Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut. M-ar interesa aceasta d-ra.

Are cineva informatii concrete?

La telefon are o voce placuta,cik ar face oral cu finalizare,normal,sex intre sani,are 27 de ani,1.75 inaltime,55de kg....cam atat din ce am putut eu afla.

Voi atasa cateva poze.

post-29767-0-85150300-1338282781_thumb.jpg

post-29767-0-63165600-1338282818_thumb.jpg

post-29767-0-36531100-1338282836_thumb.jpg

post-29767-0-50802200-1338282850_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Kabul
  • Oras:Kabul

Din cate pot sa-mi dau seama din poze, este locatia Mall Vitan - Notariat... locatia cu Aida, Ana... si foste Adina, Gia... etc. Cine se incumeta? Locatia e foarte okish iar fetele de pe acolo au fost mai mereu bune.

Link spre comentariu

Salutare,

 

VA ajut eu baieti. Locatia este intr-adevar langa Mall Vitan, colega cu Aida (Notariat). Nu mai este nevoie sa dau detalii. Tot ce este necesar, prosop uscat/ curat, papuci, umeras, scrumiera.

Ea este o fata destul de inalta chiar si pe toace, un corp dragut, dar sanii cam lasati, ori era bine bronzata, ori are o tenta de.... Oricum spune ca face toate serviciile, de mai sus, dar si ca este la inceput, face asta doar de cateva luni (2 mai exact) si chiar se vede. Ea s-a comportat foarte bine, la primul numar am inceput cu un oral NP bine facut si cu/ si fara maini, un DT incercat, dar cand ai stromeleagul de otel e cam greu sa intre pe gat pana la capat :))) Apoi un normal cu ea deasupra, pupaturi chiar si un FK intretinut de ea, se lubrifiaza natural....chiar i-a placut. Al doilea numar aceasi poveste, dar ca finalizat in pozitia doggy, unde ai ce vedea. INtre numere, a avut un comportament bun, chiar am avut parte si de un masaj, usor.

Ce pot spune, nu este extraordinar, poate ca inca este la inceput, dar are potential fata, si se vede ca nu o face doar mecanic.

 

Note:

 

Locatie: 8

Fata: un 8 sanii cam lasati, iar fata comuna

Oral: sa spunem un 8 cu incercare de DT si atentie la zonele adiacente

Normal: tot un 8 nu exceleaza, imi place in schimb ca se implica, si se umezeste natural

Anal: ea spune ca face, dar nu am incercat

 

Per ansamblu, nmic extra, dar nici rau nu este, daca ar fi sa o compar cu Aida, serviciile ei sunt mai diversificate, dar atitudinea si aspectul Aidei este peste ea.

 

Mult succes baieti, incercati-o ca nu e tzeapa !!!

 

Am uitat, pozele sunt reale, 200ron/h dati la sfarsit.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti

salve stimabile melinte...

 

nu este necesar a ne comunica de fiecare data cand o fatuca nu raspunde.. motivele sunt multiple: e ocupata, ziua respectiva nu presteaza (desi in astfel de cazuri de obicei gasesti telefonul inchis)..etc!

nu de alta dar se umple topicul cu postari inutile... In schimb informatiile unei eventuale retrageri sau a unei pauze mai indelungate sunt binevenite...

 

succes in continuare

Link spre comentariu

Salutare

Vizitat fatuca in locatia Mall vitan , bl notariat

fata 1.70 55-60kg carnea un pic moale , cred ca afost mai plinuta

actiunea s-a desfasurat in camera mica , apartament curat , baie mare prosop curat

200ron/h 2 fin oral , normal , anal

fata comunicativa , fara fite gfe nota 9

oralul f.slab , uscat neprotejat nota 4

normal se umezeste natural , accepta orice pozitie chiar preia initiativa

ce mi-a placut a fost alternanta de anal cu normal in orice pozitie care a durat destul de mult fara comentarii din partea ei nota 9

este de incercat macar odata pt cei ce le place analul

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator baiat_dulce011
Reputație: 0

Sal confrati curvari! Am fost si eu la domnitza Larisa.

