lei pentru 1 fin.

 

Concluzie: Fata asta are corpul bine și atitudine. Performanță este bine. Mi-ar întoarce la ea. (7/10)

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

nu stiu daca mai conteaza si parerea mea!cu roxana pe care au descris-o extrem de bine baietii inaintea mea,

m-am nimerit pe o chimie extraordinara .

o fata super ok pt mine. chiar ne-am tavalit de la o extrema la alta. de la pasional la hard cu schimbari de pozitii fara nazuri.

din canapeaua pat in picioare,pe baruletzul(un fel de tejghea) din camera,pe la spate,umeri craci,tare,adnac,usor,pasional si apoi finalizarea orala.

dementiala partida si fata.

la atitudine,implicare,tehnica si comportament ii dau 10 pe toata linia

nu vreau sa comentez aspectele fizice.

ii urez multe impliniri pe aceasta cale!

  • Like 1
Link spre comentariu

  O duminica nasoala de iarna.Stateam si frecam menta pe net (cam ca de obicei :laugh2 )cand suna telefonul.Un prieten bun si drag avea nevoie de un drum la Bucuresti.Doar eu si el.Ptiu drace deja e dupa amiaza oare e rost ca sa ma scot?Greu de crezut.Era deja ora 16 si duminica ptiu drace ce sa ma fac?Plus ca prietenul nu imi spusese inca cu ce scop mergem in Bucuresti.Ma uit prin lista mea de mess sa vad daca gasesc on-line pe cineva.Si vad pe roxy si imi incerc norocul.Ma bag si eu in seama si ea era cam trista.O fi din cauza vremii sau ca lucreaza duminica habar nu am.Si aflu ca-i la munca pana pe la ora 21,00.Ok atunci.Cer si eu niste poze mai recente si imi da imediat.Imi spune si halatul 100 finalizarea si 150 ora si locatia undeva pe Bulevardul Decebal.Bag eu repede numarul de telefon pe care mi-l da fata adica cel din titlu si plec la prietenul meu.Aflu eu la el ce trebusoara avem si chiar sint norocos. Am doua ore libere in Bucuresti oare am noroc?Si am plecat la drum.Pe la sapte jumatate seara ajungem unde avea prietenul meu treaba si dai acum emotii pe mine.Hai sa sun sa vad cum sta treaba.                                                                                             Sun din nou la fata si raspunde repejor.Sincer nu ma asteptam sa-mi iasa dar stai nepoate nu te bucura ca inca nu esti la hogeac.Imi zice fata sa ajung pe Decebal la restaurant Ruby Tuesday .(sper ca nu l-am botezat din prima :laugh2 )Ajung eu acolo si sun din nou si aflu ca trebuie sa merg peste drum in blocul unde la parter e o cafenea Mossano parca.Intru in bloc dau de portar ptiu drace sa vezi ca am probleme.Dar ala buna seara si cam atat si deci rasuflu usurat ca nu-mi venea nimic in minte sa ii raspund pe loc.

 Urc eu la fata si sun la usa.Si imi raspunde o blonda cam la 1,65-1,70 si vreo 50 de kg sa zic asa. Fata era vopsita blond si foarte draguta (parerea mea) cu niste ochi frumosi caprui  si toata numai zambet.Zic doamne am gresit apartamentul!Dar nu ,era chiar ea caci am lasat privirea mai in jos si am vazut un fund celebru.Ala care imi atrasese atentia la inceput desi acum nu prea stiam la ce sa ma mai uit intai.

   Si am intrat si am facut cunostiinta la un suc si am barfit un pic si am mai zis de una si de alta pret de vreo 2 tigari si ma intreaba daca raman.Pai cum nu frate ca doar imi placea fata la greu!ii zic ca vreau o ora stiam deja halatul dar nu mi-a zis nimic de bani.Si am purces la dus si imi da fata pana si papuci.Pai nici acasa nu prea imi da cineva papuci la dus.Ce sa mai zic.

  Ah am uitat apartamentul e de doua camere decomandate.Baia curata super prosop si tot ce vrei plus asistat din partea fetei si disponibilitate de facut dus impreuna.Nu era cazul ca parca avea parul ud sau o fi fost vreo spuma de par ceva.