Numarul l-am luat de pe anuntul telefonic:

SEX total. Te invit in dormitorul meu pentru momente pline de erotism. Iti ofer sex oral cu finalizare orala sau corporala, normal in cele mai sexy pozitii, 69, anal, cunn., sex intre sani, locatie centrala,0730718977

Am sunat ieri pe la 11:45, a raspuns din prima, foarte amabila la telefon, mi-a explicat ce servicii practica (mi-a confirmat sex oral,normal anal) si unde trebuie sa ajung. La 12 eram la Mall Vitan, locatia este in scara cu notariatul la etajul 2.

M-a asteptat, imbracata cu o rochita scurta, neagra si sexy, am facut cunostinta ( la fata nu este vreo frumusete rara, dar mie mi s-a parut simpatica.).. Apartamentul, cred ca are 3 camere. Am mers in dormitorul fara AC, destul de micut. Mi-a dat un prosop curat, papuci, mi-a pus tricoul pe umeras. :D Am mers la dus, baia mare, spatioasa, apa calda, gel de dus...ok! Am revenit in camera, unde mi-a zis sa ma fac comod si sa o astept sa faca repede un dus.

"Actiunea", a inceput cu un oral, neprotejat, bine executat, supt, lins etc. atentie f mare si la OwO , fara comentarii. Nu m-a intrebat (cum fac majoritatea, dupa cateva minute) daca vreau sa trecem la normal. Am finalizat oral, un mare plus a fost, ca nu a dat fuga la baie imediat...a mai continuat cu oralul si dupa ce am finalizat. :icecream Am fost la dus si spre surprinderea mea, ma astepta la usa... :thinking pt a nu da nas in nas cu confratele din camera alaturata. :hooray Actul nr 2 a inceput cu un masaj de relaxare(ok!), timp in care, am si vorbit, diverse chestii. Urmat de oral si am trecut la anal, unde am schimbat kteva pozitii si am revenit la oral, unde s-a chinuit ceva... dar n-am mai reusit sa finalizez... Tin sa precizez ca eu am oprit-o, ea ar fi vrut sa mai continue dar numai avea rost. :console Facut dus amandoi. Am decartat 200 ron inainte de plecare, am mai schimbat kteva vorbe si am plecat.

Concluzia: nu a stat cu ochii pe ceas, telefonul nu l-a avut in camera, foarte amabila. De revenit.

 

Locatie: 8 ( dormitorul cam micut si fara AC, baie spatioasa, curata, prosop curat etc..)

Aspect: 7.5 ( inaltuta, subtirica, sanii lasati si moi, la fata este simpatika si este ingrijita)

Gfe: 10+ ( foarte amabila, comunicativa)

Oral: 9 ( supt, lins, atentie la OwO,incercari de DT, fara comentarii)

Normal: nu am facut

Anal: 9 ( preia initiativa si nu comenteza)

 

Va urez: Spor la "treaba"!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:intr-un ocean de pizde
  • Oras:intr-un ocean de pizde

Am ajuns si eu la Larisa, cu locatia in vestitul cuib de la Mall Vitan, la Notariat, colega cu Ana (fotomodela) si Aida, camera de futai si apartamentul sunt curate, baie curata, prosop curat, camera de futai in care am mers cu Larisa nu are aer conditionat din pacate si patul scartaie daca dai la buci mai tare si pentru asta notez locatia cu 8. Larisa e foarte simpatica, slim, sani usor lasati si foarte moi, curulet frumos, ingrijita si foarte curata si o notez cu 9. Am facut dus, ea era dusata, merg in camera de futai si Larisa trece la un oral de senzatie, cu mare atentie la zonele adiacente, foarte umed si adanc, schimbari de ritm si o notez cu 10. Ma inarmez cu o caciula si incep sa o fut dintr-o parte apoi se urca pe mine si da tot ce poate, este foarte pasionala in tot acest timp, se umezeste foarte tare, nu comenteaza la nimic, orice pozitie este primita foarte bine de Larisa si o notez la normal cu 10. Si-a dat cu gel la curulet si m-a primit fara probleme, o mai doare in unele pozitii dar foarte putin, in general nu comenteaza, este chiar foarte placut in curuletul Larisei, nu trebuie ratat si am revenit la pasarica, am inceput sa alternez pana am finalizat pe burtica si sanii Larisei, pentru anal primeste nota 10. GFE de 10. Am platit 200 lei pentru o ora. O recomand cu incredere, este de Top.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Alep
  • Oras:Alep