  Si dupa dus am intrat in camera de actiune.Si vad un pat mare pe mijloc numai bun de tavaleala si niste draperii inchise parca maro la culoare ce facea totul intim.Ei si ne apucam de treaba.Fata nu face Fk in schimb te ia la sarutat pe tot corpul si insista se joaca la ureche deci ce mai stie sa excite si coboara usurel catre cu sarutari gingase catre cocos care deja se infoiase cuprins de nerabdare.Si se apuca fata de oral si dai si lupta nu face nici o fitza si dai si depp ca deh nu sint Siffredi :laugh2 .Nu a facut nici un rabat de era sa imi dau drumul dar ma avertizase ca e doar corporal si nu se facea sa fiu nesimtit.Si am trecut la partea de normal mi-a pus prezervativul (london am vazut) si dai lupta frate ca de aia ai venit si am facut si doggy si ea deasupra eu deasupra cine mai stie ca la mine parca era iures pana m-am terminat cu tremur si m-am intins pe spate.

  Urmarea intr-o jumatate de ora sa scap de niste musafiri.

  • Like 8
  • Minus 1
Link spre comentariu

  Partea a doua :

 

  Si am ramas intins pe pat si fata pisicoasa s-a cuibarit langa mine si iarasi talk si am aflat ca are inca o colega dar nu munceste duminica, dar pentru mine a fost mai bine asa.Caci atmosfera a fost chiar minunata.

  Si am mai dat o vorba si am trecut la dus si inca o tigara.

  Si iarasi la razboi :laugh2  si dai iar cu saruturi cam peste tot dar fara un fk.Pacat ca imi faceam abonament,dar nu e treaba mea de ce nu face fata.Si dupa un oral de zile mari as spune, nu stiu cum am ajuns la 69.Nu sint un mare fan la cunilingus si nici macar profesor dar atunci mi-a placut caci atmosfera si mirosul de la geluri m-au coplesit.Fata era curata deci de ce nu as spune.

  Si dai iar alte lupte,pozitii nu mai stiu sa spun cate au fost iar punctul culminat a venit in urma unui doggy pe fund.Privelistea mirifica.

 Si igienizare,tigara iar(arzale-ar focu`)si am platit halatul 150 ron.Am constatat apoi ca era cam noua jumate si fata nu zisese nimic sa ma grabeasca.De telefon nu imi aduc aminte daca l-am vazut pe undeva dar sigur era pe silent caci nu l-am auzit.

 Notarea nu as face-o dar trebuie din pacate

  Locatie : 9,5 era curat si mi-au placut papucii :laugh2

  Fizic : 9,5 mie fata mi-a placut tare acuma stiti cum e cu gusturile .Aici chiar numai negociez la nota :laugh2

  Oral 9,5 Ah CIM-ul bata-l vina cine l-a inventat?Avea un 10 acuma...

  Normal 9,5 nici macar o fitza

  Atmosfera 10 aici sint maxim de satisfacut

  Anal ?? In iuresul asta nici nu am intrebat nici nu am incercat

  In concluzie am plecat fericit.Cum am ajuns acasa cu prietenul meu ...pe site-ul de automobilisti

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:...
  • Oras:...

Poate esti mai nou in bransa, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii si lenes.

Din cauza neatentiei deja acumulezi puncte negative la reputatie.

Ai grija ca moderatorii stau cu ochii pe tine.

 

Te ajut eu putin:

https://nimfomane.com/forum/topic/9208-termeni-specifici-folositi-in-lumea-escortelor/

https://nimfomane.com/forum/topic/3898-regulament-forum/

 

Neaparat citeste regulamentul si daca ai nelamuriri sau alte lucruri de spus, in afara recenziilor, scrie in Discutii Generale, nu la Escorte Testate sau la Top Escorte.

Off-topicul se penalizeaza drastic.

  • Like 18
Link spre comentariu

  Astazi m-am apucat de curatenia de primavara a calculatorului :laugh2  si am dat peste cateva poze de ale colegei noastre Roxy primite pe mess inainte de vizita la care am facut recenzie.Le atasez cu gandul ca poate va edifica in plus, daca mai era cazul.

post-19551-0-55186100-1360089194_thumb.jpg

post-19551-0-37122100-1360089249_thumb.jpg

post-19551-0-58115100-1360089288_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu

                Un mic review la Roxi

 

       Nu sint adeptul revenirilor la fete desi mi se mai si intampla asta.Sau poate nu am dat peste faptura care sa poata sa ma faca un client fidel.Am revenit la Roxi poate din curiozitate sau poate din comoditate.Cert este ca e o fata care ma atrage si am sa mai revin si altadata.Este o tanara frumoasa si cel putin cu mine se poarte impecabil.