Salutare!

 

Am vizitat-o luna asta pe Larisa, locaţia fiind în apropiere de mall-ul de pe Calea Vitan, aşa cum au specificat colegii de forum. Ora de întâlnire pe care o stabilisem a fost respectată. Camera în care m-a primit era dotată, printre altele, cu aparat de aer condiţionat (am fost întrebat dacă vreau să-l pornească, am răspuns"nu") şi o canapea extensibilă, în loc de pat. Pe pat un cearceaf care nu-mi părea prea curat, dar nici prea murdar, până la urmă m-am întins pe el gândindu-mă că am întâlnit la alte escorte nişte condiţii chiar insalubre. În schimb am primit prosop mare şi curat când am fost la duş. Baia era curată.

 

Larisa este o fată subţirică, are sânii mărişori dar lăsaţi, nu are "carne tare" pe ea, deşi nu are mai mult de 25 ani. Înălţime -aprox. 1,70. A fost destul de amabilă cu mine.

 

Serviciile oferite de Larisa sunt următoarele: sex oral (şi finalizare orală), sex normal, sex anal, face şi masaj. Mă interesau doar primele trei. Discutasem înainte la telefon despre servicii, precum şi după ce am intrat în cameră. I-am zis că rămân numai dacă e de acord cu sex oral nep şi finalizare orală. Vin de la duş şi îmi spune că face oralul doar protejat, eram curios din ce motiv, mi-a dat un răspuns care m-a uimit şi m-a amuzat, dar până la urmă a zis că e de acord să-l facă neprotejat. La sex normal încearcă să fie cât mai activă, la sex anal a fost foarte cooperantă, fără comentarii. Am plecat după 55 min, am plătit 200 lei.

 

Note:

 

Fata =7,5

Atitudine =8

Servicii :

>sex oral: =9,5 (fără limită de timp; fără prezervativ; finalizare orală la primul număr; mi-a lins-o, mi-a supt-o încetişor, s-a lăsat ghidată de mine, chiar m-a lăsat pe mine să acţionez, doar ţinea gura deschisă, fără să mă blocheze în vreun fel cu mâna; partea cea mai interesantă a fost când se juca cu ouţele - pentru asta nota ar fi +10, e talentată :rolleyes:. )

>sex normal =7

>sex anal =8,5

 

În concluzie pot spune următoarele:

-Nu aş zice că am dat banii degeaba, dar nu am reuşit să mă simt aşa de bine cum mi-aş fi dorit, chiar dacă Larisa a fost amabilă şi cooperantă. Voi rămâne doar cu două amintiri (din care prima- plăcută) de la această vizită: 1)Ce bine s-a jucat cu "biluţele"! 2)La finalizare orală a dat drumul la spermă din gură pe burta mea (ce faţă avea in momentul ăla!), şi-a cerut scuze şi a fugit la baie, s-a întors destul de repede şi cu rolă prosop că era mare risc să se murdărească destul de serios cearceaful(ceea ce nu s-a întâmplat şi din motiv că nu am eu burta mare şi rotundă) :D .

 

O recomand doar celor care vor sex total, altfel cred că pot fi găsite escorte mai interesante la acelaşi preţ.

 

:wavey

 

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...