     Nu o sa mai intru in detaliile descrierii locatiei caci zic ca am descris-o cu varf si indesat in prima relatare si nu as avea nimic nou de adaugat.Locatia e aceeasi.

     Am facut programarea si m-a primit surazatoare ca pe un vechi prieten.Am stat un pic de vorba la o tigara si mi-a multumit de recenzie (deci a citit-o).Partea frumoasa e ca m-a intrebat daca chiar a meritat notele date la prima intalnire.M-a amuzat teribil si-i zic: draga mea e cazul sa imi smulgi note si mai mari. :laugh2

     Si am plecat la dus.Aceeasi curatenie, aceleasi tratamente ca si prima oara nu are rost ca sa le mai enumar..Actiunea totusi de data asta a fost cred mai deosebita.Ori a fost vorba de o mai mare implicare, ori o fi fost mai mare senzualitatea, nu imi dau seama dar a fost parca mai placut.

     Deci sarutari peste tot corpul incet si fara graba.Oralul umed si foarte placut si atentia la oo a fost foarte deosebita.Am avut parte de un deep prelung.Apoi s-a ridicat din nou cu sarutari pe corp pana sus la ureche.Si iar a coborat si a inceput sa ma dezmierde pana m-a terminat de tot.

     Apoi am trecut iar la dus, tigari, socializare.

     Partea a doua a inceput iar cu oral apoi am trecut la un misionar.Pozitie care mi-a oferit placerea de-a ne privi ochi in ochi.Am mai schimbat vreo cateva pozitii si am terminat in prezervativ.Am ramas imbratisati in pat vreo cateva minute dupa aia.Apoi spalat si o tigara, ca doar se cere.Ah mama lor de tigari.

    Acum iar note :

  Locatie : 9,5 Aceeasi. Dar tine-o tot asa.

  Fizic : 9,5 Daca ai de gand sa iti pui silicoane vreau sa fiu primul client.

  Sex oral : 10. Maxim am zis!

  Sex normal : 9,5 nici de data asta nu am auzit ca s-ar plange la vreo pozitie pe care as vrea s-o incercam.

  Atmosfera : 10 ma simt excelent la ea.

  Sex anal : nu face.Sau poate ca nu inca.am intrebat dar este interzis accesul pe usa din spate.

  Acelasi halat platit la 150 ron.

  Furat cu acceptul fetei si o poza :

post-19551-0-38061400-1361873713_thumb.jpg

  • Like 8
Link spre comentariu

  • Oras:Kabul
  • Oras:Kabul

Vizita mea la aceasta caprioara a fost una scurta... nu din cele mai scurte insa, unde n-am ramas. Ca atare recenzia va fi scurta. Asa cum unii ma cunosc, sunt destul de pretentios la caprioare.

Roxi este o fata draguta, insa nu exceleaza... cca 1,68 inaltime cu 50 de kg... adica bine proportionata. Parul vopsit blond, ochii caprui, acceptabila la fata, in nici un caz urata. Nu este nici o frumusete extraordinara, insa daca s-ar aranja mai bine ar avea ceva succes prin cluburi. In cariera ei de escorta, zic eu, o strica sanii, care sunt micuti...
Pentru look ii dau un 7,5 spre 8.... daca-si face sanii poate castiga un punct.

Pentru ca n-am fost impresionat de ea, am decis sa raman doar o finalizare, am inceput cu ceva pupaturi pe corp, coborand spre cel mic, un oral ne... fara artificii. E drept ca n-am lasat-o mult la oral, stiind ca nu face CIM... cred ca ar castiga un plus daca ar face.

Am pus-o deasupra unde nu s-a miscat rau. Posteriorul caprioarei arate f bine... ia un 9 de la mine.

Una peste alta o experienta medie, pe care o pot nota cu 8...

Rezumat:
Locatie: 8 vis a vis de Ruby Tuesday, aproape de Alba Iulia
Fizic: 7,5 din cauza sanilor
Fatza: 8
Posterior: 9
Oral: 7... fara CIM
Normal: 8

Eu nu cred ca mai revin... insa nu pot sa va spun s-o evitati. Pesemne ca sunteti multi care veti fi multumiti de ea. Funduletul merita! Platit 100 lei/finalizare... cca 20 min.

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...